Jump to content

Дневникът на един (полу?) луд: Рандъм мисли върху рандъм теми


Recommended Posts

THE ENEMY

Понеже в главата ми е един безкраен хаус, който често се затруднявам да подредя, а мислите по най-различни теми се редуват една след друга и често си казвам "Ще пусна тема за т'ва", но после ми се дописва за нещо друго, след това за трето, най-често накрая не пиша за нищо от нещата които съм решил. Та нека тук се опитам да вкарам малко рандъм мисли по нямащи много общо по между си теми... в крайна сметка както е казал мъдреца, луд на шарено се радва. Започваме!:wank:

 

За Пол Хелмсли Левек и Винс МакМеън.

Това е тема върху която доста често спамим тук в bwc и за да не влизам в повече спамене и офтопици в други теми, е добре да я изложа тук.

Мнозинството потребители са мнение, че в момента гледаме някакъв сензационен продукт, а значително по-малка група сме на противоположното становище. Моите пет стотинки са, че отчасти и самите по-смарк аудитории с годините приеха едва ли не като навик да обвиняват и да свързват Винс с лошия продукт на WWE, което отчасти е заслужено, но най-вече се отнася за нивото на продукта от преди 3-4-5 години, но не и след т'ва. Смятам, че точно преди ковид, WWE се намираха в доста силен период, а след това отново имаха много интересен такъв, след завръщането на Винс след миналата Мания. В точно тези два периода Винс за пръв път направи усилие да налага и по-млади кечисти в ростера, тогава видяхме къде неуспешни експерименти като Riddick Moss и Мат Ридъл, къде по-успешни като Остин Тиъри (чиито пуш беше стопиран в последвалата ера на "гуруто" Левек). Но ако гледаме сериозно и какво се случи цялостно в МЕ сцената, то последните години от управлението на Винс станахме свидетели на грандиозния хийл търн на Роман и всички последвали епики в Блудлайн, налагането на Коди, видяхме сериозно освежаване и налагане на нови големи лица в женската дивизия, но най-вече видяхме изчистването на NXT от всички ванила миджет елементи и създаването на NXT 2.0, т.е. превръщането на този бранд в истински девелопмънт за пръв път, вместо в инди площадката на Хънтър. И в периода в който Винс пряко пое контрола и върху това шоу, видяхме освен възхода на Брон Брейкър, но също и налагането на много нови имена и образи, колоритни, отличаващи се характери с атитюд, които разчупиха матрицата, за които се въртяха винетки и се развиваха някакви бекстейдж сегменти все едно си в Атитюд Ерата, видяхме Токсичните атракции, Тифани като момичето на татко, италианската мафия на Тони ДиАнджело, Латино гангстерите от Фантазмо, Кармело Хейс който празнуваше някаква титла в джакузито с курви, Кора Джейд също дебютира тогава, всичко това нови, Уолър, все млади звезди с истории, гимици и арки, които са изключително силни и лесно могат да бъдат наложени и в главния ростер.

А Левек до момента предимно налага и натяга своите безлични протежета ала Сет Ролинс, Дамян Прийст, Сами Зейн, Гаргано и куп други знайни и незнайни джобери, спами дебюти и завръщания на кечисти все едно сме ранните AEW, като Карлито, който в момента играе валетка в LWO и ако бъде уволнен някой кежуал дори може да не забележи. 

........

Общо взето, единственото усилие на Пол се изразява в две неща. Първото, да си налага своите протежета в ростера, които до един са тотални некадърници с нула харизма, ала Зейн, Прийст, Ролинс, Драганов. И второто е да задоволява фантазиите на смарк аудиториите, а подбудата зад това е да се разграничи тотално от мразения от IWC образ на Винс, който почти никога не бръснеше тяхното мнение и заради това бе заклеймен като злодей. Истината е, че Винс вземаше решения които са най-добри за бизнеса и дори когато това не означаваше най-добрия буукинг, зад тези решения стоеше конкретна логика. Зад решенията на Левек логиката е единствено да сме шарени и нестандартни, да може фенбойс да се радват. А дори от развития около истории като дългия рейн на Гюнтер с ИК титлата и враждата между Усотата, Беки срещ Рия, видяхме че Хиксовете няма никаква концепция за лонг търм буукинг и големи решения се вземат рандъм, в последния момент.

 

Перспективите пред Коди Роудс като новото топ лице на компанията

Не е някаква новина, че автора на темата е фен на Коди и го смята за най-добрия топ бейбифейс който компанията е имала след Стив Остин, ако приемем че Батиста така и не успя да се наложи на този спот, макар в един момент да беше много близко.

Нито бейбифейс, пост Щит Роман, нито Сина бяха толкова силни и интересни бейбифесове и силни образи, колкото е Роудс. Големия минус при Кошмара е, че няма физиката на голямата звезда и е желателно да се напомпа повече.

Роудс пасна перфектно в картинката в момента и е видимо, че публиката навсякъде застава зад него. Проблемът е, че поне първите наченки на рейнът му със световната титла са, че не могат да му намират силни опоненти. Каква история има в момента Коди с Ей Джей Стайлс? Нямам предвид някакви неща от инди компании, които дори нямат време да ни разкажат, дори да искат. Самия Стайлс в момента е в друга вражда, която е много по-добре разказана и изглежда по-лична, тази с Ел Ей. Та това е нещо което прави лошо впечатление.

Иначе Роудс едва ли ще бъде новия Джон Сина, както много често се споменава. Едно на ръка, че на възрастта на която е в момента Коди, Сина беше започнал да се насочва вече към Холивуд и му се виждаше края в WWE. Очакванията са ми, че ще се опитат да направят добро царуването му, макар да нямат никакви конкретни идеи как, поради което ако не успеят, в даден етап Коди може би ще бъде обърнат и хийл. При всички положения, негов хийл търн стои на картата като много по-вероятен (дори в лонг тъмр), отколкото такъв на Сина някога е бил в активната му кариера, понеже в момента WWE имат на разположение и няколко по-млади лъвчета, ала Брон Брейкър, които са в дългосрочен план много по-логичен избор за налагане в МЕ. Освен това Брони наистина има и физиката за да бъде топ лицето някога.:wank:

 • Wank 1
Link to comment

Брони Брейкаря е по-нисък от Sami Zayn. :unsure:

 

И седи като равен с "ванилния миджет" Carmelo. :wank:

 

image.jpeg

 

Edited by neshev
Link to comment
THE ENEMY
6 minutes ago, neshev said:

Брони Брейкаря е по-нисък от Sami Zayn. :unsure:

И все пак няма бирено шкембе и не изглежда като пропаднал клошар.

 

6 minutes ago, neshev said:

И седи като равен с "ванилния миджет" Carmelo. :wank:

 

image.jpeg

На точно тази снимка изглежда с едно 10 сантиметра по-висок, като освен това е и по-нацепен. Факт е, че тепърва ще видим как ще изглежда до по-големите момчетав основния ростер, но поне до момента впечатлението визуално е, че е нацепен екшън маняк, а възприятията понякога са по-важни.

 • Upvote 1
Link to comment
THE ENEMY
1 hour ago, neshev said:

Смеска между Таз и Кен Шамрок? :wank: 

Като гимик. Нещо друго да пробваш, Къци?

 • Haha 1
Link to comment

Бих попитал откога да носиш костюм или да грухтиш е гимик, но ще се въздържа. :happy:

 

Доколкото разбрах, разликата между Винс и Некадърния Зет е, че Некадърния Зет пушвал хора, за които не те ебе, което си е легитимна критика. Но не разбирам по коя графа, хора като Seth Rollins и Sami Zayn са некадърни? Със сигурност не е по параграф връзка с публиката и реакции, защото са консистентно едно от най-популярните неща на шоуто. Или удобното пропускане, че Винс също буташе доста от споменатите хора и даже ги направи шампиони. :D

 

Тирадите по маркове и смаркове са пълен криндж, особено писани от модератор в кеч форум. Ако идеята е, че марковете харесват стероидни балони, а смарковете недъгавите инди джуджета, отново е някакъв тежък филм, от който се надявам да излезеш. 

 

Разбирам да имаш носталгия по атитюд ерата, но да бленуваш по най-ужасните периоди на вече сенилния Вини Мак е меко казано странно.

 

Зетя си има кусури. Всички малцинства в групировки, постоянното ползване на турнири/батъл рояли/гаунтлети за определяне на нови претенденти и прекалено безопасния букинг. Но общо взето дава логични, последователни и възнаграждаващи зрителя развръзки. Което е и причината в момента WWE да имат най-успешния си бизнес период някога и да разпродават залите дори за седмични шоута. 

Link to comment
Hachiko

Откога Сет Ролинс се води "слаб" кечист? Като носи шоутата от 10 г. на гърба си, стига да не е контузен. Айде без глупости. 

 

И дори не съм му най-големият привърженик, но човека е топ и винаги е на линия.

Link to comment
JohnnyWrestling

Предимството, което повечето мислят за недостатък на Винсарата, е че по-рядко имаше уау моменти, и когато станеха, феновете бяха много благодарни и хайпа ги държеше дълго. В момента при Левека имаме постоянни завръщания на топ звезди, връщане на стари теми и прочее, поради което в един момент зрителят ще стане неблагодарен, и такива събития ще се възприемат като нещо нормално в програмата и няма да правят силно впечатление.

Edited by JohnnyWrestling
 • Upvote 1
Link to comment

IWC е една малоумна маса, която повтаря каквото чуе на някакви места в интрнет и мнението на въпросната общност е всичко друго, но не и еднозначно. Да не говорим, че се върти нон-стоп като ветропоказател. Оня ден във феса ми попадна пост с цитат на Брет Харт и отдолу се счупваха да го хейтят. :dry:

 

WWE имаха нужда от нещо, което отново да им даде тоя положителен имидж на "готини" - използваха това, че Скалата се върна за целия бълдъп на Мания, направиха враждата между Блъдлайн и Коуди наистина епична (със сегменти, които иначе са забранени) и я хайпнаха по всякакви шоута и предавания извън кеч средите. Набутаха идеята за "нова ера", за да могат да се откъснат от предишното схващане, че кечът вече е скучноват. Така че като ПР ход това работи и то се вижда.

А Пол Левек не подкара WWE в нова посока или нещо такова, поради най-старата причина на света - компанията имаше успешна и сигурна политика и досега и би било малоучно финансово решения да тръгнат да сменят продукта драстично. Трябваха му малко "настройки", за да направят историите по-читави и да вкарат малко свежи неща, за да могат да си излъскат имиджа. И двете ги направиха, и двете се получиха. Фюдовете сега са консистентни, Скалата раздвижи нещата и направи шоуто свежо. За мен Пол Левек се справи перфектно до тоя момент.

Рейтингите се закрепиха на горните граници (което е максимумът като резултат, който може да се постигне), сключиха сделката с Нетфликс, разпроздават си всичките зали с невероятни цифри - по 10+ хилки правят на шоутата си, като дори на хаус шоутата правят по 5 - 6 хиляди зрители, а спонсори виждаме, че не липсват. Да се отрича успеха на WWE в последните 3-4 месеца е просто несериозно. А вече дали ни харесва като лично мнение - това е друг въпрос.

Тука големият въпрос е доколко WWE ще успеят да задържат инерцията от WM, а не доколко са по-добри в сегашния си вариант. 

 • Upvote 1

 

Link to comment

Авторът на темата ще обясни ли дългосрочния и "best for business" буукинг в тези ситуации?

 

vince-mcmahon-poop.gif

 

image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegMax-Dupri.webpimage.pngimage.png

 

 

 

Link to comment

При Пол Левек просто няма глупости, няма дебилни сегменти, няма Mighty mouse, Shorty G, Фънкозаври, кучешки храни, танцуващи дървета и тн. 

 

Завладяващи истории и супер over кечисти - това са двете най-отличаващи неща в ерата на господин Левек. Очевидно маниаците имат повече свобода, глупавите ограничения са премахнати. Видимо и кечистите са по-щастливи. Това резлутира в по-качествено представяне от всеки от тях и съответно по-силни шоута. 

 

Разбира се, има ги и минусите - шефчето донякъде си пада по джуджаци, които правят циркови номера ала други федерации. Но поне са ограничени само в таг дивизията. А и вероятно си има фенове и за тази работа, нека и те са щастливи. 

 

Само сляп човек или трол може да твърди, че времената на предния главен booker са за предпочитане пред режима на HHH :(

Link to comment
baikiro
4 minutes ago, Price said:

При Пол Левек просто няма глупости, няма дебилни сегменти, няма Mighty mouse, Shorty G, Фънкозаври, кучешки храни, танцуващи дървета и тн. 

 

Завладяващи истории и супер over кечисти - това са двете най-отличаващи неща в ерата на господин Левек. Очевидно маниаците имат повече свобода, глупавите ограничения са премахнати. Видимо и кечистите са по-щастливи. Това резлутира в по-качествено представяне от всеки от тях и съответно по-силни шоута. 

 

Разбира се, има ги и минусите - шефчето донякъде си пада по джуджаци, които правят циркови номера ала други федерации. Но поне са ограничени само в таг дивизията. А и вероятно си има фенове и за тази работа, нека и те са щастливи. 

 

Само сляп човек или трол може да твърди, че времената на предния главен booker са за предпочитане пред режима на HHH :(

 

Дай пример за такива? 

 

Трите Путки няма нищо общо със Скалата/Коди и Блъдлайна. 

 

Бакшиша от Дамаск щом e завладяващ образ за теб няма повече какво да си кажем... 

Edited by baikiro
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
THE ENEMY
1 hour ago, gboy said:

IWC е една малоумна маса, която повтаря каквото чуе на някакви места в интрнет и мнението на въпросната общност е всичко друго, но не и еднозначно. Да не говорим, че се върти нон-стоп като ветропоказател. Оня ден във феса ми попадна пост с цитат на Брет Харт и отдолу се счупваха да го хейтят. :dry:

 

WWE имаха нужда от нещо, което отново да им даде тоя положителен имидж на "готини" - използваха това, че Скалата се върна за целия бълдъп на Мания, направиха враждата между Блъдлайн и Коуди наистина епична (със сегменти, които иначе са забранени) и я хайпнаха по всякакви шоута и предавания извън кеч средите. Набутаха идеята за "нова ера", за да могат да се откъснат от предишното схващане, че кечът вече е скучноват. Така че като ПР ход това работи и то се вижда.

Абсолютен факт и тук съм напълно съгласен.

 

1 hour ago, gboy said:

А Пол Левек не подкара WWE в нова посока или нещо такова, поради най-старата причина на света - компанията имаше успешна и сигурна политика и досега и би било малоучно финансово решения да тръгнат да сменят продукта драстично. Трябваха му малко "настройки", за да направят историите по-читави и да вкарат малко свежи неща, за да могат да си излъскат имиджа. И двете ги направиха, и двете се получиха. Фюдовете сега са консистентни, Скалата раздвижи нещата и направи шоуто свежо. За мен Пол Левек се справи перфектно до тоя момент.

Тук вече не съм съгласен. Нова посока има и продуктът който компанията показва е много по-близък до това което беше AEW когато ги следях повече (в момента имам много бегла представа какво се случва там). И много повече се угажда на смарк фенбойчетата. И това не прави продукта по-интересен, просто самото маркетиране е "Ние сме в нова ера и правим по-силен продукт" и повечето хора първоначално купуват пропагандата. С времето ще осъзнаят, че нищо не е по-добро.

 

32 minutes ago, neshev said:

Авторът на темата ще обясни ли дългосрочния и "best for business" буукинг в тези ситуации?

Факт е, че Винс се гавреше с кечисти които намираше за слабохарактерни, а с някои просто защото бяха протежета на Хиксовете. Сега остава да ми кажеш, че Левек не прави абсолютно същото с Тиъри и Уолър, само защото се водеха протежета на Винс.:D Половината истории извън МЕ в Мания сезона бяха негледаеми при "Новия режим", къде е големия ъпгрейд? Да, комедийните сегменти на Винс бяха по-оувър дъ топ и на моменти доста криндж, но кажи сериозно, каква част от шоутата формираха те? Все още по-голямата част беше по-интересна отколкото е сега при Хънтър.

 

5 hours ago, neshev said:

Бих попитал откога да носиш костюм или да грухтиш е гимик, но ще се въздържа. :happy:

Това ако говориш за Левек, ще се съглася, наистина е леко криндж.

 

5 hours ago, neshev said:

Доколкото разбрах, разликата между Винс и Некадърния Зет е, че Некадърния Зет пушвал хора, за които не те ебе, което си е легитимна критика. Но не разбирам по коя графа, хора като Seth Rollins и Sami Zayn са некадърни? Със сигурност не е по параграф връзка с публиката и реакции, защото са консистентно едно от най-популярните неща на шоуто. Или удобното пропускане, че Винс също буташе доста от споменатите хора и даже ги направи шампиони. :D

Легитимна критика е, че все повече пушват такъв тип кечисти, които никога преди не са. И това е тенденция. Факт е, че това не съвпада с моите вкусове, но и моите вкусове са формирани като дългогодишен фен на WWE. 

В AEW оранжевия Кас е едно от най-популярните неща, но въпреки това го храниш? Това че нещо е популярно сред дадена аудитория, не ми отнема правото да го критикувам, нито да се съгласявам, че е бест фор бизнес overall.

 

5 hours ago, neshev said:

Тирадите по маркове и смаркове са пълен криндж, особено писани от модератор в кеч форум. Ако идеята е, че марковете харесват стероидни балони, а смарковете недъгавите инди джуджета, отново е някакъв тежък филм, от който се надявам да излезеш. 

Повечето от тези тиради са били в гимик, с цел да се събира хийт от рибки. По всички изглежда, че в това отношение съм успял. Вече това, че аз се кефя повече на корави нацепени копелета и хора с образ, вместо на някакви анорексични гимнастици, е филм от който няма да изляза.:wank:

 

5 hours ago, neshev said:

Зетя си има кусури. Всички малцинства в групировки, постоянното ползване на турнири/батъл рояли/гаунтлети за определяне на нови претенденти и прекалено безопасния букинг. Но общо взето дава логични, последователни и възнаграждаващи зрителя развръзки. Което е и причината в момента WWE да имат най-успешния си бизнес период някога и да разпродават залите дори за седмични шоута. 

Булшит.:D Възнаграждава наистина много повече бейбифейсовете, iwc и хоум публиките, което обаче не означава нито че буукинга е добър и интересен, нито че е последователен или логичен. Щеше да е логично Ел Ей Найт да не излиза от пост Мания като абсолютен джобър, Чад Гейбъл да получи хийл търна си с ИК титлата в Торонто, а Ей Джей Стайлс да направи преврат в Джъджмънт блайндсайдвайки Прийст, сформирайки Бюлет Клуб 2.0, Коди да има читав и логичен опонент, с когото делят някаква лична вражда, Джей и Джими да получат шанс да си завършат враждата на Баклаш, след като първия мач не им се получи, това е последователен буукинг. А не това лутане в 90% от историите което гледаме, само за да се дават евтини, бързи тръпки на публиката.

 

oxfordmicdrop.jpg

 • Upvote 2
 • Wank 1
Link to comment
2 hours ago, baikiro said:

 

Дай пример за такива? 

 

Трите Путки няма нищо общо със Скалата/Коди и Блъдлайна. 

 

Бакшиша от Дамаск щом e завладяващ образ за теб няма повече какво да си кажем... 

Само забележи колко на брой супер over с феновете човека има - Коди, Джей, Ролинс, ЛА, Ортън, Оуенс, Р-Труф, Зейн, Пънк. От NXT идват още толкова, които вероятно без особен проблем ще се наложат. И това са само фейс образи. 

 

Това, че на хората по залите им пука и шоутата се разпродават, е най-най-най-най голямото доказателство, че господин Левек преподава в момента. Всеки, който пожелае, е свободен да тъжи по предходния режим - с дебилните образи, скучните сегменти и полупразните арени. 

 • Upvote 2
 • Facepalm 1
Link to comment

Явно не следиш много IWC - в момента смарковете решиха, че вече никой не го ебе за мачовете - те трябва да са с малко и сейфти движения, които да се селват зверски. :laugh: Най-важното са историите, визията на кечистите и да са пълни залите. С други думи смарковете решиха, че вече не са смаркове, а са маркове :blink: и сега се тупат в гърдите, че са такива.

Малко е шизофрения, ама такъв е трендът, какво да го правиш. :rolleyes: Сега в момента това го надуват от подкастите си Русо, Джим Корнет, Бишоф, Бъба Рей и всякакви такива гурота и това, което го кажат, после едно към едно го виждам да се повтаря в туитър под всеки пост. Включително със същите думи.

 • Haha 1

 

Link to comment
7 minutes ago, gboy said:

Най-важното са историите, визията на кечистите и да са пълни залите.

 

Що, не искаш ли да гледаш силни истории, с популярни кечисти в претъпкани зали? :unsure:

Link to comment
The Pain

При ННН за момента наистина няма дебилщини, а побоищата са по-добри и брутални.Кечистите имат добри причина да са във вражда един с друг и са малко по-сериозни нещата.При Винс го имаше едно "ще може ли бейбифейса да победи злия хийл по супергеройски начин against all odds", докато при ННН това е малко по-различно.

9MLnN5Y.gif

Link to comment
15 minutes ago, The Pain said:

При ННН за момента наистина няма дебилщини, а побоищата са по-добри и брутални.Кечистите имат добри причина да са във вражда един с друг и са малко по-сериозни нещата.При Винс го имаше едно "ще може ли бейбифейса да победи злия хийл по супергеройски начин against all odds", докато при ННН това е малко по-различно.

Логан Пол да е щатски шампион не е ли дебилщина?

Link to comment
56 minutes ago, neshev said:

 

Що, не искаш ли да гледаш силни истории, с популярни кечисти в претъпкани зали? :unsure:


Абе, няма лошо в тия неща, но ако мачовете ще са просто някакви дженерик движения и нищо друго - не, мерси. Аз съм от малкото, които гледам кеча заради самият кеч, а не заради траштолка и сегментите около него. 

 • Upvote 1
 • Thanks 1

 

Link to comment
THE ENEMY
1 hour ago, gboy said:

Малко е шизофрения, ама такъв е трендът, какво да го правиш. :rolleyes: Сега в момента това го надуват от подкастите си Русо, Джим Корнет, Бишоф, Бъба Рей...

Това би ме изненадало доста. Неща като WrestleTalk и Meltzer създават съвсем дрго усещане, но да кажем, че ако се е появила някаква алтернатива, то това е добре дошло. Корнет е името от изброените, което съм слушал повече и чието мнение уважавам. Пичът оставя впечатление, че дори когато мнението му се отличава от моето, поне дава добра аргументация, което винаги е достойно за уважение. Ако наистина подобни гласове са придобили повече популярност, това е само плюс.

 

35 minutes ago, The Pain said:

При ННН за момента наистина няма дебилщини, а побоищата са по-добри и брутални.Кечистите имат добри причина да са във вражда един с друг и са малко по-сериозни нещата.

Факт е, че има по-добри и зрелищни побоища. Критиката ми е, че това го използват прекалено често вече и в някакви джоберски истории, ала Демидж контрол, където са напълно излишни.

 

35 minutes ago, The Pain said:

При Винс го имаше едно "ще може ли бейбифейса да победи злия хийл по супергеройски начин against all odds", докато при ННН това е малко по-различно.

Реално целите вражди на Сами Зейн срещу Гюнта и на Коди срещу Скалата и Роман бяха точно това.:D

Link to comment
9 minutes ago, THE ENEMY said:

Това би ме изненадало доста. Неща като WrestleTalk и Meltzer създават съвсем дрго усещане


Ееее ... излагаш се, чуек :D 

 

В момента Дейв Мелцер е враг номер едно на тутраканската селищна система  IWC - топ спецовете в туитър. Към днешна дата "чичо Дейв" е обявен за олигофрен и никой не трябва да го ебе за неговото мнение, каквото ще да е то. 

WrestleTalk са си сравнително обективни - пичовете в момента се спукват да хвалят WWE, на AEW сипват редовно, но не е предубедено. Като си им харесва шоуто - харесва си им, като не - не и толкова. Докато повечето "кеч инфлуенсъри" хейтят по AEW без абсолютно никакво значение какво правят - каквото ще да напарвят, всичко е лошо. Просто Тони Кан се изпокара с повечето :D, други са си близки към феда и така общо вият срещу AEW. Нон-стоп плюене е в канала на Бишоф, на Русо, на Корнет, на Алфред Конуа и обще сума ти такива. Бъбъ Рей Дъдли и той води кастче и той уж по-умерено го кара, ама и на него всяка втора дума му е как Елитните умират, как са ECW (в лошия смисъл на думата) и прочее.

 

Като цяло в момента оставам с впечатление, че IWC е около 80% тотално анти-AEW. Поне в моя фийд в туитър, фейса и тубата е така, както и мненията под постовете на самата компания, където ги следя.  

 

Link to comment

ДжиБойка, не сме 2004, където има 2-3 форума, които концентрират шепа хорица с различна кеч ориентация. Буквално 9 от 10 имат достъп до Туитър, тъй че представителната извадка е доста по-голяма и нормално настроенията да са различни от представите ти. 

 

Иначе "Чичо Dave" наистина е олигофрен и е нормално хората да се интересуват повече от мнението на хора, които реално са били в бизнеса, отколкото на някакъв вече сенилен дядо, който пише от мазето си. 

 

image.png

Link to comment
Ponetron
8 hours ago, Berbo said:

Логан Пол да е щатски шампион не е ли дебилщина?

 

Какво му липсва на Логан да е шампион и част от федерацията? Какво виждаш в другите, което той няма? Да, цялата кеч общност го прие с много съмнения в началото, което е нормално, но ако не е започнал да ти променя мнението, имаш сериозен проблем с предразсъдъците.

 

По темата - Винс е великан и икона в този спорт, но се беше изчерпал и е нормално все някога да е заменен. Също така е нормално и да е някой свързан с кеча. Предпочитахте Левек или някой назначен от ТКО, който е работил като промоутър преди това примерно? От моята гледна точка - началото е силно, но за резултати ще се гледа след минимум 4-5 години. Успява да си изложи добре всички идеи и те му се получават. Въпросът е като започнат да свършват идеите, да е също толкова креативен. Това време ще дойде рано или късно и тогава вече ще си проличи. Твърде рано е още.

 

Иначе аз троля AEW от време на време, както и повечето от форума, но истината е, че ги харесваме в по-голямата си част. Просто за мен лично са адски негледаеми. Въобще не ме интересуват 5 звездните мачове, а те имат по 10 такива на шоу. Даже щях да се радвам да са в добри отношения с WWE и да си менкат кечисти както с останалите федерации. Примерно онзи ден Моксли можеше да дойде на Манията, а после Сет или Роман да му помогнат да пребие някой окървавен 20 килограмов пичага в AEW. Но това си е твърде в сферата на фантастиката.

Link to comment
9 hours ago, Price said:

има - Коди, Джей, Ролинс, ЛА, Ортън, Оуенс, Р-Труф, Зейн, Пънк.

Половината от тия, ако утре си прекратят кариерата ще бъда щастлив. Джей, Оуенс, Р труф, Зейн, сериозно ли? Пропусна рижавата торба а говна Шеймъс, която до преди 10-15 години се молехме да си смени професията, защото бе най - скучният и безличният хийл в историята, а сега се радваме, почти колкото на завръщането на Скалата.

 

За другото - нека изчакаме да видим рейтингите след като Скалата го няма как ще са. Не веднага, а след 3/4 седмици. Ако не паднат рязко, на истината явно Левака се справя добре и харесва ли ни, или не, трябва да му го признаем.

 

Що се касае до "пълните зали и публиката", няма да променя мнението си, че мнозинството са шепа малоумници, които както скандираха една година малоумното "yes yes", После От нищото скандираха Си Ем Пънк, докато той се възстановяваше от боя и ебането в двата му мача в UFC, та същите са едни овце, водещи се като стадо - един да каже Зейн колко е велик и оувър и стадото го последва веднага. За това и такива недоразумения сега минават за "оувър" и Зетя ги пушва.

 • Upvote 2
 • Thanks 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...