Jump to content

UFC on ABC "Whittaker vs. Aliskerov" - 22 юни 2024


Recommended Posts

Исках да гледам Уитакър срещу Чимаев :(

За мен Икрам е по-трудна битка за Робърт. Изобщо не изключвам възможността макар и с кратко предизвестие Алискеров да вземе тоя мач. Лека по лека звездата на Уитакър залязва. Това не означава, че го смятам за слаб боец! Има по-гладни за успехи бойци от него, които ще драпат със зъби и нокти да стигнат до върха. Аз ще му стискам палци защото битката с Хамзат все още е на масата.

Ако Павлович загуби тоя мач дали няма да му се убие хайпа, който така или иначе беше леко секнат след загубата от Аспинал? Определено Сергей има какво да губи и се надявам да си взема мача защото искам да гледам реванш между него и временния шампион.

Джони Уокър при мъжете ми е като Андраде от жените.. през две Файт карти имат участие :D

Има ли хора от форума, които следят ММА и все още да вземат насериозно тоя циркаджия?

Link to comment

Не съм особено впечатлен от Алискеров. Нокаутира Фил Хейс, който има доста слаба брада, и Уорли Алвес, който дойде на пожар. Уитакър все още е елитен боец и е доста висока летва за него, тъй че не очаквам изненада.

Link to comment

Ще ги гледаме ли?

 

Едно голямо евала на Волков! Изнесе лекция на Павлович! Клише, но точно това се случи! Исках да гледам Аспинал/Павлович 2, но Сашата ми напълни душата с играта си през целия двубой! Предполагам, че гребена, с който ресаха косата на Волков беше напръскан със светена вода и за това изнесе такова показно на Сергей..

Загребах една хубава шепа семки и почнах да гледам мача, мачът свърши и ми останаха бая семки.. :D

Нешка, оказа се прави за високата летва. Все още чакаме мач между Уитакър и Чимаев, нали? С оглед това как се разви тая битка, ще ми се август най-късно септември ако няма Рамадан да се случи тоя двубой!

Edited by Beks
  • Like 1
Link to comment

Не всеки дагестанец е шампионски материал. Малцина са тези като Хабиб или Махачев. Да, имат и други добри бойци, но Уитакър е буквално шампионски материал и се е доказал с елита, докато Алискеров не е бил никой значим. Въпреки това се изненадах колко лесно Уитакър го разби. Чимаев надали ще го пуснат отново във важна битка, докато не докаже, че може да е здрав. Много по-логично е да направят Уитакър срещу Стрикланд или в краен случай Уитакър срещу Имавов, ако искат да дадат на Стрикланд директен шанс за титлата.

 

Отлична победа на Волков, много малко хора му даваха победата преди битката. Напоследък започна да се събира като боец и тук се би супер дисциплинирано, контролираше дистанцията с ритници и печелеше размените. Павлович се насра стабилно и след битката си изпусна нервите. Слабо представяне от него и в момента е на опашката отново. Тежките започват да изплуват отново, само да се приключва тази простотия с Джонката и Стипе, и да върнат нещата в реалността.

 

Шара леко го разкриха в тази битка. Прекалено едностранен е като боец и в тази битка изглеждаше зле срещу боец, който беше там да загуби и да си прибере чека. Очаквам срещу първия по-сериозен борец, Шарата да отлети.

 

Джони Уолкър е един от най-забавните бойци в компанията, но вече влиза в този етап на кариерата си, където ще го изсипват тежко всяка битка. Никаква брада, техниката му е ужасна, никакво умение да преценява дистанцията. Опонентите му просто му влизат и го приключват. Би трябвало да се пенсионира, но очаквам да му пуснат някой като Рейес или Глушков, и да го пенсионират на сила.

 

Страхотен дебют на Фелипе Лима. Пичът е BW шампион в OKTAGON и тук дойде със седмица предизвестие, и победи един от добрите проспекти в дивизията. По-силен дебют не е имало скоро.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...