Jump to content

AEW Collision и Rampage - 27 април 2024

neshev

Recommended Posts

Posted

Rey Fenix се завръща. :)

Posted

Оценявам, че в нощта на TripleMania, Тонката привика лучадорите. Забавни са ми враждите му, честно казано. 

Posted

Няма такъв образ. :D

The-Resident-Ev!L
Posted
On 4/28/2024 at 2:11 PM, neshev said:

Няма такъв образ. :D

Забавлява се пича. :D

Posted

Много добър кеч и тази събота ни предложиха AEW. От компанията продължават да доставят и откакто ги следя активно, за момента не съм разочарован. 

Swerve направи силно първо промо като шампион, като щеше да бъде още по-добре, ако бяха открили Dynamite по този начин. Мен ми е доста интересно кого ще разкрият тази седмица като опонента му на Double or Nothing - спекулират се Christian и Hangman като имена, нека все пак да видим.

Top Flight & Andretti бяха екстра за първи претенденти за триос титлите, като мачът им се получи добре, макар и за мен да беше по-слаб от това, което имаха миналата седмица. BCG за момента са най-добрият отбор в дивизията, иначе като потенциални претенденти ще бъде супер, ако съберат отново Penta, Fenix и Pac или дори Komander.

И като стана дума за Rey Fenix, завръщащият му мач с Beast Mortos беше много добър. Mortos си изигра monster ролята добре и мачкаше през по-голямата част от мача, в първата му поява в AEW за тази година. Fenix също блесна с някои хващащи окото маневри и е супер, че отново е на линия. Едно от най-готините неща на AEW за мен е, че събират всякакъв тип кечисти, с които да правят подобни интернационални сблъсъци. Rush също е още едно добро завръщане, човекът може редовно да изнася силни мачове на телевизионните шоута.

Toni Storm vs. Anna Jay беше ок, като цяло в последните мачове на Storm се забелязва някакъв прогрес.

Появата на GYV беше друг готин момент и двамата направиха добро първо впечатление в компанията, като в момента отборната дивизия е стакната отвсякъде и се надявам, че двамата ще я допълнят още повече. Добър мач спретнаха с The Acclaimed.

Swerve vs. Claudio беше много силна първа защита за Swerve. Екстра мач направиха за TV шоу и закономерно получиха над 20 минути. Много добър work и от двамата, като някои от контрите с foot stomp-овете и uppercut-ите просто трябва да се видят. Claudio въобще е тотален workhorse и е точният човек, ако ти трябва някого за добър мач.

Parking Lot Fight мачът от Rampage също ми хареса и идеално си продължиха враждата там. Брутални спотове направиха в паркинга, вкараха и кръв и се получи зрелище, макар и да имаха само десет минути на разположение. Едно от най-добрите неща като цяло и от двете шоута.

Изгледах и Daniel Garcia & Katsuyori Shibata vs. Lee Moriarty & Shane Taylor. Общо взето, приличен, стандартен отборен мач - това, което се очакваше предвид динамиката тук с историята в момента. Shibata получава доста ефирно време в последния месец и нещо, което е чудесно. Хареса ми и малкият детайл с промяната на attire-а на Garcia, препратка към "The Wrestler".

Posted

На Феникса и Мортос дадоха над 15 минути на тв шоу :blink:. А изглеждаше като тотален филър мач. Не разбирам защо понякога правят такива топ битки от нищото, но предполагам и самите кечисти се кефят и искат да блеснат. Колъжън продължава да изглежда като мястото за кеч на тоя етап. Всяка седмица задължително има по няколко зверски срещи от нищото. 

Не ми се пише по-подробно, но от цялата работа най ми хареса мачът на паркинга между "приятели"-те. Лудница беше и ми е тъпо, че остана някак си незабелязан. Дали защото беше на Рампейдж, дали заради друго, но мина и замина. А и историята не е лоша там. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...