Jump to content

WWE RAW - 22 април 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.650b6811f2d72f51e572da40c5211379.jpeg

Battle Royal for the VACANT Women's World Championship

 

image.thumb.jpeg.8f2cabe56ddf0191c74038b3c4ea597c.jpeg

World Tag Team Championship

Awesome Truth (c) vs. #DIY

 

image.thumb.jpeg.61b298f30a265eab60c28da5c3ff664c.jpeg

Ricochet & Andrade vs. Judgment Day ('Dirty' Dominik Mysterio & JD McDonaugh)

 

image.thumb.jpeg.5b39db1c92e7a8e9a0344bde839fe7b9.jpeg

Gunther returns to RAW!

 • Upvote 2
Link to comment
JohnnyWrestling

Коя личност притежава тази прозорливост и логична мисъл, за да прецени, че е добре за бизнеса Андраде ел Идиото да бъде върнат?

 • Upvote 2
 • Haha 1
Link to comment
wweforever

Тази вечер в Роу ми е най=интересно,коя жена ще стане новата Women's World Champion!

Link to comment
JohnnyWrestling

Може би ще я дадат на Беки Криндж, защото има готови вражди с Лив и Самоанския нерез.

 

 • Haha 1
Link to comment
pedia4ovek

Честно казано, "Burger after burger ..." беше най-доброто от шоуто. 

 

Чад Гейбъл дано най-накрая е приключил с тия джабронита и да го насочат изцяло към интерконтиненталната като хийл образ. В този ред на мисли не мога да си обясня този изтормозен пуш на пластмасовата Максин Дюпри, тя е за друга професия. 

 

Търна на Кайзер беше доста добре изигран, предстои интересно развитие според мен. 

 

Банален победител на женското меле. Дано успеят с драфта да пораздвижат малко женските истории. Без Риа дивизията пада веднага с минимум едно ниво надолу. 

 

 • Upvote 1
Link to comment

Maлко нелеп финал ми се видя на battle royal-a. Бочнат някакъв. За мен грешен победител. За какво й е на Беки поредната титла? Кой ще издига? Лив заслужаваше повече в момента.

 

Гейбъл с добро промо. Доста по интересен ще е като heel. Въртят се слухове за нов стейбъл с негово участие и братята Creed. Да видим..

 

Промото на Гюнтар също бе добро. Заяви, че ще спечели KOTR, обаче какво от това? Победителя не получава нищо повече. Дано го направят както преди, да получи шанс за титлата на SummerSlam.

 • Upvote 5
Link to comment
Ponetron

Абе според мен и Лив не заслужаваше толкова много. Тя тъкмо започна с някакъв ТУР НА ОТМЪЩЕНИЕТО и ще е малко скучно да го завърши за една седмица. Нека я въртят около МЕ, да губи, да я нервират. В пъти по-интересно ще е. От друга страна не виждам и причина титлата да е във Беки. Можеше да я дадат на малкото сладко Джакс-че и тя да я държи две седмици до Беклаш. Или да измислят нещо около нея.

 

Междудругото женските в тая федерация стават супер много. А в NXT има още толкова. Толкова ли не им върви онлифенса на тия жени, че влизат в кеча? 

 

Останалата част беше прилична, но не и нещо, което ще помня след 1-2 седмици.

Link to comment
kabakov

Едно щеше да е Лив да спечели тоя battle royal, съвесем друго ще е ако вземат, че и дадът победа в пряк сблъсък срещу Беки Линч. Пък и Ponetron е прав - сега и почна отмъстителния тур. Нека малко да я разтакават, че да си завърши историята с титла.

 • Upvote 2
Link to comment
wweforever

Да,както и предполагах,защо ли не съм изненадан! :mellow: Ако бях на мястото на Лив, си бия чукалата и се махам!

Link to comment
Ponetron

Пенчев, това че искаш да ебеш Лив Морган, не значи че трябва да е шампионка. Освен ако не си Винс де...

Link to comment
ЧОТУДЕ
12 hours ago, Ponetron said:

Пенчев, това че искаш да ебеш Лив Морган, не значи че трябва да е шампионка. Освен ако не си Винс де...

Момчето като види Лив и вдига хуя до тавана,

у на Шеймъс фитнеса също трябва да махнат дивана.

therockconcert.gif

 

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
wweforever
29 minutes ago, Ponetron said:

Пенчев, това че искаш да ебеш Лив Морган, не значи че трябва да е шампионка. Освен ако не си Винс де...

Не мислех да отговарям на който и да е в форума,но не искам да еба Лив Морган не съм и фен само затова,няма да се обяснявам, не съм длъжен!

 • Haha 1
 • LMFAO 2
Link to comment
HEIDENREICH
43 minutes ago, wweforever said:

Не мислех да отговарям на който и да е в форума,но не искам да еба Лив Морган не съм и фен само затова,няма да се обяснявам, не съм длъжен!

hero28 , кротни се , защото пак ще се разделим. 

 

Link to comment

Battle Royal е доста кафяв начин да излъчиш нов шампион, но никога не могат да сгрешат с Becky Lynch. Пък и така ще може да издигне Liv Morgan както си трябва. Пък оттам, вече Rhea да си върне титлата, когато се върне, и да я изстрелят като топ женския им babyface. Liv никога няма да е на нивото на Rhea, Becky, Charlotte и компания, но да дължи за кратки периоди титлата става. Има някакви намеци, че ще я съберат с Dirty Dom, което допълнително да засили враждата и с Rhea. Докато Бексарата излизаше, видяхме отровното за wannabe anti-smark-овете трио - Левек, Джеймс и Ригъл. :wank: :wank: :wank::wank: :wank: :wank: :wank: :wank::wank: :wank: :wank: :wank: :wank::wank: :wank: :wank: :wank: :wank::wank: :wank: :wank: :wank: :wank::wank: :wank: 

 

Gunther издигна IC титлата до най-високата и точка последните 15 години, а сега е време да направи същото с KotR. Imperium, поне в този си вариант, са чао. Ludwig Kaiser ще получи дългоочаквания соло пуш, а Giovanni Vinci ще яде мокара май. :D Него го викнаха на изпроводяк да им попълни цифрите, когато Gunther враждуваше с Brawling Brutes, но като соло кечист ще му е тегавня. Евентуално да му върнат образа от NXT и да го играе Cesaro.lt, но се съмнявам да изпъкне.

 

Priest с доста слаба изява на микрофона. Jey Uso беше много по-надъхващ и убедителен. Явно и в Judgement Day отиваме към разпад. Без Rhea няма парти. 

 

Chad Gable със силна първа изява като heel. Очаквам скоро да изрита джабронското трио и да се съюзи с младите момчета-борчета, братята Creed.

 

Drew отново сцепи на микрофона и доста сериозно сипа на публиката. Интеракциите му с Sheamo бяха силни. Особено като се изебава с килограмите му. Хънтър е гняс голяма. Още помня като се ебаваше зад кулисите с Chris Masters, който беше спрял зоба и беше пълен дропец.

 

Чакаме драфта, да вкара малко свежест, че нещата са леко тягостни в момента. 

 • Upvote 2
Link to comment
JohnnyWrestling

Самоиронията е качеството, което прецака Дрю.

 • Wank 1
 • LMFAO 1
Link to comment
THE ENEMY

В крайна сметка, колкото и кофти да беше контузията на Рия, тя даде поле да се случат правилните неща, от които компанията имаше нужда в женската дивизия. И смятам, че Беки заслужаваше тук и сега да получи още един рън с титлата, мацката винаги е била интересна и на ниво и успява да ме надъха. От друга страна, няма и по-подходяща от Линч да стане жертва на Морган в "отмъстителното турне", което поне до момента изглежда доста готино и дава наченки, че с него ще и се реваншират за ужасния буукинг последните години. Самото меле беше слабичко като изпълнение иначе, но кой го ебе. Беки е шампион, Лив идва за титлата, а и май ще става новата Мами на Дом? :wank:

 

Чад определено изглеждаше като джобър. Самия сегмент беше слаб, отделно че самия пич не се постара в траш талка към учениците си в Алфа, не знам дали е защото няма скилс, или просто не искаше да ги обиди. Но в крайна сметка, дори да ги беше траш талквал все едно е Скалата, пак щеше да е джобъра на Сами Зейн, който директно се насочва в лоу карда, самот отношение към него и презентацията му са пренебрежителни.

 

Прийст затвърждава мнението ми, че е слаб шампион. Пичът е слабичък на микрофона. Джей би бил ъпгрейд, но и той не е лошо да се понапомна първо.:wank:

 

Людвиг и Винчи почти ме заблудиха, че ще си пуснат езици след мача. Поне се радвам, че тази агония наречена Империум приключи. По-добре е за Гюнтер да е без тях, а останалите пичове са тотал дженерик.

 

И сегментът между Макинтайър и  Шеймъс ми беше криндж, но при положение, че и двамата са мид на микрофона, няма к'во да стане. 

 • Upvote 1
 • Confused 1
 • Facepalm 1
Link to comment
Suffer-H

WWE за пореден път правят показно на наркомана от AEW. Това шоу беше просто окей, без да е нещо невиждано и далеч от най-доброто на което са способни, но въпреки това е сто пъти по-интересно и забавно от помиите на AEW. Гледаше се с лекота. Куп забавни сегменти и истории, а дори и за незначителните мачове вкарват някаква история, колкото да не изглеждат като безсмислен рандУмен пълнеж. Кога наркоманът Кан ще разбере, че 30 минутните мачове са за само ППВ-тата, а в седмичните си шоута трябва да се изграждат истории и персонажи? Вероятно никога.

Edited by Suffer-H
Link to comment
27 minutes ago, JohnnyWrestling said:

image.thumb.png.624e13b4d202360d150fe801f7d3403a.pngНай-интересната част от шоуто.

Кой е тоз боклук?

 • Haha 2
 • LMFAO 1
Link to comment
Bobotsi

На пръв поглед постен RAW, но всъщност развиха доста от mid card враждите.

 

Харесва ми как презентират Прийст, сякаш за едната седмица в която Рия липсва, егото му стигна до небето и си мисли че няма нужда от останалате от стейбъла за да побеждава. Нещата миришат към фейс търн на Балър, JD и Доминик, докато Прийст ще остане хийл и вероятно това ще му коства титлата в скоро време.

 

Империята също върви към приключване. Очаквах Кайзер да предаде Гюнтер и да му се опълчи, но той изрита жабаря. Може би това в крайна сметка ще стане след като Гюнтер продължи да го обвинява за загубите и двамата ще направят мач в Берлин. Възможно е и на самият KotR да се срещнат на финала, например.

 

Дрю продължава със свежия гимик, добре се изебава с Шеймъс, но и неговите отговори бяха на място. Явно ще ни представят Шеймъс като единственият човек който го е грижа за Дрю, но самият Макентайър ще е толкова обсебен от Пънк и толкова самовлюбен, че ще го отблъсне. Иска ми се да гледам история между двамата в която не се пребиват всяка седмица, така че това е плюс.

 

Сегментът на Гейбъл със загубеняците ми хареса. Винаги ми е харесвало когато адресират загубите на джобърите на екран. По реалистично е когато им сипваше да се чувстват гузно и разочаровани от колкото да си излизат да рутинната загуба всяка седмица. Както Нешев е казал, мирише ми на ъгрейд към Крийд Братята които ще му помогнат да спечели дългоочакваната интерконтинентална титла. :wank:

 

 • Upvote 4
Link to comment
Ain't no grave...
On 4/23/2024 at 9:49 AM, pedia4ovek said:

В този ред на мисли не мога да си обясня този изтормозен пуш на пластмасовата Максин Дюпри, тя е за друга професия. 

 

 

 

Не знаеш кой на чия глава сере, че да можеш да си обясниш всичко. Някои неща са невидими за очите, но ароматът витае във въздуха.

Embrace the plate, Johny!

Link to comment
pedia4ovek
1 hour ago, Ain't no grave... said:

Не знаеш кой на чия глава сере, че да можеш да си обясниш всичко. Някои неща са невидими за очите, но ароматът витае във въздуха.

 

Твърде ми е дървена, за да си мисля, че само с едно сране минава номерът ... 

 • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...