Rainmaker Posted June 25, 2024 Share Posted June 25, 2024 (edited) Edited June 26, 2024 by Rainmaker pukkod 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted June 25, 2024 Author Share Posted June 25, 2024 Тонката book-ва поредния уникален сблъсък: А истинските сикота помним и предишните им мачове: gboy 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Брутален. baikiro, Rainmaker and Момчил 2 1 Quote Link to comment
gboy Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 ... не знам, чуек ... това беше дете, баси ... Нямам нищо против да се тролят с разни нърдове, то това си е част от кефа, ама с деца изглежда доста куцо поради хиляда причини. Hachiko, Bobotsi, baikiro and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 (edited) 12 minutes ago, gboy said: ... не знам, чуек ... това беше дете, баси ... Нямам нищо против да се тролят с разни нърдове, то това си е част от кефа, ама с деца изглежда доста куцо поради хиляда причини. Тони ако е разумен, би трябвало да го накаже. Това е пълна изглагация в случая. Едит: Чета в нета мнения и се кефят. ОКККККК....... Edited June 27, 2024 by Hachiko Момчил 1 Quote Link to comment
Момчил Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 И като е дете какво? Те в училище не се псуват, като каруцари сигурно? Малкия трябва да си знае, поне да не стане поредния джендър-бендър! baikiro 1 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Пичове, детето каза на Джейката, че не струва (you suck) и Джейката просто му отвърна, че единственият, който не струва там е майка му. Моля не правете перверзни тълкувания на думите му. baikiro 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted June 28, 2024 Author Share Posted June 28, 2024 (edited) За рейтинг любителите: 680 000 зрители, 0.22 демо. С 35% нагоре от миналата седмица. Edited June 28, 2024 by Rainmaker gboy 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 12 hours ago, Момчил said: И като е дете какво? Те в училище не се псуват, като каруцари сигурно? Малкия трябва да си знае, поне да не стане поредния джендър-бендър! Прав си. Дай ние големите и известните хора за пример на малките да ги поощряваме, като казваме "майка ти духа". Quote Link to comment
Price Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Принципно слабо ме вълнува AEW и не пиша в този раздел, от време на време пускам някое хапливо коментарче в темите на WWE, колкото да съм във фолклора между феновете. Но това с Jay White се скъса да ми излиза из feed-a. Кой се кефи на това нещо, освен дебелите и пъпчасали нърдове, които лъскат на поредния 8-звезден мач между Даниел Браян и някой японец?! Не можеш да допускаш подобни изпълнения от работната си ръка и в същия момент да се бориш да си мейнстрийм компания и конкуренция на WWE. baikiro and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
Morty Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Мен пък точно такива изцепки ме кефят. Интересно е и повдига вниманието на кечиста и самата компания, феновете се кефят. Със сигурност след тая сцена Джей Уайт е по-оувър. Отделно реакцията на майката кърти! Едва ли Джей Уайт ще бъде наказан след като направи толкова гледания на компанията. Следващия епизод очаквам да има още такива. 😄 kurdengal 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted June 28, 2024 Author Share Posted June 28, 2024 AEW продължават със страхотните шоута. Билдът за Forbidden Door се получи достатъчно добре, а и е супер готино, че в това шоу се появиха доста от звездите на NJPW, което е точно в духа на този сезон. А вече и пътят към Уембли започва да изглежда повече от интересен. Най-сетне Daniel Garcia има някаква сериозна роля в шоуто, след няколко месеца филър участия. Определено го издигнаха с този сегмент с MJF и Ospreay. Дали ще стане от него main event играч, ми е трудно да кажа, но е време да го засилят в midcard дивизията и да му дадат някоя нормална победа. Силен опенинг сегмент, дано следващата седмица Garcia извлече максимума от сблъсъка с Ospreay. Топ момент дори и само с участието на LIJ в шоуто. На сто процента е ясно, че Naito си връща титлата на FD, и въпреки това съм надъхан за реванша им. Леко тъп завършек на отборния мач, за сметка на това екшънът на ринга бе доста приятен. Jay White vs. Fenix беше окей мач, но заслужаваше да му се отдаде една идея повече внимание предвид това, че е четвъртфинал на турнир, водещ към главния мач на най-голямото шоу за годината. В момента White не мисля, че има каквито и да е шансове да спечели въпросния турнир, но пък вражда с The Patriarchy може доста да задвижи нещата за триос титлите. И аз съм съгласен, че историята около Mariah May/Toni/Mina е една от най-добрите такива в последно време, като на това шоу също имаше добро развитие там. Всичко друго освен Mariah да продължи в турнира с/у Saraya, би било разочароващо. Suzuki vs. Jericho след FD може и да бъде едно от по-интересните неща, които Jericho е правил тази година. Аз нямам против. ZSJ vs. KOR беше мачът на вечерта от това шоу, въпреки че с още десетина минути отгоре двамата можеха да направят много повече, но нямаше как. Супер техника и преходи показаха. O'Reilly отново губи, което не е много яко, но и Sabre нямаше лошо да направи някоя победа. После дори и Ishii докараха, топ. Доволен мейн евент, най-вече откъм показана история. Ospreay продължава да е несигурен при изпълнението на Tiger Driver-а, което най-вероятно ще направят така, че да му коства и мача на Forbidden Door. Според мен интересни неща ще се случат там, макар и всякаква логика да сочи Swerve да запази. Общо взето, слабо в това шоу нямаше, а Forbidden Door има едно три мача с потенциал за MOTYC. Дано и продуктът се засили още повече към All In. pukkod and gboy 1 1 Quote Link to comment
Price Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 17 hours ago, Morty said: феновете се кефят Хардкор аудиторията, за която е по-важно да правиш добри акробатични движения и да кървиш като прасе във всеки мач, отколкото да имаш харизмата на Скалата, интензитета на Брон Брейкър, физиката на AJ Styles, аурата на Роман и тн. Успех с повишаването на интереса към AEW по този начин. Нека има конкуренция, тя е здравословна за всички. Но докато не спрат да гонят една силно лимитирана откъм численост аудитория и не се спрат глупостите като хвърчащи стъкла по феновете на първите редове, AEW няма място в едно изречение с WWE. baikiro 1 Quote Link to comment
gboy Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 Ей Джей едно време беше "скакалец", "хипофизно джудже" и т.н., но сега вече е пример за физика Интензитета на Брон Бейкър - значи е пълна глупост да правиш "акробатични движения", обаче е най-великото нещо на света да търчиш между въжетата, това е истинско шоу!!! В AEW има хора с невероятна физика, пред които AJ изглежда като фитнес любител пред културист. Има и кечисти, които слагат Брон Бейкър в малкия си джоб по "интензитет" , но какво значение има - в AEW всичко е супер зле и ужасно, докато в WWE всичко е невероятно. Не е истина какво зомбиране пада сред феновете. Rainmaker and kurdengal 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 21 minutes ago, gboy said: Има и кечисти, които слагат Брон Бейкър в малкия си джоб по "интензитет" Кои са тези кечисти? Quote Link to comment
Price Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 29 minutes ago, gboy said: В AEW има хора с невероятна физика, пред които AJ изглежда като фитнес любител пред културист. Кои са те? Множествено число, очаквам няколко имена. Че подозирам има вариант, в който да има поне един такъв. И ако може да не броим Били Гън baikiro 1 Quote Link to comment
gboy Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 @neshevА кои не са? Скоростта на ринга, която имат хора като Оспрей, Рей Финикс, Бъксовете и дори някакви джобъри като Исая Касиди от Private Party или AR Fox ... и то при далеч по-сложни движения от някакъв стандартен shoulder tackle, Брон още бая има да тренира, докато я стигне. Ама нали са в балъшките AEW - всичко което правят е криндж, garbage, гимнастически упражнения и т.н. pukkod and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 (edited) Не виждам нищо скоростно в отявлено хореографираните им подръжки и цукахари. Просто сравни как те се изтласкват от въжетата и как Bron Breakker го прави, и ела пак да ми обясняваш за зомбиране. Edited June 29, 2024 by neshev Price and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
gboy Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 Колкото е хореография едното, толкова е и другото. Разликата е, че едното е сложна хореография и ако объркат някое движение, ще се потрошат, а другото е базово движение. По-сложната част отива при селващия - в случая това лучадорче, дето се върти като центрофуга. Съжалявам, ама няма свят, в който ще ми е по-интересно да гледам долното видео. Това, което правят Оспри и Финикс е невероятно и изисква уникална прецизност, координация и атлетизъм. Брон Бейкър е забавен, нищо повече. Rainmaker 1 Quote Link to comment
neshev Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 (edited) Да, ама лафиш за интензитет и скорост. Bron Breakker е легитимен атлет и на 100 метра ще ги отвее и двамата. Вече като кечист, какво да сравнявам пич с 3 години опит, с пичове, които имат 10+ години опит? Мога само да ти гарантирам, че като теглим чертата и приключат кариерите им, Bron Breakker ще е много по-голяма звезда и от двамата взети заедно. Ospreay ще трябва да се задоволи с това, че Meltzer му е дал повече петзвездни мачове, докато бута инвалидната количка. Edited June 29, 2024 by neshev Quote Link to comment
gboy Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 (edited) 1 hour ago, Price said: Кои са те? Множествено число, очаквам няколко имена. Че подозирам има вариант, в който да има поне един такъв. И ако може да не броим Били Гън Абе ти сериозно ли? Кейдж е като културист. Биг Бил също, при все, че маниакът е висок като акация. Пак се е назобил и изчистил толкова много, че е замязал на някакъв злодей от анимационно филмче. Бъди Матюс, Уордлоу ... И да - и Били Гън изглежда нелепо добре за годините си. В AEW има всякакви кечисти като физика, като габарити, като стил и т.н. От такива като Кайл ОРайли, дето изглежда като изваден от олимпиадата по математика, до такива като оня индиец Сатнам, дето е толкова грамаден, че едвам мърда. Разбирам, че има някакви лафчета, дето е важно да се повтарят - гимнастици, физкултурни салони, хипофизни джуджета, хореография и т.н. ... ама айде, като не гледаш шоуто, поне не ми се изказвай като финална инстанция. @neshev Ама ние за скорост и интензивност в кеч мачове ли говорим или за гладко бягане на къси разстояния? За второто нямам претенции - може и да ги бие, ама като кечист - нито им има движенията, нито скоростта. Това, че се затичва бързо за пет крачки по ринга, за да удари някого с рамо, не е нещо кой знае какво, че да ми се дава за пример. Ако говорим за скорост и за интензитет на ринга - Сет Ролинс е човекът в WWE, от това, което съм гледал. Edited June 29, 2024 by gboy pukkod and Rainmaker 2 Quote Link to comment
baikiro Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 55 minutes ago, gboy said: Ако говорим за скорост и за интензитет на ринга - Сет Ролинс е човекът в WWE, от това, което съм гледал. Гледай Брок Леснар. Сет Путката може само да скача високо. Трябва да го вземат в някой цирк за атракция. THE ENEMY 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Morty Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 Тоя Брон Бейкър ми мяза на Голдбърг от алиекспрес. AEW ще продължава да бъде алтернатива, докато WWE си правят сапунките всяко шоу. По-бетер от турски сериал е честно. Не се опитвам да тригървам WWE фенчетата но кеча не е както е бил преди в WWE. Rainmaker and pukkod 2 Quote Link to comment
Price Posted June 29, 2024 Share Posted June 29, 2024 Момчета, единият е културист, другият е фитнес любител Всеки сам си преценя кой кое е. Не се изказвам като финална инстанция, нямам претенции да съм обективен за AEW. Веднъж гледах тяхно шоу, това беше. Каквото ми излезе от кеч страниците, това виждам. Но да ми хвалите тук някакви тотални анонимници извън смарк аудиторията, че били изцепени и изглеждали като звезди... Не, мерси. Лицата, които са най-разпознаваеми и представят компанията, трябва да изглеждат адекватно. Голямата надежда Will Bruv не полага особено усилия във фитнеса. Световният шампион е просто окей, но нищо повече. MJF ме кефи и мога да кажа, че има вид на звезда, стига да не се опитва да бъде HHH. Има и едно момче Wardlow, което спокойно може да бъде лицето на компанията. Но разни Казучки, Еди Кингстъновци и тем подобни да бъдат основната атракция - meh. Торбата Амброуз също е без коментар. Такива критики винаги е имало и не са само към AEW. Към Сами Зейн редовно ги има - че изглежда като клошар и не влиза във фитнеса. Към Браян също имаше, когато беше шампион преди десетина години. Спорът е безсмислен, хардкор феновете обичате салта, акробатики, кръв и тн. Другите предпочитаме на първо място изпъкващи образи, с добре разказани истории, харизма, излъчване на звезда. Нека има от всичко по много и за всички. baikiro and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts