Jump to content

NOAH Wrestle Magic - 4 май 2024


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

noah(1).thumb.jpg.f2699c60014e7a0d15115317e04b3a44.jpg

 

Pro Wrestling NOAH
"WRESTLE MAGIC"

May 4, 2024
Tokyo, Japan
Ryogoku Kokugikan

 

GHC Heavyweight Championship Match
noah(2).thumb.jpg.49ec5f1dedfccf7172ee5a669233c89f.jpg
Hijo de Dr. Wagner Jr. (c) vs. Kaito Kiyomiya


Open Challenge for the GHC Tag Team Championship

noah(3).thumb.jpg.2234d85129dea0ee30c608eea024b480.jpg

Anthony Greene & Jack Morris (c) vs. ? & ?
 

GHC Jr. Heavyweight Championship Match

noah(5).thumb.jpg.d86a3bbb9aec147c63491b146217eff2.jpg
Daga (c) vs. Alejandro
 

Survival 3 Way Match for the GHC Jr. Heavyweight Tag Team Championship

noah(4).thumb.jpg.02cb5665401062c7a521b701d652ad05.jpg

Shuji Kondo & ? vs. YO-HEY & Tadasuke (c) vs. Los Golpeadores (Dragon Bane & Alpha Wolf)
 

GHC Hardcore Championship Match

noah(6).thumb.jpg.7b6436c879301b1ddb0fa6626b597ffc.jpg
Ninja Mack (c) vs. Shuji Ishikawa

 

noah(7).thumb.jpg.d807aa8716745b40cfaf8475c9ff21b5.jpg
Team Marigold (Giulia, Utami Hayashishita, MIRAI & Mai Sakurai) vs. Great Sakuya, Nagisa Nozaki, Takumi Iroha & Miyuki Takase

 

and more to be announced...

 

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster
Posted (edited)

Леко със закъснение и не ми се коментира супер подробно, но определено останах доволен от това шоу. Доста свежо и разнообразно. Гимикът беше, че ще е шоу с доста необявени участници/мачове и доставиха добри изненади - TenKoji, TAJIRI, AKIRA, "brother" YASSHI, YAMATO, и т.н. И се бяха постарали в шоуто да има от всичко по малко. Кеф ти класически мейн ивент (Kiyomiya vs. Wagner), кеф ти здрав пердах (Sugiura vs. Kitamiya), кеф ти як spotfest (3-way-a за GHC Jr. Heavyweight титлите), кеф ти hardcore мач (Mack vs. Ishikawa), кеф ти shoot style (Sakuraba & Sasaki vs. Sato & Taniguchi), кеф ти женски мач и т.н. В това отношение NOAH са топ и предлагат значително по-разнообразен продукт от други японски компании. Kiyomiya и Wagner направиха силен мейн ивент, най-добрият мач в шоуто със сигурност. Пътят на Kiyomiya до титлата беше доста странен и със сигурност можеха да го book-ват по-добре през последната година, но самият мач беше супер. След това ще отлича Sugiura vs. Kitamiya. Едно от най-добрите представяния на Kitamiya, което съм виждал, a пък тоя маниак Sugiura вече 20+ години е топ кадър на ринга. 53-годишна машина. И не на последно място, ще спомена и тройния мач за Jr. Heavyweight титлите. Не бях гледал "brother" YASSHI от сигурно над 10 години и ме удари много приятна носталгия по 2005-2010 периода. Забавен образ, както винаги. И също, както обикновено, Los Golpeadores направиха някои луди неща на ринга. Тия двамата луча братя са едни от любимите ми спотфестаджии в момента и фактът, че няма други подобни като тях в Япония им помага да изпъкват.

Edited by nWoHulkster
  • Upvote 2
Link to comment
Rainmaker

Нямам време да гледам всичко, затова изгледах само по-препоръчаните мачове. Kitamiya с/у Sugiura беше добър stiff мач, макар и по-кратък, но все пак за undercard сблъсък повече от доволно. Единствената ми забележка е, че headbutt-ът на Kitamiya можеше да бъде спестен - знаем какви инциденти са ставали и не е нужно да се повтарят повече. Иначе Kitamiya направи и доста добър мач с Ishii през януари и очаквам да видя и реванша им по-късно този месец. Тройният мач по двойки беше доста приятен, особено след елиминацията на първите. Не съм гледал преди Alpha Wolf & Dragon Bane, но ми направиха силно впечатление и наистина ще е хубаво да има повече такива по-екзотични отбори в Япония. И главният мач с Wagner Jr. и Kiyomiya си беше екстра, дори бих казал, че може да се смята за един от най-добрите в Япония за тази година. Много добре изграден сблъсък, с постепенна ескалация на ринга и достатъчно напрегнати финални минути, като и определено се сработиха добре. Обработката върху крака също беше силна, както и добре sell-ната от Wagner. Интересен факт е, че Wagner е и единственият luchador, който е печелил някоя от главните титли в големите японски промоции. Иначе ме е яд, че така и явно няма да видим в близкото бъдеще Kiyomiya-Okada II и историята им някак си остана незавършена.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...