Jump to content

UFC 300 "Pereira vs. Hill" - 13 април 2024


Recommended Posts

Just a fan

Прохазка-Ракич и Катар-Стърлинг в прелимките, а шибаният Бо Никал в основната карта. :D :D :D :D 

Link to comment
The Olimpic Hero

Конърката ще има ли сегмент?

               

Link to comment
The Olimpic Hero

Няма, приключи им бумът. Нямат звезди, нямат нищо. Звездите вече са в WWE. Един CM Punk, на който му се подиграваха, сега е в пъти по-голяма звезда от всеки един в UFC. Единственото им спасение е да скриптират мачовете, казвал съм го много пъти.

 • Thanks 1
 • Haha 2

               

Link to comment
HEIDENREICH

Помашки кард за юбилейното ппв. Да връщат нашмъркания Конър, назобения Брок и откачената Ронда , това е, иначе са загинали. 

 

Съвсем сериозно питам има ли интерес към женският strawweight мач между двете жълтурки. Всеки от мачовете в прелимките ми се вижда по-важен, Иржи/Жири/Ба ли му мамата как му е името Прохазка беше шампион, Холи Холм е поприключила , но е известна .

 

Нещо стар пауъра ми се губи, само нешев и джибойката ги знаят тия. 

 • Upvote 1
 • Haha 1

 

Link to comment
Ponetron

Аз очаквах в тоя кард да бъка от резаците, които единствени правят шоу, но то па съвпадна с Рамазана и те като нас празнуват. Поне имат един правилен ход и той е да напълнят първия ред със звезди от по-добрата компания намираща се под крилото на ТКО и да им дават реакциите през 5 минути.

 • Upvote 1
Link to comment

Картата е един път. Буквално в първия мач от прелимките имаш двама бивши световни шампиони един срещу друг. Толкова дълбоко е шоуто. Динята ще раздава бонуси от 300 хиляди, всички ще се хвърлят мъжката да ги оберат.

 • Upvote 1
Link to comment
Just a fan

Картата е топ, ама Динята се насра да я хайпва, затова и липсата на някое от големите имена, от които така или иначе не им останаха, те кара да се замислиш дали не можеше и нещо отгоре.

Link to comment

Естествено, че можеше отгоре. Можеше да се помъчат да върнат, Конър, Дс, Нгану, Леснар, и още и още. Въобще не може да се сравнява с 100 или 200. Ако поне едно от изброените имена беше на шоуто, щеше да е съвсем различно

Link to comment

Е, какво ще е различното? Да ги викат, докато още бяха в пика си, но Леснър и Кормие са в пенсия отдавна. Конърката е надрусан на куче 90% от времето. Единствено Нгану може да го броим като активен боец, но и той гони 40.

 

В това шоу може да няма някакви огромни звезди, но битките са брутални. 

 • Haha 1
Link to comment
Just a fan
4 hours ago, Farest said:

Естествено, че можеше отгоре. Можеше да се помъчат да върнат, Конър, Дс, Нгану, Леснар, и още и още. Въобще не може да се сравнява с 100 или 200. Ако поне едно от изброените имена беше на шоуто, щеше да е съвсем различно

Прав си, с 200 не може да се сравнява, защото оная карта беше невъобразима помия. Не по тяхно желание де, първо Динята насра, че Конър искаше повече време за подготовка, после наркомана Джоунс го хвана USADA и картата отиде у курец, но помията си е помия, дори да има причини за това.

Link to comment

Хайпнът съм и това е.

 

Алекс Перейра е един от най-успешните бойци в историята. Шампион в две различни категории и в UFC, и в GLORY. В UFC ебе наред, единствено Адесаня успя да го бие. Джамал Хил спечели титлата миналата година, срещу Глоувър, но получи доста тегава контузия на ахилеса и не се е бил над година. Тъй че големият въпрос е дали въобще ще е същият след контузията, срещу човекът с едни от най-добрите ритници в спорта. На този етап си мисля, че Перейра е по-добрият избор и мисля, че ще успее да го нокаутира.

 

Китайките са ги сложили, колкото да има нещо женско и да си развиват пазар. Уейли е една от най-добрите жени в момента и се съмнявам сънародничката и да бъде препъни камък.

 

Гейчи срещу Халоуей е една от най-атрактивните битки, които могат да предложат. И двамата са войни и легенди в спорта. Битката ми е пълно 50/50, но смятам, че Макс ще изненада доста хора в тази битка и мисля, че ще вземе решението. Но очаквам да е брутална битка.

 

Изненадан съм, че Оливейра е ъндердог, според коефициентите. За мен е по-добрият боец от Царукян, по опитният в големи битки, а и чисто като умения, на земя е по-добър и не мисля, че в стойка му отстъпва с нещо.

 

Бо Никал е легитимен проспект. UFC залагат доста на него и затова го слагат в лесна битка на най-голямото им шоу за годината. Но, да, има много по-интересни битки на шоуто.

 

Прохазка срещу Ракич е интересна битка. Ракич не се е бил от 2 години, кой знае в каква форма ще е въобще. Прохазка последно загуби от Перейра, макар че спряха битката доста рано по мое мнение. Изглежда ми надъхан за тази битка. Ракич има доста скучен стил. Доста ритници и клинчове, когато трябва да рестартира действието. Но си мисля, че хаотичният стил на Прохазка ще го извади от играта му.

 

Алджо качва категории срещу доста опасен опонент. За мен и тук битката е доста равностойна. Класически страйкър срещу граплър, с уговорката, че Алджо качва килограми и Катар ще има стабилно преимущество в размерите. Очаквам спорно съдийско решение и си нямам на идея кой ще бие.

 

Кейла Харисън най-накрая в UFC. На кантара изглеждаше брутално зле. В олимпийската и кариера се състезаваше в 170 паундовата дивизия, сега е в 135. Просто брутално упражнение. Кака Холи вече е по-скоро леля Холи. Ако може да репликира плана и срещу Ронда навремето, има шансове за победа, но вече е на години и не е същата, тъй че очаквам Кейла да вземе решението.

 

Фиги срещу Гарбранд отварят прелимките. Епа, Гарбранд продължава да му е слабост брадата и смятам, че Фиги ще го нарани в тази битка и ще го приключи.

 • Thanks 2
Link to comment

WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! Маааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааакс изрооооооооооооооооооооооооооооооооооод! 

Link to comment
Ponetron

Макс му изтри спомени от поне последните 2 рунда след тоя тупаник :D 

Link to comment

Оплаквахме се от липсата на star power, но битките доставиха! Дейна има пълното основание да покаже един мазен среден пръст на всички, които се съмняваме в тази карта! Евала на всички бойци, които направиха това събитие едно от НАЙ-ЗРЕЛИЩНИТЕ ever! Яд ме за Оливейра ама квото такова..

 

 • Upvote 2
Link to comment
Just a fan

Шибаният Макс Холоуей. Такива моменти са причината да съм толкова голям фен на тоя човек. Колко бойци, в който и да е спорт, биха направили подобно нещо, докато печелят битката, срещу един от най-опасните опоненти. 0, точно 0. Великан! Давайте му оная утайка на Бернабеу.

 • Upvote 2
Link to comment

Епично шоу се получи.


Перейра победи с лекота Джамал Хил. Брутално представяне от негова страна, с оглед целия траш толк от страна на Хил. Буквално за минута-две, вече го беше разгадал. Хил му закачи чашката, Хърб Дийн понечи да ги спре, но Поатан просто му сигнализира да продължи битката и го свали със запазената му марка - лявото кроше, което този път беше някаква кръстоска между ъпъркът и кроше. На практика го нокаутира още във въздуха, но Хил се събуди при падането. Но на земя нямаше какво да направи и беше приключен бързо. Перейра е един от най-добрите бойци в историята. Дори в MMA вече е със статус на легенда. Това е петият шампион, който побеждава  и, ако успее да бие Анкалаев, който стилистически би трябвало да е най-тежкият му съперник в дивизията, вече ще навлезе сериозно и в дискусиите за най-добър MMA боец за всички времена.

 

Макс и Гейчи доставиха един от най-запомнящите се моменти в историята. Легендарна битка. Макс беше много силен в нея. По-техничният боец от двамата е, но вече успя да намери и силата си, и легитимно може да те нарани. Реално печелеше комфортно, но реши, че това не му е достатъчно и в последните 10 секунди предизвика Гейчи да влязат на размени, пък който оцелее. И с две секунди до края, Макс го нокаутира брутално. Велико, епохално. Няма втори като Макс. Извън титлите играчки, това наистина е най-лошото копеле на планетата. Нереално е как въпреки трите загуби от Волкановски, които обикновено би трябвало да те отпишат като претендент отново, Макс отново се постави в позиция да се бие за титла. Топурия изглеждаше тотално насрал от видяното и вече няма никакъв повод да бяга. Това е битката, която трябва да се случи.

 

Уейли комфортно си взе битката, но направи немалко грешки, за които просто не беше наказана. Реално битката беше просто сложена, колкото да има жени, но не беше на нивото на останалите.

 

Царукян и Оливейра имаха нужда от 5 рунда. За мен, Царукян заслужено би, макар че можеше да дадат победата и Оливейра. Посредствено представяне от Оливейра, но и Царукян беше доста силен в битката. Не мисля, че ще успее да бие Махачев. По-добър шанс би имал срещу Дъстин Порие, но да видим как ще се развие и тази битка.

 

Бо Никал не блесна с нищо. Ако може да го сравним с Чимаев, вторият вършееше наред и доминираше с лекота. Дори един Шавкат е много по-убедителен проспект. Надали ще е следващият Сейдж или Пади, но определено трябва да му дадат истински тест.

 

Холи го караше на авто пилот. Не може да тръгнеш на клинчове с олимпийска шампионка по джудо, и да очакваш нещо различно. Стърлинг доминира битката и тотално сра на илюзиите ми, че ще е близка. Много силен дебют в дивизията за него. Прохазка се върна по възможно най-добрия начин и ще е фактор и занапред. Гарбранд, веднъж като нещата паднаха на земя, беше тотално разкрит.

 

Само за битката между Макс и Гейчи, ако нищо друго значимо нямаше, пак щеше да оправдае хайпа, но UFC трябва да са доста доволни от предложеното.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...