Rainmaker Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) Ring of Honor (ROH) Wrestling "Supercard of Honor" April 5, 2024 Philadelphia, Pennsylvania Liacouras Center ROH World Championship Match Eddie Kingston (c) vs. Mark Briscoe ROH World Television Championship Match Kyle Fletcher (c) vs. Lee Johnson ROH Women's World Championship Match Athena (c) vs. Hikaru Shida ROH World Tag Team Championship Match The Undisputed Kingdom (Matt Taven & Mike Bennett) (c) vs. The Infantry (Carlie Bravo & Capt. Shawn Dean) Fight Without Honor Dalton Castle vs. Johnny TV (w/ Taya Valkyrie) ROH Women's World Television Championship Tournament Final Match Queen Aminata vs. Billie Starkz Empress Nexus Venus (Mina Shirakawa & Maika) & Mei Seira vs. Queen's Quest (Saya Kamitani & AZM) & Tam Nakano Mariah May vs. Momo Kohgo The Varsity Athletes (Tony Nese & Josh Woods) (w/ Mark Sterling) vs. ? & ? Cole Karter & Griff Garrison (w/ Maria Kanellis) vs. Spanish Announce Project (Angelico & Serpentico) Edited April 5, 2024 by nWoHulkster Berbatov, Razor-Ramon and Apex Predator 3 Quote Link to comment
yaripim Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 От шесторния мач на жените, последната снимка горе вдясно тая в средата много ми прилича на Ио Скай Quote Link to comment
gboy Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Ми ... честно казано един мач няма, дето да ми хване окото. Може би МЕ изглежда яко, ама и там не съм особено надъхан. Поне да беше някакъв гимик. Razor-Ramon and Berbatov 2 Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 29, 2024 Author Share Posted March 29, 2024 Интересен факт: Mark Briscoe ще има възможност да спечели световната титла на ROH на същия ден, на който вече покойният Jay Briscoe я спечели 11 години по-рано. Ето и промо пакет за мача: Този мач изглежда по някакъв начин интересен и ще го прегледам. Мача по тройки също не го подценявайте, не съм ги следял, но се чуват много добри отзиви от тези момичета и вероятно ще си заслужава да се види. gboy, Razor-Ramon and Berbatov 3 Quote Link to comment
Rainmaker Posted April 5, 2024 Author Share Posted April 5, 2024 Понеже нямам права да ъпдейтвам, моля някой, който има, да добави липсващите срещи в първия пост. baikiro 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted April 19, 2024 Author Share Posted April 19, 2024 (edited) С известно закъснение, но най-сетне успях да изгледам нещата от шоуто, които исках. Kyle Fletcher vs. Lee Johnson беше добър мач, като заложиха повече на big moves и nearfalls, което не е точно моят стил и не е много оригинална формула, но все едно. Мисля, че конкретно Kyle Fletcher може да има доста добро бъдеще в AEW, ако продължи да се развива като single кечист. Мачът със Stardom кечистките беше приличен и смятам, че успешно ги представи пред публиката, без да имат за цел да крадат шоуто. Athena vs. Hikaru Shida беше супер мач, един от най-добрите, които съм гледал в последно време. Ако има повече такива женски мачове и в AEW, ще е още по-хубаво. Просто и двете са доста талантливи и направиха силно представяне. Искаше ми се само да бяха продължили историята с работата върху крака и в по-късните фази на срещата, но не е кой знае какво. Mark Briscoe vs. Eddie Kingston също се получи доста сполучливо. Чисто откъм кеч отстъпваха на предишния мач, но като емоция бяха топ. Усещаше се един класически ROH/indy vibe отпреди 20 години с двамата на ринга и разказаха история в мача, като кръвта добави още повече към нея и самият мач имаше чувството на реална битка. Прекрасен момент накрая със спечелването на титлата от Mark Briscoe. Ако има някой, който наистина да заслужава да носи световната титла на ROH - то това е именно той. Радвам се, че се отдаде нужното и на Jay Briscoe. Edited April 19, 2024 by Rainmaker Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
Recommended Posts