Jump to content

WWE SmackDown - 12 април 2024


Recommended Posts

NEW UNDISPUTED WWE UNIVERSAL CHAMPION CODY RHODES

& NEW WWE WOMEN'S CHAMPION BAYLEY TO APEARS TONIGHT!

 

image.thumb.jpeg.47b476d358133d68fe3d6fed31251128.jpeg

 

image.thumb.jpeg.3e13e32f04c5fdd5b75585bce90ed7d0.jpeg

Edited by Devil
 • Upvote 2
Link to comment

Излезе информация, че ще има два triple threat-а, като победителите от тях се срещат другата седмица, за да определят претендента на Cody:

 

Kevin Owens vs. Rey Mysterio vs. AJ Styles

Santos Escobar vs. LA Knight vs. Bobby Lashley

 

Гледайки сегашната ориентация, само AJ и Santos са heеl-ове, тъй че вероятно ще имаме AJ vs. LA Knight реванш от WM и AJ vs. Cody на Backlash. Прилично за евентуална първа вражда на Cody.

 

Искрено се надявам да има някакво развитие в Bloodline и евентуални дебюти на Tama Tonga, и Jacob Fatu. 

 • Upvote 4
Link to comment
1 hour ago, neshev said:

 

Искрено се надявам да има някакво развитие в Bloodline и евентуални дебюти на Tama Tonga, и Jacob Fatu. 

Баче Tonga e бил забелязан в Mичигън, така че може и да има изненадващ дебют. След като Роман го няма, надявам се Соло и Джими да поддържат някакво темпо, обаче Хейман няма да е с тях най-вероятно и той ще си е взел почивка. Поне да кореспоспондира до август месец по телефона с Роман. :D

Link to comment
The Olimpic Hero

Cody и AJ Styles ще направят по още един петзвезден мач в кариерите си във Франция!

               

Link to comment
Rocky Maivia

^ 4.75 ;) 

 

Иначе не беше ли драфта тази седмица или се бъркам?

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
9 minutes ago, Rocky Maivia said:

^ 4.75 ;) 

 

Иначе не беше ли драфта тази седмица или се бъркам?

26 и 29 април.

Link to comment

1. Лайняната торба с говна КЕВИН СТИЙН

2. 60 годишния ванила миджет Рей Мизерио

3. Пенсионер, който каза, че скоро се отказва ЕйГей Стайлз.

4. Някаква жалка утайка, с визия на най - нискоразряден нарко дилър в Мексико.

5. Абсолютен педераст.

6. Факам джобър  без вежди.

 

 

Сигурен съм, че бъдещето на спортната забава е розово и тия идиоти ще задържат летвата, зададена от Рок и Рейнс с по 3+ млн ЕКЗАЛТИРАНИ ЗРИТЕЛИ.

 

 

14 hours ago, Ponetron said:

 

Едно от най - жалките неща, които съм виждал в живота ми е обявяването на тия 6 идиота и джобъра, опитвайки се да хайпнат някого...🤣🤣🤣🤣🤣

Edited by MJ23
Link to comment
baikiro

Ебати гнусната снимка на Бейли. Може да си построиш къща върху двойната брадичка. 

 

Въпрос към тези, които са навътре в материала. Какъв е този драфт като кечистите си се появяват и на двете шолота? 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
Todor Atanasov
2 hours ago, Ponetron said:

 

Тоя го помислих за Слави Клашъра, ебати кадъра.

 • Haha 1
 • Wank 1
 • LMFAO 1
Link to comment
Ponetron
1 hour ago, StoneColdFaN said:

Кой, да еба, е ТАМА ТОНГА?

Син на Хаку, брат на Хикулео, брат на Танга Лоа

 • LMFAO 1
Link to comment
Chicky Ricky

Пак някой от циганите на Роуман. Всъщност Скалата припознава Хаку за негов чичо, въпреки че нямат никаква кръвна връзка. Така са циганите. Може би и аз някой ден ще стана част от The Bloodline, но няма да ме припознаят за техен, защото нямам достатъчно тен като тях.

 • Haha 3
Link to comment

Най-накрая някакво интересно развитие покрай Bloodline. Solo никога не е бил толкова внушителен. Промото му е слабо и неубедително, но физическата част успя да я износи. Добро развитие на историята му, след като още в началото беше пратен от "старейшините" и никога не изглеждаше като просто пионка на Roman. Ако наистина са подписали Jacob Fatu, Solo ще бъде разкрит бързо. Fatu е по-добър от него във всяко едно отношение. Доволен съм от дебюта на Tama Tonga. Директно в главния roster, в топ програма. Прекалено дълго време се задържа в Япония, пичът е създаден за WWE. Хареса ми, че запазиха името му и обясниха, че е син на Haku, за да го запознаят с аудиторията. Много силна актьорска игра на Paul Heyman и се очертава интересна програма, спрямо това под чии инструкции действат Solo и Tonga.

 

Cody с ново силно промо. Засега хората са още опиянени от WrestleMania, но не мисля, че публиките ще се обърнат срещу него. В момента, доверието спрямо WWE не е било толкова високо от десетилетия. Беше забавна препратката към Brandi и нейното злощастно промо в AEW. Както коментирах, AJ е доста удачен първи опонент. Двамата никога не са имали програма досега. AJ е един от най-стабилните heel-ове, които имат, и програмата ще бъде на ниво. Но е факт, че чисто от към звездна мощ, WWE все още третират PPV-тата извън Америка като втора ръка.

 

Смениха песента на Bron Breakker. Не бих казал, че новата тема е плачевна, но има нужда от сирените в началото. Това е най-слабата част от сегашния продукт. Темите им са безлични, ненадъхващи и неотличаващи се. Има изключения тук таме, но болшинството страдат от незапомнящи си теми. Засега Bronny не прави нищо значимо в компанията. Може би е удачно да го съберат с Corbin отново, защото отборът им беше доста добре приет в NXT.

 

За разлика от Bron, Jade Cargill добре я развиват. Партньорството с Bianca ще и донесе само позитиви. И малко ще засилят женската дивизия, която все още им е най-слабото звено.

 

Леко ми е странно, че точно Tiffy използваха да нахранят Naomi за нейната евентуална програма с новата шампионка. Отново, франсетата са лекинко преебани в случая. :D

 

Бързо минаха тези два часа. Тройните мачове бяха добри, особено вторият. Имаше няколко добри промота от участниците в него. KO хвърли мърча на CM Punk на земята. Би било доста силна вражда между двамата, ако Жината успее да се опази без контузии. Продължението с Bloodline ме кара отново да съм инвестиран в историята, сигурно от година насам. 

Link to comment

Може би тук някъде получихме отговора на това кой измежду Скалата и Роман ще е фейс във враждата им :lol: Очевидно ще сформира нова кръвна линия, без Усотата, ще изритат Рейнс като мръсно коте, ще добавят още едно-две имена и Скалата ще бъде Tribal Chief. Не се сещам за конкретен период, в който Хейман да е бил face, но би ми било интересно и подобно развитие. 

 

С Брон явно ще го карат мнооого бавно, не съм особен фен, но това е положението. 

 

Пак солиден епизод. Нищо кой знае колко запомнящо се, освен супер интересното развитие около Bloodline, но пък нямаше и скучни моменти. 

 • Upvote 4
Link to comment
Ponetron

Блудлайн си продължава с пълна сила, което е най-доброто решение. Всичко води към това Роман да се върне като фейс и на War Games да сбият хората на Роки и тези на Роман. Много ще е интересно Хеймън от коя страна ще застане. Междудругото той на HOF речта си загатна, че ще поеме друга звезда, но може би това няма да се случи поне до следващата Мания. Те само със сегмента си днес, отвориха сторилайнове и потенциални мачове за поне няколко PPV-та напред. А като сложим и това, че Роки паралелно ще си движи враждата с Коуди, можем да кажем, че МЕ материал има много и ще се гребе с пълни шепи от там.

 

Двата тройни мача бяха много силни, макар и предвидими. Аз все чакам Карлито най-после да търне на Рей, а то все не става. Ако не търне до края, ще се обезмисли връщането му във WWE. В момента той и Зелина Вега са неви отрепки в LWO на които цялата работа е да се разходят до ринга.

 

Челси Грийн джоби толкова много, че със сигурност я чака огромен пуш скоро. Може би ще е във втората половина от сезона. Женските винаги са ми били скучни, но започват да събират доста звезден отбор с ярки имена. Тия дни гледам, че Ронда само реве как не й било даден шанс да се подготви по-добре за WWE и това й попречило. Е тука идват некви 18 годишни с 6 месеца лека атлетика и се справят, а тя с цялата си спортна кариера не можа? Леко дропец ми идва.

 

Малко се притеснявам за Брон Брейкър. Общо взето на никого не му пука, че скуошва някакви джобъри, а отгоре на това са му избрали някаква генерик музика, която звучи на тия безплатните в интернет. Дано му измислят история.

 

Коуди ми е скучен. Всеки път говори долугоре едно и също. Отдавам го още на адреналина от КМ. Надявам се да засили като го въвлекат в някаква по-сериозна вражда.

 • Upvote 1
Link to comment
Chicky Ricky

На Коуди трябва да му дадат някой много силен опонент, за да си задържи star power-a, който има. Един мач с Ренди Ортън например. Не ми се гледа как ще бие някой джобър за титлата. Трябват му силни и изградени имена.

Link to comment

Много се радвам, че WWE са подписали с най-горещия свободен агент за последната година - Тама Тонга! Отделно и влиза в топ история, а не в разни безмислени мачове. Чудесно, просто прекрасно!!

Link to comment
THE ENEMY

Честно казано, този Смак сякаш върна нещата в нормата и видях много повече неща на които аз съм фен, отколкото в целия билд за Мания.

 

Да, нямаше го Скалата и култовите му промота, но предпочитам да гледам хай левел Блуудлайн психологическа драма, отколкото Скалата, ако той е тук само за да се self hype-ва, при положение че беше ясно как след Мания ще си бие камшика. 

Иначе този сторилайн който разказаха в епизода е нещо което очаквах да се случи с нетърпение и за което съм се хайпвал около 2 години. Империята на Роман загуби кредибилността си с неговата загуба на Мания и борбите за лидерство в Блуудлайн започват... И Соло най-нарая is taking over.:wank: 

 

Not to mention (лек оф топик - траш талк), че ставаме свидетели на поредния провал на bwc Хунтата. Култов низ от прогнози, започнали с това, че Коди никога няма да бъде топ бейбифейсът в WWE, Скалата няма да остане хийл след Мания и няма да има програма с Коди, Роман ще продължава да бъде хийл, Соло ще бъде пълен провал, беше разкрит преди около 2 години и като гледам разкриването му продължава и в момента. Статистиката обаче разкрива, че ЕНЕМИ срещу Хунтата е 5:0 и дори да се опитват да определят този тотален разгром като проигран, предвидим и отегчителен, статистиката не лъже, а тя вещае пореден провал за Хунтата!:wank:

 

(бек он топик) Изключително силен сегмент, много силна история, разказана и изиграна перфектно от всички, най-вече главните действащи лица - Хейман и Сикоа. Отделно много добре билдват и напрежението за моментът когато Роман ще се върне и ще е фейс ту фейс с новия племеннен Вожд. И макар че ситуацията в която Хейман е поставен е много подобна на онази при враждата между Рейнс и Брок, то това е нещо което доказано работи и към което най-вече имам интерес, което е най-важното.

 

Откриващото промо на Кодича също беше едно от по-добрите му напоследък и си свърши добре работата, да загрее и изгради връзка с публиката, която продължава да му се кефи доста. Единственото кофти е, че заради непрецизирания буукинг около Мания, когато единствената цел беше да се правят "големи неща" безцелно, стана така че не остана и един читав хийл, който да са готови да пратят на Роудс за първата му защита. Факт е и че едва ли компанията гледа много сериозно на предстоящите шоута в Европа, но за самия Коди беше важно рейнът му да тръгне със силна инерция, а вместо това ще го играе трето колело във враждата между Ел Ей и Ей Джей, които най-вероятно взаимно ще се прецакват, докато Коди запази. Настрана от проблема, че и двамата бяха по-скоро в лоу карда на Мания като програма и не ми изглеждат достатъчно легитимни в момента да са в тази история.

 

Тифани и беше рано да я тикат в подобна програма. Мацката е злато, но след като я дебютираха прекалено рано и в най-лошия възможен момент в който със седмици не се появяваше по телевизия за да може да гледаме японци на субтитри, сега я връщат директно в някакъв претендентски сторилайн, където се очертава бойното и кръщене да е джобене на Наоми и Бейли. :D 

 

Женския Голдбърг продължава да мачка, но мен грам не ме ебе. Все още предпочитам дупето на Челси пред някакъв нескопосан киборг.:wank:

 

Този Смак е доказателството, че когато го няма оувърбуукинга и пъненето да се правят някакви шано сензации, шоутата са по-изчистени и смислено подредени, нещата могат да се получават.:beer:

Link to comment

Между другото, Скалата е кралска особа в Самоа и носи званието High Chief Seiuli. 

 

image.jpeg

 

 • Upvote 2
Link to comment
ЧОТУДЕ

WWE пак копират от AEW, Джейд Каргил са е остригала кат Каручка с Ограда. ✂️

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

 

Link to comment
Sashundera
8 hours ago, StoneColdFaN said:

Кой, да еба, е ТАМА ТОНГА?

 

Син на МАМА ТОНГА. ;)

 

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Link to comment
Hachiko

Преди години, като си пусках японците и този Тонга още тогава ми направи впечатление, защо не е в WWE. Беше с дълга коса и имаше доста прилики с Рейнс и останалата цигания.

 

Доста време ще отнеме докато това влезе в пика си, докато ги няма Рейнс и Скалата ще е така.

 

Хубаво е, че видяхме Тони Шмъркан. Приятна изненада.

 • Upvote 2
 • Haha 1
Link to comment
Ponetron
2 hours ago, ЧОТУДЕ said:

WWE пак копират от AEW, Джейд Каргил са е остригала кат Каручка с Ограда. ✂️


Понякога се чудя как е оцелял WWE толкова години без AEW, деба.

 

Иначе и тая вечер в едната федерация КО се ебава с тениската на Пънк, а в другата си градят мърча на гърба му. Как издържаш да кериш толкова много компании едновремено, Фил? Как го правиш?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...