Jump to content

Реплика на WWE колан

Kofi Kingston

Recommended Posts

Kofi Kingston

Здравейте. Препоръчайте ми, откъде мога да си поръчам реплика на колан за възрастен? Предпочитам да е от Европа, като бюджета ми е около 200 лв.

[quote]
[b]Правила, свързани с аватарите и подписите[/b]

1. Аватарите и подписите на потребителите не трябва да съдържат нецензурирани изображения. Също така, по преценка на екипа провокативните или дразнещи окото аватари ще бъдат трити, а потребителят ще бъде помолен да избере ново изображение за своя профил.

2. Аватарите и подписите не трябва да съдържат изображения със спойлери поне два дни след излъчването на шоуто, от което са спойлерите. Такива аватари и подписи ще бъдат изтривани от модераторите и администраторите.

[i][b]3. Избягвайте големи като размер .gif файлове, които излишно ще бавят останалите, независимо от интернет връзката им.[/b][/i]
[/quote]

15 minutes ago, hacky said:

@damtiham Продаваш ли си колана?

Ако си продаде колана ще му се случи случка. ХУНТАТА ГЛЕДА

Rocky Maivia

С този бюджет не мисля че ще постигнеш много, не и нещо наистина качествено. Трябва ти поне 4-5 пъти по толкова. Ако имаш бюджета, ти препоръчвам да го поръчаш директно от WWE Shop Europe - https://euroshop.wwe.com/  и да ползваш ето тези - https://www.gabco.org/ Правят доставки от Германия и излиза много евтино. Поръчваш си каквото желаеш от Германия. Title belt, тиган, дрехи, нещо от амазон, whatever. Даваш като адрес на доставка техния склад в Германия и всяка седмица по два пъти тира им разтоваря тука. Склада им беше последно в Иван Вазов в София. Плащаш символична доставка и не се занимаваш със import tax, мита и т.н. Много цени в германия излизат по-евтино от тука, дейба :/ 

1 hour ago, Rocky Maivia said:

С този бюджет не мисля че ще постигнеш много, не и нещо наистина качествено. Трябва ти поне 4-5 пъти по толкова. Ако имаш бюджета, ти препоръчвам да го поръчаш директно от WWE Shop Europe - https://euroshop.wwe.com/  и да ползваш ето тези - https://www.gabco.org/ Правят доставки от Германия и излиза много евтино. Поръчваш си каквото желаеш от Германия. Title belt, тиган, дрехи, нещо от амазон, whatever. Даваш като адрес на доставка техния склад в Германия и всяка седмица по два пъти тира им разтоваря тука. Склада им беше последно в Иван Вазов в София. Плащаш символична доставка и не се занимаваш със import tax, мита и т.н. Много цени в германия излизат по-евтино от тука, дейба :/ 

А ако ще поръчваш от америка препоръчвам UShoppr, нещата стигат за 20 дена и таксата не е скъпа.

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

17 minutes ago, Sashundera said:

А ако ще поръчваш от америка препоръчвам UShoppr, нещата стигат за 20 дена и таксата не е скъпа.

Нали ти казах да не го правиш ве? Тя не те заслужава и те използва. Сега сигурно поема чепа на някой друг. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

1 hour ago, Devil said:

Не е ли този?

image.jpeg.e9d803e3c41c0dd8526403f8ee3c93c1.jpeg

Спокойно, спокойно има само един колан, но само един. Който знае, знае най-добре!

images?q=tbn:ANd9GcQrsU6-SKjd9TEu0HwEsA9

Тук всяка вечер, слушайте внимателно, освен за колана кой първи да.. мхм.... са се бори ли и за Пейдж!

Забавен факт: Скалата направи филма за Пейдж и кариерата й. Не е лош, който не е гледал може да го види. Но да не очаква Xavier Woods и Brad Maddox!

1 hour ago, baikiro said:

Нали ти казах да не го правиш ве? Тя не те заслужава и те използва. Сега сигурно поема чепа на някой друг. 

Аз за MAMAKIRO го взех бе, ако знаеш колко неща може да поема, леле леле!

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

21 minutes ago, Sashundera said:

Аз за MAMAKIRO го взех бе, ако знаеш колко неща може да поема, леле леле!

Подигравай се сега, после не те искам да ми ревеш на рамото! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Chicky Ricky

Препоръчвам ти да си купиш реплика на NXT Women's Championship, ако имаш приятелка, защото ще е подходящ за щастливия край. Ако се чувстваш жИна (не се заяждам с теб, 2024 сме), може да си купиш реплика на Undisputed WWE Universal Championship, защото сегашният шампион е Коуди. Ако си мъж, си купи реплика на People's Championship, но надали го има още този колан, защото е специално направен за Последното Шефче.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...