kabakov Posted August 5 Share Posted August 5 32 minutes ago, THE ENEMY said: Реално няма как човек да не е фен на Ел Ей Найт Айде бе... Мен лично ме дразни - Остин уaна би... Иначе с другото съм съгласен и няма смисъл да го повтарям. Правилните победители във всички мачове, колкото и да не мога да понасям Ния Джакс, Бейли изкара тъп и безсмислен рън с титлата. Mачът между Дрю и Пънк беше букнат по-безумен начин и реално нямаше голямо значение кой ще го вземе накрая. Завръщането на Рейнс ми дойде леко постно - музичка, гледа лошо, пънч, копие, пореден лош поглед тоя пък към Роудс и... толкоз. Не че не се изкефих, ама постно ми дойде. Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Проблемът при Рицарят винаги ще е това "Той е Остин или Скалата имитира". Обречен е пича и не години. Макар, че е перфектна форма. Евтина PG версия е на тях, но и времената са такива. Ако беше МЪШ, щеше да взриви прайм джипа! Edited August 5 by Hachiko old school 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 5 Share Posted August 5 1 hour ago, THE ENEMY said: И сега реванш изглежда слабо вероятен, понеже Фил се насочва към Сет, Не. Няма такъв филм. Тази вражда ще има минимум един мач още, а може и два. Със сигурност кулминацията ще е HIAC мач. Далеч е от свършване враждата. Идеята им явно е това да е враждата на годината. И мен не ме кефи това с гривната де, но просто ти обяснявам букинга. Hachiko 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 5 Share Posted August 5 Новата/КМ40 песента на Роман си е много добра, старата вече бие много като за хийл и няма да му отива. Въпреки че според мен малко трябва да кътнат интрото, беше малко ridicilous колко време беше в началото докато излезе Румян. Той даже не изчака да удари бийта, излезе преди това, защото се сети че все пак трябва да е бесен на дебелия мангал в ринга. THE GRIM REAPER and old school 2 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
OyeaH Posted August 5 Share Posted August 5 Оставете Рейнс, Дом, Балър, Брон, Найт и Гюнтер, БЕЙЛИ ВДИГНА ШИБАНАТА НАЯ ДЖАКС!! old school, Metzgermeister, The^Lunatic and 4 others 2 3 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted August 5 Share Posted August 5 21 minutes ago, The Olimpic Hero said: Не. Няма такъв филм. Тази вражда ще има минимум един мач още, а може и два. Със сигурност кулминацията ще е HIAC мач. Далеч е от свършване враждата. Идеята им явно е това да е враждата на годината. И мен не ме кефи това с гривната де, но просто ти обяснявам букинга. То не е само гривната, актьорската игра и на двамата е отвратителна. Аз съм го коментирал това достатъчно де, но Пънк освен да се хили и да прави някакви номера на Дрю, който пък го играе големия тъпак във враждата, бе зле е. Реално даже и двамата се хилят много през конфронтациите си и не могат да влязат в кейфейб и целия ефект е по-скоро комичен. Днешната поп култура обаче явно си еба майката и кеча няма да е изключение, щом сериозно се говори, че това е вражда на годината. Quote Link to comment
Hachiko Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 12 minutes ago, THE ENEMY said: То не е само гривната, актьорската игра и на двамата е отвратителна. Аз съм го коментирал това достатъчно де, но Пънк освен да се хили и да прави някакви номера на Дрю, който пък го играе големия тъпак във враждата, бе зле е. Реално даже и двамата се хилят много през конфронтациите си и не могат да влязат в кейфейб и целия ефект е по-скоро комичен. Днешната поп култура обаче явно си еба майката и кеча няма да е изключение, щом сериозно се говори, че това е вражда на годината. Враждата реално не е толкова зле. Но се набляга много на "реалността" (каквато и да е тя). "Виж те ни, пайп-бомби след пайп-бомби"! Факти си остават факти. Пънк е една насрана кучка, която години сере по Е-то и, че е една дупка феда и повече няма да се кечи. Най-хитрата змия в бизнеса. По-глупави са тия къде му плащат, щото просто БИГ БИЗНИС и драува, заради некви смаркове. Сега ще върне и жена му - филипинката, която не му е пускала от месеци. Edited August 5 by Hachiko The Pain 1 Quote Link to comment
Dudley Posted August 5 Share Posted August 5 Колкото и хейт да отнася , не може да се отрече , че Логан Пол е най добрия в момента в ростъра. Просто е кеф да му гледаш мачовете. old school 1 Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted August 5 Share Posted August 5 Още се смея на мазното тролско изражение на Фин Балор. Дамян обаче май ще даде задна с тая очертаваща се вражда с Фин. Хубав турнир, хареса ми. Рейнс се върна да тупа циганската рода. Гюнтера ще властва доста време ми се струва. Мръсния Дом му писна Рия да го облизва и реши да го слага на Ливчето. Ел Ей Найт с титла, Йеа! Даже на свинката Ная се накефих. old school 1 Quote Link to comment
Rocky Maivia Posted August 5 Share Posted August 5 Oh, the summer drama is getting wiiiild, brothers! Sugarev and THE ENEMY 1 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Защитата бе оголена отзаде и нападателя веднага съзерца възможността да отбележи! Edited August 5 by Mariyan01 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 21 hours ago, batistaheel said: Реакциите за Роман бяха добри. Просто с тая умряла песен, хората не разбраха, че това е той. Никой не е казал, че фейсовете трябва да се обичат. Трябваше да забие и копие на Коуди. Не може просто току така да забрави враждата им. Не е вярно че не са разбрали. Виж някое видео от човек на събитието в тубата. Още на първата секунда си избухнаха щото го очакваха. Плюс това, от екраните на стадиона на секундата се изписва head of the table. Няма как да не разбере някой че е той. Аранжировката от КМ според мен не е умряла, аз я имам за подобрение донякъде. Да мине някакво време и всички ще свикнат. Edited August 5 by THE GRIM REAPER The^Lunatic and old school 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 6 Share Posted August 6 Чакам маняците за рунд 2, да кажат как реакцията била слаба: old school and Berbatov 2 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 10 Share Posted August 10 Из WWE.com архивите, оказа се че ВСЕ ПАК Паули е бил там. Интересно че не го крият. Berbatov 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Kalata Posted August 12 Share Posted August 12 Такова нещо май не ми се е случвало. С изключение на последния мач, всички останали завършиха с правилния победител. Топ турнир! old school, The Pain, HEIDENREICH and 2 others 5 Quote Link to comment
Recommended Posts