Jump to content

AEW Dynamite - 22 май 2024


Recommended Posts

Никога не забравяйте кой хейти AEW, деца:
 

Този човек казва, че нямат добри истории

 

Този човек, че правят ненужни спотове:
 

 

 

И този човек, че не взимат правилни финансови решения. Снимчицата е от шоуто, в което с Хоуган решиха да преместят TNA в понеделник :D:D :D . 
 

 

  • Upvote 4

 

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Лично аз бих взел WCW 96-97 пред всичко, което AEW са направили досега, но щом си рекъл. :unsure:

 

Чакай, май визираш Вини Ру. Там няма нужда от обяснения. Пичът е създал едни от най-добрите истории и персонажи в историята на кеча.

 

То дори за Корни е простотия. Спотът е видимо бочнат, защото е трябвало да го хванат.

 

Пък за Бишов важи горното. WCW е много по-значима компания, отколкото AEW някога ще бъде.

 

Но да приемем, че всички критики към тях са верни, нима нямат правото да критикуват или това автоматично ги дискредитира?

 

Edited by neshev
Link to comment

А, да не забравя и Були Рей, който само мрънка, че младите правели много спотове, не селвали нищо и DDT-то трябвало да бъде край на всеки мач, в който се ползва.
 

 

 

 

И който в никакъв случай не лапа кинти от WWE и не лиже мъдете на Хънтър

Image

 

 

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Викаш да слушаме Дейви Мелцер, който не е имал и един бъмп, и не е работил на никаква административна позиция в кеча. :D

 

Edited by neshev
Link to comment
49 minutes ago, neshev said:

Но да приемем, че всички критики към тях са верни, нима нямат правото да критикуват или това автоматично ги дискредитира?

 

Естествено, че ги дескредитира. Да са каже, че е лицемерие, е дори малко.

 

Були Рей цялата си кариера я е изградил на спотове, тръшвания през горящи маси и мятания от стълби, но обяснява на младите кечисти, че трябвало да селват като застреляни DDT и Суперкик. 

 

Ерик Бишоф две компании осра, ама седнал да троли колко зле бил Тони Кан. Като Тони Кан си премести Дайнамйт-а в петък, за да си прави "война" със Смака, тогава да дава акъл (че ще е от опит).  А разликата между Dynamite и WCW Nitro към момента е около петдесет предавания, така че по това време на съществуването си WCW вече беше взело-дало. 

 

А за Джимбо Корнет ... разправяш какъв олигофрен бил Дарби Алън, че в най-важния си мач в живота е направил сик бъмп, от който пича си беше ОК и се бори още същата седмица ... А ти, който си един нетрениран, костюмиран дебелак, си тръгнал да си играеш на кечист и да се мяташ от стълби. Та не знам кой е идиотът.

 

Приличат ми на някакви дъртаци, дето вече не им стават хуйовете, и са седнали да си мрънкят, че комшията твърде много ебе жена си през нощта и не бива така. :D Да не говорим колко е малоумно, че всъщност Були Рей е на чек в WWE, и да му се взима предвид мнението като на безпристрастен е ... нямам думи. 

 

Link to comment
neshev

Това хубаво, но не променя фактът, че Динамита е бил пред 2 хиляди човека, а Double or Nothing ще има най-малката посещаемост, откакто съществува PPV-то. :happy:

Link to comment
The Big Red Machine

Най-интересното от шолото ми бяха Острието и Крисчън. И при двамата историите в които участват са на ниво, развиват ги добре и са ми интересни. Крисчън е перфектния мазен хийл претендент за първата защита на Суърв на голям турнир. Brood Edge образа най-накрая се появи също. Доволно развитие. 

  • Upvote 2
Link to comment
Rainmaker
Posted (edited)
28 minutes ago, neshev said:

Double or Nothing ще има най-малката посещаемост, откакто съществува PPV-то. :happy:

 

Моля те не си измисляй за пореден път. Над 6000 билета са продадени, 2021 - 5200, 2020 пък са без публика, ама там е ясно, че го изключваме.

 

Edited by Rainmaker
  • Upvote 3
Link to comment
neshev
3 minutes ago, Rainmaker said:

Моля те не си измисляй за пореден път. Над 6000 билети са продадени, 2021 - 5200, 2020 пък са без публика, ама там е ясно, че го изключваме.

 

Браво, хвана ме. Били са PPV по време на пандемията. Във възход са. :happy:

Link to comment
Posted (edited)

И пред трима души да е било шоуто, боли ме кура. Страхотен Dynamite и истинско go-home show както си му е реда. Сигурен съм, че "инфуенсърите" ще му намерят кусурите. Були Рей обяснява как нямало лошо според него Крисчън да вземе титлата на Суърв :laugh: . Подготвя си утре да се оплаква от лошия буукинг на Тони Кан, че тия гледания не се правят сами, пък и Хънтър не кани всяка седмица "специални гости" (за по някой лев де). 

Другия идиот - Алфред Конуа (който е чернокож и е луд расист) е на обратното мнение - той се чуди как да си извърти езика, за да не каже нещо хубаво за Суърв и AEW, затова реши следното: Вярно, че нон стоп мърмори колко са онеправдани черните в Америка и че иска черен шампион в кеча...  НО (НО!) AEW и Тони Кан са лоши, защото Суърв ще пусне титлата на Уембли на белия Уйл Оспри! Така че каквото и да стане - имат си дъвка. Ако дропи (някой ден) Суърв - лошо, ако не дропи - лошо ... 

Но, разбира се, те не са хейтъри, това си им е просто мнението ... Тъй се случило. 

 

----

 

И за да съм офф-топик - чакай да напиша и две думи за шоЛто :dry:

 

Roderick Strong & Trent Beretta vs Orange Cassidy & Will Ospreay  - много як мач, който разказаха повече история, отколкото биха могли с 10 сегмента сигурно. Оспрей и Касиди се оказаха много добър отбор, паснаха си идеално. Надъхаха ме и за двата мача на турнира, доволен съм.

Hook vs Katsuyori Shibata vs Bryan Keith - ice cold беше това. Публиката изобщо не знаеше кой е Брайта Кейт, регариа горе-долу добре на Хуук и прилично на Шибата. За мен се получи ОК и даде добро подължение на фюда, но реакциите бяха много зле и скапа общото усещане. Кейт е добър джобър и човекът се постара, но е тотално непознато име и нямаше как да има нужния ефект. 

 

Джерико дръпна след това страхотно промо. Кур за хейтърчите му и тъпаците, които искат да се пенсионира. Един от най-добрите хийлове дори в момента, майната им.

--- 

Konosuke Takeshita vs Matt Sydal - идеалнен скуош за Такешта. Трябваше даже още няколко такива да направи последните седмици. Накрая появата на Мокс беше силна, но се надявах и на промо от Дон Калистър, за да надъха за мача. Още не разбирам защо не е мач за титлата и това е тотална грешка за мене. 

 

Swerve Strickland vs Nick Wayne - Суърв е абсолютна звезда и всичко с него е злато. Сегментът с Бъксовете преди мача беше топ. На ринга е ясно, че е изрод - много атлетичен и техничен, добре разказва историята, хубаво селва ... За мен от шоу на шоу се утвърждава като човекЪТ в AEW в момента. 

За самия мач - ясно е, че трябваше да доминира, даже даде много офанзива на Уейн, трябваше още повече да го смачка. Накрая сегментът с Кейдж се получи на 100% - появата на Нана (или къвто е там) стана много смешна и публиката се изкефи. Боят и всичко останало също беше хубаво. Радвам се, че най-накарая акцентираха върху мача между двамата и нямаше разсейване с Кейдж и останалите. Перфектна малка вражда се получи като за първа защита. Надявам се да свърши след DoN, но и да я продължат още малко, няма лошо.

---

 

Malakai Black vs Kyle O'Reilly - колкото и странно да звучи, не съм особен фен на такива мачове. Опита да се вкарат страйкинг движения в кеч мачове просто не работи за мен. Изглеждат изкуствено, не може да се селнат качествено и изобщо стои бутафорно всичко. И все пак беше интересно да видиш и малко по-различен стил. Стига да не прекаляват, ОК съм с такива експерименти. Малакай Блек взе чиста победа, което беше правилно решение. Накрая момента с "кървавата баня" беше бруталия ... малко беше криндж, вярно, но пък беше интересно  - не е нещо, което се вижда всяка седмица. Гледам, че хейтърите най-много акцентират върху него, явно са забравили, че в WWE от години това се прави с кви ли не субстанции, но щом е AEW - ТоЯ Марк Тони Кан нЕ знА3 как Се бууква Марк Такъв Криндж АЕДЪБ омиргаааа...

 

--- 

 

Mariah May & Toni Storm vs Harley Cameron & Saraya - най-добрият женски мач от много време на AEW, що се отнася до седмичните шоута и развиха историите перфектно. Дори успяха да ме понадъхат за мача на Тони на PPV-то. Но тука си пролича, че истинската звезда е Сарая и се надявам час по-скоро да я качат на екран. Образът на брат й са го намерили добре, става за меринджей.

Накрая появата на Дийб се получи изненадващо приятно , а движението със стола изглеждаше брутално.

 

---

 

Bryan Danielson vs Satnam Singh - като мач беше просто ОК за free tv, но по-важното е, че идеално надъха за Анархията на ППВ-то. 

Последният сегмент с Тони Кан и Дарби с огнехвъргачката беше топ :lol: Мега култаж, не знам какъв човек трябва да си, за да не се изкефиш на тая дебилия. Дарби е абсолютен пънкар и то си му личи. Това не е образ при него, то си му идва отвъртре. Какво и да направи, изглежда просто кретения. Нямам търпение за мача на DoN и съм убеден, че ще е лудница. Дано да не се претрепят уастниците, но съм убеден, че ще има доста опити за това.

 

---

Trios шампионите най-накрая са интересни, че беше ужас там. И се радвам, че Death Triangle се завърнаха. Дано получат пуш. А Фенкс се е назобил на куче, бахти :beer:

---

Цял ден вървят някакви снимки и клипчета от идиота от публиката, който мъкнеше анти-AEW плакати и крещеше тъпотии като "Кой е писал тая глупост" и прочее. Ясно е, че в момента AEW е под непрекъсната атака отвсякъде и има хора, които буквално си изкарват хляба с това, да предвещават на компанията крах и т.н. Ясно е, че покрай това AEW стана cold - публиката намалява, хейт отвсякъде, не можеш един коментар да прочетеш, без отдолу да са налазили триста трола-папагали. Но досега поне не ми развяваха плакати от първия ред. :dry: Разбирам, че за някои хора, това си е забавление. Не само за кеч - по принцип е пълно с народ, който си прекарва свободното време в тролене (на филми, на сериали, на популярни личности, на книги ... на квото се сетиш). Колко жалка душичка трябва да си затова и колко мизерен животец да водиш - ясно е, уви скапва ни кефа и на останалите. 

Edited by gboy
  • Upvote 4

 

Link to comment
neshev
9 minutes ago, gboy said:

Ясно е, че покрай това AEW стана cold - публиката намалява, хейт отвсякъде, не можеш един коментар да прочетеш, без отдолу да са налазили триста трола-папагали. Но досега поне не ми развяваха плакати от първия ред. :dry: Разбирам, че за някои хора, това си е забавление. Не само за кеч - по принцип е пълно с народ, който си прекарва свободното време в тролене (на филми, на сериали, на популярни личности, на книги ... на квото се сетиш). Колко жалка душичка трябва да си затова и колко мизерен животец да водиш - ясно е, уви скапва ни кефа и на останалите. 

 

Възможно ли е продуктът да е слаб и феновете да бегат с 200? :D 

Link to comment

Когато продуктът е слаб, феновете си тръгват тихо - просто им е скучно и не се занимават. С TNA беше така - преместиха се по негледаема телевизия, звездите им си биха шута, от ден на ден ставаше все по-неинтересно. Нямаше орди от туитърджии, които да се занимават с тях, нямаше ютуб канали, които да си правят гледанията с хейт по тях, нито пък разни провали като Бишоф, Русо, Корнет и т.н. се занимаваха с тях.

И то е логично - какво да правиш видеа за нещо, за което никой не го ебе? Докато сега можеш просто да погледнеш каналите в тубата на изброените по-горе и там с просто око, без кой знае какви изчисления, се вижда кои видеа са най-гледани и кои са пренебрегвани. Хейтът по AEW е вайръл. Нищо общо няма с качеството на шоуто. В момента предаванията са сто пъти по-добри от първите шоута, където си личеше, че все още буукваха хаотично и имаше милион проблеми. Тогава феновете се кефеха на всяка глупост. Ама и тогава само Корнет още хейтеше и не беше достатъчно. 

 

Link to comment
neshev

Явно си пропуснал рантовете на Браян "Чико" Алварес по TNA. :D

 

Иначе си в тотален филм, маняк. Стегни се и спри да изкарваш милионерски синчета, като Тонкича, някакви жертви.

Link to comment

Не го мисля Тони Кан, не вервам до ходи гледан, квото и да стане с AEW.

 

А иначе е филм да, сигурен съм, че всичките изброени ютубъри, подкастъри и прочее търсачи на внимание просто си казват мнението, в никакъв случай не хейтят по AEW. Просто така се случва, иначе са обективни хора. 

За Бишоф - пичът даже така се е случило, че си е сменил мнението. Допреди година-две е обяснявал в туитър как Дакс прави най-добрата си година (като напусна WWE) и му се мазнеше, но днес вече е друго ... премислил е просто нещата, случва се. :D 

 

Link to comment

Леле, последно така съм се кефел на кеч през 2006. Напълни ми душата отвсякъде тоя епизод. Страхотна публика. С всеки изминал епизод от AEW виждам само подобрение. Не разбирам защо е всичката тая омраза, завистта ще ви погуби хорица. Вместо да хейтите само, защо не обърнете малко внимание на продукта който предлага тази компания.
-

Съурв е направо нечовек. Това пишлигарче даже малко му беше боя. Малко повече трябваше да се постарае със селването, но пък се оказа доста кораво копеленце като за 18. Суърв можеше и още но нали поне е още “дете” и си вика - стига му толкова. 
Сегмента след това гоненката с Крисчън и появяването на Нана беше едно от най-интересните и забавни неща които съм гледал от доста време насам. Перфектно са изпипали всичко.

-

Джей Уайт спретна страхотно промо. Появата на Death Triangle беше уникална с тоя ентранс. Въргала след това също беше як. Добър начин да си поискаш мач за титлите.

-

Мачът с Малакай и О’Райли беше доста нетипичен мач но пък ми хареса. Много техничен мач. Малакай трябва да го гледаш на slow mo за да му видиш движенията, толкова е бърз, ритника накрая беше game over, нямаше как просто, страхотен финишър.
Изгасването на тока след края на мача и тия сатанински светлини беше едно от най-яките неща които съм гледал в историята на кеча. Кръвта и тия вътрешности направо беше гнусно за гледане. Не бях гледал такова нещо до сега. Много много изпипан сегмент. Много се изкефих. Мачът им на DoB ще бъде пълна касапница. Адам Коупленд е пълен изрод. Най-после го видяхме с тоя образ, който всички чакахме.

-

Женския мач честно казано се чудех на кое повече да обръщам внимание, на гъзовете ли им, на мача ли.. Събраха всички топ кечистки на един ринг и направиха един страхотен отборен женски мач. Направо си беше за PPV. Промених си мнението за Харли Камерън. Гледах предишния и мач с Тони Сторм и се справяше отлично. Харесва ми образа и. Много е хахо и дива. Взех да и ставам фен.

Появата на Серена Дийб беше много badass. 
-

Тройния мач с Хук и Шибата и някъв джобър не очаквах че ще има двама попедители в този мач честно казано. Тотално прецакаха враждата с Хук и Джерико. Защо по дяволите вкараха и Шибата?? 

-

Даниелсън срещу грамадния индиец беше малко криндж. С това счупване на масата вече си изпросиха подигравките. Пребиването на Браян след това беше ок, появата на Дарби Алън с тая огнехвъргачка беше топ момент. 
-

Останалото няма да го коментирам, всичко беше топ като изключим счупването на масата

-

9,5/10 беше шоуто 

Link to comment
Rainmaker

Хубаво финално шоу преди Double or Nothing. В крайна сметка build-ът за това PPV се оказа силен.

 

Roderick Strong & Trent Beretta vs Orange Cassidy & Will Ospreay - един от по-силните мачове за вечерта, като цяло добре допълниха враждите откъм build и придадоха някакво по-лично усещане на сблъсъка на Strong и Ospreay с атаката след мача. За малкото време build, което направиха, успяха да се справят да hype-нат този мач.

 

Сегментът покрай триос титлите ми хареса. Jay White както винаги беше стабилен на микрофона. Мисля, че тази програма може спокойно да продължи и след Double or Nothing, тъй като в момента това е най-доброто, което могат да предложат в тази дивизия.

 

Bryan Keith очевидно беше сложен в мача си, за да jobb-не на двамата. За момента си остава закован в lowcard-а, в крайна сметка обаче съм доволен от развитието тук, а Jericho наистина се освежи в последните седмици.

 

Takeshita правилно си взе без проблеми мача със Sydal, хареса ми и че финишира с лакътя. Аз все още виждам сериозен потенциал в този човек и до края на годината трябва да е взел някоя от самостоятелните титли.

 

Nick Wayne vs. Swerve беше доволно, не съм гледал предишните им мачове, но определено Wayne показва нелош потенциал за 18-годишен. Повече от това нямаше как предвид разликата им в йерархията на AEW. Пост-мачът наистина беше добър и намесата на Prince Nana с това как затисна Cage, беше култово. Този път си изкараха Swerve повече от силен. Аз лично смятам, че си се получи добре като за първа програма и reign-ът на Swerve тръгва повече от прилично.

 

Malakai Black vs. Kyle O'Reilly беше един от другите мачове, които вдигнаха нивото на шоуто откъм кеч, въпреки леко умрялата публика. Фен съм и на двамата и харесвам и такива по-MMA базирани срещи. Правилна чиста победа за Black. Това с кръвта си беше добро, няма лошо от време на време да има подобни неща в комбинация с добрия кеч, който ни предлагат ежеседмично AEW. Нещата около Copeland стават наистина интересни, а най-хубавото е, че има и различни варианти за продължение там.

 

Женският отборен мач беше ок. Дано гледаме и повече от Saraya и Cameron и занапред. Този път им се получи build-ът за мача тук с атаката после.

 

Мача на Danielson беше ясно, че си го е book-нал за рождения ден, нищо особено. Важното обаче е пост-мачът, Darby с огнехвъргачката и за мен беше силен момент. Има още накъде да се развива тази история и дано не паузират нещата веднага.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...