Jump to content

WWE Backlash - 4 май 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.5d6907a4e1d194e024fae401f373cdee.jpeg

 

Date: 4 май 2024

Venue: LDLC Arena

City: Lyon-Decines, France

 

Official Theme Song: ArrDee x Aitch - War

https://www.youtube.com/watch?v=SnaHMFvhNwQ&ab_channel=ArrDee

 

Matches:

 

image.thumb.jpeg.3c584d531fcae2016cd95f8994ebd530.jpeg

Undisputed WWE Championship

Cody Rhodes (c) vs. AJ Styles

 

image.thumb.jpeg.dab52c20b24b42edf96d3c5a9c093029.jpeg

World Heavyweight Championship

Damien Priest (c) vs. Jey Uso

 

image.thumb.jpeg.4d20477d70ec6feb6a016f898636d975.jpeg

Triple Threat match for the WWE Women's Championship

Tiffany Stratton vs. Bayley (c) vs. Naomi

 

image.thumb.jpeg.7cd144e601ddd4f2639dffdfe5446828.jpeg

WWE Women's Tag Team Championship

The Kabuki Warriors (Kairi Sane & Asuka) (c) vs. Jade Cargill & Bianca Belair

 

image.thumb.jpeg.1fb969c61354c5176f53bf340130e070.jpeg

Kevin Owens & Randy Orton vs. The Bloodline (Tama Tonga & Solo Sikoa)

Edited by Devil
Link to comment
 • 3 weeks later...
Dani_ebe

Доста бедна карта се очертава, тва пепеве винаги е обречено да е в сянката на кечмания. 

Link to comment
HeaDMaKeR™

Доста постно наистина, добре че не беше в София, че щеше да ме е яд да взема билет за тая мизерна карта.

 • Haha 3

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment
hacky
On 4/22/2024 at 4:24 PM, Monteso said:

Коуди нали щеше да сменя титлата ? Само името ли и смениха в крайна сметка ?

Няма логика да сменя титлата, когато тази беше показана миналата година.

Link to comment
THE ENEMY

Реално имат потенциал да го направят добро ППВ, ако вкарат някаква контроверсия в мача между Коди и Ей Джей, Джей детронира Бандажния Тейкър, японките бият чисто Whoopi Goldberg и Блуудлайн изнасилят Ортън и КО. За съжаление нищо от това не очаквам да се случи, така че да го духат.:wank:

Link to comment
Isito

Bloodline определено са аутсайдери, но пък може би е идеален момент да спечелят с помощ от Jacob Fatu, ако наистина е подписал с WWE! 🙂

 • Upvote 3
Link to comment
Rocky Maivia

Очаквам да стане нещо изненадващо, иначе е най-постния и предвидим турнир евър. Но пък и Лион Франция кво да стане толкоз......

  

Snickers_BrandflagGif_2.gif

 

Link to comment
Devil
Posted (edited)

Слабичка карта, дано изненадат с нещо. Стайлс е супер нацепен. Жалко, че ще джоби.

Edited by Devil
Link to comment
Price

Знам, че за Коди die-hard феновете ще е трудно да го преглътнат, но на този турнир е много по-добре главният мач да бъде за световната титла. И на двата мача им липсва солидна история, но на този поне му липсва бруталната предвидимост. Да, Priest вероятно запазва и има по-голям шанс да спечели, но в другия мач е не на 100, а на милион процента сигурен крайния резултат. За мен като фен ще е много по-забавно да гледам открит мач с не толкова ясен финал, отколкото окей мач с абсолютно предизвестен край.

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Cody Rhodes, преди няма и месец, оглави Кеч Мания и прекрати тригодишно царуване. Оттам се очаква да е подгряващ на Jey Uso и Damian Priest? :lol: Свиквайте, Cody ще е ME на всяко PPV, докато е шампион. И така трябва. Без дори да се взима предвид контекстa на това PPV и европейското им турне, което счупи всякакви рекорди, и в което Cody беше главната атракция.

 

Edited by neshev
 • Upvote 3
Link to comment
Price

Никой нищо не очаква и на нищо не се надява. Може би просто няма да е лошо новата ера да не започва с брутално скучен и безличен мейн ивент, с нулева история. И да, историята с 'баща ти ми беше идол, научил ме е на много неща' не е никаква история :lol: А иначе е повече от ясно, че каквото искат най-пискливите и досадни фенове, това ще се случва. Все пак те носят парите на компанията.

 

На мен поне ми е странно как новият golden boy успя само за няколко седмици да превърне Роман от един доста втръснал и омразен образ на почти всички до супер носталгичен образ, който хората нямат търпение да видят отново на екран като babyface. "Носталгичен образ", който не е бил на шоу от цял един месец. 

Link to comment
neshev
Posted (edited)

Нищо странно няма. Част от феновете винаги ще отричат новото лице на компанията, както стана с Cena и Reigns и дори с по-меки примери, които просто получиха своят WM момент, като Kofi и Bryan. Cody с нищо не е по-различен от тях, но засега продължава да получава силни реакции, присъщи за позицията му.

 

Новата ера започна през 2022, когато Vince беше принуден да се оттегли заради секс скандала. Това в момента е PR упражнение от Пол Левек, който се опитва да затвърди позицията си след последните развития на корпоративно ниво. Комбинацията Backlash, което е второстепенно PPV в сянката на Кеч Мания, и интернационално PPV, води до въпросната ситуация, в която картата е предимно филър. Реално има 4 големи шоута на година, които удобно съвпадат с финансовите им четвъртини, които WWE градят като големи атракции, другото е по-скоро пълнеж и изпълняване на договорите им. Не смятам, че Priest и Uso е по-предвидим от Cody и Styles, с оглед това как Зетя процедира с шампионите си. Нито пък смятам, че Jey Uso има място в ME на PPV, след като с близнака му се осраха мъжката на WM и направиха най-слабият мач за двете вечери. Да не говорим, че за мен предвидимостта никога не ми е фактор за това дали нещо е добро или очаквано. С малки изключения, 90% от мачовете на всяко PPV са ясни. 

 

Edited by neshev
 • Upvote 6
Link to comment
THE ENEMY

Това е промяната на WWE философията при новия режим. Проблемът не е Коди или Ей Джей, проблемът е, че двамата бяха сглобени набързо, само защото някой си е казал "тези двамата ще направят добър мач в гетото Европа". Стайлс реално влезе във враждата загубил мидкард мач на Мания, без никакво време и усилия поне да сглобят някаква интересна история с Роудс. В този контекст, наистина Джей срещу Прийст е по-добре билдната вражда от двете и тази към която имам повече интерес, но и трябва да се има предвид, че тази титла е второстепенна, така както беше WHC преди години. Долу горе щеше да ми пука повече за ИК титлата, ако нейн шампион пък не беше Сами Зейн.:D

Link to comment
neshev

AJ Styles загуби на WM 32 от Jericho и на следващото PPV беше в ME срещу Roman Reigns. :happy: 

 • Upvote 3
Link to comment
The Olimpic Hero

AJ Styles е толкова добър кечист, че винаги може да му се има доверие, да го сложиш в мейн ивента и да знаеш, че ще достави. Толкова много го уважават от WWE.

               

Link to comment
Ed2097

Нямам търпения да видя първият турнир в конго, тоест във Франция. :D

Link to comment
Chicky Ricky

Чистокръвният французин Мбапе дали ще е на предната седалка заедно с женствената му приятелка?

 • Haha 2
Link to comment
21 minutes ago, Chicky Ricky said:

Чистокръвният французин Мбапе дали ще е на предната седалка заедно с женствената му приятелка?

Не. По скоро ще го видиш на Тур дьо Франс да подскача около колоездачи, отколкото да се унижава и да се появява на кеч шоу, при това толкова жалко и джобърско.

Link to comment
Just a fan
40 minutes ago, MJ23 said:

Не. По скоро ще го видиш на Тур дьо Франс да подскача около колоездачи, отколкото да се унижава и да се появява на кеч шоу, при това толкова жалко и джобърско.

А, може и да иде. Шампионът може да е негов тип жена.

Link to comment
4 hours ago, The Olimpic Hero said:

AJ Styles е толкова добър кечист, че винаги може да му се има доверие, да го сложиш в мейн ивента и да знаеш, че ще достави. Толкова много го уважават от WWE.

 

По-скоро е nema hora brat положението, ама айде. :unsure:

 

Слаб кард, но те друго нямат в момента - това е гадното след КМ, че всички големи звезди си тръгват. Няма го Скалата, няма го Роман, няма го Сет, Пънк се потроши, Брок е ясно ... К`от-такова. За Европа и толкоз става. 

 • Upvote 1

 

Link to comment
neshev
9 minutes ago, gboy said:

Пънк се потроши

 

Буквално беше на екран тази седмица. 

Link to comment

Да бе, то хубаво, че продължава враждата с Дрю и правят интересни сегменти, ама е малко странно, щото до ринг не стигат. Дори в WWE рано или късно се предполага кечистите да спрат с промотата и да влязат между въжетата, колкото и акцентът да е на "филмовата" част. 

 

Link to comment
nWoHulkster

Бившото лице на AEW срещу бившото лице на TNA в мач за световната титла. Сблъсък между Bullet Club ветерани. Пред надъхана неамериканска публика. Не знам какво мрънкате, на мен тоя мач ми звучи екстра. :beer:

 • Upvote 3
Link to comment
The Olimpic Hero
4 minutes ago, nWoHulkster said:

Не знам какво мрънкате, на мен тоя мач ми звучи екстра. :beer:

 

Мрънкат, защото са мрънкачи! Реално се оплакват, че нямало особена история зад мача. Ама това е PPV в Европа, буквално месец след WrestleMania. Нямаше и много време да развият нещо повече.

 • Upvote 3

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...