Mariyan01 Posted July 18 Share Posted July 18 Мен ключодържателя на Световната купа много много ми хареса. Магнита също пасна перфектно на хладилника ми. Само едно голямо евала за Тейкър! UNDERTAKER*, Bobotsi, Rock and 1 other 4 Quote Link to comment
baikiro Posted July 18 Share Posted July 18 Пуснете снимки на наградите ве... Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted July 18 Share Posted July 18 @Dudley и твоят скалп падна, завърших пред теб. Мисля, че е време да сменяш аватара? Dudley 1 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted July 18 Share Posted July 18 11 minutes ago, Bobotsi said: @Dudley и твоят скалп падна, завърших пред теб. Мисля, че е време да сменяш аватара? Аз завърших пред двамата Bobotsi and Dudley 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) 13 hours ago, Dudley said: Ебаха ма и аватара ми земаха Според мен ще е справедливо аз да избера твоя, а Мариян моя. Аз с него не съм се басирал, но нямам проблем да ми смени аватара, ако му е кеф. @Dudley В 20:00 ще научиш аватара си Edited July 19 by Bobotsi UNDERTAKER* and baikiro 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted July 19 Share Posted July 19 Давам възможност на @Dudley да си избере едно от двете: Spoiler Quote Link to comment
Dudley Posted July 19 Share Posted July 19 Евала бобоцка , ще избера слипи джи банановата кора. Не ги мразя колкото бай киро baikiro and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted July 20 Share Posted July 20 10 hours ago, Dudley said: Евала бобоцка , ще избера слипи джи банановата кора. Не ги мразя колкото бай киро Аз съм във форума от 6 години и през цялото време ти не си беше променял аватара на статуята на Свободата, така че каквото и да сложиш ми изглежда сюлеалистично Quote Link to comment
Mariyan01 Posted July 20 Share Posted July 20 29 minutes ago, Bobotsi said: Аз съм във форума от 6 години и през цялото време ти не си беше променял аватара на статуята на Свободата, така че каквото и да сложиш ми изглежда сюлеалистично Изведнъж го направи с най-добрия аватар във форума, добро момченце си Боцка! Quote Link to comment
baikiro Posted July 20 Share Posted July 20 Бобоцката е прикрит лузарски фен. Постоянно кара хората да си слагат лузарски аватари... Brutalnia and Dudley 1 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Recommended Posts