Jump to content

UFC 302 "Makhachev vs. Poirier" - 1 юни 2024

neshev

Recommended Posts

Posted

Имам си мое мнение за Ислам и все не  събирам смелост да го изкажа. За мен това е един от най-подпираните бойци във UFC, EVER! Два мача срещу по-дребния от него Волкановски(да, Александър е един от най-великите, но все пак), като втория мач с кратко предизвестие. Мачове в арабските страни, където 99.99% от бойците ще изпитват трудност заради климатичните условия(сигурно звучи смешно). Едно е да имаш една битка там друго е 5-6, нали? Реално последните му три мача са срещу двама елитни бойци х2 Волкановски и срещу Оливейра(преди близо 2години), Дан Хуукър си остава един мид лардър ала Дон Сероне. Заради арогантното му поведение искам да се сгромоляса грандиозно срещу Порие! Това е му е шанса на Дъстин! Ако излезе спокоен има шанс да спечели ТИТЛАТА. Тоя дегестанец с надутата статистика ако загуби ще му се хиля на саднатия сурат, ще валят мемета и нямам търпение да гледам онези анимации в тубата когато някой изяде нокаут!

#TEAMPOIRIER

Нешка, Жибойка, молим за мнение относно Махачев!

Just a fan
Posted

Той и Хабиб не се би с елита в дивизията, чак в края на кариерата си се би с трите най-големи имена и ги доминира, не мисля, че положението е много по-различно с Ислам. За мен дори е много по-завършен боец от Хабиб. Да, Хабиб е по-добър борец, но страйкингът на Ислам изглежда много по-изчистен и целенасочен. Не съм му фен, като цяло не съм фен дагестанската инвазия в ММА, но най-противният човек в спорта ми е Порие, така че се надявам да бъде пречукан набързо и никога повече да не припарва до мач за титлата.

Posted

Дълго време никой не искаше да се бие с Махачев, а тогава топ имената в дивизията бяха Гейчи, Чандлър и Порие, които ламтяха само за големи битки и грам не ги блазнеше да се бият с него. Пък това, че се е бил само само при арабите, където е жега, затова доминирал, е смешно оправдание.

По принцип не бих отказал да видя Порие като шампион, но шансовете му не са високи. Дори срещу Сен Дени имаше доста проблеми и реално победи, защото Сен Дени направи огромна грешка в стойка. Не виждам как Махачев ще допусне нещо подобно, а пък вече на земя ще стане грозно. Отделно, че Махачев ще има Хабиб в ъгъла си, който доминира Порие и ще му е доста ценен. Тъй че тук не очаквам някакви изненади.

Posted

Трябва да се отдаде заслуженото на Дъстин, защото беше отлично подготвен. Добре се би на земя, в стойка имаше своите моменти и успя да вкара щети по лицето на Ислам, но до толкова му стигнаха силите. Вече започват да разбиват стила на дагестанците, битката с Арман ще е много интересна. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...