Jump to content

AEW Collision и Battle of the Belts X - 13 април 2024

neshev

Recommended Posts

Battle of the Belts е любимата ми тролня на Тонкича. Остави това, че почти никога не се сменят тилите на тия шоуто, но на това специално, не се защити нито една AEW титла. :D

442,000 зрители и тая седмица според ултимативния AEW Hater - Alfred Konuwa. Интересен е контекста с това дали е било на гърба на UFC 300 и прочее, но прави впечатление наистина, че зрителите почти не мърдат. Или наистина AEW има някаква мега хардкор аудитория, или рейтингите просто са си ташак навсякъде. 

Но така или иначе AEW в това отношение оцеля, като се има предвид, че се изправи срещу две мега големи събития - КечМания и UFC 300. Сега следващото интересно нещо е как ще се отрази на гледаемостта мега негативният фийдбек след показването на записа миналата седмица и дали ще има някакъв отлив от шоуто в дългосрочен план. 

Обърках и темите, моля някой да ми изтрие поста в темата за Collision от 6 април...

Поради липса на време сега успях да изгледам шоуто. Като цяло още един добър Collision и миналата седмица. С фокус върху мачовете и ин-ринг действието както по принцип за по-hardcore аудиторията. 

House of Black vs. Dante Martin, Action Andretti & Matt Sydal беше може би най-добрият мач на House of Black в последно време. Просто як екшън, с хубави спотове и в случая и закономерна победа за HoB.

Доста се изкефих на Shibata vs. Moriarty. Shibata е човекът, повече няма какво да кажа. Трябва да се отбележи, че започна да получава по-силни реакции от публиката. Радвам се, че тук си взе победата след отнесения туш.

PAC на мен ми допада на промота. В случая направи кратко, но читаво такова.

Toni Storm vs. AZM беше още един добър мач. Като цяло доста силен дебют за Azumi и може би най-интересният мач на Toni Storm, който съм гледал тази година.

Промото на Thunder Rosa беше едно от другите неща, които заслужават да се отбележат от Collision, вероятно и най-доброто такова за шоуто.

Хареса ми цялата история с Don Callis Family vs. BCC, която разказаха и с промотата преди ME. Интересно и как ще вържат атаката на Takeshita след това с Ospreay и дали няма да tease-нат още веднъж излизането му от групата. Самият мач беше много добре направен и построен. Като цяло за 25 минути просто не стана скучен и за секунда и всички бяха на ниво и имаше от всичко по малко. В случая беше и логично Claudio да получи някакъв момент преди мача си срещу Ospreay утре.

Съвсем добри цифри за AEW Collision + BotB тая седмица:

Wrestlenomics reports that Saturday's "Collision" drew 467K total viewers and 0.13 in the coveted 18-49 demographic. 

In more good news, AEW's 10th edition of "Battle of the Belts" was also a success, drawing 422K total viewers and 0.11 in 18-49.

Шоуто го гледах с половин око оня ден и ми се стори доста приятно. Мачът межде BCC и DCF определено си струваше и си беше PPV качество. Хубаво е и че вкарват момента със "Златната гъска" за DCF, като е интересно да се отбележи, че до момента Уил Оспрей не е казал и една дума за стейбъла и вероятно там ще има някаква история (или поне се надявам :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...