Jump to content

ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ - ЕВРО 2024

Bobotsi

Recommended Posts

С умелата си социална игра, малкото Бобе изманипулира конкурентите си да заложат на куци коне и прибра купата за себе си. :beer:

23 minutes ago, neshev said:

С умелата си социална игра, малкото Бобе изманипулира конкурентите си да заложат на куци коне и прибра купата за себе си. :beer:

:ph34r:

Spoiler

blindsideafterblindeside.thumb.png.5c998e92db3f0d71a97c6b649bc01480.png

Тиенри Анри.

Може да е и Фабрегас, или Марк Овермарс, понеже прочитам жокерите като Арсенал + Барса, но няма да чийтвам и избирам само Анри. Ако съм на прав път (но не е Анри), нека колегите пучрибитили се черпят с останалите двама.

44 minutes ago, THE ENEMY said:

Тиенри Анри.

Може да е и Фабрегас, или Марк Овермарс, понеже прочитам жокерите като Арсенал + Барса, но няма да чийтвам и избирам само Анри. Ако съм на прав път (но не е Анри), нека колегите пучрибитили се черпят с останалите двама.

Не е Анри, нито Овермарс или Фабрегас. Засега никой не е познал.

Пти?

Spoiler

Ако не е и той, заставам на чина зад Ицо и чакам да пусне пищова.:(

Ицо да пуска гугъла и да помага за загадката...

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ЧОТУДЕ

Този сезон ми напомни на първия ми любовен акт - свърши преди да е започнал. Неслучайно най-слабия в историята, след като го нямаше основателят на играта и Мозъкът.

@Bobotsi се доказа като хийла измежду двама ни и си нагласи правилата, за да спечели.

I'm sick to my stomach!

Italian Pmi GIF by The Pat McAfee Show

Иначе сега сериозно, аз си троля Бобоцката, защото знам, че не ми се хваща, а и гледам че и той го е направил като е писал, че съм отнел победата на миналото Европейско. :D Поздрави, че му се занимава с такива инициативи, дано го прави и занапред. Също е готино, че е привлякъл интересни участници като @UNDERTAKER* и @itzo1994. Аз не се записах, защото не гледам първенствата с държави, скучни са ми. В предишни сезони съм играл, само защото бях водещ, но пак не ги гледах. Иначе си мисля, че направи грешка като махна нашите групи, което според мен беше най-забавната ми иновация в играта. За незапознатите ще кажа, че си имахме групи, с точки и голова разлика, като първите двама във всяка група продължаваха в директните елиминации. Загадките пък носиха по 2 точки. Беше мазало като цяло. :D Също да добавя и за играта на @jobber91, тъй като горните двама и други бяха изненадани. Това на него си му е нещо като гимик и въпреки че залага на някакви изненади винаги стига по-напред от лаици като мен, които брулят на фаворитите от началото. :D Даже в единия от сезоните имаше най-добър шанс да спечели в края, след като можеше да избира почти всички силни отбори, но вместо да направи най-лесното и да заложи на сигурното, той се поосра. На някой от новите, ако му е интересно, може отдолу да хвърли един поглед на сезона с групите, така и така няма да играят повече. :D

Макар и тогава да обявихме края на играта, се надявам, че традицията ще продължи с бъдещи сезони. :beer:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

29 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Макар и тогава да обявихме края на играта, се надявам, че традицията ще продължи с бъдещи сезони. :beer:

Да направим едно завръщане за Шампионска Лига? Тя е с нов формат, да изкочим и ние с нещо ново, a?

Spoiler

Chicken GIFs | GIFDB.com

Ето ви още един жокер, той ще бъде предпоследен:

Freddie Mercury & Montserrat Caballe – Barcelona – in the 80s

Германия - Шотландия 2:0 (5:1) ✔️// Във втори кръг Скалата пак е избрал Германия което е останало незабелязано от всички, но в трети кръг той отпада, така че няма особено значение // Грузия - Португалия 0:2 (2:0) 

Ей, не с лошо, аз чета правилата. :D Швабите ми бяха специалния отбор и тактически ги избрах в първите им два мача.

Поздравления за победата и добрата организация.

PC   =>   11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB

2 minutes ago, Rock said:

Ей, не с лошо, аз чета правилата. :D Швабите ми бяха специалния отбор и тактически ги избрах в първите им два мача.

Поздравления за победата и добрата организация.

О да, наистина. Просто очаквах че стратегията за специалния отбор ще е да се избере на полуфинала и финала на турнира, но ето че не се стигна дотам. :D Пък и вече имахме случай на човек не чел правилата този сезон. :D

Реших да не играя за да дам шанс на някой друг да спечели играта. Честито на @Bobotsi. Подобно на Сити, той винаги играе честно и няма скрито покрито при него!

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Макси Лопес за загадката.

И още едно предположение, напълно сериозно: Христо Стоичков! И ме обявявате за Бога на стратегическите игри! Бик и Чикаго Булс, а Стоичков игра в Чикаго Файър, и Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе, и песента им Барселона. Митко, ти си гений!

Още Ракутен беше жокер за Барса, но е възможно да е било двоен за бика и Чикаго, факт.:D Стоичков обаче игра в СА, а не в емирствата ако не се лъжа? Моята логика беше да го приема за Арсенал, защото за спонсор Емирейт са минали през доста отбори, но само един има и стадион на тяхно име. Може да е някой играл в ОАЕ, еба ли го.

Еми пробвам с Гуардиола, понеже като футболист е цъкал на Олимпиадата 92, което трябва да е последния жокер, май беше цъкал и някъде в Арабия, къде точно не помня.

Сеск Фабрегаск? Първия жокер е, че е играл за Арсенал, втория за Барса, песента излиза 1987 година, когато е роден Сеск. Ако не е той.. Алекс Сонг? 🤣🤣

Трябва по - често да участвам в тия загадки, доста са интересни!

The Olimpic Hero
25 minutes ago, THE ENEMY said:

Стоичков обаче игра в СА, а не в емирствата ако не се лъжа?

Аз даже не съм видял първия жокер. Еми тогава най-вероятно няма да е Стоичков. :D Ама пък сега си го нагласих. 1996-а играем контрола с ОАЕ и Стоичков вкарва гол, хахахах. Макар, че контролата е в... София.

Възможно ли е да е Франческо Коко? Имам някаква логика за жокерите.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Бобоци не пише, което означава, че не съм познал. Казвам си и другите 2 предположения за играч, роден през 1987ма, а не играл в Барселона. Джо Харт, или Алесио Черчи.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Все още никой не е познал. След малко ще ве дам и ПОСЛЕДНИЯТ жокер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...