Jump to content

WWE Money in the Bank - 6 юли 2024


Recommended Posts

 

image.thumb.jpeg.62a588ebcf0f0fbe754a6ce1a1d8408e.jpeg

 

Date: 6 юли 2024

Venue: Scotiabank Arena

City: Toronto, Ontario, Canada

 

Official Theme Song: NAV feat. Meek Mil - Tap

https://www.youtube.com/watch?v=awgcC3Mg4Zc

 

Matches:

 

image.thumb.jpeg.d2560573f7459702a985b3a84c1c7900.jpeg

Six Man Tag Team match

Kevin Owens, Randy Orton & Undisputed WWE Champion Cody Rhodes vs. The Bloodline

 

image.thumb.jpeg.9f46d2d0c371c1d4f3b881b4d790d7f3.jpeg

World Heavyweight Championship

Damien Priest (c) vs. Seth 'Freakin' Rollins

 

image.thumb.jpeg.4adbbc4efe8895192776bba8b2b077f8.jpeg

Intercontinental Championship

Samy Zayn (c) vs. Bron Breakker

 

image.thumb.jpeg.3af6ae430ee3e60419de594b988de987.jpeg

Men's Money in the Bank Ladder match

LA Knight vs. Drew McIntyre vs. Carmelo Hayes vs. Chad Gable vs. Jey Uso vs. Andrade

 

image.thumb.jpeg.11df99a144219448436315bd3243b4e6.jpeg

Women's Money in the Back Ladder match

Iyo Sky vs. Lyra Valkyria vs. Tiffany Stratton vs. Naomi vs Zoey Stark vs. Chelsea Green

Edited by Devil
Link to comment
 • 3 weeks later...
neshev

Този път може да се каже, че PPV-то е непредвидимо, доколкото шоу за деца може да се нарече непредвидимо. :happy:

 

В мъжкия MitB има няколко посоки, в които могат да поемат. Ако добавим това, че MitB вече не значи автоматично кеширане върху някоя от световните титли, вкарва хора като Gable и LA Knight в играта. Но реално, Jey Uso и Drew McIntyre са големите фаворити. Проблемът с Jey е, че babyface притежатели на куфарчето не са много рентабилни. Като добавим това, че е много вероятно Jey Uso да е замесен в историята с Bloodine, става леко безсмислено да му се дава куфарчето. Пичът е дотолкова популярен, че не му трябват титли, куфари и дори ME вражди, че да е харесван, но в крайна сметка трябва да му дадат нещо голямо в даден момент. Drew е логичен booking. Взима куфара и кешира неуспешно същата вечер, чрез намеса на CM Punk. Нещата неминуемо са обвързани и с мача между Seth и Priest. Тук си мисля, че Priest ще запази, след сумати намеси, кеширания и прочие, и вече на SummerSlam ще падне от Gunther, който ще отиде в Берлин като шампион. Но и тук не съм убеден дали виждат Gunther като шампион. Тъй че има доста условности. 

 

При женския, фаворитки за мен са Tiffany и Chelsea Green. Chelsea Green главно заради MEME потенциала да е първата жена, която не кешира успешно, пък и е канадка все пак. Но Tiffany е по-солидният избор и може би ще заложат на нея. Lyra също има някакви шансове, но сегашната и насока и различна.

 

В ерата на петте мача на PPV е готино, че Bron все пак получава шанс да дебютира на PPV. Не мисля, че ще бие тук, това не е стилът на Зетя. По-скоро Sami ще запази с някаква клизма и загубата ще бъде използвана, за да може Bron да мине на следващото ниво. Общо взето, стандартна история, където новобранецът пада от ветерана, заради неопитността си.

 

Bloodline срещу Cody и RKO ще е интересен мач. Още по-интересно е кои ще вземат участие в него, защото имам съмнения, че Jacob Fatu въобще има правото да преминава границата. Но тук си мисля, че Solo ще тушира Cody, с което ще изградят мача им за SummerSlam. Просто няма логика да спират инерцията на Bloodline в този момент. Все пак очаквам да предпазят face-вете и може би ще видим дебюта на Talla Tonga или се надявам да е просто Hikuleo, без да тролят мощно от WWE. :D

 

 • Upvote 2
Link to comment
Sugarev
1 hour ago, neshev said:

Още по-интересно е кои ще вземат участие в него, защото имам съмнения, че Jacob Fatu въобще има правото да преминава границата

Solo, Tama Tonga и Jacob Fatu

Absolute madlad

Link to comment
neshev
3 minutes ago, Sugarev said:

Solo, Tama Tonga и Jacob Fatu

 

Ще ми трябва по-убедителен източник от Википедиа, Шугарка. :(

Link to comment

На самия Смак пуснаха графика, където се виждаше, че точно тези тримата ще се бият. Без Camacho. 

Link to comment
16 minutes ago, Price said:

На самия Смак пуснаха графика, където се виждаше, че точно тези тримата ще се бият. Без Camacho. 

Явно не само на мен ми е направило впечатление това. Като цяло Камачо е едно от най-слабите решения покрай Bloodline напоследък. Като нищо можеше да минат и без него. 

Link to comment
Sashundera

Еба му майката, героя ми от деството ще се пенсионира. Деба лудото копеле. Тва ме удари дълбоко в емоцийте.

 • Upvote 2

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Link to comment
Ponetron

Нещо не беше моето PPV това. Защо им е на Дрю и Пънк да погребват и куфарчето заради враждата им? Тя си е достатъчно голяма и без това. Още повече, че явно Дрю закъсня после да кешира и се получи един от най-големите бочове на PPV-та. Сами Зейн пък в другият мач също бие супер чисто и уби цялата инерция на Брон Брейкър.

 

Сина беше голямата изненада. Аз не съм фен на тия пенсионирания в кеча, но явно, че това е маркетингов ход заради Нетфликс. Явно реклатама в началото ще се върти около Джон Сина и последните му мачове.

 • Upvote 2
Link to comment

Не съм гледал още, но Брейкър да падне чисто и да ебат куфара още същата вечер са тъпи решения за мен.

Поне Тифи е взела и Соло е почупил Коди. 

 • Upvote 1
Link to comment
Mariyan01

Много малоумни решения имаше, но едно огромно огромно евала за женския куфар. Тези мацки се изкъртиха!

Link to comment
The^Lunatic
Posted (edited)

Чакаме коментара на THE ENEMY относно некадърния зет и решението Зейн да бие чисто Брейкър. :D

 

Наистина по никакъв начин не го предпазиха, пък и беше облечен като пълен jobber с тези шарени цветове. 

 

Относно куфарчето, не можа ли Пънк да му го начука на Дрю като му блъсне стълбата и го пребие след това, като в същото време Фин да спечели и по този начин нещата в Judgment Day да станат още по - заплетени. Кой да мисли...

Edited by The^Lunatic
 • Upvote 1
 • Facepalm 1
Link to comment
neshev
Posted (edited)

Общо взето, нещата се развиха, както очаквах.

 

MitB, до голяма степен е изчерпан като формат, защо да не го ползват за да развият допълнително най-горещата история това лято? Drew вече на няколко пъти беше близо до титлата, но Punk винаги е там за да му попречи. В случая, Punk прецака и Rollins, който му беше бесен, тъй че отново имаше преплитане на историите, което е една от отличителните черти на режима на Зетя. За мен се получи перфектно. Публиката се разцепи при появата на Punk, а Drew след шоуто избесня. Това, което не се получи добре, беше самата поява на Drew, който излез след доста брутален botch, в който Priest не успя да kick out-не. Доста кофти и реално с това ще се запомни мача му с Rollins. Мъжкият MitB беше доста добър. Melo и Andrade си изпълниха ролята на crash test dummy-та. Всички имаха адекватно време за да изпъкнат и победителят, както вече споменах, беше правилният.

 

Абсолютно стандартна загуба за Bron Breakker, на този етап в кариерата му, която в дългосрочен аспект няма да значи абсолютно нищо. Напълно резонно, с оглед разказаната история последния месец. Със сигурност можеше да го предпазят с една идея повече, но двамата направиха много силен мач. Ценен опит за Bron и продължаваме напред. Sami Zayn е абсолютна класа в момента и откакто взе титлата, не пропуска от към мачове и промота. Но очаквам скоро царуването му да приключи. Все пак трябваше да зарадват местната публика. Def Rebel така и не могат да напипат точния вайб с песента на Bron. Усещам, че ще има още версии, тази се съмнявам да се задържи.

 

Кажи-речи съм отраснал с John Cena, тъй че за мен е огромен момент това, че се пенсионира като активен кечист. Мачове, срещу Randy, Punk и Cody, ми изглеждат задължителни. Със сигурност бих се изкефил, ако вземе още веднъж световната титла и после изпращане ала Ric Flair. Всъщност, Cena от доста време повтаря, че краят е близо и 2025 ще му е последната година и явно няма да е кеч пенсиониране. Но знае ли човек, той и HBK се беше пенсионирал и каква стана... :D

 

Малко странно, че точно това беше ME, но явно искат да утвърдят Solo Sikoa като новият Tribal Chief възможно най-бързо. Не ме изненадва, че тушира точно Cody, защото това ще бъде мачът на SummerSlam. В същото време, финалът беше слаб. Jacob Fatu на практика спаси Solo и му връчи победата. Бих предпочел Bloodline да размажат face-овете убедително в този мач, но може би всичко опира до това, че дори WWE осъзнават, че Solo е неподготвен за този роля. На микрофона има много какво да се желае, на ринга е нищо особено и дори офанзивата му не впечатляваща. Samoan Spike-ът изглежда жалкарски, сравнен с този на Umaga. Иначе, много силно представяне на Jacob Fatu. Пичът дава доста силни заявки и оправдава очакванията. Tonga Loa може би получи сътресение, защото беше неадекватен след тежкия bump, който получи в коментаторската маса. Все пак успя да си изиграе сценария до край и пое доста мазно RKO-то. Докторката около ринга също отнесе един мазен самоанец в сурата, дано да е добре и тя. :D Та, да, мач, в който ентрънсите ми бяха по-интересни от самия мач.

 

Женките просто се разцепиха, даже на Michael Cole му стана неудобно в даден момент. Много мърляв мач, с много тежки bump-ове, но с правилния победител. Tiffany Stratton даде задна последно време, но има отлични шансове да кешира успешно, с оглед царуването на Bayley, което няма да се запомни с нищо, до такава степен, че предпочитам Nia Jax да вземе титлата.

 

Не беше лошо PPV-то, но си имаше осезаеми botch-ове, които отнеха от шоуто. Все пак ми харесва сегашната насока и SummerSlam се очертава да е доста силно.

 

Edited by neshev
 • Upvote 3
Link to comment
The^Lunatic

Друго нещо, което си струва да се отбележи, е начинът по който държат Роудс обичан от публиката. Като се има предвид, че е топ фейсът и човекът, който прекрати легендарния рейн на Роман, не го предпазват от тушове и това е доста хубаво, поучиха се от грешките с Рейнс и Сина. Коуди беше туширан преди Мания от Макинтайър, след това изяде туш от Скалата, чист при това, сега беше победен и от Сикоа, като по никакъв начин не излезе слаб от това, просто вкарват повече реализъм. Не съм фен на Роудс, но ми допада начинът по който го буукват, пипат леко и не ме дразни. 

 • Upvote 6
Link to comment

След дългото държане на куфара от Прийст, честно казано не ми се гледаше как някой разнася куфара, защото сякаш това ставаше до вчера. Създадоха нов уникален момент и не мисля, че е толкова зле, че пропиляха куфара.

Link to comment
The Pain
21 minutes ago, The^Lunatic said:

Друго нещо, което си струва да се отбележи, е начинът по който държат Роудс обичан от публиката. Като се има предвид, че е топ фейсът и човекът, който прекрати легендарния рейн на Роман, не го предпазват от тушове и това е доста хубаво, поучиха се от грешките с Рейнс и Сина. Коуди беше туширан преди Мания от Макинтайър, след това изяде туш от Скалата, чист при това, сега беше победен и от Сикоа, като по никакъв начин не излезе слаб от това, просто вкарват повече реализъм. Не съм фен на Роудс, но ми допада начинът по който го буукват, пипат леко и не ме дразни. 

 

То така трябва да се прави, Скалата също си го джобеха доста редовно през Атитюд ерата и нямаше проблеми човека :D

 • Upvote 8

9MLnN5Y.gif

Link to comment
Hachiko
Posted (edited)
3 minutes ago, hacky said:

След дългото държане на куфара от Прийст, честно казано не ми се гледаше как някой разнася куфара, защото сякаш това ставаше до вчера. Създадоха нов уникален момент и не мисля, че е толкова зле, че пропиляха куфара.

 

Предпочитам тая вражда която продължава от много време да се засилва всеки път, отколкото тъпия измислен кОфар, който от години е пълна скръб.

 

Усещам как ще дигнат нивото и Пънк ще бъде премазан с нещо от Дрю :D :D . До мача не ми е толкова, предпочитам тролежа да продължава и ексалира всеки път.

Edited by Hachiko
 • Upvote 1
Link to comment
BAITO6O

Мамка му хареса ми.

Най-после има градене на дълг.истории и то в продължение на месеци. И то даже с преплитане тук там. Това е чудесно.

 

Единствено останах недоволен от развитиеот на Брон. Срамота е кошарчето Зейн да го бие чисто.
За Джонито се знаеше, че 2025г. ще се " пенсионира". Дано има добра програма и задължително мачове с Ренди и Пънк.

Малко ме е и яд, че Джей не вземе куфарчето. Но за граденето на историята на Дрю е перфектно. Чудно ми какво ли ще правят с Джей.

За боча на Сет и Дамиан е скандално. Поне след това се случиха големи моменти и бързо ще се забрави. Ще е интересно за Съмърслам как ще завъртят нещата на Ролинс, Свещеника, Балър, Пънк и Дрю.
Но имат много поле за изява с добри истории.

 

Новият Блъдлайн ми харесва. Соло може да не е готов, но засега това не е проблем. Дкейкъб Фату е много стабилен. Има хляб в него. Доста възможности и при Блъдлайн 2 има за развитие, дано не преебат нещата.

 

Може би най-после от WWE тръгнаха в правилната посока. Най-после се градят неща в дълг.период.

Link to comment
HeaDMaKeR™

Последните няколко години тотално се лутаха с този куфар (дали заради Роман, дали заради друго), не знаеха какво да правят с него и сега от както Хънтър е на власт, поне Прийст кешира успешно, но доста време задържа куфара около него.Сега го жертваха хем за историята между Дрю и Пънк, хем догодина някой да направи по-интересна и свежа история.Не виждам нужда от хейт тука.

Между другото си мислех, че Джей ще спечели и евентуално ще кешира срещу Соло.Не знам защо си мислех нещо подобно, но така както се случиха нещата, мисля че се нареждат добре.

Соло - Роудс на Съмърсал е сигурен мач.Соло продължава да ми е страшна дупка, но пък Джейкъб Фату чупи зъби.Голям психопат.Мисля, че Роман ще се завърне съвсем скоро и нищо чудно да видим Роман - Соло - Роудс.И после евентуално да билднат Bloodline vs Bloodline за Сървайвър сериите.

 

Джон Сина си е вечна класа, част от Маунт Ръшмор на кеча според мен.Ще видим какъв ретайрмент тур ще направи, но мамка му заслужава титла и да бие рекорда на Светкавицата.Кой ще е последния му опонент от сега казвам Пънк, или Ортън ама по-скоро Ортън, защото Пънк е много чуплив и ще се осере важния главен мач на Мания за пореден път.

 • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
batistaheel

Пънк вече за втори път прецаква Дрю и го лишава от титлата, какво трябва да направи Макинтайър за да му го върне тъпкано? Имайки се предвид и, че Пънк е face и е по-over от Дрю, няма начин шотландския боец да излезе победител от тази вражда. Какво излиза, той ще си остане преебания. Малко тъпо, когато преди КечМания всички се надявахме той да вземе титлата. Ролинс най-логично и той ще се включи в борбата между Пънк и Макинтайър. Едно, че няма право да се бие със Свещеника докато той е шампион, второ, той беше започнал вражда с Пънк, докато втория не се контузи. Очаквах Пънк да прецака Дрю, но се надявах куфарчето да отиде при Джей или Рицаря. При Зетя всичко става прекалено много бавно, сумати over хора никога няма да се доберат до титлите. 

 

Победата на Сами над Брон е поредният пример колко много обича Зетя дългите царувания. Пълен маниак.

 

Радвам се за Тифани и дано скоро кешне над Бейли, че оная прави безлично царуване. 

 

Мейнивента мача въобще не трябваше да е мейнивент мач. Бутат винаги WWE шампиона в главния мач за сметка на този в Тежка категория, а това дори не беше мач за титлата. Преспокойно Прийст и Ролинс можеха да закрият шоута с оглед на това, което се случи по време на мача. Иначе се раздадоха момчета. Не съм фен на Соло и не го виждам като силен сингъл кечист. Нямам грам интерес към Соло срещу Коди на СъмърСлам, това не е мач за СъмърСлам. Искам Роман да се завърне и да се започне истинската вражда. 

 

Гънтър срещу Прийст на СъмърСлам, малко не ми звучи като мач за този голям турнир, макар, че Свещеника прави силно царуване. 

 • Upvote 2
Link to comment
neshev

Пънкаря почна и на реферите да налита. :(

 

 

 • Haha 2
Link to comment
yaripim

Всичко ми хареа и беше що-годе добре направено като замисъл, без мейн-евента. Нямаше смисъл от тоя мач.Хеле пък троен. Адски скучни са ми блъдлайн, не ме брига грам за танга лоа,цинга -манга,леле како,буде хафте и прочие. Жалък опит да пробутат Соло и компания за някви ужасни хийлове и страшилища. Румян като се върне и там ще са дълги и протяжни сегменти,докато се преборят едни с други,дано на Сървайвър да приключи цялата помия.

Дрю е уникален тип, щом се е навил на такава гавра с натрупване, явно в един момент ще бере плодовете,но да видим кога ще е .

Колкото до пенсионирането на Сина- интересно. Отсега още го обявяват,значи ще е в Ръмбъла-Чеймбъра-Мания,както той си каза. Нямам вече драма с това ,ако подобри рекорда на Светкавицата.

Пичките се разцепиха,тая Зоуи как не пусна кръв от главата не знам, а Челси с тоя бъмп накрая с масите... дано да са добре момичетата.

Средна хубост шоу.

 • Upvote 1
 • LMFAO 1

3kuoda.gif

Link to comment
Dudley

Е тия жените отркаднаха шоуто , очаквах и при мъжете малко повече хардкор изпълнения , но жените направо им скриха шапката. Евала 

 

Тоя Брон Брейкър му ебаха целия билдъп според мен който беше натрупал след като унижощи сумати кечисти , но беше спрян от клошара... слабо решение според мен. 

 

 

 • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...