Jump to content

Има ли място Scott D`Amore в AEW?


Scott D`Amore в AEW?  

12 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Откакто Скот Д`Амор беше уволнен от TNA, непрекъснато се спекулира, че AEW трябва да го вземе за буукър. 

 

maxresdefault.jpg

 Съвсем наскоро голямата звезда на компанията - Уйл Оспрей  - в прав текст заяви в едно интервю, че много ще се радва Д`Амор да бъде привлечен в "Елита", защото е невероятен авторитет в съблекалните и работи страхотно с кечистите.

Една от критиките към Тони Кан е, че няма да позволи друг да му се меша в буукинга, защото пичът си се кефил да си е сценарист на шоуто. Това последното са си интернет тролщини и няма някой, който да го е потвърдил, но си е редно да го спомене като версия.

 

Също така се спекулира и за трети вариант - Скот да поеме ROH. Ако не знаете, тази компания все още си съществува и си прави шоутата в интернет. Собственост е на Тони Кан и към момента функционира колкото да не е без хич. Имат си седмични предавания, правят си записи и т.н., но е много далеч от златните си времена. Причината до голяма степен е, че така и не можаха да им уредят ТВ сделка.

 

ecc8e-17073557136076-1920.jpg?w=640

Ако Скот Д`Амор дойде и поеме юздите там, няма причина да не направи една прилична версия на TNA, при все, че ще има на разположение и солиден финансов гръб, както и добри звезди, с които да работи. Тогава и евентуална ТВ сделка звучи по-логично и може би някоя прилична кабеларка би им дала шанс. 

 

Та вариантите са много и аз лично съм сто процента "за" да бъде привлечен Скот. Най-малкото, че така има вариант да падне част от негативността в нета към ТК и компанията. Пък и очевидно в съблекалните имат нужда от някой с повече авторитет, а Д`Амор е доказано такъв. С TNA направи чудеса последните години, има добри идеи и хардкор феновете му се кефят. 

  • Upvote 2

 

Link to comment
neshev

В AEW работят доста кадърни хора, които могат да свършат добра работа, но всичко започва и свършва с Тонката в тази компания, тъй че файда от D'Amore. Тонката още в началото заяви, че не му трябват сценаристи и кечистите знаят по-добре как да градят образи, и истории. Съмнявам се нещо да се е променило във философията му.

 

Специално за D'Amore, не са го уволнили без причина. Резултатите, в бизнес план, не бяха на лице, а в същото време D'Amore е искал повече власт и бюджет. 

 

Факт е, че в TNA доста от кечистите го харесваха и уважаваха, но AEW имаха хора като Arn Anderson, JR, Dean Malenko, Mark Henry. Нима те не са авторитети? Просто манталитетът на Елитните и кликата около тях е, че това са динозаври и кечът ги е подминал. 

 

Бе, слушай интервюто с Пънкаря при Helwani. Много истини каза, за които доста фенове са още в отрицание. :happy:

Link to comment

Марк Хенри вече не е в компанията, сега е Busted Open звезда :D 

Интервюто на Пънк го слушах, кЪ ще пропусна. :unsure: Още два туит поста на Сарая и тя е следващата при Хауани, като гледам.

 

 

Link to comment
THE ENEMY

Имаше слухове, че и network-a са натиснали Тонкича и позицията му за сценаристите се е променила. Дори доколкото помня, още с подписването на Сашка се спекулираше, че ще наемат човек специално да пише за женската дивизия, но нямам идея колко са верни подобни информации. 

Иначе Корнет е човекът който може да ги спаси, но едва ли подбно нещо е възможно.

Link to comment

Може да вземе Бишоф, та да ги оправи като TNA :wub:

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Твърди се, че Anthem продължават да плащат заплата на D'Amore до началото на следващата година, тъй че е доста вероятно да има някаква клауза, която не му позволява да работи за AEW, докато не изтече този период.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...