Jump to content

WWE SmackDown - 17 май 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.9fa2b94f015454f0b6110c37acd5e3c8.jpeg

Champion vs. Champion Contract Signing

 

image.thumb.jpeg.54b2b7653c50a56ece62fd19959c4a31.jpeg

1/4 Final of the King of the Ring Tournament

Randy Orton vs. Carmelo Hayes

 

image.thumb.jpeg.3220878ba518bdd83184483ff896ac5f.jpeg

1/4 Final of the King of the Ring Tournament

LA Knight vs. Tama Tonga

 

image.thumb.jpeg.4a4ddc5891d8525c98710ecf4f92a5d5.jpeg

1/4 Final of the Queen of the Ring Tournament

WWE Women's Tag Team Champion Jade Cargill vs. Nia Jax

 

image.thumb.jpeg.590a33e97b118bb4757ded48a1a449f9.jpeg

1/4 Final of the Queen of the Ring Tournament

WWE Women's Tag Team Champion Bianca Belair vs. Tiffany Stratton

  • Upvote 4
Link to comment

Ще го пусна само за да гледам мача на Джейд и Ная :D 

 

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Кофти седмица за Tiffany. Първо, след неблагоразумието да качи нещо свързано с Bianca и Jade, което имаше расистки нотки, и сега загуби още в 1/4 финалите, когато беше сочена за една от фаворитките. Смятам, че има връзка между двете неща, въпреки излязлата информация, че не си е навлякла гнева на управата. Но, ако оригиналните планове не са били тя да не спечели, мисля си, че тук все пак я наказаха. Не смятам, че е расист, но просто направи нещо тъпо, което ще и е за урок. Добър мач с Bianca. Nia Jax и Jade не показаха нищо, защото мачът им беше използван за изграждане на бъдещата програма между Nia/Tiffany и Jade/Bianca. Очаквам турнирът да отиде в Iyo Sky. Между другото, за Bianca също излезе някакъв мега странен слух, че е бременна, стартиран от съпруга и, Montez Ford, който промени биото в Twitter, че е баща на 3 деца. :D

 

При мъжете нямаше изненади. Tama Tonga и Orton на 1/2 финал, където очаквам Orton да бие. Самият Tonga издава някакви нечленоразделни звучи, сякаш е хванал бяс. Solo със зализаната косица и напъните да се прави на мафиотски бос, също по-скоро буди смях в мен. Публиката засега отрича сегашната версия на Bloodline и си искат Roman. Тъпо е, че всичко продължава да се случва напук на LA Knight, който продължава да е един от най-популярните хора на шоуто, но поне вече се вижда някаква дългосрочна идея в booking-а му. Той ще е човекът, който ще детронира Logan Paul, което най-накрая да му даде дългоочаквания голям момент. По принцип не съм от най-големите маркове на тема размери, но няма как да не отбележа, че Carmelo изглеждаше като хипофизно джудже срещу Orton. Поне от към образ успява да го докарва и може би ще успее да се наложи, като някакво пълно леке, което скача на всеки и се мисли за голямата работа. 

 

Сегментът между Cody и Logan Paul беше супер. Logan Paul е един от най-добрите heel-ове в кеча, Cody е най-добрият face в кеча, тъй че няма как да е нещо по-различно. Logan все пак успя да се измъкне от стипулацията да си заложи титлата, дано Cody е вкарал нещо в договора, с което все пак да не изглежда като пълен дебил. :D

 

Нямам интерес към Ciampa и Gargano. Не знам защо продължават да се опитват да ги налагат.

 

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY

Поредната силна конфронтация между Коди и Логан. 

Дори не ме ебе, че го извъртяха нелогично и две седмици се чудеха как да хайпват и рекламират враждата, първо обявявайки я за двете титли, а после извъртайки се (при това доста лейм начин), понеже това което взеха като крайно решение беше правилно. US титлата е за мидкардери и оттам никой не го ебе дали световния шампион е "двоен", ако втората му титла е от такъв ранг.:D Този филм го играха веднъж с Ролинс, не знам как не си научиха урока още тогава. Със същия успех могат да му сложат и 24/7 пояса или някоя от женските титли.

Но иначе самата конфронтазия беше поредния много силен епизод във враждата между двамата и видимо публиката също купува историята, на мен ми е доста интересна също, така че палци горе.

 

Бианка срещу Тифани

Факт е, че Стратън прави много приятно впечатление, заради комбинацията от атлетичност, ринг скилс и ай канди (колкото и да се гледа с пренебрежение, последното винаги ще бъде важен фактор). Но концепцията която налагат WWE напоследък, да няма големи персонажи, кечистите да са без образи (в най-добрия случай някакви дженерик такива), а историите да са изсмукани, то тази тенденция хвана и Тифи и освен 50/50 буукинга след дебюта и в главния ростер, отнемането на гимика и от NXT, до голяма степен също взе от колоритността и. Разбира се, мацката е талантлива и харизматична и това би трябвало в някакъв момент да я изтика напред, но цялостния подход в изграждането и, прибързания пуш, всичко изглеждаше грешно и дори без изцепката и в социалките, не мисля че сега щеше да бъде нейния момент. Дори да беше спечелила турнира, с клиширания бич куин гимик, макса и беше да джоби на бейбифейс кучките в ростера.:D

Бианка от друга стана един хийл търн би и се отразил добре, но не съм сигурен, че това е целта. По-скоро ще ги държат заедно с Джейд известно време, докато втората натрупа опит и се подобри.

 

Много тежък епизод на "голямата изгравяща звезда" Кармело Хейс. Първо беше погребан на промо от Ел Ей Найт, а след това и на ринга от Ортън.:D Винаги съм смятал пичът за много надценен, особено с оглед презентацията му от драфта, че ще е някаква нереална звезда. Ако не нещо друго обаче, тук виждаме поредно доказателство, че новия креативен екип е супер непостоянен и разстоянието между звезда и джобър се стопява точно за две седмици, според настроенията на Зетя.:D

 

Ел Ей Найт е най-харизматичното копеле, образец на всички останали в компанията. Един от малкото които освен харизма и размери има и гимик, атитюд зад себе си. И въпреки това продължава да бъде кучка и да го бият на лягане и на ставане всякакви хора, без видима логика и лонг търм буукинг. Жалко.:(

В конретния мач с Тонга, проблемът не беше дори, че Найт загуби, а това че не го предпазиха грам. Въпреки интеракцията със Соло, загубата му изглеждаше чиста и Ел Ей излезе слаб. Можеше намесата на Блуудлайн в мача да бъде по-значителна и това щеше да бъде правилното решение на този проблем.

 

Джейд Каргил въпреки хейтът ми към нея, поне има някакъв образ, има визия, има добра презентация. Проблемът ми с нея е повече, защо се подписва някаква мацка от AEW, която очевидно е супер зелена и цялата компания застава зад нея, промотира я, пушва я, дори крадат готини елементи от други мацки в NXT за да може тя да изпъкне, въпреки че дори самата Джейд не изглежда готова за дебют и очевидно прескача няколко етапа които изглеждат задължителни за всеки друг кечист в WWE. Подобни неща би трябвало да понижават морала на кечистите които си пробиват път в WWE, независимо дали са в женския или мъжкия ростер, понеже загатват за тежка маркщина и немърливост от страна на хората които вземат решенията.

Ная също е индъстри плант, по-скоро по непо линията, но поне не е някаква джоберка подписана от инди, която дори не може да се кечи.

 

Конфронтацията на Ортън с Блуудлайн е силен момент, който надъхва откъм потенциални развръзки. Първо ще отбележа някакви детайли по историята около самия стейбъл, които според мен ще се окажат важни за бъдещето развитие на историята. Силно акцентират на моментите в които Хейман и Соло си говорят за Роман и поне в мен остава впечатление, че Сикоа лъже Пол, че всеки ден си говори с Рейнс, просто за да го манипулира. Другия хинт са шикозните костюми, които изцяло са в кич стилистиката на Финалния бос inwm.:D Ако разтегнат повече времево тази вражда, изобщо не изключвам Роман да се появи в даден етап на страната на Ортън. Или поне след като Соло е пречукал Ортън. В крайна сметка там е големия момент в цялата история, за който ви хайпвам от около 2 години.:wank: 

Link to comment
Posted (edited)

Логан засега е ясно, че ще джоби на големите момчета. Падна от Роман, сега ще падне и от Коди. Но човекът е много добър във всяко отношение и е бъдещ световен шампион :wank: 

 

Плаче ми се от факта, че има огромен процент вероятност Ная да вземе женския турнир и че се налага да гледаме толкова често DIY на екран :( 

 

Надявах се да има нещо по-непредвидимо и изненадващо във финала на мъжкия турнир - тоест да заложат на heel срещу heel концепция например. Е да, ама не. Ще си гледаме Гюнтер срещу Ренди. Поне е сигурно, че ще доставят. 

 

Видеата от YouTube са пачи хуй - набримчили са изкуствените фенски реакции до неузнаваемост. Тази вероятно супер заспала публика я бяха надули на нивото на Лион. Не е сериозно това, за сефте гледах от официалния канал на WWE. Не бих си го причинил отново. 

Edited by Price
  • Upvote 3
Link to comment

В един момент ще са всички+Роман срещу Скалата и Bloodline. Представете си някакъв 2в2, 3в3 gimmick match. Самоанците не спират да се множат, могат да станат 7-8 дори 10 в един момент. Та по време на мача на помощ на фейсовете да се притекат всички, които са били бити и ебани от кръвната линия.. ще е епично. Всеки път се убеждавам, че в тая история има адски много хляб! Дали заради Хеймън дали заради нещо друго.. това е историята на историите за последните две десетилетия! Аз продължавам да си искам Щита в пълен състав да бъде част от тая история, дори за една вечер. Това заслужава един грандиозен финал! Не изключвам варианта и това да е последния мач на Роман като активен кечист.

Относно епизода.. не сме ли свикнали вече хора като Рицаря да служат за захранка на такива като Тонга? Ако идеята е втория да излезе силен, целта оправдава средствата. Рицаря колкото и да е голям не уцели момента, в който да е част от федерацията. СЛед някоя друга година и неговия момент ще дойде, сигурен съм!

  • Upvote 3
Link to comment
lunatic fringe

Дано получим Джей срещу Ренди  на финала в Саудитска Арабия или в най лошия случай Гюнтер срещу Ренди. WWE IS GREAT AGAIN!

Link to comment

Аз ще ви кажа защо не пушват Ел Ей Найт? Не го пушват, защото е брат на Илаяс и Езикел.

  • Confused 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...