Jump to content

WWE SummerSlam - 3 август 2024

Recommended Posts

kabakov
32 minutes ago, THE ENEMY said:

Реално няма как човек да не е фен на Ел Ей Найт

Айде бе...  Мен лично ме дразни - Остин уaна би...

Иначе с другото съм съгласен и няма смисъл да го повтарям.

Правилните победители във всички мачове, колкото и да не мога да понасям Ния Джакс, Бейли изкара тъп и безсмислен рън с титлата.

Mачът между Дрю и Пънк беше букнат по-безумен начин и реално нямаше голямо значение кой ще го вземе накрая.

Завръщането на Рейнс ми дойде леко постно - музичка, гледа лошо, пънч, копие, пореден лош поглед тоя пък към Роудс и... толкоз. Не че не се изкефих, ама постно ми дойде.

• Upvote 1
Hachiko

Проблемът при Рицарят винаги ще е това "Той е Остин или Скалата имитира". Обречен е пича и не години. Макар, че е перфектна форма.

Евтина PG версия е на тях, но и времената са такива. Ако беше МЪШ, щеше да взриви прайм джипа!

Edited by Hachiko
The Olimpic Hero
1 hour ago, THE ENEMY said:

И сега реванш изглежда слабо вероятен, понеже Фил се насочва към Сет,

Не. Няма такъв филм. Тази вражда ще има минимум един мач още, а може и два. Със сигурност кулминацията ще е HIAC мач. Далеч е от свършване враждата. Идеята им явно е това да е враждата на годината. И мен не ме кефи това с гривната де, но просто ти обяснявам букинга.

Sashundera

Новата/КМ40 песента на Роман си е много добра, старата вече бие много като за хийл и няма да му отива. Въпреки че според мен малко трябва да кътнат интрото, беше малко ridicilous колко време беше в началото докато излезе Румян. Той даже не изчака да удари бийта, излезе преди това, защото се сети че все пак трябва да е бесен на дебелия мангал в ринга. :D

• Upvote 2

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Оставете Рейнс, Дом, Балър, Брон, Найт и Гюнтер, БЕЙЛИ ВДИГНА ШИБАНАТА НАЯ ДЖАКС!!

THE ENEMY
21 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Не. Няма такъв филм. Тази вражда ще има минимум един мач още, а може и два. Със сигурност кулминацията ще е HIAC мач. Далеч е от свършване враждата. Идеята им явно е това да е враждата на годината. И мен не ме кефи това с гривната де, но просто ти обяснявам букинга.

То не е само гривната, актьорската игра и на двамата е отвратителна. Аз съм го коментирал това достатъчно де, но Пънк освен да се хили и да прави някакви номера на Дрю, който пък го играе големия тъпак във враждата, бе зле е. Реално даже и двамата се хилят много през конфронтациите си и не могат да влязат в кейфейб и целия ефект е по-скоро комичен. Днешната поп култура обаче явно си еба майката и кеча няма да е изключение, щом сериозно се говори, че това е вражда на годината.:D

Hachiko
12 minutes ago, THE ENEMY said:

То не е само гривната, актьорската игра и на двамата е отвратителна. Аз съм го коментирал това достатъчно де, но Пънк освен да се хили и да прави някакви номера на Дрю, който пък го играе големия тъпак във враждата, бе зле е. Реално даже и двамата се хилят много през конфронтациите си и не могат да влязат в кейфейб и целия ефект е по-скоро комичен. Днешната поп култура обаче явно си еба майката и кеча няма да е изключение, щом сериозно се говори, че това е вражда на годината.:D

Враждата реално не е толкова зле. Но се набляга много на "реалността" (каквато и да е тя). 

"Виж те ни, пайп-бомби след пайп-бомби"!

Факти си остават факти. Пънк е една насрана кучка, която години сере по Е-то и, че е една дупка феда и повече няма да се кечи. Най-хитрата змия в бизнеса. По-глупави са тия къде му плащат, щото просто БИГ БИЗНИС и драува, заради некви смаркове.

Сега ще върне и жена му - филипинката, която не му е пускала от месеци.

Edited by Hachiko

Колкото и хейт да отнася , не може да се отрече , че Логан Пол е най добрия в момента в ростъра. Просто е кеф да му гледаш мачовете. 

The Big Red Machine

Още се смея на мазното тролско изражение на Фин Балор. Дамян обаче май ще даде задна с тая очертаваща се вражда с Фин.

Хубав турнир, хареса ми. Рейнс се върна да тупа циганската рода. Гюнтера ще властва доста време ми се струва. Мръсния Дом му писна Рия да го облизва и реши да го слага на Ливчето. Ел Ей Найт с титла, Йеа! Даже на свинката Ная се накефих.

Mariyan01

Защитата бе оголена отзаде и нападателя веднага съзерца възможността да отбележи!

FB_IMG_1722888807887.jpg

Edited by Mariyan01
THE GRIM REAPER
21 hours ago, batistaheel said:

Реакциите за Роман бяха добри. Просто с тая умряла песен, хората не разбраха, че това е той. Никой не е казал, че фейсовете трябва да се обичат. Трябваше да забие и копие на Коуди. Не може просто току така да забрави враждата им.

Не е вярно че не са разбрали. Виж някое видео от човек на събитието в тубата. Още на първата секунда си избухнаха щото го очакваха. Плюс това, от екраните на стадиона на секундата се изписва head of the table. Няма как да не разбере някой че е той. Аранжировката от КМ според мен не е умряла, аз я имам за подобрение донякъде. Да мине някакво време и всички ще свикнат. 

Edited by THE GRIM REAPER
  • Upvote 2
Hachiko

Чакам маняците за рунд 2, да кажат как реакцията била слаба:

• Upvote 2
Sashundera

075_SSBTS_08032024rw_-01146-2--9e3dc7d56

Из WWE.com архивите, оказа се че ВСЕ ПАК Паули е бил там. :D Интересно че не го крият.

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Такова нещо май не ми се е случвало. С изключение на последния мач, всички останали завършиха с правилния победител. Топ турнир!