hacky Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Доста нагласена игра ми звучи това да спечели организатора… Link to comment
neshev Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 С умелата си социална игра, малкото Бобе изманипулира конкурентите си да заложат на куци коне и прибра купата за себе си. Link to comment
Bobotsi Posted June 27, 2024 Author Share Posted June 27, 2024 23 minutes ago, neshev said: С умелата си социална игра, малкото Бобе изманипулира конкурентите си да заложат на куци коне и прибра купата за себе си. Spoiler Link to comment
THE ENEMY Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Тиенри Анри. Може да е и Фабрегас, или Марк Овермарс, понеже прочитам жокерите като Арсенал + Барса, но няма да чийтвам и избирам само Анри. Ако съм на прав път (но не е Анри), нека колегите пучрибитили се черпят с останалите двама. Link to comment
Bojidar14 Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Stéphane Chapuisat Alexander Frei Link to comment
Bobotsi Posted June 27, 2024 Author Share Posted June 27, 2024 44 minutes ago, THE ENEMY said: Тиенри Анри. Може да е и Фабрегас, или Марк Овермарс, понеже прочитам жокерите като Арсенал + Барса, но няма да чийтвам и избирам само Анри. Ако съм на прав път (но не е Анри), нека колегите пучрибитили се черпят с останалите двама. Не е Анри, нито Овермарс или Фабрегас. Засега никой не е познал. Link to comment
THE ENEMY Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Пти? Spoiler Ако не е и той, заставам на чина зад Ицо и чакам да пусне пищова. Link to comment
baikiro Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Ицо да пуска гугъла и да помага за загадката... Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Този сезон ми напомни на първия ми любовен акт - свърши преди да е започнал. Неслучайно най-слабия в историята, след като го нямаше основателят на играта и Мозъкът. @Bobotsi се доказа като хийла измежду двама ни и си нагласи правилата, за да спечели. I'm sick to my stomach! Иначе сега сериозно, аз си троля Бобоцката, защото знам, че не ми се хваща, а и гледам че и той го е направил като е писал, че съм отнел победата на миналото Европейско. Поздрави, че му се занимава с такива инициативи, дано го прави и занапред. Също е готино, че е привлякъл интересни участници като @UNDERTAKER* и @itzo1994. Аз не се записах, защото не гледам първенствата с държави, скучни са ми. В предишни сезони съм играл, само защото бях водещ, но пак не ги гледах. Иначе си мисля, че направи грешка като махна нашите групи, което според мен беше най-забавната ми иновация в играта. За незапознатите ще кажа, че си имахме групи, с точки и голова разлика, като първите двама във всяка група продължаваха в директните елиминации. Загадките пък носиха по 2 точки. Беше мазало като цяло. Също да добавя и за играта на @jobber91, тъй като горните двама и други бяха изненадани. Това на него си му е нещо като гимик и въпреки че залага на някакви изненади винаги стига по-напред от лаици като мен, които брулят на фаворитите от началото. Даже в единия от сезоните имаше най-добър шанс да спечели в края, след като можеше да избира почти всички силни отбори, но вместо да направи най-лесното и да заложи на сигурното, той се поосра. На някой от новите, ако му е интересно, може отдолу да хвърли един поглед на сезона с групите, така и така няма да играят повече. Макар и тогава да обявихме края на играта, се надявам, че традицията ще продължи с бъдещи сезони. Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Георги Иванов - Гонзо? Link to comment
Bobotsi Posted June 27, 2024 Author Share Posted June 27, 2024 29 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Макар и тогава да обявихме края на играта, се надявам, че традицията ще продължи с бъдещи сезони. Да направим едно завръщане за Шампионска Лига? Тя е с нов формат, да изкочим и ние с нещо ново, a? Spoiler Ето ви още един жокер, той ще бъде предпоследен: Link to comment
Rock Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Quote Германия - Шотландия 2:0 (5:1) ✔️// Във втори кръг Скалата пак е избрал Германия което е останало незабелязано от всички, но в трети кръг той отпада, така че няма особено значение // Грузия - Португалия 0:2 (2:0) ❌ Ей, не с лошо, аз чета правилата. Швабите ми бяха специалния отбор и тактически ги избрах в първите им два мача. Поздравления за победата и добрата организация. PC => 11 x WWE | 1 x TNA | 5 x Universal | 10 x Tag Team | 1 x MITB Link to comment
Bobotsi Posted June 27, 2024 Author Share Posted June 27, 2024 2 minutes ago, Rock said: Ей, не с лошо, аз чета правилата. Швабите ми бяха специалния отбор и тактически ги избрах в първите им два мача. Поздравления за победата и добрата организация. О да, наистина. Просто очаквах че стратегията за специалния отбор ще е да се избере на полуфинала и финала на турнира, но ето че не се стигна дотам. Пък и вече имахме случай на човек не чел правилата този сезон. Link to comment
baikiro Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Реших да не играя за да дам шанс на някой друг да спечели играта. Честито на @Bobotsi. Подобно на Сити, той винаги играе честно и няма скрито покрито при него! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Макси Лопес за загадката. И още едно предположение, напълно сериозно: Христо Стоичков! И ме обявявате за Бога на стратегическите игри! Бик и Чикаго Булс, а Стоичков игра в Чикаго Файър, и Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе, и песента им Барселона. Митко, ти си гений! Link to comment
THE ENEMY Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Още Ракутен беше жокер за Барса, но е възможно да е било двоен за бика и Чикаго, факт. Стоичков обаче игра в СА, а не в емирствата ако не се лъжа? Моята логика беше да го приема за Арсенал, защото за спонсор Емирейт са минали през доста отбори, но само един има и стадион на тяхно име. Може да е някой играл в ОАЕ, еба ли го. Еми пробвам с Гуардиола, понеже като футболист е цъкал на Олимпиадата 92, което трябва да е последния жокер, май беше цъкал и някъде в Арабия, къде точно не помня. Link to comment
MJ23 Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Сеск Фабрегаск? Първия жокер е, че е играл за Арсенал, втория за Барса, песента излиза 1987 година, когато е роден Сеск. Ако не е той.. Алекс Сонг? 🤣🤣 Трябва по - често да участвам в тия загадки, доста са интересни! Link to comment
The Olimpic Hero Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 25 minutes ago, THE ENEMY said: Стоичков обаче игра в СА, а не в емирствата ако не се лъжа? Аз даже не съм видял първия жокер. Еми тогава най-вероятно няма да е Стоичков. Ама пък сега си го нагласих. 1996-а играем контрола с ОАЕ и Стоичков вкарва гол, хахахах. Макар, че контролата е в... София. Link to comment
UNDERTAKER* Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Мен са ми много трудни. Как ги хващате тия логики не знам Феран? Link to comment
Brutalnia Posted June 27, 2024 Share Posted June 27, 2024 Възможно ли е да е Франческо Коко? Имам някаква логика за жокерите. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Brutalnia Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Бобоци не пише, което означава, че не съм познал. Казвам си и другите 2 предположения за играч, роден през 1987ма, а не играл в Барселона. Джо Харт, или Алесио Черчи. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
Bobotsi Posted June 28, 2024 Author Share Posted June 28, 2024 Все още никой не е познал. След малко ще ве дам и ПОСЛЕДНИЯТ жокер. Link to comment
Bobotsi Posted June 28, 2024 Author Share Posted June 28, 2024 Ето го и последният жокер за тази до момента непреодолима загадка: Търсим автора на този гол. Схемата съм я правил аз, така че няма как да я намерите в интернет. @Brutalnia @UNDERTAKER* @MJ23 @The Olimpic Hero @THE ENEMY @Bojidar14 Link to comment
baikiro Posted June 28, 2024 Share Posted June 28, 2024 Иниеста. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.