Jump to content

Доброто,Лошото и Тъпото -5


djihad

Recommended Posts

Heidenreich

Нова седмица,ново издание на рубриката.Напоследък все аз черпя ,което не е добре а и така djihad ще стане по-тлъст и от мене-пазете го човека :lol:

Тази седмица закъсняхме понеже Рау закъсня,а и аз бях на бач ,но пък освен седмичните шоута имаме и пайпървю на ТNA .Отново секцията ТNA ще я коментира djihad -аз все така не ги гледам :lol:

WWE Smackdown — 2.10.2006

Доброто

1.Non-Title: (w/Melina) vs. Brian Kendrick & Paul London-отново добър отборен мач на MNM вече седмици поред-само така.Лондон и Кендрик са много приятно отборче също ,обаче за тяхно нещастие са крузъри и по логиката на Винс -джобъри.Сега ако имаше някой добър отбор да се поопъне на MNM щеше да е перфектно.

А и Мелина е все така секси и радост за очите м-

2.Fatal Four-Way Contenders Match: Matt Hardy vs. Chris Benoit vs. John Bradshaw Layfield (w/Jillian Hall) vs. Orlando Jordan-

Беноа бие и става претендент номер 1!Всяка победа на Крис ме радва,наистина мачовете му с Букър Т станаха доста ,обаче третия и особено четвъртия мач от серията бяха много добри и силно подценени.Е ако някак и Финли,Ригал и Бърчил се намесят по нататък няма да се сърдя хич.

Давай Крис скъсай Букър Т от бой!

3.Cruiserweight Title: Gregory Helms vs. Nunzio

Най-после Хелмс след 5 години джобване и унижения тръгва нагоре,отделно може би това е началото на засилване на Cruiserweight дивизията.А ако Винс падне наглава току виж им даде повече от 5 минути време.

Лошото

1.Историята в която Ортън замести Букър Т за серията с Беноа,после се включи и Орландо и т,н беше една от най-добрите и правилно букнатите от месеци насам и какво направиха-ЕСТЕСТВЕНО ЗАЕ*АХА Я :x

2.Мейн ивента беше слаб -Гробаря изглеждаше много уморен-хареса ми само когато му удари CHOKESLAM .Появата на Енгъл бе логична-добре се включи и спря побоя 4 на 1.

3.Тъпите сегменти дето карат горкия Ранди да говори глупости продължават

4.Бърчил вярно стана пират-остава да засенчи Джони Деп

Тъпото

1.Преди забравях да кажа-АМАН ОТ ТЕЗИ ДЖУДЖЕТА-не вярвам и един да има дето да му се гледат.

Като цяло нелошо шоу,добри мачове-слаб мейн ивент ,много апатична публика

WWE Raw — 2.16.2006

Доброто

1.Мача на Трите Хикса и Биг Шоу.

Цялата им вражда е добра,добри промота а и този мач беше поне за ***-Big Show се опитва да си върне за счупената ръка и атакува систематично ръката на Хънтър.Отделно изненадващ финал ,кръв ,КОПИЕ ПРЕЗ БАРИЕРАТА -определено има добро взаимодействие между тях.Все пак победителя на турнира е ясен

2.Road to WrestleMania Tournament: Chris Masters vs. Rob Van Dam-съвсем приличен мач-ако беше по дълъг можеше и по-висока оценка да получи.Rob Van Dam постепенно си връща формата-лошото е че не знаят какво да го правят-може би бой за междуконтиненталнта титла със Бенджамин и засилилия се Карлито?Пък и на Рик тази титла не му трябва-нали не я защитава

3.WWE Heavyweight Title: John Cena vs. Edge (w/Lita)

Харесах и този мач,както и миналата седмица-цялата им поредица боеве хич не бяха лоши-а този беше доста интензивен.Отделно се започва и враждата на Фоли с Edge-макар и на мен лично такъв мач да не ми се гледа особено

4.Лудата Мики отново вилнее-този angle е най-добрия любовен триъълник от времето на Енгъл-Трите Хикса и Стефани през 2000

5.Bret Hart will be inducted into the Hall of Fame-заслужил си е-не знам дали ще се появи на самата Мания -може да спаси скучната напоследък вражда Майкълс-Винс и очертаващия се ужасен мач между тях.Брет си е с принципи и едва ли ще участва в този сюжет обаче...

Лошото

1.Отказването на Шон-излиза Винс прави се на мъж -блабла бла и аз задрямах.Ако Шон беше Остин досега да му е сритал лигавия задник поне 7 пъти.Много доскуча тази вражда само минималната вероятност от поява на Брет ще я спаси.Отделно при възможносите на Шон да прави и сега много добри мачове да го вкарат в бой със Винс при тази очертаваща се слаба Мания си е съсипия

2.Shelton Benjamin (w/Mama Benjamin) vs. Eugene

Откакто вкараха Мамчето,качеството на мачовете му падна стремително.И двамата имат много добри умения -очаквах много повече.Дано поне Шелтън вземе титлата на Рик

Тъпото

Ashley v. Torrie Wilson (w/Candice Michelle)-Ашли и за чеп за зеле не става,единствената причина за мача е Кандис да обяви че ще се снима за Плейбой-чудо голямо!

Добро шоу ,наблегна се повече на мачовете другата седмица е тройния мач където ще спечели господин Стефани Макмеън( за феновете на ROB VAN DAM -хаха да не си помислихте че има шанс-бедни ,заблудени ECW душици:lol: )

Това е от мен дано сте се забавлявали-оставям ви на бай djihad който специално го насъсках да срине турнира на ТNA от критика-ДРЪЖ!РРРРР.

Долу ,момче, долу :D

djihad

След като чухме Reich който определено ме е взел на мушка е време за моето мнение.

WWE Smack Down 02.10.06

Доброто

1.Четворния мач за претендентското място за US Title между Benoit,Jordan,JBL и Matt Hardy беше доста добър като цяло края беше ясен още преди да започне мача беше ясно,че Benoit ще спечели за да продължи прекалено дългата вражда със Booker T.

Надявам се,че No Way Out ще дойде края на тази вече доста скучна вражда.

2.Мача на MNM и Kendrick/London също един много добър мач видя са,че Kendrick/London са един много добре работеш отбор просто да те е яд,че не са във сметките за Отборните титли.

Много по-добре ще е ако вкарат тях или Mexicools във борбата отколкото да се прави отбор между Hardy & Animal който нямат нищо общо.

3.Мача за Cruiserweight Title определено един доста приятен мач като накрая се получи много добре със Face Off-a между Helms и Kash дано се получи една добра вражда за тази титла пък определено има раздвижване при тази дивизия което е добре.

Лошото

1.Junior Division определено sucks очевидно няма спасение от тези джуджета и техните изпълнения също така не мисля,че ще помогне на образа на Fit Finlay да го бутат да бие джуджетата.

2.Слаб Main Event очевидно никой не може да направи качествен мач със “The World Fatest Man” Mark Henry и като знам,че ще ги гледаме на Mania направо ми умира мерака.

3.Пиратския образ на Burchil определно не ме впечетли надявам се поне около този образ да получи пущ

Тъпото

1.Глупостите продължават историята Eddie/Orton/Rey отново взе поредната си жертва не стига,че сто пъти ни пуснаха сегмента от миналата седмица ами Orton излиза със Low-Rider и със биографията със цел пак да се подигравка беше лошо както последвалото нападение на Rey.

Тази история ми убива желанието да гледам SD.

TNA Against All Odds

Доброто

1.Мача на вечерта определено беше Styles/Daniels/Joe който определно имаше доста добри моменти за съжаление повече от нещата на този мач сме ги виждали на тройния им мач от миналта година пък тази вражда вече е доста взе да затъпява все пак би трябвало да има и други претенденти.

Надявах се враждата им да приключи на това PPV но очевидно ще се точи още един месец.

2.Christian Cage our New NWA World Heavyweight Champion един сравнително добър мач и доста драматичен.

Готини бяха и намесите от страна на Gail Kim както факта,че всички бяха предупредени,че ако се намесят и бъдат хванати ще бъдат уволнени.

Също и празника след края на мача беше много добър оставя те със впечетлението,че си гледал едно голямо събитие.

3.Abyss и Rhino това беше истинска война биха се навсякъде във и извън залата много ми да не споменаваме и оръжията който използваха маси,бухалки,столове и даже World X купа.

Иначе казано “This Is A War”.

Kулминацията беше Gore от терасата със публиката върху четири маси.Един доста добър край за този мач.

4.Alex Shelley Vs Matt Bentley Vs Petey Williams Vs Jay Lethal един наистина добър мач със много добър мач надявам се Jay Lethal да това да доведе до пуш за Lethal.

Лошото

1.Мача на Team 3D и Team Canada беше скучен и не виждам защо трябваше да е след Styles/Daniels/Joe което определено не беше във полза на този мач.

Накрая нямаше никакъв смисъл Ron Killings да се притича на помощ на Team 3D.

Пък като някой казаха,че е имал да си връща на Roode също нямя смисъл при положение,че имаше само няколко мача между тях без никаква история между тях и сега те изведнъж са смъртни врагове.

2.Aries/Strong vs Naturals общо взето мача беше добър но не края му все пак Aries и Strong са изгряващ отбор имат нужда от победи докато Naturals са тотално закопани пък сега със тоя скандал Aries/Strong ще бъдат яко прецакани.

LAX и James Gang получи се доста слаб мач накрая беше забваен Face Off-a между Konan и Bob Armstrong.

Тъпото

По принцип като цяло съм доволен от този турнир.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment

Taка, няколко коментара:

Класически кеч booking - след мач, при който се очаква много силна реакция на публиката (3-way в случая) се слага мач с по-бавно темпо или по-безинтересен мач, който да даде шанс на публиката да си отпочине, за да може да не е изцедена за главния мач. На това му се вика добър букинг. Сещам се за друг подобен пример, WM 18: Hogan vs Rock, women`s match (публиката отпочива), main event.

Killings е във вражда с Тийм Канада. Тийм Канада нападат някой, Килингс се притича на помощ. Не е нужно да има смъртни врагове, за да се притече един фейс на помощ на друг. Кратко и ясно.

Когато един кечист получава пуш това не означава, че трябва да печели всеки един мач. Пуш не значи задължително победи, а означава развитие на образ, така че да се харесаш на хората, което може да стане по най-различни начини. При Strong/Shelley/Aries става основно чрез показване на personality, което преди им липсваше. И да и чрез победи, но по-основното при тях в момента е, че получиха образ, а не че правят победи. Логично беше Aries & Strong да загубят турнира за tag title shot (никой mainstream букър не би пуснал хийл срещу хийл, а AMW са хийл). Отделно, въпреки че вероятно това е част от наказанието им, аз лично също бих букнал Naturals като победители на мача. Така се изравнява резултата в сериите, Naturals не падат два пъти от един и същи отбор и се оставя врата за трети мач, който може и да не видим поради провинението на Aries & Strong. Така вместо да се направи един отбор за сметка на друг и двата отбора се задържат силни. После идва третият мач, Aries & Strong си го печелят и всичко е на шест. Вместо да направиш Naturals да изглеждат като пълни джобъри ти ги задържах горе-долу силни като показваш, че ги бива, но все пак са малко под нивото на Aries & Strong.

Други коментари нямам, тъй като частите за WWE не ги чета ;)

Link to comment

Така... Рубриката отново беше интересна за четене. Аз всъщност я видях още снощи, но тогава нямах време за четене, а и ми се спеше. Но сега я прочетох и ето какво мисля:

2.Fatal Four-Way Contenders Match: Matt Hardy vs. Chris Benoit vs. John Bradshaw Layfield (w/Jillian Hall) vs. Orlando Jordan

Така и не разбрах какво правеше Мат Харди в този мач. Айде видя се, че ще го джобват, ама чак пък толкова. Това вече е престъпление направо. Мат през цялото време го налагаха и се търкаляше ту на ринга, ту до него, накрая се съвзе за около 30 секунди и толкова. Даже ако не се лъжа, накрая точно той беше човекът, който се предаде от Кръстосаните ръце. Това просто не е нормално като се има предвид, че в мача са четирима участници и щеше да е много по-добре да накарат Джордан да се предаде. Мат не стига, че няма победа от не знам колко време, а сега го побеждават и в мачове с повече от двама души. Абе направо нямам думи. И всичко това само защото им прецакал плановете за Taboo Tuesday като публиката избра него. Е, да, вярно е, че после отказа Taker да му направи Задушаващо, но и аз да бях и аз бих отказал. Да не съм някакъв джобър като Фунаки, Скоти, Нунцио и други такива за да ме разбива Гробаря просто за удоволствие.

Най-после Хелмс след 5 години джобване и унижения тръгва нагоре,отделно може би това е началото на засилване на Cruiserweight дивизията.

Лошото е, че още не съм убеден, че Хелмс тръгва нагоре. Като си представя какво се случи с последните шампиони в леката категория и ми става лошо. Някои бяха уволнени, други бяха забутани някъде и т.н. Надявам се със Хелмс да не се случи същото, но засега не съм много оптимистично настроен.

3.Тъпите сегменти дето карат горкия Ранди да говори глупости продължават

Тия сегменти са уникални. А и с нищо не ме изненадват. Още щом видях, че Ренди не излезе веднага на ринга, се сетих, че ще се появи с low rider. Просто всичко е адски банално и предвидимо. Само това с книгата не го очаквах, но поне Рей го спря навреме. Не мога да я разбера тази история. А сега се оказа, че на NWO ще са и Чаво, и семейството на Еди. No Comment!

4.Бърчил вярно стана пират-остава да засенчи Джони Деп

Ако на всяко Разбиване се появява за толкова "дълго" време, мога да кажа, че шансовете му да засенчи Джони Деп са по-малки от нулеви. А те и иначе не са много големи де... Дано поне с този образ започне да се бие по-често в Разбиване, но в номални мачове, а не в мачове, в които трябва да джобва.

1.Преди забравях да кажа-АМАН ОТ ТЕЗИ ДЖУДЖЕТА

Тези джуджета могат да бъдат забавни, стига да не се прекалява с тях и да ги използват правилно. Айде разбирам да ги пускат от време на време, ама те започнаха всяка седмица да ги пускат и то само за да ги пребие някой.

2.Road to WrestleMania Tournament: Chris Masters vs. Rob Van Dam-съвсем приличен мач-ако беше по дълъг можеше и по-висока оценка да получи.Rob Van Dam постепенно си връща формата

Мача не беше кой знае какво. Този между Трите Хикса и Грамадата беше по-добър. Ван Дам се опитва да прави добри мачове, но според мен все още не е във форма. Просто му личи. Прецаква доста от движенията. Надявам се за WrestleMania да е на 100% от възможностите си и да направи някой добър мач.

3.WWE Heavyweight Title: John Cena vs. Edge (w/Lita)

Харесах и този мач,както и миналата седмица-цялата им поредица боеве хич не бяха лоши-а този беше доста интензивен.Отделно се започва и враждата на Фоли с Edge-макар и на мен лично такъв мач да не ми се гледа особено

И на мен този мач много ми хареса. Някак си беше различен от останалите му мачове. Имаше повече напрежение и Сина определено показа повече хватки от обикновено. Много ме впечатлиха splash-а, който направи, и начинът, по който си нагласи Острието за FU. Не очаквах, че Сина има такава сила. По едно време Брок го правеше това, за да си нагоди някой за F5. Определено мога да кажа, че това е един от най-добрите мачове, който Сина е правил от КечМания 21 насам. По-добри са само I Quit Match-а и може би тройния мач от Vengeance. Но този определено е най-добрият му мач на седмично шоу в последната една година. Това си е само лично мнение де.

4.Лудата Мики отново вилнее-този angle е най-добрия любовен триъълник от времето на Енгъл-Трите Хикса и Стефани през 2000

Да, сегмента определено беше добър. От доста време не бяха правили нещо подобно.

1.Отказването на Шон-излиза Винс прави се на мъж -блабла бла и аз задрямах.

Това явно е въпрос на вкус. На мен ми хареса сегмента. Сравнително добър беше. Обаче трябва да призная едно нещо на Винс. Много добре играе ролята на разярен. Номер едно е. Цялото му лице почервенява и направо вените му изпъкват. Евала!

2.Shelton Benjamin (w/Mama Benjamin) vs. Eugene

Откакто вкараха Мамчето,качеството на мачовете му падна стремително.И двамата имат много добри умения -очаквах много повече.Дано поне Шелтън вземе титлата на Рик

Тоя мач беше уникален. Чудно ми е защо Шелтън трябваше да разбие Юджин за 2 минути. Това е един от най-лесно спечелените шансове за IC титлата, който съм виждал. А аз се надявах да има поне малко интрига.

2.Слаб Main Event очевидно никой не може да направи качествен мач със “The World Fatest Man” Mark Henry и като знам,че ще ги гледаме на Mania направо ми умира мерака.

Според мен мача не беше ЧАК толкова зле. Определено е един от по-добрите мачове на Хенри, откакто се завърна. Доста надминава мача между Кърт и Хенри, който за съжаление беше мейн ивент на един от най-важните турнири за годината, а този беше на едно обикновено Разбиване. И определено краят му беше интересен с намесата на Кърт. Все пак WWE се навиха да направят вражда фейс срещу фейс за световната титла. Браво! И това е някакво раздвижване.

1.Мача на вечерта определено беше Styles/Daniels/Joe който определно имаше доста добри моменти за съжеление повече от нещата на този мач сме ги виждали на тройния им мач от миналта година

Вярно е, че мача взаимстваше доста от нещата от мача им от миналата година, но имаше и много различни и нови неща. Имаше 2-3 изпълнения, които много ме впечатлиха, а всички останали бяха на ниво. Определено мачът беше по-различен, защото сега Джо е абсолютен хийл и правеше някои неща, които ги нямаше миналата година.

2.Christian Cage our New NWA World Heavyweight Champion един сравнително добър мач и доста драматичен.

В един такъв мач много важна е драмата. Мисля си, че ТНА се справи доста добре с този момент и представиха победата на Кейдж по невероятен начин.

4.Alex Shelley Vs Matt Bentley Vs Petey Williams Vs Jay Lethal един наистина добър мач със много добър мач надявам се Jay Lethal да това да доведе до пуш за Lethal.

Да, мача беше и добър, и забавен. И четиримата участници се справиха добре. Изненада ме победата на Литъл, но тя беше направена по-логичен начин и мисля, че Petey не изгуби много от това, че беше туширан.

Posted Image

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...