Jump to content

WWE SmackDown - 10 май 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.27f24bc7e6ba57ce136e782b898089d3.jpeg

Кing of the Ring Tournament match

Randy Orton vs. AJ Styles

 

image.thumb.jpeg.bac90fa3f2f359b531824e6d0a4c5381.jpeg

Кing of the Ring Tournament match

Angelo Dawkins vs. Tama Tonga

 

image.thumb.jpeg.72406fc2e13c2d01accf3153addb7dbb.jpeg

Queen of the Ring Tournament match

Naomi vs. Nia Jax

 

image.thumb.jpeg.1d2044b5a7f6e87cb48bf51be6561b28.jpeg

Queen of the Ring Tournament match

WWE Women's Tag Team Champion Jade Cargill vs. Piper Niven

 

image.thumb.jpeg.abca22094f35fb2a2b85d5e46eb356bd.jpeg

Queen of the Ring Tournament match

WWE Women's Tag Team Champion Bianca Belair vs. Candice LeRae

Link to comment

Ако трябва да следваме някаква логика финал в женския тур ще е Джейд и Бианка. Втората губи и прави фийл търн, дропват титлите по двойки по някакъв начин и ще гледаме техен мач на SS. 

МанЯци мисля, че ставаме свидетели на един от най-безличните мачове в цялата история на историите в нашите очи, а именно НАОМИ И СВИНЯТА МАЙКА НА ХИЛЯДИ ПРАСЕНЦА ДЪ УАН АНД ОНЛЕЙ.. НАЯ дЖАААКС!

Link to comment
neshev

Бих се изненадал, ако въобще ги срещнат една срещу друга в този турнир.

Link to comment
1 hour ago, neshev said:

Бих се изненадал, ако въобще ги срещнат една срещу друга в този турнир.

Знам, че с висшестоящите не се спори тук, но кога за последно сме имали топ бейбифейс сингъл кечисти(кечистки), които с другия топ бейбифейс вземат таг титлите и са имали дълъг рейн като отборни шампиони?

п.с. нещо ми се разля мисълта, но се надявам, че си ме разбрал :D

Link to comment
neshev

Мисълта ти е валидна, но в момента Пол Левек е на чело и той не прави рейнове еднодневки, тъй че очаквам Bianca и Jade да направят стабилно царуване и чрез този турнир да излъчат следващите им претендентки.

Link to comment
JohnnyWrestling

Бианка все едно са я правили на JavaScript.

Link to comment
itzo1994
1 hour ago, JohnnyWrestling said:

Бианка все едно са я правили на JavaScript.

Като ИТ, работещо в ОФИС, нямам идея какво имаш предвид, обоснови се?

Link to comment
JohnnyWrestling
1 minute ago, itzo1994 said:

Като ИТ, работещо в ОФИС, нямам идея какво имаш предвид, обоснови се?

Един вид прилича на киборг.

Link to comment
THE ENEMY

Отвличат вниманието, че истинския киборг кеворкян в този отбор се казва Голгбърг Каргил. Иначе според мен идеята на този таг тийм е да протектират Джейд и липсата и на базови качества да изнася сингъл мачове, като я котират първоначално заедно с Бианка като нейна протекция в мачовете. Нещо подобно беше формулата и на Щит в началото, когато Роман влизаше да си направи пауър муувовете, а Ролинс изнасяше по-голямата тежест от таг мачовете им. Но дори Рейнс не беше чак толкова зелен тогава, колкото изглежда Каргил в момента. Ще видим дали ще им се получи.

 

Относно женския бракет на турнира, смятам че най-валидните кандидатки в момента са им Ийо и Лира Валира. И двете са любимки на Зетко, като тук опциите са или да се опитат да ни пробута Валкирия като някаква голяма звезда със звезден пуш още в самото и начало, или при Скай да и дадат солидна основа върху която да поддържа хийлска инерция, докато я няма още в картината за титлата. Второто изглежда по-добър (и логичен) план, но това не винаги е гаранция за нещо.:D

 • Upvote 2
Link to comment

Не съм гледал нищо от Тама Тонга преди да пристигне във WWE, но съм супер впечатлен от презентацията му и за момента съм огромен фен. Тук мога да добавя, че в цялото море от помийни музики, на него са му изработили нещо по-отличаващо се и не толкова generic. За текущото състояние на музиките, това е направо колосално. Отделно съм и супер фен на тази версия на Bloodline. Изглеждат и се държат като хора, с които не би искал да се ебаваш. 

 

Това с Коди и Логан не го разбрах. За титлата на Коди ли ще е, и за двете титли ли ще е, просто обикновен мач ли ще е. Дропец отвсякъде. Не очаквах рейнът на Коди да има такава брутална нужда от Скалата или Роман :)

 

Джейд ми се видя доста прилично в сингълс мача. Окей, не е Кърт Енгъл или Шон Майкълс, но не е чак толкова зле, колкото се опитват да я изкарат навсякъде. 

 

Сносно епизодче. Като видях къде ще се провежда и очаквах, че публиката ще спи през шоуто, но останах приятно изненадан, бяха инвестирани. 

 • Upvote 4
Link to comment
HeaDMaKeR™

Между др самоанците изглеждат наистина legit badass, реакциите на Хеймън също важат.Добре вървят нещата, виждам ги във вражда с Лейшли и Профитс идния месец вероятно.

Когато Роман се върне ще получи ебаси поп-а.Ако го направят на шоу извън Америка, публиката ще взриви тавана.Може би реакциите ще са за фейс, но трябва да остане badass anti-hero и да се съюзи с Усотата срещу Соло и компания.

КОТР отива май към Гюнтер и Ортън, което е добър финал.

Коди и Логан ми е малко странен избор, ясно е че Коди няма да дропва още титлата, явно ще взема и ЮС титлата и ще има по 2 мача на ППВ.

 • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Стана канон, Logan Paul да е в големите мачове при арабите. Обичат си го и това е. Нямам нищо против, защото Logan Paul ще бъде шампион някой ден, но дотогава най-логичното е да продължат да му дават големи мачове, където може да се обиграе допълнително. Ще видим дали ще обединят титлите или Logan Paul ще намери начин да избегне тази стипулация. Има резон да ги обединят, с което Cody да стане grand slam шампион, а и в момента, покрай Bloodline историята, няма нужда от midcard шампион. Ще е добра история, Logan Paul да загуби US титлата, но да спечели MitB, с което да вкара елемента с кеширането в царуването на Cody.

 

QotR мачовете бяха стабилни. Nia Jax и Naomi направиха най-добрият мач. Nia Jax се подобри значително, откакто се завърна, и продължава с добрите изяви. Jade и Piper Niven направиха изненадващо добър мач. Jade Cargill ще върви само нагоре, когато работи всяка седмица по няколко пъти с кадърни жени в продължителни мачове. PPV-то в Шотландия наближава и Piper ще получи своя шанс срещу Bayley. Очаквам Jade да спечели срещу Nia Jax, а пък Tiffany да бие срещу Bianca. На финала, Tiffany да бие чрез намеса/countout/DQ, с което да предпазят Jade, и да продължат с отборна вражда между Jade/Bianca и Tiffany/Nia Jax.

 

KotR също имаше добри моменти. Музиката на Tonga е абсолютно клише, но цялостния вайб е добър. Tama Tonga блесна последните седмици. Финишърът му е тъп. Реално си прави rock bottom на себе си, но по обясними причини не може да ползва японския. Не мисля, че беше удачно да sell-ва толкова много, та даже Bloodline да трябва да се намесват, за да му осигурят победата. Angelo Dawkins е кажи-речи jobber, тъй че Tonga трябваше да го размаже. Melo и Corbin също направиха добър мач. Не бих пуснах Melo точно срещу Corbin, защото Corbin го направи да изглежда като шибано джудже. Corbin кефи, дано получи някакъв по-сериозен push. Orton и AJ е класика. Радвам се, че американците попиха малко от франсетата и почнаха да му пеят песента. За мен SD финалът ще е Tonga срещу Orton, където Orton ще бие, но ще загуби баш финала, заради контузиите, които Bloodline ще му нанесат.

 

Тази година ми харесва какво правят в KotR и QotR. Мачовете са прилични, градят някакви истории и има хайпец. 

 

Edited by neshev
Link to comment
pedia4ovek

След феноменалната публика във Франция ми е трудно да повярвам, че кечистите могат да се надъхат по същия начин пред американските фенове. Със сигурност и на тях им е било голям кеф. 

 

Доста странен опонент за Коуди Роудс. Не разбрах каква е тая идея да защитава титлата при арабите срещу друг действащ шампион. Но това може би е резултатът от гениалната идея марката на тоя льохман да е в средата на ринга. 

 

AJ продължават да го ползват за "захранка" на мейн ивентърите, което лично мен ме дразни. Грехота е да имаш такъв феноменален кечист и да не правиш нищо значимо с него, имайки предвид и формата, в която се намира. 

 • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY

Няма какво да добавя от вече отбелязаното в темата за Блуудлайн... Освен че този човек ЕНЕМИ е нещо като форумната версия на Пол Хейман, той не дава предположения, дава спойлери!:wank:

 

Коди срещу Логан, поне на хартия е добра вражда. Реално Пол е перфектен като образ, има и харизма, ако не преекспонираше толкова движенията си, дори може да мине за добър на ринга. Тук обаче основното е, че пичът е перфектен хийл. Точно от такива се нуждае Коди срещу себе си, ако иска царуването му да бъде запомнено като силно. 

И конфронтацията между двамата ми се стори сполучлива, но имам проблем, защото като цяло съм голям противник на обединения на мидкард с МЕ титли. Това правило, изобщо да е възможно подобно обединение е едно от най-малоумните. Трябва да върнат старото, при което мидкард колана се овакантяваше, ако неговия притежател стане и световен.

Иначе кой го ебе за гранд слама на Роудс. На този етап е по-важно да гради образ и легаси, статистическите аутизми на Хиксовете да си ги продават на някой друг.:D То това реално би минало като важен ачийвмънт за Коди, ако пичът беше на 50 и се връща за последен рън в компанията, но когато тъкмо си станал ТОП лицето и пика ти тепърва започва, да се реве за някакви мидкард колани стои нелогично.

 

Мачът между Корбин и Хейс не ми допадна. Дори като презентация, цялото нещо изглежда джоберско. И двамата нямат никаква харизма и присъствие. Барън излиза на някакъв пиратски ентранс с корабчета, явно гимикът му е на плешив, ядосан пират? Хунтата която предрече, че Соло Сикоа е менте, хайпваше този човек като следващото голямо нещо, заедно с Ларс Съливан и Бордо. Напомням го, само да се посмеем, ха-ха.:ph34r:

Та такива мачове изглеждат ок са в някакво инди, но в WWE не стоят легитимно. Нивото на талант recruit-мънта се нуждае от спешно подобрение. Бтв, дори Найоми и Ния е на нивото на ТНА, примерно.:D

 

Мачовете на Каргил срещу Пайпър и Бианка срещу Кандис бяха ок филър. Челси Грийн е един от най-добрите образи в женската дивизия.

 

МЕ беше доста силен, макар че цялостната презентация на Ей Джей показва за пореден път, че креативния екип няма идея какво прави, нито имат някакви лонг търм стандарти. Стайлс буквално премина от това да джоби в лоу кард мач на Мания, през мач за световна титла, до това отново да джоби в първия кръг на елиминационен турнир (независимо че говорим за Ортън, не отменя факта, че изглеждаше зле), и всичко това в рамките на месец.:D

 

Не беше крайно лош епизод, но беше твърде много кеч и твърде малко сегменти спрямо моите предпочитания, а освен това си имаше и слабите моменти, които вече описах. Реално имаше своите проблясъци, но основната атракция остава Блуудлайн.:beer:

 • Upvote 1
 • Facepalm 1
Link to comment
Ponetron

Нали като Коди спечели световната се говореше, че ще е с нов американски дизайн? Та, чудя се дали има резон след арабите, когато държи и щатската, един вид да ги обедини. Не официално разбира се, но поне за няколко излизания по-късно световната да е с американски дизайн и хем да показва двете титли, хем да е с неговото си лого.

 

Иначе смака беше добър, но заради турнира става малко наблъскан с мачове. Още 1 седмица и ще си влезе в по-нормално русло.

Link to comment
neshev

Между другото, HBO Max (стрийминг услугата на WBD) рекламираха платформата на този SmackDown. :D 

Link to comment
Hachiko

Поради някаква причина исках да видя как Логан Пол, шамаросва Коуди, но няма как да стане :( .

Link to comment
JohnnyWrestling
Posted (edited)

Тоя палячо Стардъст, ако искат и WHC да му дават, дял от компанията да му дадат, догодина HoF. Бахти изкуствения пуш на толкова некадърен човек. Разбирам, че си търсим новия Джон Сина, но оставете го малко да се постарае той бе мама му стара. Цялата му работа идва от изкуствен букинг. Нищо не дава от себе си, капчица живец няма, нито харизма. В промотата фъфли като закъсняла за час първокласничка.Такава им е цялата работа на Америка като цяло, всичко е една шибана либерална политика. Надявах се поне WWE да се отърват, но и тях ги застигна. Логан ти е най-интересния шампион в момента. Образ, харизма, на микрофона можеше да пръсне русото лайно, но нали трябва да пазим ''шампиона'' на ниво. Кур за Пол Шебек, кур за Стардъст Смак ли гледахме или Динамит? 5 минути промота, два часа кеч. Най-тъжното е, че краят на тази помия е далеч. Не го виждам да я дропне до 1 година. 

 

Всичко е супер предвидимо при г-н Шебек. Не знам кво толко го хвалите. При Винс може и да беше палячовщина, но поне я имаше изненадата. Знаеш че всички от джобър до шампион са дупка и всеки можеше да грабне титлата. При Шебека само си влизаш в Туитър и вече знаеш какво ще се случи за 5 години напред, защото целият му букинг се гради от мнението на една дебилна нация, която мисли само с очите си. Всичко в момента е едно фалшиво копие на златните времена на компанията, като почнеш от титлите и стигнеш до бисексуалния Тейкър. Въпрос на време е рейтингите и посещаемостта да спаднат отново. Какъвто и банан да си, в един момент ти щраква, че нещо не е наред.

 

 

 

Edited by JohnnyWrestling
Link to comment
batistaheel

Джейд Каргил е невероятна. WWE уадриха джакпота когато я подписаха. Някога мислех, че Бианка е най-нацепената и силна жена в ростъра, но Джейд просто и скри шапката. Бианка дори изглежда дребна пред нея. Каргил е по-висока, с по-големи бицепси и по-големи гърди. Разликата между двете е огромна. Каргил е big deal. Бианка селва прекалено много ударите на своите опонентки и това я кара да изглежда слаба. Каргил селва само колкото трябва и изглежда като неспираема машина. Браво и на Пайпър Невен за това, че допринесе за този страхотен тв мач. Аз просто не виждам как Каргил може да загуби. Тя ще е кралицата на ринга. 

 

Ная Джакс и Найоми също направиха добър мач. Връщам си думите за Найоми, тя не е некадърна, подобрила се е. И при Ная Джакс има огромно подобрение. Ная ако продължава така да се стопява, всичко, което ще и остане, е това, че е висока. А Каргил не е само висока, а и нацепена. Ще мине като валяк през нея следващата седмица. 

 

Логан Пол, щатския шампион, просто така излиза и получава шанс за Световната титла на Коуди. Няма дрги претенденти, няма намеси, няма някой, който да оспори това решение. Гюнта, когато той беше най-дълго царуващия интерконтинентален шампион не получи шанс за световна титла. Идеята не е лоша да ги сблъскат тия двамата, но можеха по един по-добър начин да стигнат до този мач. Това не ми хареса. Иначе на мен ми харесва да има един шампион в няколко дивизии, ако е нещо временно и не води до сливане на титлите. Но си мисля, че мачът ще завърши с диквалификация и всеки ще си запази титлата.

 

Надявах се, че Стайлс ще продължи да преследва световната титла, а той продължава да пада. Поне това можеха да го направят на по-късен еатап, този мач с Ортън и Стайлс да бъде по-ксъно елиминиран. 

 

Все още мисля, че Соло няма вид на лидер. Хубава история, ама без Роман да излезе и изясни какво става, не е същото. Трябваше да го запишат този момент как Роман оставя Соло да ръководи бизнеса. Трябват и някакви промота, някакъв фокус, някаква цел. Защо сформира този Блъдлай две, защо не преследвата Коуди и световната титла. 

 

 

 • Upvote 3
Link to comment
The^Lunatic

Тук по - скоро усещането бе, че Соло излъга. Първо се убеди, че Хейман наистина не е говорил с Рейнс и чак тогава го каза, като след това и погледа който даде на останалите каза всичко. 

 • Upvote 1
 • Thanks 1
Link to comment
Kalata

В това шоу най-интересното беше: Jade Cargill и историята около The BloodLine. Мулатката е топ отвсякъде - назобен атлет с присъствие, но е запазила и женствеността си. Като че почна да отминава времето на вирилизираните физиономии тип "Chyna" и "Nicole Bass". 

 

Темата на Tama Tonga също е топ. Напомня ми малко на Faces of Fear темата от WCW дните, но с повече динамика. Пичагата има харизма, но е доста дребен. Angelo Dawkins го pounce-на в 2025 г. Damn! На тоя етап няма какво да направи, но поне като stable седят доста прилично. 

 • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY
On 5/10/2024 at 5:05 PM, THE ENEMY said:

Относно женския бракет на турнира, смятам че най-валидните кандидатки в момента са им Ийо и Лира Валира. И двете са любимки на Зетко, като тук опциите са или да се опитат да ни пробута Валкирия като някаква голяма звезда със звезден пуш още в самото и начало, или при Скай да и дадат солидна основа върху която да поддържа хийлска инерция, докато я няма още в картината за титлата. Второто изглежда по-добър (и логичен) план, но това не винаги е гаранция за нещо.:D

Това го писах преди да добавят Тифи към турнира. Реално в момента наистина е твърде възможно тя да го вземе, понеже може да изнесе подобен образ с лекота. От към буукинг би било най-мързеливото решение, защото си представям типичния клиширан гимик който са имали всички "кралици" в WWE, още от Шармел, та до Зелина. Може би ако и набият този изтъркан, джоберски гимик, няма да е най-доброто за нея, гимикът който имаше в NXT си остава топ и може би щеше да е най-добре да го запази и да надгражда от него.

Все още най-силната победителка ми се струва Ийо, спокойно може и с помощ от стейбъла да си бие нечестно.

 

При мъжете LA Knight е no brainer, но може би ще изберат Гюнтер, заради "ИМПЕРИЯТА", т.е. ще го обявят за Император или нещо такова, все едно сме 92-ра година. Направо може следващата му вражда да е с Gobbledy Gooker.:D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...