Jump to content

UFC Fight NIght "Nicolau vs. Perez" - 27 април 2024


Recommended Posts

Posted (edited)

Близо. Узбек е. :D Доста крив при това. :D 

 

Edited by neshev
  • Haha 1
Link to comment

Шоуто ще остане в историята с това, че за пръв път жена представя битките в UFC. Чарли Арнолт, позната на кеч феновете като Чарли Карузо, трябваше да смени титуляра Джо Мартинес, защото гласът му отказа. 

 

Глушков вкара на Спан доста мазен ъпъркът и тотално го доминира в стойка. Както споменах, доста крив маняк и ще бъде проблем за доста хора в дивизията.

 

Топ победа и за Алекс Перес, който замени Манел Капе и успя да прекъсне серията загуби, с нокаут победа над петия в дивизията. Поредното доказателство, че особено при елита, всеки може да бие всеки и и дори след тегави серии, пак можеш да се върнеш към елита.

 

Тим Мийнс доста тегаво го изсипаха. Изглеждаше ужасно в тази битка, но и Урош Медич бие доста здраво, тъй че беше рецепта за брутален нокаут.

 

Картата беше пълна с брутални нокаути. Остин Лейн с ужасна защита в стойка и беше много тегаво изтумбен. Диниз, ако си подобри борбата, може да е фактор при тежките. Рани Яхя е време да се пенсионира, един от най-дълбоките ветерани, реално е в UFC от 2007 с WEC.  Джонатан Пиърс и Дейвид Онама се размазаха, накрая даже се опитаха да повторят Гейчето и Макс. :D 

Link to comment
BORKO_10

Добро шоу се получи. 

 

Алекс Перес показа, че си е топ 5  в дивизията. Мача беше много важен за него, защото ако беше загубил щеше да е четвърта поредна загуба. Очаквах по-силно представяне от Николау, но последните му два мача показват че още не е на това ниво. Сега освен да очакваме Перес срещу Манел Капе. 

 

Богдан Гусков си е доста лошо копеле и определено искам пак да го видя срещу някой от топ 15. Срещу Оздемир не му провървя, но тогава доколкото си спомням се би с кратко предизвестие и то срещу един от най-силните в категорията. 

 

Женския мач също беше доста интересен сблъсък на стилове. Карин Силва с 9та поредна победа като 4 от тях са в УФЦ. След този мач влиза в топ 10 и ще е интересно да видим срещу кого ще я изправят. 

 

Диниз с брутален нокаут. Човека изглежда доста страшен.

 

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...