Jump to content

WWE SmackDown - 19 април 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.9c5542e3acb4eb1f9ca3f4c38134f1a5.jpeg

No. 1 Contenders match for the Undisputed WWE Championship

LA Knight vs. AJ Styles

 

image.thumb.jpeg.ae12081e4a164188e89fc3fb5a487746.jpeg

WWE Women's Championship

Bayley (c) vs. Naomi

 

image.thumb.jpeg.1724fbeedf27ee5faf8a7186f17470a0.jpeg

No. 1 Contenders Fatal 4-Way match for the SmackDown Tag Team Championship

Legado del Fantasma vs. The Street Profits vs. AOP vs. The New Catch Republic

 • Upvote 2
Link to comment

 

Сегмента с връчването на новите колани беше добър и заяждането с Трипси. Доста добри колани. Напомня малко дизайна на предите от 2002 година.

new-wwe-tag-team-championship-v0-7mwuqxpz4jvc1.thumb.webp.63ef7f5dd99f332baf32f871e390cb68.webp

 

Link to comment
Ponetron
51 minutes ago, MJ23 said:

Коланите са добри, а от тия двамата предполагам Теорията е пасивния?

 

Е, ако е вярна ТЕОРИЯта, че от един път не се става педераст, то след 1 година ебане от Винс, със сигурност момчето не е баш от правилната страна на хуя. Проста математика.

 

Но иначе мен ме кефят като хийл таг тийм. Само да се поправят на микрофоните и примерно между сериите в които се плющят да гледат някакви стари промота и да записват.

 

Това ми е най-педалското мнение във форума, но от веднъж не се става педераст.

 • Haha 3
Link to comment

Титлите на Миз и Truth бяха просто добри. Тези обаче са с много по-запомняща се визия и удрят сериозно на оригиналните WWE отборни титли от 2002, което е огромен плюс. Пол Левек заслужава огромни благодарности, че разкара грозните дизайни, одобрени от предишния head of creative на WWE :) Радвам се, че Street Profits ще получат шанс на Backlash, а не скучните дребосъци. Циркаджийските им номера ми идват малко в повече и определено не тръпна от вълнение, когато се появят на екран. 

 

Styles и LA направиха много по-качествен мач тук, отколкото на WM. Което е странно. Приличен първи опонент за Коди, поне ще доставят на ринга. 

 

Тифани получава внимание и съвсем закономерно се превръща лека полека в звезда и хората ѝ дават нужните реакции. Брон от друга страна никакъв го няма отново. Дано го засилят в RAW, където има значително повече ефирно време. 

 

The Bloodline бяха в сериозен застой само допреди няколко месеца, а в момента отново са най-интересното нещо. Перфектна презентация до момента на Тама Тонга - абсолютен дивак и психопат, нацепен, огромен, гледа като ненормален. Соло на микрофона явно ще е Доминик номер 2, което не е задължително нещо лошо. И него в рамките на две седмици му върнаха аурата, която напоследък беше позагубил. Хейман изглежда тотално насран и почти във всеки момент е готов да се разреве, когато е около Соло. Ако продължават по този начин, ще успеят да накарат масовия фен да иска да види как Роман се завръща като face и тотално ги погребва. Държат ли същото ниво, тази история със сигурност ще е main event и Коди ще трябва да се примири да им отстъпва главното място на големите PPV-та. 

 

 

Link to comment
The Olimpic Hero
34 minutes ago, Price said:

Държат ли същото ниво, тази история със сигурност ще е main event и Коди ще трябва да се примири да им отстъпва главното място на големите PPV-та. 

 

Този филм няма как да стане при Трипси. Коди ще си е мейн ивентът винаги, когато е шампион, освен ако нямаме Скалата на шоуто и примерно мачът е Скалата срещу Роман. Или ако нямаме някакви специални обстоятелства като PPV-то в Шотландия, което със сигурност ще го оглави Дрю.

 • Upvote 3

               

Link to comment
Just a fan
9 minutes ago, The Olimpic Hero said:

 

Този филм няма как да стане при Трипси. Коди ще си е мейн ивентът винаги, когато е шампион, освен ако нямаме Скалата на шоуто и примерно мачът е Скалата срещу Роман. Или ако нямаме някакви специални обстоятелства като PPV-то в Шотландия, което със сигурност ще го оглави Дрю.

Баш Трипси най-много си е патил от това. Никой не го ебеше за две от Маниите, които оглави, защото МЕ-та беше друг. Ако има мач с по-добра история и по-голямо значение, защо трябва да саботират Роудс?

Link to comment
The Olimpic Hero

Част от хайпа около Коди е, че е новият Джон Сина и златно момче на WWE. Сериозно не бих се учудил ако го пушват толкова много, че следващите 3-4 години да печели в мейн ивента на Кечмания и буквално всички да му джобят. 

 • Upvote 1

               

Link to comment
natopor4en

Аз пък явно много съм свикнал с итинският Племенен вожд и Глава на Масата Роман Рейнс, и сега тея двамата ми идват като някакъв жалък рипоф буутлег на Блудлайна. Харесва ми идеята, че Соло го играе някакъв къде му е писаноло на уя от Рейнс, от Джимита, от Джейовци и решава да вземе нещата в свои ръце, решава че сега е неговият момент. Но изпълнението поне към момента не ме грабва. 

Ще е интересен наближаващият драфт и дали няма отново да съберат Усотата. То е неизбежно, но може би в по-късен етап. Предполагам, че ще пуснат още няколко месеца солови изяви на Джей. Пича е мега олвар, кечфреза му е мега шантав, продава стока.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Шоуто не беше лошо, естествено топа отново е Блъдлайн, Коуди не липсваше на никой.

 

Изключително интересно ми е накъде ще отиде историята с тях, буквално сутринта нямах търпение да видя какво ще се случи, така се прави, историите са важни, а не като този олигофрен със звездичките.

Link to comment
4 hours ago, The Olimpic Hero said:

 

Този филм няма как да стане при Трипси. Коди ще си е мейн ивентът винаги, когато е шампион, освен ако нямаме Скалата на шоуто и примерно мачът е Скалата срещу Роман. Или ако нямаме някакви специални обстоятелства като PPV-то в Шотландия, което със сигурност ще го оглави Дрю.

Не виждам опонент (освен Сет Ролинс), срещу когото Коди ще е по-интересен като мейн ивент, отколкото историята на Роман и кръвната линия. 

Link to comment

Очаквано, ще държат Solo до кратки фрази на микрофона. Рязкото му излизане на преден план би било по-лесно смилаемо, ако по време на оригиналния Bloodline, не беше сведен до статуя до Roman и heater за babyface опонентите му. Засега е добра идея да го пуснат в програма с Owens и Orton. Двамa от по-добрите кечисти в компанията, които ще помагат да изнесат build-а и кеч частта безпроблемно. Но общо взето, няма kayfabe логика, в която Roman Reigns в момента да не е на екран. Aldis как редовно къква кечистите е доста забавен момент, но ако има момент, да бъде брутално пребит, той е сега. Heyman брутално се е освинил напоследък. Редно е малко да се стегне, защото грайндът неизбежно ще си вземе своето. 

 

Засега няма никакви наченки, че публиката ще се обърне срещу Cody, нито пък, че отявлена midcard програма като Solo/Tonga срещу R-KO, магически ще го измести от ME слота, тъй че по-скоро Roman crybaby-тата прожектират отново. :happy: AJ е удачен избор за първи опонент. Интересно, че WWE избраха да отчетат NWA титлата и хайпват сблъсъка като 2 от 4 кечисти, които са държали и двете титли. LA Knight продължава да е доста популярен и заслужава да му дадат някакво злато. Да се надяваме, че Хиксовете отчита това, а не му е поставил някакъв таван.

 

Отборните титли си върнаха класическия дизайн. Изглежда вече заебават малоумния брендинг, където логото е над всичко, който силно ги ограничаваше от към дизайна на титлите. Хънтър имаше неконтролируемо желание да запали багера и да направи двете лекета свои кучки, но се въздържа. 

 

Вече загубих нишката защо латиносапунката продължава. Carlito го имах за стероиден фрийк, но по някаква причина се кечи с тениска, което го вкарва в графата джабронита.

 

Зя цялото биене по гърдите за новата ера, тя реално започна преди година, откакто Винс беше изритан креативно. Тъй че това в момента е по-скоро PR упражнение за балъци. И все пак, дори Зетя не може да избяга от неизбежната дупка, която се отваря след WM сезона. Backlash, поне на хартия, не инспирира и грам и с две седмици до PPV-то, има само два обявени мача и отново ще е на изпроводяк. Поне Tiffy си върна heat-а от миналата седмица и явно ще обърнат нещата на троен мач. Засега изглежда като фаворит да вземе MitB и да прекрати царуването на Bayley. 

 

Edited by neshev
 • Upvote 3
Link to comment
yaripim

Тия ако си мислят,че ме ебе изобщо за блъдлайна,много се лъжат.Но мен никой не ме пита и ебава в калабалъка. Почти го виждам кво предстои-колебливия Хейман,разкъсван на 2 страни (гледано- Роман- Брок), Соло с неговите глупости и галенето на рехавата брадица,подрипането на Тама Тонга. И гледаш,гледаш и нищо, и пак на час по лъжичка, докат някой се осмели да изрече след 2-3 месеца  "опасните" слова : " Да го духа Роман", Хеймън с аритмия от ужас и бла бла. Пак до другата  Мания ще има да гледаме циганската драма сигурно па ще има прескофенеция във Вегас,дето и дъртите самоанци ще ги домъкнат да слагат печените чушки по вратовете им, а всичко спокойно може да приключи на Съмърслам. Не ми пука за Роман, камо ли дали е фейс или хийл.

3kuoda.gif

Link to comment

Малко офтопик, но вчера се замислих дали някога отново ще видим The Shield заедно.. При целия тоя филм с Bloodline в един момент babyface Roman ще има нужда от подкрепа, нали? Контракта на Амброуз е до 2027ма и бая вода има да изтече дотогава, но си мисля, че при правилната оферта би склонил да се върне за един dream match: The Shield vs The Rock/Sikoa/Tonga. Добре, че мечтите са безплатни..

 • Upvote 2
 • Wank 1
Link to comment
Hachiko
25 minutes ago, Beks said:

Малко офтопик, но вчера се замислих дали някога отново ще видим The Shield заедно..

 

Всичко зависи от Мокс. За момента де.

Edited by Hachiko
Link to comment
1 hour ago, Beks said:

Малко офтопик, но вчера се замислих дали някога отново ще видим The Shield заедно.. При целия тоя филм с Bloodline в един момент babyface Roman ще има нужда от подкрепа, нали? Контракта на Амброуз е до 2027ма и бая вода има да изтече дотогава, но си мисля, че при правилната оферта би склонил да се върне за един dream match: The Shield vs The Rock/Sikoa/Tonga. Добре, че мечтите са безплатни..

Точно това си мислих и аз, ако щита се върне да се бори с новия блъдлайн ще е епично, поповете ще са до небесата..

 • Upvote 2
Link to comment
natopor4en

Не мисля, че бих се съгласил с тебе колега.

Как виждаш Племенният Вожд, Главата на Масата Роман Рейнс да облича сотаджийската жилетка на Изплексал Караман и да се съюзява с онея две джабронита - Шимейла Ролинс и плешивият алкохолик Амброз. 

Това ще е пълна деградация за твоят Племенен вожд. Все едно Скалата да се завърне в Кеча и да направи таг тим със Сантино Марела или с онова джуджето Хонслагал. 

Та Той е на върха, Той е по-голям от Кеча, по-голям от всичко това. Как я виждаш тая работа да се превъобразява пак като сотаджия от Плаза или Ориент33

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
Rocky Maivia

The bloodline без Роман или Скалата не струва 5 пари.  Как някой очаква да замени Роман и Скалата със Буга Дунга и Тонга Монга и да си мисли, че тази каруца може да  крета докато някой от двамата се върне на екран?  Хейман не може да изнесе сам всичко с тези джабронита. Както беше казал Винс Макмеан - That was crickets! 

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
THE ENEMY

Аз съм на противоположното мнение. И го бях прогнозирал още преди 2 години.:wank: Който е гледал оригиналното ECW и познава стилът на Хейман, знае долу-горе какви са арките там.:D Още с вкарването на Соло в стейбъла, изглеждаше логично, че Хейман ще се опита с времето да направи нещо от него, а вече самия сторилайн с вътрешните борби за власт и сблъсъкът на поколенията в мафиотската структра на Блудлайн (нека не се правим, че не взаимстват много от Кръстника, което всъщност е яко) си е класика, която винаги е работела, особено в кеча.

И самия образ на Сикоа в Блуудлайн винаги е бил много силен, като тук не говорим просто за някакъв енфорсър, Соло беше нещо средно между Таз, Умага и Кен Шамрок. Единствено на ринга показваше колебания, но пичът поне има правилната база върху която да гради. Тама Тонга също оставя много добри първи впечатления и общо взето съм доста надъхан за Блуудлайн 2.0.

 

Обаче тук тепърва предстои да видим каква точно ще бъде историята. В началото си помислих, че целия преврат срещу Роман на миналия СД е организиран всъщност от Скалата и той ще е новия Вожд, а Соло просто му е изпълнител. На този Смак по-скоро остава впечатлението, че Сикоа ще е централната фигура в стейбъла, което обаче според мен отново минава през това, Скалата в даден етап да се появи поне като някакъв ментор зад него. Ще видим което от двете ще изкарат на преден план. 

При всички положения отново Блуудлайн историите са хедлайн откъм събития в WWE и са най-интересното нещо в продукта, много по-интересно от всичко което гледахме, примерно в билда за надценената Мания.

 

Новите СД колани са добри. Едно от нещата които в момента правят в момента правилно при новото ръководство (те са много малко) е че дизайните за титлите наистина са по-класически и изчистени и са повече по мой вкус. И смятам, че Уалър и Тиъри са много кадърни момчета, макар леко да са наебани от комедийния гимик, но поне изглеждат като звезди. Докато Даукинс и Монтез изглеждат като клоуни от цирка, с тези прилепнали по дебелото шкембе трика с цветове на пчеличка. Ужасно изглеждат, да не говорим че откакто минаха при Лашли, вместо да им изградят читав гимик, тотално ги обезличиха.

 

К'во друго? Карлито го повишиха от валетка до джобър. Бейли шано враждува с цялата съблекалня, с което всъщност прикриват, че нямат ясна идея какво да я правят като шампион.:D Тифи закрива СД, но на всички е ясно, че най-вероятно в една тройна заплаха с Наоми и Бейли, тя обира туша.

 

Хубаво е също, че поне в СД запазиха титантрона. Тази педалщина в Рау да излизат от мазата за да пестят места за публиката, докато кечистите вече излизат освен без пиро и с най-дженерик тъпите теми, вече и без титантрон, тотално им убива аурата, а те не са някакви като Остин, за да могат да се извисяват с харизмата си въпреки посредствената презентация.
 

 • Upvote 2
Link to comment
Rocky Maivia

^ Да, има огромен потенциал да се превърне в много готина история с преврат и т.н. 100 процента. Обаче, няма как да се прави преврат като хората срещу които се прави преврат ги няма. Малко става като анонимния general manager. Зън зън. Например аз не следя индита и други неща. Следя си WWE. Преди смака изобщо не знаех кой е Тома Тонга. Да, изглежда стабиляга, но няма как да ми задреме изведнъж за него като ми го бутнат в мейн ивента. Скалата или Тома тонга!? Е.... И кой е в мейн ивента сега? Соло. Е, сори ама Соло не е дори на мидкард ниво в момента. Поне да бяха върнали Рикиши. 

 

Ще им дам малко време да се развие историята и т.н. но предполагам за повечето хора ще е "как да издържа тази досада докато се върне Роман/Скалата и им набие канчетата" 

 

Също не знам защо като има напоследък някакъв по-голям пичага я Русев, я Соло, я Лашли, ентранс темата винаги са му тези банални туби и тромбони. Не мога да ги взема насериозно. Винаги се сещам за това - 

 

 

 • Haha 1

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
31 minutes ago, Rocky Maivia said:

Също не знам защо като има напоследък някакъв по-голям пичага я Русев, я Соло, я Лашли, ентранс темата винаги са му тези банални туби и тромбони. Не мога да ги взема насериозно. Винаги се сещам за това - 

 

При цялия потоп от безлични и скучни теми, песента на Соло е една от по-запомнящите се и добри изпълнения :( 

 • Upvote 1
Link to comment
THE ENEMY

Не съм гледал Тама Тонга в Япония, или където там се е бил. Гледал съм малко Джейкъб Фату. И все пак, когато сторилайна е самоанската фамилия като някаква мафиотска структура, най-логичното нещо беше когато Роман загуби титлата, да има преврат. И в момента арката е обърната към това, как поколението на Соло, Тама и вероятно скоро Джейкъб, смята че по-големите самоанци, Роман и Усотата са се провалили и вече е време за младите вълци да излязат напред. Факт е, че ще отнеме време кейфейб да ни запознаят с новите образи в истроията, но и до СъмърСлам и Сървайвър имат времето да го направят. Дайте нужното време да разгърнат нещата.

Не смятам, че Соло е мидкард, по-скоро ъпер мидкард. Пичът имаше мачове с Коди и Сина съвсем скоро, като дори през Джон мина като валяк.

 • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...