neshev Posted April 14, 2024 Author Share Posted April 14, 2024 Battle of the Belts е любимата ми тролня на Тонкича. Остави това, че почти никога не се сменят тилите на тия шоуто, но на това специално, не се защити нито една AEW титла. Link to comment
gboy Posted April 14, 2024 Share Posted April 14, 2024 442,000 зрители и тая седмица според ултимативния AEW Hater - Alfred Konuwa. Интересен е контекста с това дали е било на гърба на UFC 300 и прочее, но прави впечатление наистина, че зрителите почти не мърдат. Или наистина AEW има някаква мега хардкор аудитория, или рейтингите просто са си ташак навсякъде. Но така или иначе AEW в това отношение оцеля, като се има предвид, че се изправи срещу две мега големи събития - КечМания и UFC 300. Сега следващото интересно нещо е как ще се отрази на гледаемостта мега негативният фийдбек след показването на записа миналата седмица и дали ще има някакъв отлив от шоуто в дългосрочен план. Link to comment
Rainmaker Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 Обърках и темите, моля някой да ми изтрие поста в темата за Collision от 6 април... Поради липса на време сега успях да изгледам шоуто. Като цяло още един добър Collision и миналата седмица. С фокус върху мачовете и ин-ринг действието както по принцип за по-hardcore аудиторията. House of Black vs. Dante Martin, Action Andretti & Matt Sydal беше може би най-добрият мач на House of Black в последно време. Просто як екшън, с хубави спотове и в случая и закономерна победа за HoB. Доста се изкефих на Shibata vs. Moriarty. Shibata е човекът, повече няма какво да кажа. Трябва да се отбележи, че започна да получава по-силни реакции от публиката. Радвам се, че тук си взе победата след отнесения туш. PAC на мен ми допада на промота. В случая направи кратко, но читаво такова. Toni Storm vs. AZM беше още един добър мач. Като цяло доста силен дебют за Azumi и може би най-интересният мач на Toni Storm, който съм гледал тази година. Промото на Thunder Rosa беше едно от другите неща, които заслужават да се отбележат от Collision, вероятно и най-доброто такова за шоуто. Хареса ми цялата история с Don Callis Family vs. BCC, която разказаха и с промотата преди ME. Интересно и как ще вържат атаката на Takeshita след това с Ospreay и дали няма да tease-нат още веднъж излизането му от групата. Самият мач беше много добре направен и построен. Като цяло за 25 минути просто не стана скучен и за секунда и всички бяха на ниво и имаше от всичко по малко. В случая беше и логично Claudio да получи някакъв момент преди мача си срещу Ospreay утре. Link to comment
gboy Posted April 17, 2024 Share Posted April 17, 2024 Съвсем добри цифри за AEW Collision + BotB тая седмица: Quote Wrestlenomics reports that Saturday's "Collision" drew 467K total viewers and 0.13 in the coveted 18-49 demographic. In more good news, AEW's 10th edition of "Battle of the Belts" was also a success, drawing 422K total viewers and 0.11 in 18-49. Шоуто го гледах с половин око оня ден и ми се стори доста приятно. Мачът межде BCC и DCF определено си струваше и си беше PPV качество. Хубаво е и че вкарват момента със "Златната гъска" за DCF, като е интересно да се отбележи, че до момента Уил Оспрей не е казал и една дума за стейбъла и вероятно там ще има някаква история (или поне се надявам ) Link to comment
gboy Posted April 21, 2024 Share Posted April 21, 2024 Bryan Danielson & Claudio Castagnoli Def. (Pin) Kyle Fletcher & Powerhouse Hobbs 25:47 ****½ Brody King & Buddy Matthews & Malakai Black Def. (Pin) Action Andretti & Dante Martin & Matt Sydal 14:24 6-Person Tag ***¾ Roderick Strong Def. (Pin) Rocky Romero 11:42 ***½ Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.