Jump to content

WWE SmackDown - 21 юни 2024

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.1ed11068afebcef237325309e17b1227.jpeg

CM Punk returns to CHICAGO!

image.thumb.jpeg.109b6f490d464c483f0a300849e754a7.jpeg

How will Cody Rhodes responds to The Bloodline's attack?

image.thumb.jpeg.6ee824a763c6d199528319ae4af8e767.jpeg

LA Knight confronts Unites States Champion Logan Paul

image.thumb.jpeg.0e5165b59c7c6fb6711f8f9189c4acb6.jpeg

Triple Threat Money in the Bank qualifying match

Carmelo Hayes vs. Randy Orton vs. Tama Tonga

image.thumb.jpeg.ab21679727600c4903a559bba2eac38c.jpeg

Triple Threat Money in the Bank qualifying match

WWE Tag Team Champion Grayson Waller vs. Kevin Owens vs. WWE Speed Champion Andrade

• Upvote 3

Голямо шоу, тая седмица беше много силна, много хайпват този пичага Джейкъб Фату, да видим какво ще излезе!

Явно вървят към Соло Сикоа срещу Коуди Роудс на Съмъра, нещо не ми харесва тази идея.

Screenshot-2024-06-21-at-7.webp

GQpPqKBWgAEu9DQ.jpg

Баси, WWE с тоя Блудлайн почват да го играят като ЦСКА. Взимат се всякви мангали, които като свърши филмеца ше се чудят как да разкарат за без пари. Дано имат някой професор Томов да ги слага да подписват на празен лист.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Ain't no grave...

Пънк прилича на обругания труп на Хектор, след като Брад Пит го е влачил с колесницата си...

Amor fati 

12 minutes ago, Ponetron said:

Баси, WWE с тоя Блудлайн почват да го играят като ЦСКА. Взимат се всякви мангали, които като свърши филмеца ше се чудят как да разкарат за без пари. Дано имат някой професор Томов да ги слага да подписват на празен лист.

E,за тоя Джейкъб Фату се знаеше че идва, всичките го хайпваха толкова, някои мислеха,че ще е на страната на Роман, но няма такова нещо.

• Upvote 2
The^Lunatic

Добро включване от Джейкъб Фату, Bloodline 2.0 имаха нужда от някое по - едро момче. Пол Хейман за пореден път с добра актьорска игра и сегмента им със CM Punk доста ми хареса. Това е един от редките случаи в които Хейман наистина може да те накара да му съчувстваш. Братята Тонга също добре го изиграха, бяха видимо насрани от присъствието на Джейкъб Фату, като още от сега се вижда по какъв начин ще го градят. Соло използва схемата на Роман, Тама Тонга му е дясната ръка, Тонга Лоа е в ролята на Джими Усо, а Фату ще бъде enforcer-a. Разликата е, че тези момчета са по - опасни, престъпници са и нямат никакви спирачки, което лично мен ме кефи. Аз може би съм от малкото фенове на Соло от самото му начало, а в момента добре влиза в ролята на новия агресивен, но неопитен лидер, който се обгражда с опасни хора, които в един момент най - вероятно ще му изядат главата. Голямо чудо, че е нисък. За тази роля не е нужно да си чудовище, Пабло Ескобар например е бил торба с лайна, но това не го е правило по - малко опасен. Сравненията с Роман са неуместни, защото Рейнс беше не само Head Of The Table, но беше и лицето на компанията, канеха го навсякъде и т.н. Соло не е в тази роля. 

Дрю най - накрая пречука Пънк, имаше нужда, защото в понеделник тотално заприлича на путка с напускането си. 

Тук очаквах отново някаква намеса от Wyatt 6 в края на шоуто, но когато Джейкъб Фату дойде ми стана ясно, че няма да го бъде, щеше да отнеме от момента им. 

Най-накрая видяхме един солиден Смак, поне от месец и нещо не се беше случвало. Тук няма как да не подкрепя Сержанта, че повече сегменти и по-малко мачове са формулата за по-добро седмично шоу. Екшанът на ринга си е за PLE-тата, в седмичните шоута трябва историите да вървят. И тук точно това ни доставиха. 

Не харесвам, когато серат на бранд разделението и пускат хора от RAW в Смака и обратното, но тук имаше логика зад това и съм с две ръце За. Рядко изключение от правилото, което проработи добре. Хубаво е, че върнаха кръвта, но защо не ги пускат да се режат, а ползват този кетчуп - не ми е ясно. Изглежда нелепо. Ако някой някъде е прочел, би ми било интересно да разбера. 

Правилните хора се класираха за MitB. Поне по моето разбиране. Може би било хубаво, ако се вкара правило в този мач да могат да участват само хора, които не са държали световна титла. 

Грам не съм инвестиран в Логан и LA, скучна ми е тяхната програма. ЛА тотално загуби инерция и не ми пука за развитието му. А и изгряха доста нови звезди, които получават значително по-качествен букинг от него. 

Очаквам Романката да изравни силите за добрите момчета срещу Bloodline. 10 години по-късно WWE ще реализират проекта бейбифейс Роман като лице на компанията. 

• Confused 1

Форумът, този ли най-много чакаше от цялата фамилия?

Мислих си, че ще има визията и излъчването на Лидер и на тотален "badass".

Нали уж трябваше да бъде "мозъка" на новия "bloodline", а повече ми прилича на селския бияч с ментални проблеми.

Edited by Storm
  • Upvote 2
3 hours ago, Price said:

Най-накрая видяхме един солиден Смак, поне от месец и нещо не се беше случвало. Тук няма как да не подкрепя Сержанта, че повече сегменти и по-малко мачове са формулата за по-добро седмично шоу. Екшанът на ринга си е за PLE-тата, в седмичните шоута трябва историите да вървят. И тук точно това ни доставиха. 

Не харесвам, когато серат на бранд разделението и пускат хора от RAW в Смака и обратното, но тук имаше логика зад това и съм с две ръце За. Рядко изключение от правилото, което проработи добре. Хубаво е, че върнаха кръвта, но защо не ги пускат да се режат, а ползват този кетчуп - не ми е ясно. Изглежда нелепо. Ако някой някъде е прочел, би ми било интересно да разбера. 

Правилните хора се класираха за MitB. Поне по моето разбиране. Може би било хубаво, ако се вкара правило в този мач да могат да участват само хора, които не са държали световна титла. 

Грам не съм инвестиран в Логан и LA, скучна ми е тяхната програма. ЛА тотално загуби инерция и не ми пука за развитието му. А и изгряха доста нови звезди, които получават значително по-качествен букинг от него. 

Очаквам Романката да изравни силите за добрите момчета срещу Bloodline. 10 години по-късно WWE ще реализират проекта бейбифейс Роман като лице на компанията. 

Коуди Роудс е Лице на компанията, от момента в който се върна, момента в който си скъса мускул и направи въпреки това мача с Ролинс, Коуди Роудс е лицето на Wwe с или без титла.

ShiningWizard
6 hours ago, neshev said:

smackdown-spoilers-solo-sikoa-via-ig-stories-v0-sg9ak1c4b28d1.webp

Тук след са излезли като 12 годишни след участие на Димов, на което са били допуснати с фалшиви лични карти. 

Edited by ShiningWizard
57 minutes ago, maccheese said:

Коуди Роудс е Лице на компанията, от момента в който се върна, момента в който си скъса мускул и направи въпреки това мача с Ролинс, Коуди Роудс е лицето на Wwe с или без титла.

Говори си, не пречиш на никого :lol: 

Можеш да си пуснеш и откриването на всяко шоу - then, now, forever. И да видиш кого компанията припознава като най-голямата си звезда към настоящия момент и стои в края на интрото, точно до най-значимото име в историята - SCSA ;)

• Upvote 4
2 hours ago, Storm said:

Нали уж трябваше да бъде "мозъка" на новия "bloodline", а повече ми прилича на селския бияч с ментални проблеми.

Човека беше представен като пълен изрод, не знам какво повече искаш. Преби сам шампиона, Ортън и Оуенс...

2 hours ago, Storm said:

Е не еба ли майката на 3 от най-големите имена в компанията, кво да направи още? :D

Страхотна седмица за WWE. В понеделник имаме дебюта на новия stable на Uncle Howdy, във вторник NXT, и готиното включване на Joe Hendry, и сега на SD имаме дебюта на Jacob Fatu. Градусите се покачват, Тонката да трепери. :)

Jacob Fatu е човекът с най-голям потенциал от новото поколение самоанци. Атлетизмът и интензитетът му моментално го правят звезда, всеки път когато се появи. И тук не беше изключение. Публиката се изкефи стабилно и на практика сам размаза три от най-големите звезди на компанията. Страхотен sell от Kevin Owens, samoan drop-ът върху стълбите и жабешкото от въжетата също бяха направени добре. И това са най-базисните неща, които прави. Тепърва ще избухва с бруталии. Вкарал се е в изродска форма. WWE му запазиха името, въпреки някакви тролежи с Ceasar Sikoa и Talla Tonga. Пичът ще е звезда и WWE дават доста сериозни заявки за бъдещето с хора като него, Bron Breakker, Trick Williams, Oba Femi, дори един Solo е на 31. Миксът им е идеален. Имат ветерани като Punk и Orton, които все още са супер популярни, имат хора в кеч пика си като Roman, Cody, Owens и компания, и най-важното имат млади, перспективни кечисти, които до 5-6 години ще са звезди. Самоанците са класа. Хора, които буквално са израснали в бизнеса и можеш директно да ги сложиш в големите шоута. Очаквам с Hikuleo да завършат цикъла и да се кротнат на този етап. Страхотен дебют за Jacob. Solo също ме изкефи как се молеше като путка в ъгъла, но после вкара супер мазна усмивка, когато Jacob Fatu започна да приижда. Тонганците изглеждаха тотално насрали, с което допълнително подсилиха образа му. Има го моментът, че Solo тотално ще бъде засенчен, но мисля, че умишлено промениха ролята на му, в очакване на това. Може би ще направят 4v4 мач между Bloodline и Cody, RKO и завръщащия се Jimmy Uso на MitB, макар че не съм сигурен, че Jacob и Jimmy ще ги пуснат да преминат границата. :D

Няма как да минем без Punk в Чикаго. Човекът продължава да е огромна звезда и публиката му яде лайната всеки път. Heyman беше брилянтен в този segment. Побоят, който Drew нанесе на Punk също беше зрелищен. Blade job-ът вече е отхвърлен като архаична практика и джасат яко ампули, макар че при мачовете, както се видя с Cody и AJ преди седмица, ампулите не са оферта, защото се отмиват. Но може би ще измислят нещо по-трайно. С оглед на това колко много медийни участия правят кечистите на WWE, явно от компанията не искат челата им да изглеждат като изорана нива. :lol: 

Иначе, бяхте прави. Пънкаря ПРЕВЪРТЯ  ПО ВРЕМЕ НА ШОЛОТО И АТАКУВА КОДИ С БУХАЛКА! :happy:

В пакета с Howdy и компанията засилиха момента, че Chad Gable е отрепка, която е отебала семейството си, тъй че май ще го играят vigilante група, която наказва предателите и измекярите. Има потенциал.

Враждата между LA Knight и Logan Paul ще е класа, нямам особени забележки в изпълнението.

Засега в MitB залагат по-скоро на mid card-ъри. На плаката директно са изтипосали Jey с custom made YEET куфар, според мен най-накрая ще го възнаградят по някакъв начин. Другият вариант е да дадат куфара на някой от Judgement Day. При женките, Tiffany, ако е избягала от кучешката колиба, или защо не Chelsea, която органично се издига всеки път, когато и се даде шанс.

Готвачите на спортната забава са тук! Те ви напъстват, те ви следват. :beer:

gys2fo7cjajb1.webp

Edited by neshev

Е можеше след шоуто да отскочи бакстейдж да пребие Трите Хикса, Шон Майкълс, Стефани, която щеше да се притече на помощ. После към Ен екс Ти да набие Джон Хендрикс.. и ако имаше въздух щеше да отскочи до AEW да пречука MJF, Ориндж Каседи и на излизане щеше да се засече с Шейн Оу Мак. С последния щеше да се гаври 15мин и the end..

Аз това очаквах!

2 hours ago, neshev said:

Страхотна седмица за WWE. В понеделник имаме дебюта на новия stable на Uncle Howdy, във вторник NXT, и готиното включване на Joe Hendry, и сега на SD имаме дебюта на Jacob Fatu. Градусите се покачват, Тонката да трепери. :)

Jacob Fatu е човекът с най-голям потенциал от новото поколение самоанци. Атлетизмът и интензитетът му моментално го правят звезда, всеки път когато се появи. И тук не беше изключение. Публиката се изкефи стабилно и на практика сам размаза три от най-големите звезди на компанията. Страхотен sell от Kevin Owens, samoan drop-ът върху стълбите и жабешкото от въжетата също бяха направени добре. И това са най-базисните неща, които прави. Тепърва ще избухва с бруталии. Вкарал се е в изродска форма. WWE му запазиха името, въпреки някакви тролежи с Ceasar Sikoa и Talla Tonga. Пичът ще е звезда и WWE дават доста сериозни заявки за бъдещето с хора като него, Bron Breakker, Trick Williams, Oba Femi, дори един Solo е на 31. Миксът им е идеален. Имат ветерани като Punk и Orton, които все още са супер популярни, имат хора в кеч пика си като Roman, Cody, Owens и компания, и най-важното имат млади, перспективни кечисти, които до 5-6 години ще са звезди. Самоанците са класа. Хора, които буквално са израснали в бизнеса и можеш директно да ги сложиш в големите шоута. Очаквам с Hikuleo да завършат цикъла и да се кротнат на този етап. Страхотен дебют за Jacob. Solo също ме изкефи как се молеше като путка в ъгъла, но после вкара супер мазна усмивка, когато Jacob Fatu започна да приижда. Тонганците изглеждаха тотално насрали, с което допълнително подсилиха образа му. Има го моментът, че Solo тотално ще бъде засенчен, но мисля, че умишлено промениха ролята на му, в очакване на това. Може би ще направят 4v4 мач между Bloodline и Cody, RKO и завръщащия се Jimmy Uso на MitB, макар че не съм сигурен, че Jacob и Jimmy ще ги пуснат да преминат границата. :D

Няма как да минем без Punk в Чикаго. Човекът продължава да е огромна звезда и публиката му яде лайната всеки път. Heyman беше брилянтен в този segment. Побоят, който Drew нанесе на Punk също беше зрелищен. Blade job-ът вече е отхвърлен като архаична практика и джасат яко ампули, макар че при мачовете, както се видя с Cody и AJ преди седмица, ампулите не са оферта, защото се отмиват. Но може би ще измислят нещо по-трайно. С оглед на това колко много медийни участия правят кечистите на WWE, явно от компанията не искат челата им да изглеждат като изорана нива. :lol: 

Иначе, бяхте прави. Пънкаря ПРЕВЪРТЯ  ПО ВРЕМЕ НА ШОЛОТО И АТАКУВА КОДИ С БУХАЛКА! :happy:

В пакета с Howdy и компанията засилиха момента, че Chad Gable е отрепка, която е отебала семейството си, тъй че май ще го играят vigilante група, която наказва предателите и измекярите. Има потенциал.

Враждата между LA Knight и Logan Paul ще е класа, нямам особени забележки в изпълнението.

Засега в MitB залагат по-скоро на mid card-ъри. На плаката директно са изтипосали Jey с custom made YEET куфар, според мен най-накрая ще го възнаградят по някакъв начин. Другият вариант е да дадат куфара на някой от Judgement Day. При женките, Tiffany, ако е избягала от кучешката колиба, или защо не Chelsea, която органично се издига всеки път, когато и се даде шанс.

Готвачите на спортната забава са тук! Те ви напъстват, те ви следват. :beer:

gys2fo7cjajb1.webp

Фату само с дебюта си, засенчи всички други самоанци

Edited by Ed2097

Не коментирам какво е направил на ринга. Казах, че заради някои коментари, си създадох грешна представа. Той няма излъчването и външният вид да бъде лидер, да бъде "мозъка" на групата. Той може да бъде само мускулите, придружени с налудничави физиономии. Тотално различна харизма от това, което си мислих. Това е.

Edited by Storm

Мен лично грам не ме грабна тоя вълк/върколак ли е.... Просто не е мой тип кечист. Четох, че имало много хайп около него, е? Нищо специално не видях, но има време. Има ли поне промо скилс?

1 hour ago, Storm said:

Не коментирам какво е направил на ринга. Казах, че заради някои коментари, си създадох грешна представа. Той няма излъчването и външният вид да бъде лидер, да бъде "мозъка" на групата. Той може да бъде само мускулите, придружени с налудничави физиономии. Тотално различна харизма от това, което си мислих. Това е.

Какъв "мозък" на групата, кой го е казвал това? :lol: Фату е пълен изрод и ще бъде новият енфорсър на групата. Ако някой трябва да е "мозък" това е Соло, но вече е третият най-талантлив човек в стейбъла си.

Изключително силен Смакдаун, пренасяха се от история в история, супер добър дебют и на Фату, сега вече Блъдлайн 2 ще има повече бройки, когато ортън и ко идват на помощ.

Соло за първи път каза, че Роман няма да се връща, което загатна това, което всички очакване, че като се върне ще се изправи срещу Соло.

batistaheel

Много добро шоу.

Логично е Дрю да си отмъсти на Пънк за загубата в Шотландия, като го пребие в неговия собствен град Чикаго. Враждата продължава, въпросът е кога ще е самият мач. Пънк все повече изглежда като Пънк преди да напусне WWE. Надявам се, че ще е във форма и няма повече да се контузва, но малко съм песимист. Един Самоа Джо постоянно се контузваше и накрая го уволниха. Страхотен сегмент с Пол Хейман. 

Преди бях хейтър, но Сикоа взе да ме кефи, поне на микрифона се справя по-добре от преди. Историята му е добра. Той беше най-младият член на оригиналния Блъдлайн, най-верния, но когато Вожда се провали е логично той да вземе нещата в ръце, да изхвърли предателя Джими и да докара свежи членове в стейбъла. Якуб Фату е грозен и безформен, но на ринга е впечатляващ. Въпросът е КОГА Роман ще се завърне, как ще се бори със Сикоа и новите му другари. Дали и той ще направи нов стейбъл. А как се вписва Скалата във всичко това. Готов съм да се обзаложа, че когато наближи КечМания ще се окаже, че той стои зад Соло и дава заповеди. Скалата не се е провалял, но Роман да. Колко още ще чакаме за завръщането на Роман. Беше ми втръснал, но почивката му трае твърде дълго. Тази история има нужда да се завърши. Роман трябва да получи своя реванш срещу Коуди. Един HIAC срещу Коди би бил перфектен завършек на историята. Какво толкова се мота, не му ли се кечи вече. Не може стейбъла му да излезе извън контрол и него да го няма. 

Челси Грийн е страхотна когато и се дава шанс. 

Ная Джакс показва плът, харесва ми. :wub:

Тифани духа супата. Сгафи и вече няма пуш. 

Много по-добро шоу от прехваления Raw в понеделник. Като цяло аз съм фен на точно тези неща в кеча. Истории, образи, сегменти, обрати, контроверсии, все неща които присъстваха в големи количества и на този Смак.:wank: Нещо повече, точно този тип драматургия в сегментите на Блуудлайн са ми нещо изключително любимо, винаги точно Блуудлайн сторилайна ми е бил най-интересното нещо за гледане в WWE още откакто Роман направи онзи знаменит хийл търн.

Та няма какво много повече да кажа специално по отношение на всичко около Соло и Хейман на това шоу, пичовете ни представят топ продукт и няма нужда от големи словоизлеяния за да го потвърдя. Просто съм горд със себе си, че преди около 3 години разгадах цялата арка и всичко което предстои като история.:D И дори за Соло прогнозата ми беше, че когато свалят Рейнс, ще е някакъв ъпер мидкард манстър хийл, който ще пребива хората, но накрая ще нахрани Роман, както и се очертава.

Това настрана, другата важна тема тук е Джейкъб Фату. Вече съм коментирал преди, че отчасти съм следил развитието му в MLW и рецензиите ми са впечатляващи. Всичко това е ясно, пичът има размерите, визията, уменията и като цяло е много близко до това което наричаме пълен пакет. Проблемът при него обаче е същия какъвто беше при хора като Мат Ридъл, Енцо Аморе, Биг Кас, ако щете дори Райбак. Всички тези пичове в някакъв етап изглеждаха като да имат перспективата да са следващото голямо нещо, но това че не са наред с главата ги провали. Джейкъб Фату може да има всички протекции на света и да замажат миналото му, но ако пичът не е готов да се промени, рано или късно ще стигне там, където и гореизброените имена. Стискам палци случаят тук да е различен, подобни изключения може да са доста редки, но пък шансът е налице.

Иначе трябва да се отбележи и че беше готина интеракцията между Пънк и Хейман. Всичко което прави Пол като актьорска игра и мимики е висота.:wank:

Относно талантът в Блуудлайн и коментарите, че Соло бил третия най-талантлив човек в собствения си стейбъл, искам да напомня, че имаше едно момче в един стейбъл преди много време, казваше се Роман Рейнс и също беше третия най-талантлив човек в ЩИТ.:D Не е показателно, че отново ще стане така, в крайна сметка Сикоа получава топ шанс в момента, а как ще се възползва и той и компанията от него, тепърва ще видим. Фактите обаче са, че в Блуудлайн той е човекът с най-добрата презентация към този момент, а това реално е най-леджит фактора по който може да се съди за шансовете на един кечист.

The Invisible

Ако Пол Хейман беше актьор в Холивуд според мен щеше да има няколко Оскара. Винаги играе страхотно този човек. Много добър продукт от WWE след Кеч Мания, даже според мен в момента продукта е дори по-добре от самия "сезон" около нея. Аз за първи път гледам Фату, но дебюта му беше отличен.

• Upvote 3