Rainmaker Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 Rey Fenix се завръща. Apex Predator and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
neshev Posted April 28, 2024 Author Share Posted April 28, 2024 Оценявам, че в нощта на TripleMania, Тонката привика лучадорите. Забавни са ми враждите му, честно казано. Quote Link to comment
neshev Posted April 28, 2024 Author Share Posted April 28, 2024 Няма такъв образ. The-Resident-Ev!L and Razor-Ramon 1 1 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 On 4/28/2024 at 2:11 PM, neshev said: Няма такъв образ. Забавлява се пича. Quote Link to comment
Rainmaker Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 (edited) Много добър кеч и тази събота ни предложиха AEW. От компанията продължават да доставят и откакто ги следя активно, за момента не съм разочарован. Swerve направи силно първо промо като шампион, като щеше да бъде още по-добре, ако бяха открили Dynamite по този начин. Мен ми е доста интересно кого ще разкрият тази седмица като опонента му на Double or Nothing - спекулират се Christian и Hangman като имена, нека все пак да видим. Top Flight & Andretti бяха екстра за първи претенденти за триос титлите, като мачът им се получи добре, макар и за мен да беше по-слаб от това, което имаха миналата седмица. BCG за момента са най-добрият отбор в дивизията, иначе като потенциални претенденти ще бъде супер, ако съберат отново Penta, Fenix и Pac или дори Komander. И като стана дума за Rey Fenix, завръщащият му мач с Beast Mortos беше много добър. Mortos си изигра monster ролята добре и мачкаше през по-голямата част от мача, в първата му поява в AEW за тази година. Fenix също блесна с някои хващащи окото маневри и е супер, че отново е на линия. Едно от най-готините неща на AEW за мен е, че събират всякакъв тип кечисти, с които да правят подобни интернационални сблъсъци. Rush също е още едно добро завръщане, човекът може редовно да изнася силни мачове на телевизионните шоута. Toni Storm vs. Anna Jay беше ок, като цяло в последните мачове на Storm се забелязва някакъв прогрес. Появата на GYV беше друг готин момент и двамата направиха добро първо впечатление в компанията, като в момента отборната дивизия е стакната отвсякъде и се надявам, че двамата ще я допълнят още повече. Добър мач спретнаха с The Acclaimed. Swerve vs. Claudio беше много силна първа защита за Swerve. Екстра мач направиха за TV шоу и закономерно получиха над 20 минути. Много добър work и от двамата, като някои от контрите с foot stomp-овете и uppercut-ите просто трябва да се видят. Claudio въобще е тотален workhorse и е точният човек, ако ти трябва някого за добър мач. Parking Lot Fight мачът от Rampage също ми хареса и идеално си продължиха враждата там. Брутални спотове направиха в паркинга, вкараха и кръв и се получи зрелище, макар и да имаха само десет минути на разположение. Едно от най-добрите неща като цяло и от двете шоута. Изгледах и Daniel Garcia & Katsuyori Shibata vs. Lee Moriarty & Shane Taylor. Общо взето, приличен, стандартен отборен мач - това, което се очакваше предвид динамиката тук с историята в момента. Shibata получава доста ефирно време в последния месец и нещо, което е чудесно. Хареса ми и малкият детайл с промяната на attire-а на Garcia, препратка към "The Wrestler". Edited April 29, 2024 by Rainmaker pukkod, gboy, Berbatov and 1 other 3 1 Quote Link to comment
gboy Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 На Феникса и Мортос дадоха над 15 минути на тв шоу . А изглеждаше като тотален филър мач. Не разбирам защо понякога правят такива топ битки от нищото, но предполагам и самите кечисти се кефят и искат да блеснат. Колъжън продължава да изглежда като мястото за кеч на тоя етап. Всяка седмица задължително има по няколко зверски срещи от нищото. Не ми се пише по-подробно, но от цялата работа най ми хареса мачът на паркинга между "приятели"-те. Лудница беше и ми е тъпо, че остана някак си незабелязан. Дали защото беше на Рампейдж, дали заради друго, но мина и замина. А и историята не е лоша там. Rainmaker 1 Quote Link to comment
Recommended Posts