Jump to content

Българска кеч академия

Recommended Posts

nWoHulkster
Posted (edited)

Наскоро Българската кеч академия обяви следното:

След четири месеца, на 17 септември 2024 г., започваме редовни тренировки по кеч в София. Тренировките ще се провеждат три пъти седмично под ръководството на опитни треньори със стотици мачове по цял свят. Съвсем скоро ще можем да разкрием кои са те и как можете да се включите в тях!

Първият ни семинар с Дъмян Тангра и петдневният лагер на Том Фултън в Букурещ бяха бебешките стъпки на учениците ни. Време е да потичаме.

Благодарим за подкрепата и търпението!

Edited by nWoHulkster
ShiningWizard

Много време отне такова нещо да достигне нашите ширини, но се радвам, че все пак го получаваме, а и кечът се развива като популярност както никога от последните 10 години. Адмирации за инициативата на организаторите. 

maccheese

Има ли някаква безопасност,може ли да се разчита на треньорите, знаем че кеча не е шега спорт!

neshev

Там, ако тегавееш, Танграта ще те направи женски гълъб. :happy:

• Wank 1
  • LMFAO 1

Ако Танграта ще е един от треньорите това е просто смешно, какъв опит и успехи има зад гърба си, че да преподава?

Не вярвам да има голям интерес и от младите към това.

• Upvote 3
Ponetron

Е ти па все едно ще преподава в някой филиал на WWE. Да ви издам отсега, че от тоя физкултурен Камп няма да излезнат готови кечисти ако ще и Хълк Хоган да стои на пластмасово столче встрани.

Оставете ги на мира, това е супер инициатива за всеки фен на кеча. Тангра няма да ги направи новите Ледения и Скалата, но щ им покаже основите. Който иска развитие ще си намери пътя до САЩ, Мексико, Япония и т.н. Двама да се запалят малко повече и да продължат с кеча, пак е плюс.

• Upvote 11

Аз толкова се надявах да стане от тоя пич кечист, а той на няма и 30 години без никаква кариера зад гърбът си тръгва да ми се прави на треньор. Явно просто е осъзнал, че животът на кечист не е за него и е решил да обира парите на балъците. Дано се посъберат доста пъпчасали девственици със шкембенца та да им вземат паричките. 

nWoHulkster
1 hour ago, hacky said:

Ако Танграта ще е един от треньорите това е просто смешно, какъв опит и успехи има зад гърба си, че да преподава?

Дам, така е. Човек като отиде да учи основи на програмирането/музиката/математиката/каквото и да е било друго, задължително трябва да ти преподава някакъв супер успял пич с 30 години опит иначе от теб няма да излезе нищо...

Тук говорим за курс за начинаещи. Никой не става завършен кечист само с един курс. Напълно достатъчен е човек с прилични основи в кеча, който да те научи на базисните неща. Оттам-нататък развитието е в твоята паничка и това дали от теб ще излезе нещо или не си зависи изцяло от теб.

Monteso

Хора които не са се събличали по физкултура не трябва да дават оценки в тая тема. Това е нещо, което е закъсняло с 20+ години, но просто преди нямахме кадри на световната сцена, които да го направят. По наше време 90% от форума щяхме да сме се записали на кампа. Адмирирам подобно начинание. Хубаво е, че има българи в света на кеча в САЩ, които да проправят пътека за други с подобни мечти сънародници.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

The Olimpic Hero

Много хора, виждам, са узряли за бране.

• Upvote 2
  • Haha 1

Hachiko

Къде е проблема? Защо за всичко на тоя свят трябва да има толкова омраза/солене...... И като го кажеш това, после следва - "ами аз не го мисля".

1 hour ago, nWoHulkster said:

Дам, така е. Човек като отиде да учи основи на програмирането/музиката/математиката/каквото и да е било друго, задължително трябва да ти преподава някакъв супер успял пич с 30 години опит иначе от теб няма да излезе нищо...

Тук говорим за курс за начинаещи. Никой не става завършен кечист само с един курс. Напълно достатъчен е човек с прилични основи в кеча, който да те научи на базисните неща. Оттам-нататък развитието е в твоята паничка и това дали от теб ще излезе нещо или не си зависи изцяло от теб.

Имам наблюдения, че точно преподвателчета, които имат опит по 5-6 години предават лошо принципи на работа и не помагат на "учениците".
Може да греша, ще се радвам академията за кеч да ме опровергае и да има светло бъдеще, то наистина би ме направило щастлив.

59 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Много хора, виждам, са узряли за бране.

Защо така? Няма как всички да имаме еднакви виждания и да казваме еднакво мнение.

Иначе ако съм чаве и има в моя град кеч академия бих се записал дори да я води Сарафа, въпроса е дали днескашните български младежи гледат кеч и зарибени ли са както ние, когато бяхме чавета.

• Upvote 5
Hachiko
30 minutes ago, hacky said:

въпроса е дали днескашните български младежи гледат кеч и зарибени ли са както ние, когато бяхме чавета.

Гледат, особено по КМ сезона. Клипове много често излизат с анализи и т.н в тубата. Форума не е мерило.

Като ходиш да тренираш някъде, обикновено е като хоби, а не за да ставаш профи. Колко от тука сме теринрали какво ли не и е било просто за забавление. :dry: Хубаво е, че ще има кеч школа в България, даже бих отишъл от любопитство някой път. 

• 2 weeks later...
nWoHulkster
Posted (edited)

image.thumb.png.e6b564104c3aa541a1f8d51d14144833.png

ОСНОВОПОЛОЖНИКЪТ НА БЪЛГАРСКА КЕЧ АКАДЕМИЯ СЕ ЗАВРЪЩА

На 10 септември - една седмица по-рано от обявеното - българските кеч ентусиасти ще тръгнат по стъпките на големите шампиони! След като даде начало на Българска кеч академия преди точно две години в Габрово, за нас е чест отново да посрещнем на родна почва Дъмян Тангра за първите редовни тренировки в София!

"Българският хан" ще води тренировките на 10, 11 и 12 септември - вторник и четвъртък от 19:30, а в сряда - от 20:00 ч. Независимо дали се стремите към светлината на прожекторите или просто си търсите нов спорт или хоби, сега е перфектната възможност да се включите в нещо ново! Но и да уточним, ако бяхте на семинара ни в Габрово, оттук нататък нещата стават само по-интензивни.

В сряда ще споделим пълна информация за цени и абонаментни карти, а постепенно и пълния график на Академията! Благодарим за интереса и подкрепата от тези, които вече тръпнат да стъпят на ринга! 

Edited by nWoHulkster
baikiro

Човекът трябва да прави допълнителен доход, разбирам го. Да му мислят шараните, които ще му плащат за да "тръгнат по стъпките на големите шампиони". :D

Edited by baikiro

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

maccheese
37 minutes ago, baikiro said:

Човекът трябва да прави допълнителен доход, разбирам го. Да му мислят шараните, които ще му плащат за да "тръгнат по стъпките на големите шампиони". :D

Да не вземе да претрепе някое дете!

baikiro
13 minutes ago, maccheese said:

Да не вземе да претрепе някое дете!

Със сигурност подписват някакви договори, които го освобождават от всякаква отговорност. Не е вчерашен Танграта. 

• Upvote 3

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ShiningWizard

Да, да, още на първия ден ще ги учи по-малките да правят Canadian Destroyer и Piledriver. 

• Haha 2
  • LMFAO 1

"Родната кеч звезда". Звезда? Сигурно е маркетинг да привлече вниманието, но е нелепо.

Edited by Storm
Chicky Ricky

Аз мисля, че съм достатъчно голям да направя едно задушаващо тръшване на Дъмянчо.

• LMFAO 3
Ponetron

Ами имаш тази възможност. Иди и направо го почвай. Така във форума не си достатъчно мъж. Направо се снимай как му ебаваш мамата да се посмеем после.

• Haha 2
  • LMFAO 1
nWoHulkster
Posted (edited)

Цените:

448095226_452043454240486_4104606828392611934_n.jpg

Първата седмица треньор ще бъде Damyan Tangra. От другата седмица натам ще споделят и имената на останалите треньори.

Edited by nWoHulkster