Jump to content

ПОСЛЕДНИЯТ ОЦЕЛЯЛ - ЕВРО 2024

Bobotsi

Recommended Posts

BANNER.thumb.png.f848e559d1a2dd48808fba2d8b68622e.png

И ето че една от най-хитовите форумни игри се завръща за предстоящата ЕВРО ФУТБОЛНА ЕКСТРАВАГАНЗА! :wank:

Правилата са прости:

1. Всеки играч трябва да избере даден отбор който смята, че ще СПЕЧЕЛИ  своят мач в съответният кръг. Ако играчът познае, той продължава напред, ако отборът му завърши наравно или загуби - играчът отпада. Участниците имат право да избират еднакви отбори

2. Когато изберете даден отбор, след това няма да имате правото да го посочите пак. Единствено изключение прави вашият "специален отбор". Това е тим който всеки играч ще отбележи предварително като такъв който да бъде избран два пъти. Например аз вярвам че Австрия ще спечели, затова ги посочвам от началото като специален отбор, за да мога да ги избера на полуфинала и съответно финала.

3. Решението на всеки участник ще бъде давано по следния примерен начин: "Избирам България". Препоръчително е името на отбора да бъде болднато. Всички играчи ще трябва да имат ТОЧНО ЕДИН пост, в който те дават своя избор. Абсолютно е забранено този пост да бъде редактиран! Все пак участниците ще имат правото да сменят избора си, но това ще става като собственоръчно изтрият стария пост и напишат нов такъв. Водещият си запазва правото да дисквалифицира играчи, чиито постове с тяхното финално решение са редактирани или ако те са повече от един! Все пак темата ще бъде отворена за всякакви други дискусии, така че е желателно участниците да дават своя избор в отделен пост, в който не се обсъжда нищо друго.

4. Преди всеки кръг ще бъдат публикувани списък с използваните отбори от участниците и програма с предстоящите мачове.

5. При всяка ваша прогноза вие ще давате и точен резултат. Ако познаете точният резултат на двубоя, в следващият кръг непозналите не само няма да могат да избират вече използваните от тях отбори, но и тези, които са предпочетени от посочилите правилен точен резултат в предния кръг!

6. Тъй като Европейското първенство е турнирна надпревара, то даден участник може да бъде елиминиран и автоматично в случай че няма повече останали отбори за избор. Ако всички останали играчи в даден кръг отпаднат едновременно, играта завършва без победител и се обявяваме за пълни загубеняци дружно!

7. Позволени са коалиции между позналите точен резултат играчи. Препоръчително е всичко да се обсъжда в темата, а не на лични съобщения, за да се получи максимално забавен сезон. Както може би и сами се досещате, за да се спечели това издание на играта, освен футболни познания, също така ще са нужни много находчивост и брилянтна стратегия.

НЕКА НАЙ-ДОБРИЯТ ПОБЕДИ (или просто някой за да не сме лузъри)

Официалната песен на играта (вдъхновена от def Rebel):

Записани играчи до момента (19):

Bobotsi

Mariyan01

jobber91

kabakov

hacky

Glam4o

itzo1994

The Olimpic Hero

THE ENEMY

The Big Red Machine

khana82

Brutalnia

Rock

Bojidar14

MJ23

UNDERTAKER*

Dudley

Just a fan

JohnnyWrestling

Edited by Bobotsi

Интересът дотук е нечуван! Записващият ни отдел не може да смогне!

Edited by Bobotsi
lunatic fringe

Напред,напред Ла Фурия Роха е шампион най отпред! Всички ще козируват пред кралете на Европа!🔥🇪🇸❤️

4 hours ago, Bobotsi said:

Интересът дотук е нечуван! Записващият ни отдел не може да смогне!

Забравих че в тази игра се изисква - записвам се.

Форматът на играта не ми изглежда особено атрактивен, но се записвам, дано излезна от групата поне.

Обяснете правилата като хората моля. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Записвам се. Понеже вече познавам всичко, е ясно, че ще спечеля и тази игра. Знам европейския шампион предварително, така че само трябва да позная още няколко мача преди 1/2-финалите и финала.

Изключително съм щастлив, че любимата ми форумна игра се завръща в ефира на BWC, след като преди време (поне доколкото помня) имаше някаква заявка, че може и да не я видим повече. За съжаление Пилето вече не е част от иконичния тандем, но вярвам че Бобоци ще изнесе силно играта и сам, макар че със сигурност чувството за хумор на Чотуде ще липсва.:(

Записвам се, естестествено.:beer:

ЧОТУДЕ
2 hours ago, THE ENEMY said:

Изключително съм щастлив, че любимата ми форумна игра се завръща в ефира на BWC, след като преди време (поне доколкото помня) имаше някаква заявка, че може и да не я видим повече. За съжаление Пилето вече не е част от иконичния тандем, но вярвам че Бобоци ще изнесе силно играта и сам, макар че със сигурност чувството за хумор на Чотуде ще липсва.:(

Записвам се, естестествено.:beer:

Bobotsi откупи правата на формата срещу 115 лева и обещанието да достави като в първия си Мафия сезон. Иначе песничката наистина е култова. Жалко, че не правеше такива иновации в съвместните ни продукции, а само мислеше как да осере правилата. :( 

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Вътре съм. Единствено точка 5 от правилата не ми е напълно ясна. Един пример с конкретни имена на отбори би помогнал.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Ще ви дам пример как се играе играта ако имаше трима играча, за да придобиете представа.

Играем аз, Мариян и Джобъра91. Първият кръг играят Германия и Шотландия, Сърбия и Англия, и Испания и Хърватска. Всеки от нас избира отбор който смята че ще продължи. Прогнозите ни са следните:

Bobotsi 2:1 Германия

Mariyan01 0:4 за Англия

jobber91 1:0 Испания

От трите мача, моят и на Мариян излизат, а при Джобъра става равен, например. Тогава той отпада и играта за него приключва. Освен това Мариян познава точен резултат и наистина Англия громи сърбите, да кажем. Тогава следващия кръг на Европейското, само хора познали точен резултат ще могат да избират отбора който Мариян посочи, затова е желателно неговият избор да бъде направен първи. Тоест аз като играч който прогнозира правилно победата на Германия, продължавам в играта, но не мога да избера отбора избран от Мариянката.

Единствената разлика с миналите издания на играта, е че когато правите първият си избор, вие трябва да назовете отбор когото ще използвате два пъти в играта.

Това бонус правило е въведено с цел ако на полуфиналите изберете печеливш отбор, да не сте принудени на финала да играете срещу него. Затова е много важно кой какъв тим ще посочи, въпреки че може никой да не стигне до финала на самото първенство.

Както съм споменал в правилата, можете да избирате еднакви отбори.

Ако имате конкретен въпрос ще ви отговоря. 

По традиция загадките се завръщат и ще бъдат по трудни от всякога! :wank:

On 5/25/2024 at 11:18 PM, Bobotsi said:

2. Когато изберете даден отбор, след това няма да имате правото да го посочите пак. Единствено изключение прави вашият "специален отбор".

Това е тим който всеки играч ще отбележи предварително като такъв който да бъде избран два пъти.

Аз предлагам, за да бъде по-интересно и непредвидимо, всеки от участниците да прати името на Специалния отбор на лично съобщение до познатият ни от мафия "Свидетел".

Свидетелят ще бъде съвестен потребител, който няма да участва в играта. 

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

10 hours ago, Brutalnia said:

Аз предлагам, за да бъде по-интересно и непредвидимо, всеки от участниците да прати името на Специалния отбор на лично съобщение до познатият ни от мафия "Свидетел".

Свидетелят ще бъде съвестен потребител, който няма да участва в играта. 

Това е добра идея, само трябва да видя, ще намеря ли съвестен потребител. :D

57 minutes ago, itzo1994 said:

@Bobotsi тая игра не е ли по-доходоносно да е в раздел Спорт? Срещу скромен рушвет може да ти я преместим. :) 

Примамлива оферта, може би това ще е best for business.