Jump to content

AEW Collision - 6 април 2024


Recommended Posts

Rainmaker
Posted (edited)

Добро издание на Collision тази седмица. За мен по-добро от миналата, мачовете бяха по-интересни, а и се случиха повече неща откъм развитие на истории.

 

FTR vs. Top Flight беше много приятен отборен мач, въпреки напълно ясния изход предвид случката с Ricky Starks миналата седмица. Просто постоянно темпо и екшън през целия мач. Top Flight започват да ми правят добро впечатление и ми се иска и да ги видя в мач за отборните титли по-късно. За FTR едва ли има какво повече да се каже, очаквам с нетърпение мача им с Young Bucks на Dynasty.

 

Видео пакетът за Okada беше доста добър. Представиха си го като нещо голямо, за пореден път.

 

PAC vs. Moore беше пълен squash. После PAC направи прилично промо, насочено към Okada. Там вече очаквам може би дори да направят един от мачовете на годината на PPV-то.

 

Интервютата на Danielson и Ospreay ги отбелязвам заедно. И двете бяха достатъчно солидни и в контекст с историята на мача им кой е по-добрият кечист.

 

При Hook и Jericho все още нямам голям интерес, особено с намесата на Shane Taylor Promotions, които не мога да възприема на сериозно. Самият им мач също не беше нищо особено. Точно в тази вражда да забъркат Shibata, за мен е разочароващо, но все пак е по-добре от нищо.

 

Dustin Rhodes направи много добро промо. Дано обаче направят някаква по-голяма история около евентуално последния му мач за световната титла, тъй като все пак си е голямо име. С промото на Joe по-късно, което както винаги беше сила, може би загатнаха именно това, тъй като предстоящият им мач няма да бъде за титлата, поне от това, което разбрах от сегмента.

 

House of Black взеха закономерна победа в сблъсъка по тройки, който беше окей за гледане. После едновременно build-наха двата обявени отборни мача за Dynasty. Прави впечатление, че това момче Bryan Keith явно поне засега ще бъде колкото за бройката в компанията.

 

При Roderick Strong леко съм разочарован от това как се развива за момента reign-ът му. То и като че ли повечето му изяви са на Rampage, а там е skip. Трябваше малко повече сегменти да направи в другите шоута. Дано спретнат един стабилен мач с Rocky Romero и след това на Dynasty да има нещо по-интересно.

 

За пръв път гледам Yuka Sakazaki и естествено, веднага ми се наби на очи разликата в размерите, но мачът ѝ с Trish Adora беше приятен. После очаквам и със Serena Deeb да направят нещо читаво.

 

Daniel Garcia е едно от момчетата, чиято инерция не трябва да губят след шоутата до Revolution. Дано поне след Dynasty има някаква програма.

 

Castagnoli vs. Butcher ставаше, макар и да бе кратичък. Просто стандартна среща между две големи момчета.

 

Penta vs. Komander беше вторият доста стабилен мач за шоуто. @gboy няма как да не се изкефи. :) Хубави изпълнения и екшън показаха, което и се очакваше от двамата. Там spot-ът със Spanish Fly-а ми се стори леко botch-нат, дано Командирът не се е контузил. Винаги съм бил фен на Penta и ми се иска да го гледам повече в шоутата на AEW.

 

Edited by Rainmaker
  • Upvote 2
  • Thanks 1
Link to comment
Rainmaker
Posted (edited)

Рейтинги по принцип не пускам, но е интересно да се отбележи тук предвид това, че шоуто беше около полунощ (11:50-1:50) и в деня на WrestleMania.

 

463,000 зрители, 0.15 демо. Най-високият рейтинг от 10 февруари насам.

 

Или с други думи, AEW имат немалка die-hard аудитория, която ще ги гледа по всяко време.

 

Edited by Rainmaker
Link to comment

Ба? :blink: Бях убеден, че ще ударят някакъв тотален минимум, при все, че са в деня на кеч мания. Рампейдж от петък е дъно като гледаемост и мислех, че и тука ще е така. Явно наистина си има die hard фенове на кеча и хората знаят какво правят. 

 

Link to comment

Просто имаха брутален lead-in от колежанския баскетбол (6 391 милиона ЕКЗАЛТИРАНИ фена на коженото кълбо са гледали паркурната екстраваганза между Хъскитата и Приливите). 

 

Edited by neshev
  • Haha 1
Link to comment

Само че мачът не е предхождал Кълижъна, имало е студио след него, където вече зрителите са били далеч под въпросните 6 милиона. ;)

 

Quote

The lead-in for AEW Collision came from TNT's post-game broadcast for Alabama-UConn. The 38-minute post-game program averaged 2.120 million viewers and a 0.59 P18-49 rating on TNT.

 

 

Link to comment

В първия час си държат някъде около обичайните за епизода 400-500 хиляди. После вече слизат надолу, което е нормално, като се има предвид, че става въпрос за от един до два сутринта. :blink: Та, като гледам, и първият час е с повечето по-известни имена. Не е кой знае каква драма, че хората не са стояли до 1.45 да гледат Командер (колкото и да го харесвам :D ). 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...