Jump to content

WWE RAW - 27 май 2024


Recommended Posts

HeaDMaKeR™

Strowman срещу Роман Рейнс, нот бад.

  • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Чакай бе Строуман нали пак пусна коса, защо пак го слагат гола чатка? 

Link to comment
maccheese
Posted (edited)

Айде от Ей Джей Лий се е училаА

Edited by maccheese
Имах проблем с линка
  • Wank 2
Link to comment
Ponetron

Има ли някъде залози до колко време макчийза ще почне да ни кълне? :D 

 

ДомДом изкери толкова много сторилайнове, че до 10 години ще е спечелил всички титли като подарък. :D Пънка нещо липсва. Много ми е интересно под каква форма ще го вкарат в Шотландия и дали няма да преебе пак местните фенове, а с тях и Дрю.

Link to comment
neshev

Договорът на Becky изтича тази събота, което обяснява booking-а и последните няколко дни. Съмнявам се, че ще отиде в AEW, но пък най-логичното е да тества свободния пазар и да види какво предлага конкуренцията, с което да си вдигне мизата за WWE. Засега, WWE позлатяват свободните си агенти, ще видим докога ще е така. Може би почивка до края на годината и завръщане за WM сезона е най-вероятното развитие. Мачът им с Liv тук беше доста слаб, но добре развиха историята с Dom. За съжаление, WWE сгафиха стабилно и не излъчиха целувката, но предполагам следващата седмица ще акцентират здраво върху това. Liv се закани на Rhea, че ще вземе всичко, което обича, което значи титлата, Dom и Judgment Day.

 

Откриващият сегмент беше слабичак. Не се получи динамиката с тримата heel-а, особено с това, че Gunther си би камшика по едно време. Priest не го третират като нещо значимо, което е леко разочароващо.

 

Bron Breakker го крадят перфектно засега. Ricochet и Dragunov отново с отличен, за седмично шоу, мач. Очаквам Bron съвсем скоро да набие копие и на Adam Pearce, с което още повече да го утвърдят като най-голямата гняс в ростера.

 

Супер развитие и с Gable, Otis и компания. Последните години им станаха запазена марка подобни истории. Работят добре и очаквам силни изяви от всички замесени.

 

Отборната дивизия продължава да е пълен минус при Зетя. Ростерът е прекалено плитък, че да има две титли, честно казано. 

Link to comment
Posted (edited)

Брон до една година ще е топ звездата на WWE, ако продължават толкова правилно да го представят. Няма да има Коди, Роман или Сет. Няма такова излъчване и такъв интензитет, човекът е роден за големи неща. 

 

Строуман и той изглежда в много добра форма и супер надъхан. Харесва ми как развиват нещата покрай него. Само тая тъпотия с цялото гонене на голямата глава ми беше meh, но в крайна сметка в мейн ивента стана ясно защо са го направили. 

 

Изключително много качествен материал има в RAW - Drew, Günther, Dragunov, Sheamus, Priest, Uso, Брейкър, Строуман, скоро и Пънк се завръща. Ролинс също по някое време ще се включи. Супер солидни имена, които могат да се въртят в главните истории и да не омръзват. В SD в това отношение нещата са доста зле, но там Bloodline историята ще поддържа интереса. 

Edited by Price
Link to comment
THE ENEMY

Най-силното шоЛо което са имали от доста време. Тук вече видяхме много сторителинг, развитие на характери и контроверсиални развръзки, все неща чиято липса се усещаше.

 

Откриващия сегмент

Гюнтер продължават да го промотират смешно, колкото и да се старая да намирам положителното при него.:D Людвиг Кайзер няма как да го възприема насериозно, винаги когато го видя ме избива на смях. Дръжте надалеч Гюни от него. Самото промо на Гюнтер не беше зле, но тук спотлайта дори не беше той. 

Деймиън Прийст открадна шоуто (е, не цялото, но този сегмент да) и честно казано, въпреки всички ебавки по негов адрес, напоследък пичът показва видим прогрес и си изгради някакъв образ и аура. Отново беше нива и над Дрю, пичът просто е много надценен, видимо се пъне в промотата си, но не казва нищо наистина оригинално и впечатляващо, просто някаква част от аудиторията се кефи на абсолютни малоумщини, sad but true. В най-добрия случай е криндж, това че спря да излиза с ексцентрична пола дори не е плюс, ако я заменя с дънки които последно бяха на мода 89-та.

Но затварям скобата тук и се връщам на Деймиън и Джъджмент Дей. Респект за пича, определено си стоеше на мястото като шампион и успя да ме спечели. Целия стейбъл стои много добре в момента.

Намесата на Браун беше нещо свежо. От известно време тийзват вражда между него и целия стейбъл Джъджмент Дей. Точно такива сегменти в които излизат редица хора един след друг и имаш чувството, че всеки има някаква завързана история с някого и не си сигурен кой с кого точно ще враждува, това са неща които искам да гледам, защото ти вкарват някаква интрига в продукта.:wank:

 

Никой не го ебе за Илиян Драганов и Рикошит. Точно заради това, когато в мача влезе Брони и направи копие на двамата ванила джобери, трябва да нямаш никакво сърце за да не маркнеш.:wank: Ето така се промотира кечист, ето така се прави пуш. Цялата история с "Ти не ми даде да бъда Крал на ринга, сега ще еба мамата на шибаните ти фалшиви джобери!" е мега добра арка, дори без да е особено сложна и доказано работи. Благодаря ти Пол Хейман.:beer:БронБрека рулз!:wank:

 

Братята Крийд са абсолютни ванила джобери без образ. Да джобиш на Авторите е тъжно.:(

 

ВЪРНЕТЕ ОРИГИНАЛНАТА ТЕМА НА КАРЛИТО, БОКЛУЦИ!:wank:

 

Историята с Чад Гейбъл и Академията е на ниво лоу кард с леки комедийни елементи. Толкова е посредствена, че вече дори нямам желание да го гледам с ИК пояса. Самата история с академиците е напълно ненужна, но все пак ако им беше такава фикс идея, да си бяха пуснали Пънк и Новия Нексъс, защото това е образецът как се правят такива неща. Това тук е порнография. Така или иначе вече не ме ебе за Сами, за Чад, нито за ИК титлата. Най-добре е Брони да ги гази и двамта и да я вдига на Съмъра, ако искат да ми върнат интереса.:wank:

 

Силно започва царуването на Лив. Морган реално е най-контроверсиалната фигура на шоуто и е еталон как се гради интересен образ. Не говоря дори само за МЕ мача, а за презентацията през цялото шоу и дори предишните шоута. Тийзват, че не само Дом, но вероятно целия Джъджмент Дей ще бъде оглавен от нова Мами в лицето на Лив.

Целувката с Дом беше топ сегмент и реално продължи една мега добра арка. Винтидж лейт 90-с буукинг, да не кажа винтидж ECW, доволен съм.:cool:

  • Upvote 2
  • Wank 1
Link to comment
Dudley

Тия да не спряха да качват епизодите в тубата ? Аз само от там гледах... абсурд да свалям торенти и лайна. 

Link to comment
The^Lunatic
2 hours ago, Dudley said:

Тия да не спряха да качват епизодите в тубата ? Аз само от там гледах... абсурд да свалям торенти и лайна. 

Ей сега са го качили, с доста закъснение. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...