Jump to content

WWE SmackDown - 29 март 2024


Recommended Posts

image.thumb.jpeg.58435c854f5f463260e78ceb85ef8442.jpeg

Jade Cargill is set to make her first appearance as a SmackDown superstar

 

image.thumb.jpeg.b5d6d7e79e54418a24e03cba3e3a24d9.jpeg

Kevin Owens & Randy Orton vs. Pretty Deadly

 

image.thumb.jpeg.2075179221f84b12aae6e78b74a25ba7.jpeg

WrestleMania qualifying match

The New Catch Republic vs. Legado del Fantasma

 

image.thumb.jpeg.974e8e9e89c20723190f29aef064dfa1.jpeg

Bianca Belair vs. Dakota Kai

 

image.thumb.jpeg.a06b37872424cec659e53a4c9d4936c6.jpeg

WrestleMania qualifying match

The Street Profits vs. Austin Theory & Grayson Waller

 

  • Upvote 4
Link to comment
JohnnyWrestling

Дали най-накрая ще спрат да бутат говното Тиъри на КМ или пак ще измислят нещо с тестисите, да прецакат 2-рият най-добър таг и да пуснат отново Джон Сина от Алиекспрес под светлината на прожекторите? Пичовете с небесен потенциал ги тътрят още в NXT, а тоя бездарник се опитват да ни го натрапят от години.

 

Edited by JohnnyWrestling
Link to comment
1 hour ago, JohnnyWrestling said:

Дали най-накрая ще спрат да бутат говното Тиъри на КМ или пак ще измислят нещо с тестисите, да прецакат 2-рият най-добър таг и да пуснат отново Джон Сина от Алиекспрес под светлината на прожекторите? Пичовете с небесен потенциал ги тътрят още в NXT, а тоя бездарник се опитват да ни го натрапят от години.

 

Все пак е протеже на Вини Мак.. ТHE CHOSEN ONE 2! :D

Link to comment

Jade Cargill отсега вади повече от задоволителни реакции и бързо ще се превърне в звезда за WWE. Entrance-ът е готин, визията и е впечатляваща, офанзивата и изглеждаше брутално. Промотата са зле, но засега ги държат кратки и публиката я уважава достатъчно, че да не я залее с "What" скандирания. Винаги е опция да и лепнат мениджър, но разбирам защо предпочитат да я хвърлят на дълбокото, за да видят къде и е таванът в това отношение, и очаквам, че ще се подобри. Идеята, да я вкарат в отбор с Naomi и Bianca за WM, е единственото разумно на този етап. С толкова кадърни жени, лесно ще изпъкне като hot tag.

 

AJ на микрофона е доста подценен и за мен е конкурентен с най-добрите. Хареса ми класическия segment, където heel-ът е в параноя къде може да се е заложил face-а. Харесва ми, че вече и други кечисти говорят по-свободно, а не е резервирано само за ME-ите. Идването на Скалата отне от блясъка на LA Knight, който е доста повлиян от него и Ледения, и на моменти изглежда като техно копие, но тук извади добри реакции. Мачът на WM има потенциал, стига да не го разтягат излишно.

 

Винаги е нереално да виждам и чувам Jeremy Borash в шоута на WWE. Доста ми харесват промените, които въведоха. Има кадри, които го правят епични. Например, като камерата беше зад Коди в понеделник и гледаш как Скалата излиза от сенките. Добър побой на Bayley срещу Iyo Sky. Имаше нужда от нещо подобно.

 

Не знам докога ще се мъчат с Karrion Kross. Публиката просто не я ебе за него, нито за stable-а му. И за мен прахосват и Lashley, и Street Profits, в опитите си да форсират нещо, което публиката отрича.

 

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment

Забравих да спомена и backstage промото с Heyman и Jimmy Uso, където разкриват, че Roman Reigns е наредил на Скалата да пребие Cody Rhodes. :D Всъщност, ако например Roman Reigns беше излязъл накрая от лимозината и беше наплюл Cody, щеше да е доста ефектно за образа му, но нищо подобно не се случи. 

Link to comment
The^Lunatic
2 hours ago, neshev said:

Забравих да спомена и backstage промото с Heyman и Jimmy Uso, където разкриват, че Roman Reigns е наредил на Скалата да пребие Cody Rhodes. :D Всъщност, ако например Roman Reigns беше излязъл накрая от лимозината и беше наплюл Cody, щеше да е доста ефектно за образа му, но нищо подобно не се случи. 

На мен ми изглежда, че Хейман говори тези неща, за да замаскира проблема, а той е, че Скалата прави каквото си поиска и Рейнс няма никакъв контрол над него и след като се случи каквото има да се случва на WM ще започнат да дълбаят повече там. Аз продължавам да съм на мнение, че Роман умишлено го правят да изглежда като путка, за да може да развият The Final Boss образа. Още като се завърна като фейс, той каза, че идва за да бъде Head of the Table, вече е почти там. За жалост поради тази причина нямам никакво усещане, че има вражда между Рейнс и Коуди и сега дори и Роудс да вземе титлата, поне при мен няма да го има усещането за чак толкова голям момент, защото ще я вземе от засенчения и изместен Tribal Chief, но пък за сметка на това продуктът е интересен, така че няма да се оплаквам. :D 

  • Upvote 2
Link to comment
natopor4en

Тоя Джими пак пълен неадекватник. Соло хич не го отрази дори като искаше да му даде гепон.

Еми няма как да го взема сериозно във враждата с брат му Джей. А тая вражда можеше да я билднат много по-задълбочена и брутална. Сега ми изглежда малко като оня калбоя Йосамити Сам срещу Бъгс Бъни. 

Макар и без Скалата, беше силен епизод. Като заговори Рей за нов член в латиносите очаквах да се появи Бад Бани. Публиката щеше да маркне много повече в сравнение с тоя Рей Мистерио уанаби Драгон Ли. А и май поне за сега няма селебрити участие за идната Мания. Логан Пол не го броя. Приемам го като фул тайм кечист. Интересно ми е и с ДД какво ще правят, на къде отиват, какво ще стане с куфара и с Деймян. 

Като цяло съм доволен последните месеци от продукта. Дано и след Манията задържат това високо ниво.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Пфф ... трябваше да погледна кои са на шоЛто, ама викам айде, ще го гледам без спойлери. До последно очаквах Скалата, Роман, Коуди, Сет ... нещо да направят, да има отговор на понеделника и т.н. Накрая бях доста WTF, като свърши записа. :D

 

Айде, да не съм хейтър, ще приема, че най-доброто са го оставали за другата седмица, да ни надъхат за КМ.

 

Иначе от това шоЛ е ясно, че единствено може да се отличи появата на Джейд Каргейл. Много як ентърънс и я представят като мега звезда. Мацките накрая се постараха да я изкарат и чудовищно силна, особено тая, дето изяде първоначалния шут - селна зверски. 

На микрофона обаче продължава да си е същото дърво, пък и на ринга не очаквам да се е подобрила особено. Не случайно я набутаха веднага в отборен мач, за да може да си направи на Мания движенията като hot tag и толкова. 

 

Изкефи ме и сегмента с AJ Styles и LA Knight - има нещо особено в Рицаря, нещо old school. Ако някой може да го издигне на тоя етап, то е точно AJ - със сигурност ще успее да направи добър мач на WM, ако ще пет минути да им дадат. 

 

Другото ми беше тъпичко. Сегментът с Реа Рипли и останалите мидкардъри беше боза. Мамето може и без тях :cool:. LWO срещу едно кило случайни хийлове - meh . Ренди, КО и русия известен с това, че е известен - скипнах го, че нямах нерви. Ренди заслужаваше нещо по-добро и щях да се изкефя, ако имаше самостоятелна програма с КО за Мания. В момента към тоя троен мач имам точно нулев интерес. 

За фюда на Бейли - ми продължава да е по-добрия от тоя на Рипли и Беки. Пребиването беше добро.

Като цяло доста постничко шоЛ.
 

  • Upvote 2

 

Link to comment
batistaheel

Бях останал с впечатлението, че Jade ще има мач на това шоу, явно съм се заблудил. Имам чувството, че мина година от както я подписаха, а все още не е имала сингъл мач. Поне интеракцията ѝ с Контрольорките беше впечатляваща. Би било интересно ако Бианка и Джейд вземат отборното злато при жените. Да доминират известно време в таг дивизията при жените, преди да ги изправят една срещу друга. Като говорим за Damage CTRL, явно Дакота Кай ще е новата джобърка на стейбъла, ролята, която преди изпълняваше Бейли. И до къде я доведе това? До това да я изхвърлят от групата. Bayley макар че я видяхме само в гръб, беше се облякла много секси. 

 

Защо набутаха Доминик в историята с латиносите, нали си има свой собствен стейбъл? Тъпо е че Андраде го пратиха в RAW, искаше ми се той да застане на страната на Рей. 

 

Роман Рейнс пак го нямаше, ама защо ли се учудвам. Да дропва тая титла, че вече не се трае. Интересно ако Коуди го бие, в Смака ли ще го преместят? 

 

Ла Рицаря би бил много интересен шампион и идеалният човек да детронира Рейнс. Ще стои адекватно и до Скалата и не би се оставил да бъде затапен на микрифона. Стайлс винаги е бил по-силен като heel. Никога няма да забравя епичното му промо преди враждата с Шейн Макмеън,  в което се жалваше, че на постера за КечМания ликът му едва се вижда. :D 

Link to comment
yaripim

Бързо гледаемо шоу, рядко скипвам, но тука нищо не ми задържа вниманието, освен хубавите мирижливи цици на Жейд Каргил.

Дръвче си е тя , деба, но мощно дръвче,ако се ошлайфа достатъчно (всички го говорим и го чакаме тва шлайфане от сума време :D  ), може да мъкне женската дивизия на гърба си доста време

Белким другата седмица да е по-интересно.

  • Upvote 2

3kuoda.gif

Link to comment
THE ENEMY

Каргил освен, че е откраднала близането на Джиджи Дойлин и са и барнали с готин ентранс, не ми се отличава с друго. Видимо е зле на микрофона; същата, ако не и по-мъжкаранска осанка като на БелЕр, но ай канди, няма и особено харизма - хард пас. А и честно казано тези расистски стейбли на Хънтър са леко криндж вече, преекспонира ги.

Демидж в момента световната им шампионка изглежда като най-големия джобър в този стейбъл и цялото внимание е към Дакота. Принципно няма лошо, с изключение че самата Дакота не знам с какво е заслужила този спот. Има мацки в ростера които го заслужават много повече, но пък ако просто ще е транзитен джобър на Бейли в първите месеци от рейна и, нека.

 

И като говорим за раси стейбли, този на Боби Лашли е буукван ужасно. Очаквах Монтез и Анджело да получат по-сериозен гимик след присъединяването си към него, но общо взето с прилепналите трика на пчелички, приличат на мажоретки и на тотални джобери. Промотата в тоя стейбъл (не че говорят особено) са много зле, почти колкото на Тестаментите. Тестаментите също са тотални отрепки, но поне тоя мрачен гимик е готин и сякаш най-накрая Крос почна да се нацепва. Бонус им е и че имат циците на Скарлет, Пчелите имат срещу нея някакъв травестит, само заради това заслужават да джобят.:wank:

 

Сегментът с Ей Джей Стайлс и Ел Ей Найт е разиграван много пъти и не е нещо оригинално и невиждано, но ставаше. Иска ми се да видя траш талк на ринга между тях, защото и двамата притежават харизма и мик скилс. В момента тази вражда стои леко кухо и лоу кардско, но просто Хънтър гледа на Ел Ей и Ей Джей като на някакви ветерани които просто трябва да имат някаква програма за Мания там. Жалко, че Ел Ей го третират като парцал, тоя пич има големи пари в себе си.

 

Не схванах особено логиката в арката на Доминик. Хънтър най-вероятно смята, че тази вражда има нужда от него, защото е доказано ефективна когато Рей работи със сина си и двамата извадиха много силни реакции при предишната си програма. Но там историята беше затворена перфектно, напълно ненужно я отварят пак. Естествено, покрай всичко това тийзват и някакво напрежение вътре в Джъджментите, но за мен беше слабо обяснено и логически издъжано всичко.

Дракон Ли няма харизмата на Рей и маската му е много грозна, но в момента нямат по-готов в ростера да заеме спота на топ лучадор и просто пичът уцели правилното време и място сякаш.

 

Хейман явно се е заел да поправя щетите по образа на Рейнс в последния момент преди Мания. Ясно е, че тепърва ще изграждат и напрежение по остта между него и Роки, но пък това как Скалата просто изпълнявал нареждания на Рейнс беше силен момент от страна на Хейман, да бутне нещата още в тази посока. Тази документалка за която говореха, отчасти ще изгради пропуснатото от отсъствието на Вожда, а може би и на самата Мания ще има повече сегменти с него, които да хайпнат публиката. Нищо чудно след мача с Коди, Хейман да продаде версията, че Рейнс е бил прекалено незаинтересуван и отегчен и това е причината да загуби мача. Но поне на този Смак Блуудлайн и Пол влязоха силно.:wank:

Link to comment
Monteso

Къв беше тоя джоб фест бе? Как е възможно след тоя могъщ RAW да оставиш главната история без капка развитие ? Без участието на НИТО ЕДИН от четиримата замесени в нея ?!? Всякаш дългата ръка на Винс се протегна и ни поднесе типичната за него порция лайна!

  • Upvote 3

 

 

Link to comment
Hachiko
19 minutes ago, Monteso said:

Къв беше тоя джоб фест бе? Как е възможно след тоя могъщ RAW да оставиш главната история без капка развитие ? Без участието на НИТО ЕДИН от четиримата замесени в нея ?!? Всякаш дългата ръка на Винс се протегна и ни поднесе типичната за него порция лайна!

 

Винаги е било така. Поне в последните няколко години. Билда е готов и не рискуват нещо да се случи с някой. 

 

Шоуто ще е сила, според това, което е на КАРТАТА! Правете си кефа и е по-добре без да има очаквания. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...