Jump to content

AEW Collision + Rampage - 20 април

gboy

Recommended Posts

Само ден преди AEW Dynasty, на което La mera mera Тъндър Роса ще се опита да си върне титлата, iкоято никога не е губила!, от AEW ни предоставят не един, не два, а цели ТРИ часа ИЗЦЯЛО ЕЛИТЕН КЕЧ!

Едно след друго ще са Collision и Rampage, ще са LIVE и ще гледаме последните ФИНИ настройки на негово величество КАН преди голяма неделна вечер! :cool:

Available Tickets: 328

Current Setup: 2,610

Tickets Distributed: 2,282

GLaxwyeXYAAqrlp?format=jpg&name=medium

GLay02qXQAEg31U?format=jpg&name=large

GLepnBwXIAAQmCy?format=jpg&name=large

GLjFgedWgAAma0i?format=jpg&name=large

GLjzimeWwAA69X5?format=jpg&name=medium

GLf9RuvXoAAYYoW?format=jpg&name=medium

GLi914MW8AEcMpO?format=jpg&name=large

Няма кво да се лъжем, като за безплатна телевизия, това тричасово шоу изглежда повече от добре. Не знам колко ще се раздават самите кечисти преди ППВ-то на другия ден, обаче мачовете определено са много големи и си е чиста проба подарък от страна на AEW към зрителите. 

Доста неочаквано и за мен да book-не такива мачове един ден преди PPV-то... Danielson & Castagnoli срещу Fletcher и Takeshita с такава стипулация е ясно, че ще бъде як мач, ама и на следващия ден Danielson има много по-важен мач и дано участието му в срещата е по-минимизирано. The Elite vs. Pac & FTR си е топ мач отвсякъде, ама и там важи същото. Дано само не спойлнат твърде много от Okada vs. PAC и запазят нещата за другия ден. Иначе може да бъде един от най-добрите Collision-и с тези два мача и другия трио мач.

То и Аклеймд срещу младите гъзове си е читав мач отвсякъде, както и четворния на Рампейдж. Много силен Кълижън като кард, но не разбирам от какъв зор - срещу големи спортни мачове в събота, ден преди Дайнасти, пред 2-3 хиляди човека ... Може повече да ги ползват за билдъп, ама се съмнявам, като знам как се правят мачове в AEW :D 

20 hours ago, gboy said:

GLjzimeWwAA69X5?format=jpg&name=medium

Още един мач е добавен към Кълижъна. 

Тая Лейла ми е като Ronda Rousey от алиекспрес. Отново мач за който на никой не му дреме. То без такива няма как 🙃

@Rainmaker , нещо се закучи линка от туитър и реших, че феновете в bWc ще минат и без да са разбрали за тоз` мач :( 

Много силно издание на Collision тази седмица, както и се очакваше с тези мачове. Дори бих казал, че може да се смята за най-доброто тази година.

Adam Copeland, Eddie Kingston & Mark Briscoe vs. Top Flight & Action Andretti се получи доста приличен opener, на бързи обороти и с постоянен екшън. Първите направиха генерална репетиция преди трио мача си тази нощ, а Top Flight отново оставиха силно впечатление. Според мен около точно такива разтоварващи мачове трябва да градят тройните титли. 

Powerhouse Hobbs с очакван squash мач. Останах, честно казано, изненадан, че мачът им с Moxley ще бъде за IWGP титлата, тъй като по принцип тази титла се защитава на по-сериозни шоута, но е начин да издигнат Hobbs, така че съм окей. В същото време продължават и BCC vs. DCF историята и след Dynasty.

The Gunns vs. The Acclaimed също ми допадна и както и при първия мач отново темпото беше по-бързо, но имахме и ясно изразени face и heel роли. Нека поне ако нямат други планове за Jay White в момента, да вдигне малко акциза на трио титлите с The Gunns.

Хареса ми развитието при backstage сегмента с Danielson и Ospreay, отново в тон с историята около Ospreay и DCF с акцентирането, че няма общо с атаките, като вече е въпрос на време Ospreay да напусне групата.

Заслужава си и да се отбележи промото на Toni Storm, което за мен беше и най-силното такова от шоуто.

Bunkhouse Brawl мачът се получи брутално и за мен си беше PPV качество мач. Което е още по-впечатляващо предвид това, че Danielson има сериозен мач един ден по-късно. Както обаче каза и в промото си след това - за него раят означава да стои на ринга и да се бие пред феновете, за което заслужава единствено респект от нас. Като цяло се размазаха от пердах и четиримата и за седмично шоу това си беше направо война на ринга. Намесите на Hobbs и Moxley също бяха готино направени така, че да не отнемат от зрелището. Може би единствено кофти, че Fletcher пак отнесе загубата, но и нямаше много други опции. Има доста потенциал да се развие цялата BCC vs. DCF история и дано продължат поне още известно време нещата след Dynasty.

The Elite vs. FTR & PAC също беше много добър мач, може би съвсем малко след предния за мач на вечерта. Отново не се пестиха и двата тима, получиха над 20 минути и направиха силно превю на мачовете тази нощ, представяйки също по-забързан екшън. Доволен съм и че отново нямахме много интеракции между Okada и PAC. За момента Okada успява много добре да се приспособи в подобни TV мачове и смятам, че с Young Bucks имат доста стабилна химия като отбор. Финалните минути бяха доста силни - на моменти и аз не очаквах, че може мачът да продължи. В случая беше и нормално PAC да вземе и победата над някого от YB предвид това, че и тримата от The Elite са фаворити да спечелят мачовете си на Dynasty, като беше представен и като легитимен претендент и след края на срещата.

Thunder Rosa какво точно им е направила на тия гърли, че постоянно и чишкат в пазвата във всяко едно промо? :lol:

С лекота това може да мине за най-добрия Collision изобщо. Идеята беше да направят голямо шоу, което да се чувства като нещо значимо преди Dynasty и в същото време да хайпнат ППВ-то утре. Мисля, че се получи, с уговорката, че толкова много кеч ден след ден може да дойде малко в повече. Въпрос на вкус, предполагам. 

DCF vs BCC очаквано беше мачът на вечерта и тотална лудница. Браян наистина е ненормален да ги прави тия неща ден преди толкова голям мач. 

Хареса ми и много, че хайпнаха яко срещата межд Хобс и Моксли на следващия Дайнамайт. Едно от нещата, които най-много ме радват в AEW, е че парвят седмичните им шоута да са значими и мачовете да не се усещат като keneftime :D между сегментите. Това е важен мач не само за враждата, а и защото ще се защитава една от големите титли на Япония. Фактът, че ще е по телевизията в Щатите е още по-интересен и не знам дали преди се е случвало. Хубаво направиха, че дадоха на Хобс такъв скуош, наистина изглеждаше някакво тотално чудовище. 

Другият голям мач беше тоя между Елита и FTR + Пак. Направиха отново лудницата, публиката се изкефи, хайпнаха и достатъчно за ППВ-то, аз лично съм доволен.

---

Другите неща от шоуто също се получиха в по-голямата си част - добри промота на Тони Сторм, на Даниелсън и Оспрей, на Джерико и особено на HOB  ... Сигурно пропускам някое, но тия ми направиха впечатление.

Първият троен мач с участието на Копланд, Бриско и Еди беше повече от екстра, като за седмично шоу. Не беше лоша идеята да вземат победа като трио, пък и да направят все пак една генерална репетиция. На топ флайт съм им фен, колкото и да са безлични, и тука си се постараха момчетата - направиха си магариите.

Отборният с Аклеймд и Литъл гъзес - общо взето същото, приятно мачле и качествен хайп за турнира. И аз не съм много очарован от ролята на Джей Уайт, но тука поне се получи ОК. Хийлска победа, относително забавно го направиха.

За Скай Блу ми е все тая, иначе беше ясно, че ще вземе победата.

Много, много силен Кълижън, дано повечко хора да са го гледали. 

------------

Рампейдж-ът беше също ОК, като най-много се изкефих на четворния мач. Публиката яко маркваше на РВД, а общо взето и четиримата се постараха да го направят приличен спотфест, с някакви комедийни елементи и що годе читава психология. Останалото беше абсолютно забравимо, макар че нямаше нещо кой знае колко дразнещо. 

3 hours ago, neshev said:

Thunder Rosa какво точно им е направила на тия гърли, че постоянно и чишкат в пазвата във всяко едно промо? :lol:

Всеки се опитва някак да се докосне до величието, нормално :cool:

Saturday night's episode of AEW Collision averaged 461,000 viewers on TNT

AEW Rampage -  397,000 viewers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...