Jump to content

CM Punk и Cody Rhodes при Ariel Helwani


Recommended Posts

В 21:00, CM Punk ще гостува на Ariel Helwani, като Helwani обещава, че няма да има ограничения в темите. В 23:00, в студиото ще дойде и Rhea Ripley. 

 

 

Edited by neshev
 • Upvote 3
Link to comment

CM Punk потвърди, че финалът на мъжкия RR не е бил променен. :beer:

 

 • Upvote 2
Link to comment
Posted (edited)

"AEW не е истински бизнес". :wank:

 

"If you are more happy with some goof saying you that you had a five star match, and the building is 1/4 full, we are not in the same business." 

Пънкича просто преподава. :D

 

Edited by neshev
Link to comment
Monteso

Дайте после пълен запис. Утре ще почивам и ще имам време да го гледам.

 

 

Link to comment

Интервюто е пълен култаж. Punk за инцидентът с Джунгла Момче на Уембли:

 

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Отделно никой досега от WWE не е говорил повече за секс скандала с Винс Мамеън. Най-искрено си каза какво мисли Пънк. Същото и по темата с Крис Беноа. Единственият човек, който си позволява абсолютно всичко без никакви задръжки е Пънк, за което евала!

               

Link to comment

Преподава, преподава, колко да преподава? Затваря си вратите за единствената алтернатива на WWE и утре като го уволнят, или шизофренията му се обади и напусне, няма да се бие пред 1/4 пълни арени, а пред препълнени физкултурни салони с по 50 души.

 

Отдавна съм го казал - дано не съм прав, но този човек не е никак добре с главата и не очаквам да изживее едни нормални и спокойни старини, а по скоро да свърши като пълна утайка. При положение, че е лизал задника на Кан и говореше подобни неща и за WWE, става още по - жалък. А той е доста жалък.

Link to comment

Абе, поулегнал е, личи си. Едно време, като напусна WWE, му слушах интервюта по разни подкасти и беше далеч по-жлъчен. Тука се опитва да го изкара едно такова, като че просто да му е писнало :D  и иначе се е държал с уважение към всички. 

В интерес на истина за едно е прав - в AEW все още се усеща зверска аматьорщина за разни неща, които просто не отиват на голяма компания. Не може да си оставиш звездата ти да дойде на летището и да няма кой да го посрещне. Да те оставят сам да се лекуваш и да не ти се обадят сума ти време - същата простотия. Когато си е прав си е прав. 

Винаги съм му бил фен, още от ROH и се надявам да се задържи в WWE, защото е от последните големи звезди на кеча - тези, за които ти пука. Дали ще е в WWE, в AEW или някъде другаде - просто като фен искам да го гледам. За мачове вече не става, така е, но си остава човек, който може да направи голям момент. 

 

Link to comment

Пънкаря обвини Тонката, че го играе доброто момче, а не шеф, и Тонката веднага уволни една камара джобъри, включително моя Паркър. :(

 

The Boys
Dasha Kuret
Jose The Assistant
Jora Johl
Anthony Henry
Gravity
Stu Grayson
Parker Boudreaux
Slim J

Link to comment
ShiningWizard

Пънкаря не е света вода ненапита, но поне доказа теорията, че Тони третира кечистите си като някакви играчки, които баща му купува от Джъмбо и няма абсолютно никакъв нюх за бизнес. Дай на един марк безкраен бюджет и гледай какъв цирк става. Добре, че имат някакви имена, които все пак продават някакви билети, макар и да са мижави цифрите. Тед Търнър логично се оттегли от този бизнес, защото замираше като ниша и най-вероятно AEW ще сдаде багажа, когато сегашният “бум” отмине. 

Edited by ShiningWizard
 • Upvote 1
Link to comment

Доста интересно интервю от Punk. Очаквах, че адвокатите на AEW са му запушили устата, но реално каза доста неща. Естествено, помогна и Helwani, който постоянно го човъркаше и го връщаше към по-пиперливите теми, тъй че комбинацията беше един път. :D

 

Пънкаря в прав текст си каза, че след Brawl Out, и даже и преди него, вече му е било през хуя за компанията. Идеята, да направят ново шоу и да разделят двата лагера, му се е сторила абсурдна и нерентабилна.

 

Разкри колко аматьорска компания е AEW в някои аспекти. Никой не е бил на летището да го посрещне в Лондон. След контузията, никой от компанията не го е търсил или помогнал с реабилитацията. И най-вече, в кризисните моменти, където Тонката е трябвало да деескалира ситуацията, той се е покрил като мишка, което е довело до това Пънкаря да се саморазправя.

 

И вече за цялостния манталитет и гарантираните договори. Повечето в AEW са там да си прибират чека и не ги ебе грам за това дали компанията е успешна. Интересуват се повече от това Мелцер колко звездички ще им даде, отколкото колко хора имат в залата. И тук е разликата между хора, като него и Cody Rhodes, и някои като Moxley и Danielson, защото вторите са в AEW да си осъществяват кеч фетишите и да правят някакви абсурдни мачове с пълни анонимници. И вече имаш примери като с наш Миро, който си вее уя, прави по 5-6 мача на години и прибира някакви абсурдни пари, за да прави нищо. Тия неща се знаеха, но е друго топ име като Пънк да ги потвърди.

 

Ясно е, че Пънк си казва своята история, която е силно благосклонна към него, но за мен е в ядрото на проблема е, че статуквото в AEW, групичката около младите Елени, го е считала за враг, който ще им разбуни рахатлъка. 

 

Иначе, Пънк си беше доста спокоен в това интервю и реално каза добри думи за доста хора, но определено не захаросваше нещата. С оглед на това, че е подписал NDA-та, пое доста голям риск да говори толкова свободно, но затова е един от най-поляризиращите пичове и има такъв култ към личността му. :happy:

Link to comment
baikiro

Тук вината според мен е на родителите, по-специално на дъртия Кан. Призовавам @Prince10 да се изкаже по темата и от малка детска възраст ли идва изкривяването на Тони Кан? 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

Punk е в бизнеса от над 20 години, TK води новородена компания от нищото кажи-речи по-малко от половин десетилетие. Как така сумати звезди дойдоха в AEW и най-големият проблем е човек с историята на Punk? :D Cody, че е измекяр и carny е ясно, но пък поне не го крие.

 

Истината е че Punk се помисли за по-голям от компанията за което разбира се вина има и Tony. С такова его по-нормално нещо от това да не те харесва половината locker room няма.

Edited by Smegma
Link to comment
The Olimpic Hero
38 minutes ago, Smegma said:

Истината е че Punk се помисли за по-голям от компанията за което разбира се вина има и Tony. С такова его по-нормално нещо от това да не те харесва половината locker room няма.

 

И как така става, че Пънк се връща в WWE и изведнъж няма същото его, а е много по-уважителен и всичко останало? Тоест в AEW го описваха като човек, който е "тумор в съблекалнята", а в WWE в момента го описват като помъдрял човек, който вече даже не ламти за мейн ивенти на WrestleMania и т.н.?

 • Upvote 1

               

Link to comment

Пънк много смешно обяснява нещата като някакъв училищен побойник, дето се оправдава пред директора.

То аз отидох при Пери след мача да му кажа "за кво ги правиш тия глупости" и той ми се ядоса, ама аз хич не съм го удрял ей ... само малко го поудуших - това е. Ма той Джо веднага ме спря и аз после рекох на Кан, че е клоун и така ... :rofl:

 

Душичка той, как са успели да се скарат с него - не знам. :happy:

 

---

Иначе Тони Кан по трудния начин научава, че професионалната борба в Щатите е възможно най-курвенския бизнес и работи като "приятели", "уважение" и прочее няма. Само безкрайни егота и всеки да си гледа интереса. Затова и Винс никога нищо не приемаше лично - с кой колкото ще да е скаран, нямаше проблем да го качи в ефир, щом от това ще прави пари. Това е и причината всички рано или късно да се връщаха в WWE, въпреки че преди това бяха обяснявали колко е зле там и как никога повече няма да участват в шоутата на компанията. 

А това AEW да фалира е най-логичното нещо, би било прецедент да се задържи. А, дано де, ама просто досега статистиката показва, че като изключим WWF/E , всички други рано или късно или фалират като WCW и ECW, или стават малки, локални инди компании като TNA. Тука разликата е, че имаш милиардер, който очевидно няма проблем да налива кинти, но при такива хора това винаги може да се промени при едно напиване вечер. 

5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

 

И как така става, че Пънк се връща в WWE и изведнъж няма същото его, а е много по-уважителен и всичко останало? Тоест в AEW го описваха като човек, който е "тумор в съблекалнята", а в WWE в момента го описват като помъдрял човек, който вече даже не ламти за мейн ивенти на WrestleMania и т.н.?Е, дай му малко време, той дойде за две шоута преди да се контузи. :D То в началото и в AEW всичко беше цветя и рози и правеше мачове с някакви джобъри на седмични шоута, за да ги издигал. 

 • Upvote 4

 

Link to comment

То на клетниците това им остана. Кодича е звезда, Джейд ще е звезда, сега се молят Пънкаря да се издъни, че да не са капо. :D

 • Upvote 1
Link to comment

:blink: Кои са тия "клетници", дето стискат палци да не успеят Джейд, Коди или Пънк?

 

Link to comment
2 minutes ago, gboy said:

:blink: Кои са тия "клетници", дето стискат палци да не успеят Джейд, Коди или Пънк?

 

AEW фенчетата, включително ти, който се подмокряше миналата година по това време. :D

 • Upvote 1
 • LMFAO 2
Link to comment

Почти същото като от това да минеш през тризвезден генерал и прошарена брада до звезда и ЕдИн От НаЙ-ПоЛяРиЗиРаЩиТе ПиЧоВе :lol: 

 • Upvote 3
Link to comment

Доста ви се насъбра тази седмица. WM и Пънкаря ви закри. :(

 • Upvote 1
Link to comment
13 minutes ago, neshev said:

 

AEW фенчетата, включително ти, който се подмокряше миналата година по това време. :D

 

Човече, ти гледаш на компаниите като на футбобни отбори, дето трябва да подкрепяме едните и съответно да сме против другите. Това е пълна тъпотия за мене. Аз харесвам кеча като развлечение и искам да гледам такъв, какъвто на мене ми харесва. Все ми е тая дали ще е в AEW, WWE, TNA или някъде другаде. 

В момента си гледам и двете компании и си се кефя, защото правят много добри шоута. Защо да искам WWE да върнат продукта си там, където мен не ме радваше или пък какъв би ми бил зора да се провалят Пънк, Коди или Джейд? Чакам тая събота и неделя с нетърпение точно за да гледам Коди Роудс, от къв зор да ми е да искам да се провали човека?

:blink:

Това, дето съм се бъзикал и съм тролил в някакъв гимик, е отделно нещо. Не ми се вярва някой да го е взимал насериозно, камо ли в тоя форум. 

А че ти имаш някакво лично отношение към AEW от самото начало и гледаш да хейтиш всяко шоу, си е твое нещо, не го приписвай на останалите. Аз съм марк на WWE от десет годишен, ако става за въпрос. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...