Jump to content

WWE SmackDown - 7 юни 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.6eb46c07bd96348d1ff25a07558e4201.jpeg

WWE Women's Tag Team Champion Jade Cargill vs. Indi Hartwell

 

image.thumb.jpeg.1614e02784d77d45976ed6e0394e28e9.jpeg

WWE Tag Team Champion Grayson Waller vs. Johnny Gargano

 

image.thumb.jpeg.d0ba8150ae5fb6c5af197b84090f2b1f.jpeg

Apollo Crews vs. Angel

 

image.thumb.jpeg.4674ee14226341445bf600b8a16668bb.jpeg

Solo Sikoa officially anoints Tonga Loa into The Bloodline

  • Upvote 3
Link to comment
JohnnyWrestling

Айде пушнете го пак тоя Аполо. От кога чакам. Много ме кефеха с командир Азиз износваха шоуто.

Link to comment
maccheese

В смака ,някой ще каже,че положението е леко слабо и няма толкова истории,които да разгърнат, но лично на мен Коуди и Ей Джей Стайлс се получава доста добре, нали доста хора се оплакваха,че Коуди Роудс не е въвлечен в история за титлата,така че няма от какво да се оплачат от тукс насетне. I Quit мач е топ именно, заради идеята,че щеше да се песионира, един пич даже беше направил видео как буква пенсионирането на Ей Джей Стайлс, няма да оставям линк!

Иначе Бейли,царуването и е меко казано слаба работа, надявам се Ная да я бие на Съмърслем!

Блудлайна леко се клати историята, Соло не е пефектен водач,никак даже  ако трябва да сме честни,там чакаме Джейкъб Фату,тоя пич не знам кога ще до дебютират.

Проблема на Трите Хикса е,че малко изпуска моментума с някои хора и дебюти и пуш, като говорим за Ел Ей Найт, да пича ще вземе американската титла супер, но малко закъсняха! Стейбъла на Уаят 6, също ги бавиха доста и имаше оплаквания в мрежата, но такова е, трябва да се примирим!

Link to comment

Впечатлен съм от това как успяха да набутат всичко най-интересно в RAW. А Смака да страда толкова много - брутално нескопосан баланс. Следващата седмица се очертава като must-see класика: сегмент с харизматичните дупки DIY, невероятна класика на ринга между Nia и Mia, и още по-невероятна класика между Naomi и Chelsea. Горките шотландци :D Поне в събота ще ги компенсират с доволни мачове. 

 

Не мога да се съглася с горното мнение, че Кръвната линия куца. Точно този епизод имаше силни заигравки с Роман - копието на Соло, след това triple powerbomb-a на The Shield. Феновете си го освиркват стабилно, без значение какво прави, по подобие на Доминик. Дано успеят и тук да се възползват от тази ситуация, която за мен си е положителна отвсякъде. 

  • Upvote 2
Link to comment
neshev

Ако не знаех по-добре, щях да си помисля, че FOX са ги отебали и SmackDown е свален от екран. Oh, wait... :happy:

 

Cody продължава да преподава как се гради heat. I Quit мачът ще е мазало, макар че изходът е пределно ясен. Но чисто от към образ, една загуба, в подобен мач, би вкарала AJ Styles на друго ниво. Сега покрай партньорството на WWE и TNA, има доста мегдан да направят нещо интересно с него.

 

Solo е посредствен на микрофона. Гласът му не е застрашителен и все още е неопитен в подобна роля. Tama Tonga изглежда повече лидер, отколкото него. Темпото е прекалено бавно и скоро ще трябва или да вкарат нови персонажи, или да видим завръщане на Jimmy Uso. Иначе добър финал и готина препратка с The Shield.

 

Tiff явно наистина е отнесла доста наредби зад кулисите. От водещо лице в женската дивизия, сега е редуцирана до 10 секундни появи и вероятен лакей на Nia Jax. Piper Niven с доста силно промо, докато Bayley по-скоро звучеше нелепо. Разбирам нуждата да бъде продадена Piper като заплаха, но този път беше в ущърб на Bayley. Jade Cargill получава все по-добри реакции, доста напомнящи на Shield Roman. Неизбежната вражда с Bianca ще е нещо специално.

 

Carmelo беше представян като ЧОВЕКЪТ в NXT, но в SmackDown е просто един от многото. Поне получава мачове и промо време, но засега е просто jobber на звездите.

 

Austin Theory като face ще е дори по-скучен като heel. Физическите му заложби са прекалено високи за да е поредният Mark Jindrak, но засега е нямал късметът да намери образ, който да го утвърди. И, не, да си Tyler Breeze уонаби, гей дружка на Vince, не беше това, също.

  • Upvote 4
Link to comment
Hachiko

Рейнс ще извади най-големия поп в кариерата си. Ще е добре да попаднат на читава публика.

  • Upvote 3
Link to comment
The^Lunatic

Добър Smackdown тази седмица. Тази седмица и Роудс ми хареса повече, може би наистина му липсваше вражда, която да стане по - лична, тук заслуга има и Стайлс естествено.

 

Изглежда, че това лято La Knight ще получи момента си като детронира Логан Пол, заслужава го, трябва в един момент да му дадат и световна. 

 

Остин Теорията няма да го коментирам, доста скучни са ми с Грейсън.

 

The Bloodline продължават да къртят и да са най - интересното нещо в шоуто, с нетърпение чакам Рейнс да се завърне. Съгласен съм, че ще получи поп както никога досега, имат още два месеца до завръщането му и могат да развият още доста нещата в The Bloodline, докато дойде моментът. Някой казваше, че се очаква да се завърне в началото на август. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...