Jump to content

UFC Fight Night "Lewis vs. Nascimento" - 11 май 2024

neshev

Recommended Posts

Posted

Робелис Деспейн беше тежко, тежко разкрит. В борбата беше леш и след първия рунд беше гроги. Но дори в стойка не знаеше какво да прави, след като не успя да нокаутира противника си за под минута, както е свикнал. Жалко.

Дерик Люис е доказателство колко дроп е тежката дивизия. Вече 10 години минаха и продължава да чегари тюфлеците. И по едно време беше на битка разстояние до шанс за титлата. :D Но евала, иначе. После си показа и задника пред публиката, пълна шматка. Реферът можеше да пожали Насименто. Пое едно 7-8 излишни удара.

Нурсултан Рузибоев също беше разкрит. Докато не подобри борбата няма особени перспективни в дивизията.

Рибович доста тежко изплущя МакКини. Брутален нокаут.

Just a fan
Posted
49 minutes ago, neshev said:

И по едно време беше на битка разстояние до шанс за титлата.

Е те нали му дадоха битка с Кормие за титлата. Даже май беше, заради цирка дето му било жега на ташаците. :D 

Posted
On 5/12/2024 at 11:58 AM, neshev said:

Робелис Деспейн беше тежко, тежко разкрит

И аз се бях надъхал за тоя пич, ама той се оказа тежък недъгавяк, за нищо не става. Кортес- Акоста да те пука на борба, трябва да имаш болезнени пропуски. Да не говорим, че в момента, в който не му се получи плана (сиреч да вкара балтия за двайсет секунди и да приключи мача) и само дето не се разрева. Не смееше да си погледне треньора в ъгъла, а накрая прие загубата като ли че животът му е свършил. 

@neshev да ти го пишем ли като поредния, дето си го хайпвал, или за ММА не ги броим? :D 

Posted

Това е тежката дивизия все пак. Като нищо някой ден да е шампион. :D

Posted

Абе, то всичко е възможно на тоя свят, ама тука ме съмнява. Не за друго, но с такъв манталитет не го виждам. Той се беше предал на края на първия рунд още. 

Posted

Брутално разкрит още във втората битка, иначе го гласяха за новият Франсис Нганоу.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...