ЧОТУДЕ Posted April 8, 2024 Share Posted April 8, 2024 MJF дебютира тука. Edit: Явно като Сашка е избрал да харчи парите на Каната. Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Радвам се, че живеем в ерата на некадърния Левак!!! Едва ли историята помни по - скучен и слаб епизод на Raw after Mania. Няколко дебюта на нхт анонимници, голяма изненада с мач на Сина, който вчера видяхме + отегчително дълъг сегмент с Роудс в началото и за финал тайтъл шот на едното жалко Усо, най - вероятно за благодарност за най - скучния мач на Мания, който хората си го пускат при проблеми със съня. Link to comment
hacky Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Няма какво да си кривя душата, това беше изключително скучен RAW след Wrestlemania, единственото интересно беше, че Пънк попречи на Дрю да спечели и вероятно ще имат програма заедно. Началния сегмент няма нужда от коментар, изключително скучна част, а публиката да пее на Скалата goodbye е ясно какви малоумници са. Link to comment
Ponetron Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Скалата за да си върти главата 45 минути и да гледа публиката, накрая рекламите бяха през 30 секунди. Иначе имаше интересни неща, но като за Роу след Мания, изключително скучно. Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
YORDANOFF Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Ако някой ден спра да гледам кеч ще е заради публиката сигурно. Няма такива аутисти просто. Всички до един са се подмокряли по Скалата. Той е човекът, който направи враждата интересна и никой друг, а сега му пеят гуд бай... Няма такава малоумщина. За капак на всичко и най-вероятно ще джоби на джабронито в близко бъдеще. Надеждата ми е Дрю или рицаря да сложат край на това, колкото се може по-бързо, но едва ли ще е някой от двамата. Link to comment
The^Lunatic Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 През последните месеци продуктът, който ни предлагаха беше много добър, но успяха да заличат всичко в рамките на 3 дни. Това наистина беше най - тъпият Raw after Mania. Сегментът между Скалата и Роудс беше тъп, Коуди отново изглеждаше жалък, особено като си даде титлата на Скалата и гледаше тъпо и публиката започна да скандира "This is awkward". След това съвсем нищо не се случи, нямаше Гюнтер, Клошарят и Гейбъл срещу гейовете от Imperium беше тотална тъпня. Явно си мислеха, че с един Джон Сина ще успеят да ни хвърлят прах в очите, че видиш ли, една легенда се е появила. С тази нелепа прическа не мога да го гледам, моята коса също оредя, но за това ходя с гола глава, не се правя на интересен, отзад главата му прилича на гнездо и то не добре направено такова. Много съм разочарован, имах повече очаквания. Link to comment
neshev Posted April 9, 2024 Author Share Posted April 9, 2024 Епа, Скалата е heel, нормално е да го освиркват. За мен, кечът е най-добър като публиката скандира за добрите и освирква лошите. Тъй че желанието на публиката да реагира адекватно спрямо това, което им се предлага на екран, е огромен плюс. Интересно какво даде на Кодича. Една от по-интересни теории е, че е дал камък от огърлицата на Roman Reigns, препратка към това, че вече Cody може да се нарече "The Tribal Chief". MJF отдавна е подписал с AEW и лятото го чакаме срещу "Дявола". RAW след WM е надценен, като традиция. В последните 15 години, имаше точно 2-3 такива RAW-а, които наистина са запомнящи. А сега, с двете равнопоставени шоута, обичта трябва да е разпределена. Link to comment
baikiro Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 That's all folks. Приятни ми бяха последните месец и нещо. Ще се видим, когато ФИНАЛНИЯТ БОС се появи отново да гаври русия гейтак. САЙОНАРА КРАЛЮ! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Mariyan01 Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 4 minutes ago, baikiro said: That's all folks. Приятни ми бяха последните месец и нещо. Ще се видим, когато ФИНАЛНИЯТ БОС се появи отново да гаври русия гейтак. САЙОНАРА КРАЛЮ! Чао няма да липсваш особено много. Надявам се да си спазиш обещанието и да не виждаме твои писания! Link to comment
Sashundera Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 7 minutes ago, baikiro said: That's all folks. Приятни ми бяха последните месец и нещо. Ще се видим, когато ФИНАЛНИЯТ БОС се появи отново да гаври русия гейтак. САЙОНАРА КРАЛЮ! Аве ти да не си неква знаменитост че чак ни обявяваш че изчезваш и ще се видим после ве? ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Just a fan Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Първото шоу с Азис Jr. като шампион очаквано беше пълен провал, скучно от-до и леко педерастееше на моменти. Ще се видим като Роман или Скалата се върнат, дотогава кур за путката Пол Лавек, че остави шибаните маркове да ни отнемат най-великия МЕ в историята на кеча и направи това недоразумение шампион. Link to comment
baikiro Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 13 minutes ago, Mariyan01 said: Чао няма да липсваш особено много. Надявам се да си спазиш обещанието и да не виждаме твои писания! 11 minutes ago, Sashundera said: Аве ти да не си неква знаменитост че чак ни обявяваш че изчезваш и ще се видим после ве? OFF IS THE DIRECTION YOU CAN FUCK! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
nikolov933 Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Мислех снощи да го гледам на живо , добре че не го направих. Изключително слаб и скучен Raw after mania..... Коуди е готин като шампион, но много безличен ми се стори тук. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Мама му да еба, имам чувството, че гледаме различни шоута, сериозно. Да ви еба в хейтърите аз. Първият сегмент е уникален от много, много гледни точки. Публиката и феноменалните реакции за babyface Cody и heel Скала, странно развитие (това с размяната на титлите), интересно развитие (какво даде Скалата на Коди). Тук Коди беше най-силният и голям бейбифейс, който WWE даже не е виждала и при Джон Сина, говоря като искрени и силни реакции от публиката и обичан на 100% добър герой, а Скалата беше буквално като мафиотски бос и имаше много препратки по тази линия. Шоуто си е много добро отново. Нямам идея какво виждате, но имам чувството, че хейтите, колкото да си следвате форумните гимици. Несериозно е, наистина. Поредно изпипано шоу, което следва един плавен букинг. Link to comment
Price Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Винаги бих предпочел солидно шоу, което стриктно си следва историите и допълнително ги изгражда за месеци напред. Гейбъл и Сами тепърва започват, изобщо не съм сигурен кой от двамата ще обърне heel в даден момент. Филмите около Judgment Day също ще започнат, като вероятно Rhea и Priest в скоро време ще влязат в ролите на фейсове. Андраде започна мудно, но съм сигурен, че в скоро време и той ще бъде сред по-over кечистите, просто защото в някакъв момент историята му с Доминик и JD ще има своето солидно и логично развитие. Обикновените зрители получиха възможността да се "запознаят" с Иля, който вероятно ще бъде дръпнат в едно от двете шоута на драфта. Сигурен съм, че го очаква добро бъдеще, въпреки че е дребен. Но има страхотно присъствие и мачовете му винаги са изпипани. Нищо общо с английските дребуси от Smackdown. Няма да се изненадам, ако в петък на Smackdown тази роля я дадат на Трик. Въпреки че той е по-разпознаваемо име, има нужда да получи още някоя изява, преди да бъде викнат в главния ростър. Дрю и Пънк си продължават враждата, като с нетърпение ги очаквам на ринга заедно, да се размажат в някакъв No DQ мач. Успяват да продадат историята, че истински се мразят и искат да се смажат от бой. Джей Усо отново ще се бори за титла. Интересно е този път кой ще го прецака и дали няма чрез драфта отново да съберат оригиналните Bloodline в едно шоу. И вече 45-минутния сегмент с Коди и Скалата беше чисто злато. Тяхната история очевидно сега ще започва да набира скорост и очаквам още много култови сблъсъци и сегменти. Роман в някакъв момент ще се завърне като babyface, ще се изправи срещу Скалата, който не е невъзможно да е взел титлата от Коди дотогава. Пътеки има много, и всички от тях звучат крайно интересно. Определно предпочитам подобен RAW след Мания, отколкото някаква абсолютна помия, наблъскана със завръщащи се легенди или дебютиращи инди маниаци, плюс почти нулево развитие на враждите и историите. Евтини попове и нищо специално, което да задържи интереса за следващата седмица. Да го духат хейтърите Link to comment
Todor Atanasov Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Добре дошли в новата ера! По-слаб и безличен RAW след Мания не помня да е имало. Скалата си тръгна и всичко стана тотален drop. Няма Rollins, няма Reigns, няма завръщания и дебюти. Новият ти heavyweight шампион се пуска в tag мач с някви клоуни. Skip, skip и стигаме до мейне евента. Некадърния мангал Jey Uso ТУШИРА Drew McIntyre, който в момента е единственият интересен човек в ростера. И кво ще гледаме на следващото ppv Damian vs Jey за титлата. А Cody срещу кой ще защитава - аутиста Gunther или ще обръщат Rollins на пожар? Честита ви нова ера и честит да ви е американската путка Коуди, дето повече реве отколкото се бие на ринга. Явно няма да има какво да се гледа докато Скалата и Роман не се върнат някой ден или поне докато Punk отново се качи на ринга. Благодарим на финалния бос за уникалния Wrestlemania сезон и ще го чакаме за Summerslam да съживи продукта one last time. Дойде времето на Cody да направи един от най-скучните и безлични title рейнове в историята на кеча. Само гледайте. Link to comment
Bobotsi Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Ехее голям рев, голяма драма, на мен пък ми хареса шоуто. Откриващия сегмент беше много добър, Коуди получи заслуженото. Не е имало толкова оувър човек в кеча от десетилетия. После култовата конфронтация със Скалата, който за пореден път се показа като егомянак и му взе титлата да я подържи . Накрая остана въпроса, какво му даде Скалата та да го сговняри толкова. Със сигурност ще видим long term storytelling и това ще кулуминира до мач между Скалата и Коуди, ако не на следващата Мания, то може би още на SummerSlam. Враждата между Пънк и Дрю също се развива много добре. Евала на Пънк че дори сериозно контузен, пак прави появи и се раздава. Тук е и разликата с престоя му в AEW, сега си личи че Пънкаря е надъхан и му се участва в програми с други кечисти, а не е подписал просто за да си прибира чека и да ближе рани. Не знам какви завръщания чакате, когато всички големи имена са част от ростъра в Пол Левек ерата. На мен винаги ми е била тъпа "традицията" да се правят завръщания само защото трябва да се направят. Ето вижте Пънк и Скалата, появиха се неочаквано и създадоха големи моменти. Така се прави. Link to comment
StoneColdFaN Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Скалата кат' каза "никога не ми разбивай сърцето отново", Коуди трябваше да му отговори "ПРОСТИ МИ, ЛЮБОВ МОЯ" и да го целуне страстно. Щеше да е вълнуващо. Link to comment
hacky Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 30 minutes ago, Bobotsi said: Ехее голям рев, голяма драма, на мен пък ми хареса шоуто. Откриващия сегмент беше много добър, Коуди получи заслуженото. Не е имало толкова оувър човек в кеча от десетилетия. После култовата конфронтация със Скалата, който за пореден път се показа като егомянак и му взе титлата да я подържи . Накрая остана въпроса, какво му даде Скалата та да го сговняри толкова. Със сигурност ще видим long term storytelling и това ще кулуминира до мач между Скалата и Коуди, ако не на следващата Мания, то може би още на SummerSlam. Враждата между Пънк и Дрю също се развива много добре. Евала на Пънк че дори сериозно контузен, пак прави появи и се раздава. Тук е и разликата с престоя му в AEW, сега си личи че Пънкаря е надъхан и му се участва в програми с други кечисти, а не е подписал просто за да си прибира чека и да ближе рани. Не знам какви завръщания чакате, когато всички големи имена са част от ростъра в Пол Левек ерата. На мен винаги ми е била тъпа "традицията" да се правят завръщания само защото трябва да се направят. Ето вижте Пънк и Скалата, появиха се неочаквано и създадоха големи моменти. Така се прави. Radox беше прав, на чаветата трябва да им се забрани да пишат! Link to comment
MJ23 Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 3 hours ago, YORDANOFF said: ще е заради публиката сигурно. Ами нека изясним няколко момента. Ако в Altitude ерата е нормално хората да гледат кеч, дори възрастни, със семействата си всичко, то сега... За мен ако си различно от дете и нямаш ментални проблеми, няма логика да гледаш тоя фарс, с толкова слаби актьори, а пък на живо... Да не говорим. Както се казва - да се кечат в мивката ми, няма да пусна водата да ги удавя. Та нормално и за публиката да е малоумна, след като видимо мнозинството от нея е с ментални проблеми, нормално да има сканирания СиЕм Пънк без повод, сканирания шибай ни отзад Левак и т.н. Link to comment
Hachiko Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Скалата остана да му подари едно ферари, както Слави ги раздаваше едно време. Link to comment
The Big Red Machine Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Гледам, че Джон Сина е станал олигофрен след две години извън кеча. Link to comment
HBK_forever Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 4 hours ago, baikiro said: That's all folks. Приятни ми бяха последните месец и нещо. Ще се видим, когато ФИНАЛНИЯТ БОС се появи отново да гаври русия гейтак. САЙОНАРА КРАЛЮ! Чао, гламар. Ще липсваш- not. Отивай да ближеш рани по 2 основни направления - великия Коеди наеб% в г$за циганин румен рейса и второ - фесовете скоро ще джобят на великия ЦСКА. Великият армейски отбор скоро ще я вдига титлата у нас - това е толкова сигурно колкото Коуди, че вдига сега титлата, както и че кака Вели е най-яката п#тка на планетата. [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
kabakov Posted April 9, 2024 Share Posted April 9, 2024 Толкова твърдения и единственото вярно, че Коуди вдига титлата... Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.