Jump to content

UFC 303 "Pereira vs. Prochazka 2" - 29 юни 2024


Recommended Posts

Rei-Tsuruya.jpg?1614062256


Ей тоя, малкия, ще ми е интересно дали става за нещо или ще го изръсят и него в първия му мач в UFC. Иначе кардът си е доста стабилен тоя път. 

 

  • LMFAO 1

 

Link to comment

Все се каня да ви питам.. имена като Арловски, които са на дъното я картата унизително ли е? В смисъл бивш шампион е..

Edited by Beks
Link to comment

Ако го считаше за унизително, да се е пенсионирал досега. :D Пичът е пълен феномен. Най-възрастният UFC боец в момента, бивш шампион, на практика се е бил с почти всички значими имена последните 20 години. Напълно заслужил HoF-ър. 

Link to comment
Jack Bauer

Синко @neshev, ти си се доказал в очите на Господ Бог, като добър гадател на Неговата воля, когато става дума за свещеното изкуство на двубоя между двама мъже.

Макар да имаме двама езичници в главния мач, какво предвижда твоето око за изхода?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Не съм уверен и грам, но си мисля, че Перейра ще бие отново. Просто Прохазка е прекалено див и пак ще се наниже на нещо голямо. Но определено, чехът ми изглежда по-подготвен тази битка. Перейра нямаше адекватен лагер, тъй че ще е интересно дали ще окаже влияние това. 

Link to comment

Няма как човек да не симпатизира на Перейра! Как не беше с 5год. по-млад, дейба.. Искам да го видя в тежката категория!, но искам да го видя подготвен. Е, не да ми се подготвя 3 години.. Дори при един провал при тежките, постигнатото от ПоАтан няма да бъде омаловажено! Зад гърба си да имаш икона като Гловър си е голям коз! Личи му на "тренера", че си го обича като син! Усеща се когато основата на връзката между треньор и боец(спортист) не са парите. Както казах искам да го видя при тежките, но първо искам да затвори устата на Анкалаев. Дори и да загуби от тоя, вратата към горната дивизия си му остава отворена. С титла или без Перейра си остава същия опасен индианец!

Edited by Beks
Link to comment

Значително по-лесна битка от първата за Перейра. Първата битка беше затруднен, но тук вече нямаше проблеми със стила му. Прохазка ми изглеждаше доста пасивен и респектиран от силата на Перейра, което доведе до неговия крах, защото като не използваш борбата, като седиш пред Перейра, просто си просиш да бъде изсипан. Гонгът го спаси първия рунд, но втория беше нокаутиран веднага. Ритниците първия рунд се оказаха доста успешни, защото подлъгаха Прохазка да парира ниско, а ритникът беше пласиран в главата му. Реферът се забави доста, може би повлиян от развоя на първата битка, но тук нямаше никакви съмнения. Прохазка беше изсипан брутално и може би брадата му вече ще е перманентно компрометирана. Отново говорят за качване на Перейра при тежките, но нека първо да се бие с Анкалаев, да бъде най-накрая тестван срещу читав борец, преди да се мята на Джонката или Аспинал, които са доста силни на земя. Отлична победа на Перейра, направи МеМеЙците смешни. Идва някакъв кикбоксьор и изсипа две дивизии. Добре е. :D

 

Иначе другото не ми се коментира, тотално прокълната карта. Буквално вдигат някакви пичове от дивана да се бият и да попълват дупките в последния момент. И това са PPV-та, Бойните Вечери няма какво да ги коментирам. За съжаление, няма някакви изгледи тенденцията да бъде обърната. Endeavor се опитват да заобиколят крайния потребител и сключват сделки директно с губернаторите. Хората пак си плащат де, но чрез данъци и после ги дерат и с PPV-а и билети. Резултатите са тъпи битки, липса на звезди, защото звездите ще искат пари, и един супер размит продукт. 

  • Upvote 3
Link to comment

За мен Перейра остана единствения дроу, атрактивен и качествен състезател, при който очакваш с интерес битките му. Джоунс е другия такъв, но вече поприключва. Липсва стар пауър в УФЦ в момента.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...