Jump to content

WWE RAW - 13 май 2024


Recommended Posts

JohnnyWrestling

Кой ли ще се намеси да прецака Усото, за да гледаме Валтер - Иля?

Link to comment

Правилен избор и победа за Джей, но защо трябва да танцува малоумно в затварящия сегмент, когато Гюнтър го гледаше фейс то фейс сериозно?

Link to comment
Ponetron

 

Мисля че публиката роди първата вражда на новот Уаят семейство :D 

Link to comment
HeaDMaKeR™

Всъщност още след Франция, Джей си каза в интервю, че това е било за да отдаде чест на Брей Уаят, ама защо не след година когато се събере с брат си и Роман да размажат крийпи клошарите.

 

Драгунов дали няма да влезе в Империум? 

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

От доста време се спекулира за подобен вариант Драгуна да влезе в Империята, има известна логика, особено след изхвърлянето на Винчи. Завършекът на RAW завърши добре, видяхме двата различни свята и се надявам Усо да бъде разбит. Цар Гюнтер!

Link to comment

Може ли Брейкър вече да счупи капачките на Джони Синс?

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Drew продължава да е най-добрият човек с микрофона в момента. Който му пише материала заслужава повишение, защото винаги излиза с култови реплики. Priest се опита да затапи Drew, но като цяло царуването му е безлично и незапомнящо се. Нито от към промота, нито от към мачове или моменти. За PPV-то все още няма опонент, може би ще го пуснат на Braun, който е един от любимците на арабите и винаги е кредибилен претендент.

 

Все пак решиха да не избързват с Dragunov и Gunther, и ще пазят този мач за някое от PPV-тата им. Не мисля, че Dragunov ще го вкарват в Imperium. Засега той им е бил опозиция и враждата с Gunther е единственото по-запомнящо се нещо от NXT UK, тъй че е нормално да го пробват и в главния roster. Общо взето, добри първи седмици за Dragunov. Тепърва ще се налага и ще може да развие образа си, макар че беше доста странно, че го пуснаха в турнира срещу двама face-а. Jey Uso успя да направи тъпа реплика като YEET популярна, но има сериозни лимитации като соло кечист, а промотата му вече бият на някаква пародия, с желанието си да включва yeet във всяка втора дума. Предполагам и от WWE са наясно как стоят нещата и ще го държат в главните истории, но за царуване със световната е рано да се коментира. Все още си мисля, че Gunther ще спечели турнира, защото gimmick-ът е като по поръчка за него, и може би този мач с Jey Uso ще е тест за втория дали въобще е шампионски материал. Защото, ако с Gunther не можеш да направиш силен мач, просто си неможач.

 

При женките всичко се развива по план. В графиките, Lyra и Tiffany са облечени с пълните костюми, задължителни за арабите, което може би предвещава, че това ще е финалът. Lyra ми е доста симпатична, но тепърва ще се изгражда като персонаж. Засега я градят добре. Дадоха и две промота и продължават да утвърдят партньорството и с Becky, което ще кулминира с участие на двете в War Games мача тази година. На мнение съм, че Tiffany и Iyo Sky биха били по-добри кралици на ринга от нея.

 

Bron Breakker като heel, който помита всичко наред, е правилното решение. Kiana James, като протеже/секретарка на Adam Pearce, също. Най-новите намеци на новия stable на чичо Howdy потвърждават участниците му. По презумпция съм скептичен, но ако заебат свръхестествените компоненти и нещата са базирани на реалността, може и да се наложат като нещо интересно. Chad Gable и Alpha Academy са градени добре. Очаквам скоро да отебе пълните неудачници и да викне двете момчета-борчета, братята Creed, и да ебе наред. Всъщност беше доволен RAW. Този път се заложи и доста на промота/backstage сегменти, което е плюс. 

 

Edited by neshev
  • Upvote 7
Link to comment
THE ENEMY

Изключително доволен съм от победата на Джей Усо:D Аз самия се бях филмирал, че "градил Илия килия" ще спечели този мач, понеже Джей през един доста дълъг период от време, колкото и да ставаше оувър и по-оувър, винаги беше пренебрегван и ползван като тотален джобър във всякакви вражди. Тук го има филмът, че той вече е джобил на Гюнтер и бих бил изненадан ако този път развоят е различен. Може би Джей ще загуби мачът след намеса, която ще започне неговата нова вражда? Все тая, на този етап се радвам, че поне тук би.:beer:

Що се отнася до Драганов и Гюнтер, този мач е хайпван от компанията, самия Гюнтер беше дал някакво кейфейб интервю, в което казваше че е надъхан за Иля като свой опонент, т.е. все още виждам резон тази вражда да се състои. Но понеже никой не го ебе за Иля, тази вражда реално е по-интересна за смарковете които не се интересуват от сторилайна и образи, а те са прекалено малък сегмент от аудиторията, то потенциала тук е лимитиран и максималния вариант да капитализират враждата е именно това. Накарай тези смаркове да тръпнат в очакване Хънтър, ако има поне един урок който трябва да си усвоил от Винс, то той е, че майката му е слоу бърн и никога да не даваш прекалено рано и наготово на публиката това което иска.:wank:

 

Валкирия този път загатна за повече потенциал. Дребна е, леко безлична като присъствие и някакъв супер дженерик образ, но поне на ринга тези въртенета изглеждат добре. Съмнявам се, че част от хватките си може да ги прави срещу по-едрите жени в ростера, дори Зоуи и беше трудна за повдигане. Иначе и самата Старк се постара много да издигне колежката си, двете заслужават поздравления за работата си тук.

 

Поредния промо сегмент в който Дрю не успя да ме впечатли. Реално за пръв път Прийст успя да изглежда добре и значим срещу свой голям опонент. По-скоро се дължи на слабата презентация на Макинтайър.

 

Не мисля, че имат някакви лонг търм насоки спрямо хора като Брон Брейкър или Чад Гейбъл. И двамата всяка седмица ги въртят в някакви супер рандъм сегменти, с надеждата в някакъв момент Зетя да получи прозрение къде може да ги вгради, я стане, я не.:D Особено с Гейбъл си е истинско мъчение, защото там имаха очевидни шансове да изградят нещо, ако имаха такова желание. Сега по-скоро го влачат, защото пичът имаше инерция и публиката му се кефеше, та по-скоро ще го търкалят докато се изтърка и пак ще го приберат в догхауса.

Що се отнася до Брон, там по-скоро имат вече намерения за някакъв пуш, но се забелязва тотална липса на креативни умения той да бъде изпълнен като хората. 

Link to comment
JohnnyWrestling

Американците са покъртително умствено изостанала нация. Правиш им топ мачовете, топ сегментите- никакви реакции. Излиза един циганин и почва да повтаря yeet на всяка втора дума, да си мятка ръцете и само дет не се посраха от кеф. Родителите им, които са гледали стария, истински кеч, сигурно имат сътресение, да се бият по челото от аутистичните им наследници.

  • Upvote 3
Link to comment

Женската дивизия на RAW е много нива под тази на Разбиване. Тотално безлични мацки, тотално. Сегментът с Беки отново беше супер криндж фиеста, Ливката също спомогна много. Сори, момчета. Никога няма да ми продадете ирландката. Може само да благодари на некадърната Ная, че я направи звезда преди 5 години. Без Рия е негледаемо червеното шоу. Валкирия с тотално дебилен финишър, не изглежда сериозно. Не съм гледал Киана, но разчитам да вдигне малко нивото. 

 

Джейката е лимитиран като кечист, абсолютен факт. Но ако вярвам на очите си и ушите си, няма по-популярен кечист от него в момента. Няма Коди, няма Ренди, няма Оуенс. Само LA Knight е близо до това ниво. На моменти е лигав, може да се ограничи това. Но цялостно е в силна позиция, абсолютно няма да е незаслужено, ако вземе световна титла за 2-3 месеца. 

 

Гейбъл играе толкова добре гнусния си образ, че има потенциал да направи звезда от Отис - симпатичния шишко-добряк. Щом дори му чантваха името... Фен съм на динамиката. 

 

Доволен съм, че шоутата държат едно солидно ниво. Недоволен съм, че сякаш стигат до една предавка и никога не вдигат следваща. Няма изненадващи и непредвидими моменти. Карат го лежерно, но поне е добро нивото. 

  • Upvote 3
Link to comment
JohnnyWrestling

И btw Лилиан е много по-добра от планинската коза Саманта. Change my mind.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...