Jump to content

WWE SmackDown - 24 май 2024


Recommended Posts

neshev

Това шоу ще е при арабите, което значи, че за европейския пазар ще се излъчва на живо, точно в 20:00. Тъй че всички ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ на спортната забава имат шанса да гледат седмично шоу на живо. :beer:

  • Upvote 3
Link to comment
neshev

Супер сегмент с Cody и Logan. Cody е перфектният babyface и винаги продава съперниците си. Logan също се вписва чудесно в мазен heel, който е готов да бие на всяка цена. Ще е интересно какво ще могат да предложат утре.

 

Нямаше изненади с KotR. Вече съм на мнение, че Nia Jax ще спечели короната, с което ще предизвика Bayley на SummerSlam, както намекнаха на шоуто. Самата Bayley ще има мач с Piper Niven в Шотландия, което е добре. Готино е, че дават големи мачове на местните звезди. Orton срещу Gunther ще е мазало, но вече контузиите, които Randy sell-ва толкова убедително, ще са причината да загуби.

 

Сравнено с френската публика, арабите са доста по-мудни. LA Knight продължава да получава силни реакции, но засега ще трябва да прави някакви случайни вражди, докато му дойде време да детронира Logan Paul. Зетя трябва да спре с расовите истории, защото Andrade май само с латиноси е враждувал, откакто се върна. Backstage сегментът с AJ и Nick Aldis беше интересен. Лично мен ме кефи като някакви хора искат на всяка цена да вземат титлата. Така и трябва да е. Титлата да е над всичко в компанията и всички да се стремят към нея. 

Link to comment

Искрено ме забавляват фентъзи букърите във фейса :lol: Гюнтер детронира Коди на Съмърслам, след това става непобедима машина. Че Коди след това си я връща преди КМ, където да се бие с Роки. И след Мания отново я пуска на Гюнтер. Как букваш някакви неща в главата си, без изобщо да гледаш шоутата?! Около 16 пъти се повтори, че победителят получава шот за титлата на съответния си бранд. Ако австриецът спечели - мачът му е за световната титла. Ако Ренди бие, мачът е с Коди. Хубаво допълнение към финалните мачове за утре, господин Левек завръща хубави неща от миналите периоди. 

 

Публиката беше на светлинни години от Лион, но определено беше по-жива от американските. Тези интернационални шоута брутално ни показват, че продуктът може и да е още по-интересен и добър, ако и феновете допринасят. В Щатите това очевидно няма как да се получи вече. 

 

Чудя се Бейли или Беки е по-безличен шампион. Сякаш това се очертава да е слабото място на Зетя - букването на бейбифейс шампионите. 

Link to comment
THE ENEMY

Понеже двете криминално добри сторилайна в WWE са тези около Блуудлайн и Брон Щайнер, детектив ЕНЕМИ взе проби от двете местопрестъпления и резултатите от криминологията показаха ясно, че отпечатъците принадлежат на лицето Пол Хейман.:wank:

 

Мистерия е защо пушват толкова много Лира Валкира, най-вероятно мацката има солидни ин бед скилс. 
Ортън е в топ форма и заслужава царуване поне с Б световната титла на Попа.

Идеята КОТР да е мини Роял Ръмбъл е ужасна. Дори в РР не мога да се сетя за много случаи последните години когато победителя наистина да е в МЕ на Мания след това. Може би Коди беше изключението, но дори той премина през хиляда филма, докато изпълни легасито. Друг голям проблем както за РР, така и за КОТР са, че подобни формати са прекалено разделени времево съответно от Мания и Слама и е много лесно победителите в подобни турнири да си загубят инерцията, или някой друг да е супер оувър с наближаването им. Да си слагаш ограничения на буукинга зорлем е пачи хуй като цяло.

 

Дайте световна на Ел Ей Найт, ор уи риот!:wank:

Link to comment
maccheese

Мини Роял Ръмбъл, а какво искаш да е царски гимик? Нали победителя трябва да вземе тайтъл шот от цялото нещо, какво друго да взима корона ли, Ел Ей Найт ще вземе американска титла!

Link to comment
ShiningWizard
2 hours ago, THE ENEMY said:

Дайте световна на Ел Ей Найт, ор уи риот!:wank:

Много искаме. Като знам Носа,  бисексуалният Тейкър и Коуди ще държат световните титли поне една година.

Link to comment
KILLSWITCH ENGAGE

Не е бисексуален Тейкър, той е CUNTERTAKER!

  • LMFAO 1

VMVARGA.jpg.f728dc2418c94f23b3c0984530d5985f.jpg

Link to comment

Не съм сигурен дали това е точната тема за тази дискусия, но ми е интересно откъде се информирате за това кой продава най-много мърч. Тъй като това от време на време се появява в дискусии в темите. А и все пак топ лицето на WWE днес ще е мейн ивент на шоуто. На мен например преди малко ми попадна това и не знам дали е достоверно или е някакво свободно съчинение, тъй като Коди не е в топ 10. Леко невероятно звучи. 

 

Screenshot_2024-05-25-12-53-39-58_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.thumb.jpg.619eaaa77361b95d980e116114eb779c.jpg

Link to comment
neshev

Обикновено се опитват да екстраполират някаква информация от "Best Sellers" секцията на WWE Shop, но доколко информацията там е достоверна, вече е трудно да се гадае.

 

Наскоро излезе информация, че Cody Rhodes е бил в топ 10 по продажби във Fanatics, където продават всякакви тениски на спортна тематика, включително на баскетболисти, футболисти и прочие. Както и това, че е продал артикули на стойност над милион по време на Кеч Мания уикенда. 

 

 

Link to comment
JohnnyWrestling
Posted (edited)

Политика, кинти и пропаганда. Добре дошъл Ари Емануел✡️!:suicide:

Edited by JohnnyWrestling
Link to comment
ShiningWizard
Posted (edited)

Стига сте го гаврили човека, заради него имаме такава велика звезда като Винсент Чейс и брат му Джони Драма. 

Edited by ShiningWizard
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...