Devil Posted March 31, 2024 Share Posted March 31, 2024 Roman Reigns & The Rock returns on the final RAW before WrestleMania XL Maxxine Dupri & Ivy Nile vs. Candice LeRae & Indi Hartwell Samy Zayn vs. Bronson Reed The New Day & #DIY vs. Judgment Day Link to comment
Monteso Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Ооо чудо!! Чувствам се благословен!!!! Вселенския патриарх.. шампион ще благоволи да се покаже на седмично шоу!!! Не, че е необходим за билда на историята, той Скалата прави всичко сам.. - Link to comment
hacky Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 56 minutes ago, Monteso said: Ооо чудо!! Чувствам се благословен!!!! Вселенския патриарх.. шампион ще благоволи да се покаже на седмично шоу!!! Не, че е необходим за билда на историята, той Скалата прави всичко сам.. Роман е под договор със Смакдаун, чувстрайте се точно така - благословени! Той е решил да се покаже за вас! Link to comment
Monteso Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 2 hours ago, hacky said: Роман е под договор със Смакдаун, чувстрайте се точно така - благословени! Той е решил да се покаже за вас! Интересно защо не благоволиха да го покажат в последния Smackdown - Link to comment
gboy Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Абе, има нещо сбъркано в това, да си толкова неактивен, че да се налага да правят друга титла. Link to comment
hacky Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 37 minutes ago, Monteso said: Интересно защо не благоволиха да го покажат в последния Smackdown Значи, че все пак не сте благословени. Link to comment
THE ENEMY Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 2 hours ago, gboy said: Абе, има нещо сбъркано в това, да си толкова неактивен, че да се налага да правят друга титла. Историята е по-скоро такава, че Ролинс и най-вече жена му се скъсаха да реват как Сет е недооценен и не е честно господин големия работохолик да страда заради парт тайм шампион. И му измислиха фалшивата титла, да се радва там. Но няма нищо лошо да се филмирате и че е иначе. Link to comment
Hachiko Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 6 minutes ago, THE ENEMY said: Историята е по-скоро такава, че Ролинс и най-вече жена му се скъсаха да реват как Сет е недооценен и не е честно господин големия работохолик да страда заради парт тайм шампион. И му измислиха фалшивата титла, да се радва там. Но няма нищо лошо да се филмирате и че е иначе. Нека добавим Зетя в микса, който 10 години (може и повече) му е марк. Не е мой тип кечист. Оценявам, че е машина и винаги е на макс, но през годините ми е бил скучен с образите си. Link to comment
neshev Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 От поне година и половина имаше слухове, че ще разделят титлите. Една от идеите беше това да стане на Clash at the Castle, чрез кеширане на Austin Theory, но я заебаха. После имаше идеи това да стане на миналата WM, като в Нощ 1 да има мач с комбинация от Rollins, Drew и Cody за едната титла, а в Нощ 2 да са Скалата и Roman. Скалата отпадна и в крайна сметка заложиха на Roman срещу Cody. Вече, след като Roman Reigns подписа новия договор, който редуцира допълнително участията му, стана неизбежно да вкарат титла на RAW. Натиск винаги е имало от USA Network, чийто RAW остана без титла, както и от арабите и брандираното Night of Champions PPV. Тъй че беше точният момент това да се случи. Link to comment
THE ENEMY Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 ^ Всичко това бих го приел за чиста монета, ако бяха короновали хора които наистина бяха оувър и го заслужаваха, такива като Коди, Ел Ей Найт или Джей. Освен това, повечето МЕ-та за конкретната титла през годината бяха доста контроверсиални и много пъти мачове по-долу в картата стояха и изглеждаха като по-важни. А и не мисля, че точно в периода в който им изтичаше договорът с USA Network, WWE изведнъж са се жегнали да им слагат отделна световна, по-скоро изглеждаше като да се опитват да брандират ИК като топ титлата там, но може би тази титла не е стояла като достатъчно голяма за егото на Сет и Мъжът му. Link to comment
neshev Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Всяка седмица, от вече година насам, публиката му прави серенади и получава едни от най-силните реакции на шоуто. Пък и спрямо това, което искаха да сложат за антипод на Roman и шампионът, който си скъсва задника всяка седмица, по-удачен кечист нямаше. Няма как да си топ име, без да имаш его. Но извън някакви размени в Twitter с Ospreay и по-пиперливи коментари, в които защитаваше компанията, не смятам, че е показал някакво прекомерно его. За Becky да не говорим. В последната година се скъсваше да работи с всички, включително и в NXT, където постави на картата жени като Tiffany Stratton и Lyra Valkyria. А от колегите има само суперлативи и към двамата. Link to comment
The^Lunatic Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 В момента Rollins ми е скучен, във враждата му с Edge например беше в пъти по - интересен, за мен е по - добър като хийл. Хората по - скоро се кефят на песента му. Може би съм само аз, но Gunther все още ми изглежда като по - голямата атракция от двамата и титлата му изглежда по - значима от тази на Rollins в моите очи. Никой не може да отрече обаче, че Seth си скъсва задника от години и ако имаше титла за заслуги и лоялност към компанията, той щеше да я държи. Link to comment
THE ENEMY Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Напълно съгласен с Lunatic. Комичното при Ролинс е, че копира напълно жена си, като тръгнем от гимик, та стигнем до въпросния ентранс и най-вече това "Ооо", след като на всички им светна, че по някаква причина залите винаги избухват на такава част в песента на кечистите. Що се отнася вече до това кой каква репутация имал бекстейдж, грам не ме ебе, макар че в различни периоди и за двамата се тръбяха някакви търкания с техни колеги, не това е важното. Тук егото по-скоро го отбелязах, защото смятам че самочувствието на Сет е изцяло изградено около това, че има добри позиции с важни хора в компанията, а жена му е най-голямата легенда на съвременната женска дивизия. Тоест, не стои на някакви фактически постижения. И разбира се, че това че и тя ревеше, оказа влияние на компанията да му даде този спот. Според мен дори Винс оценяваше (когато той беше начело), че Линч е огромна звезда и топ драу и нейното мнение се вземаше под внимание. Link to comment
neshev Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Аха, значи пак си си набил някакъв филм и го повтаряш във всяка тема. Link to comment
THE ENEMY Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Следващия път когато реша да се включа в дискусия, първо ще я пратя в комсомола за одобрение, където да удостоверят филм ли е и дали нещо не съм се повторил, извинявам се. Link to comment
batistaheel Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Спорът е излишен, Сет и Роман са на едно ниво, и двамата идват от The Shield, и двамата са печелили по-много титли. И двамата са топ звездите на компанията. Не е случайно, че Роман Рейнс няма победа над Сет Ролинс, въпреки че уж Роман е топ лицето. Мисля че този спор ще си остане неразрешен кой от двамата е по-голям, по-добър, топ лицето, така да се каже. Не се и очертава и двамата да имат сингъл вражда в скоро време. И мисля, че така ще си остане докато се пенсионират. Няма да направят грешката, която направиха с Батиста и Джон Сина, където първият беше тотално унижен. Сет е по-добър като хийл, това е факт, и облеклото му е тъпо и това е факт. Роман можеше спокойно да властва и над двата бранда, но реши, че сега е време да става партаймър. Тъпо решение. По-тъпото е, че решиха да му дадат и двете световни титли. Link to comment
hacky Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 5 minutes ago, batistaheel said: Спорът е излишен, Сет и Роман са на едно ниво, и двамата идват от The Shield, и двамата са печелили по-много титли. И двамата са топ звездите на компанията. Не е случайно, че Роман Рейнс няма победа над Сет Ролинс, въпреки че уж Роман е топ лицето. Мисля че този спор ще си остане неразрешен кой от двамата е по-голям, по-добър, топ лицето, така да се каже. Не се и очертава и двамата да имат сингъл вражда в скоро време. И мисля, че така ще си остане докато се пенсионират. Няма да направят грешката, която направиха с Батиста и Джон Сина, където първият беше тотално унижен. Сет е по-добър като хийл, това е факт, и облеклото му е тъпо и това е факт. Роман можеше спокойно да властва и над двата бранда, но реши, че сега е време да става партаймър. Тъпо решение. По-тъпото е, че решиха да му дадат и двете световни титли. След като на WM Сет загуби титлата си и ядосан помогне на Роман да спечели, след като Роман победи скалата, то ще се бие и със Сет за истинската титла! Link to comment
neshev Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 21 minutes ago, batistaheel said: Не е случайно, че Роман Рейнс няма победа над Сет Ролинс, въпреки че уж Роман е топ лицето. Link to comment
batistaheel Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 37 minutes ago, neshev said: А колко победи има Сет над Роман? Мисля, че го води по точки, дори при последния им мач Роман не можа да го бие. Защо в коментарите тук се говореше, че Сет е криптонитът на Роман? Обясни по-подробно... Link to comment
neshev Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 4 minutes ago, batistaheel said: Защо в коментарите тук се говореше, че Сет е криптонитът на Роман? То в коментарите се говори, че половината кечисти в компанията са пушвани, защото са авери на някого. Иначе, в контекста на сегашното царуване, Seth Rollins май е единственият, който не е ял хурката, разбирай не е бил туширан/предаден от Романката. Link to comment
Bobotsi Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Сет винаги е бил много по-добър кечист в своята си дивизия, спрямо Беки в нейната. За мен Беки не е нито на нивото на Шарлът, Саша или Бейли, нито път превъзхожда новоизгрелите Бианка и Рия. Тя нито има умения на ринга, нито кой знае какви промо скилове. С един и същи образ е от години, повтаря едно и също на всяко шоу, аз лично не разбирам манията по нея. Сет от друга страна за мен е завършен кечист. Има добри умения на микрофона, даже мога да кажа че превъзхожда Рейнс във фейските промота, поне докато не видим Роуман пак като "лице". За уменията му на ринга, няма какво да се коментира. В това отношение е един съвременен Шон Майкълс. Няма човек в ростъра с който да направи лош мач. Дори и дърваря Омос беше изнесен до добър мач когато се срещна със Сетката. Storytelling, fast paced, гимик мачове, мулти мен, отборни...всичко това го владее перфектно. Тук много се хейти сегашният му образ. Мен не ме дразни, въпреки че и аз съм на мнение че му у време за нещо ново. Само че си мисля колко ли хора от ростъра могат да направят този образ, толкова оувър, колкото Сет? Аз не се сещам за друг. А за историята му с Рейнс. Да, билдват го че той му е криптонита, но е мит че Рейнс никога не го е побеждавал. 2017 на RAW в близо 20 минутен мач Рейнс го би, по всяка вероятност чисто, защото тогава и двамата бяха фейсове. След това 2018 на гаунтлет мач, Сет победи и Рейнс, и Сина чисто, което кейфейб си е огромно постижение 2019 в SD завършиха с DQ победа за Ролинс, след намеса на Брей Уаят, а после на RR 2022, Роуман не успя да го тушира/предаде и мачът отново завърши с DQ. Ако не се лъжа това са им последните сблъсъци 1 в 1 и ще е интересно как ще ги буукнат след като Рейнс загуби титлата, защото те са свързани до пенсия както се казва и винаги ще имат някакви взаимодействия помежду си. Link to comment
Ponetron Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Хубав въргал накрая, който дава начало на силната седмица с кеч забавления. Пол Лавек преподава. Да е жив и здрав. Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
batistaheel Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 10 hours ago, Bobotsi said: А за историята му с Рейнс. Пропуснал си този мач. Сет тук си го би чисто, преди Дийн да направи кешин. Май тогава имаше backstahe heat срещу Reigns, бяха го хванали с положителен тест за стероиди или нещо такаво. Link to comment
neshev Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Бяха го хванали с адерал. Най-смешното беше, че го отстраниха за 30 дена, но продължаваха да го рекламират за следващото PPV. Тъй че в единствения, засега, мач между тримата, Roman дори не присъстваше по време на build-а, а това беше спряган като мач достоен да оглави WM. Link to comment
Sashundera Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Знаеш че си НАЙ-ВЕЛИКИЯ, когато след 24 ГОДИНИ още си пазиш облеклата! ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.