Jump to content

UFC 302 "Makhachev vs. Poirier" - 1 юни 2024


Recommended Posts

Posted (edited)

Имам си мое мнение за Ислам и все не  събирам смелост да го изкажа. За мен това е един от най-подпираните бойци във UFC, EVER! Два мача срещу по-дребния от него Волкановски(да, Александър е един от най-великите, но все пак), като втория мач с кратко предизвестие. Мачове в арабските страни, където 99.99% от бойците ще изпитват трудност заради климатичните условия(сигурно звучи смешно). Едно е да имаш една битка там друго е 5-6, нали? Реално последните му три мача са срещу двама елитни бойци х2 Волкановски и срещу Оливейра(преди близо 2години), Дан Хуукър си остава един мид лардър ала Дон Сероне. Заради арогантното му поведение искам да се сгромоляса грандиозно срещу Порие! Това е му е шанса на Дъстин! Ако излезе спокоен има шанс да спечели ТИТЛАТА. Тоя дегестанец с надутата статистика ако загуби ще му се хиля на саднатия сурат, ще валят мемета и нямам търпение да гледам онези анимации в тубата когато някой изяде нокаут!

#TEAMPOIRIER

Нешка, Жибойка, молим за мнение относно Махачев!

Edited by Beks
Link to comment
Just a fan

Той и Хабиб не се би с елита в дивизията, чак в края на кариерата си се би с трите най-големи имена и ги доминира, не мисля, че положението е много по-различно с Ислам. За мен дори е много по-завършен боец от Хабиб. Да, Хабиб е по-добър борец, но страйкингът на Ислам изглежда много по-изчистен и целенасочен. Не съм му фен, като цяло не съм фен дагестанската инвазия в ММА, но най-противният човек в спорта ми е Порие, така че се надявам да бъде пречукан набързо и никога повече да не припарва до мач за титлата.

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Дълго време никой не искаше да се бие с Махачев, а тогава топ имената в дивизията бяха Гейчи, Чандлър и Порие, които ламтяха само за големи битки и грам не ги блазнеше да се бият с него. Пък това, че се е бил само само при арабите, където е жега, затова доминирал, е смешно оправдание.

 

По принцип не бих отказал да видя Порие като шампион, но шансовете му не са високи. Дори срещу Сен Дени имаше доста проблеми и реално победи, защото Сен Дени направи огромна грешка в стойка. Не виждам как Махачев ще допусне нещо подобно, а пък вече на земя ще стане грозно. Отделно, че Махачев ще има Хабиб в ъгъла си, който доминира Порие и ще му е доста ценен. Тъй че тук не очаквам някакви изненади.

 

Edited by neshev
Link to comment
neshev

Трябва да се отдаде заслуженото на Дъстин, защото беше отлично подготвен. Добре се би на земя, в стойка имаше своите моменти и успя да вкара щети по лицето на Ислам, но до толкова му стигнаха силите. Вече започват да разбиват стила на дагестанците, битката с Арман ще е много интересна. 

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...