Rainmaker Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 (edited) Edited March 27, 2024 by Rainmaker pukkod, Berbatov and Apex Predator 3 Quote Link to comment
gboy Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Има предпоставки за доста силен Дайнамайт и тая седмица. Надявам се да дадат време на Такешта и Суърв и да направят силен мач. Същото и за Оспри - Шибата, където пък предполагам ще са доста stiff. От друга страна очаквам рейтингът да е доста зле, като се има предвид, че Шибата едва ли е много популярен в САЩ и според мен мачът на Суърв трябваше да е хайпван МЕ, но е ясно, че AEW е за изкуството и такива меркантилни работи Тонката не го интересуват . Щеше да е добре да се направи и едно видЮ, та да ни пообяснят малко историята между Оспри и Шибата, ама монтажът е трудоемка работа, на кой му се занимава . Не ща да мрънкям, ама като заклет фен на AEW и легален ползвател на продукта им, имам право ----- Отборният турнир, право да си кажа, е доста под очакванията ми засега. Още не мога да преглътна, че HoB бяха преебани по тоя тъп начин и вместо да ги гледам в дрийм мач срещу FTR, на тяхно място са отбора на Ne Gi Znam Tez. Best Friends в тоя си състав ми е трудно да ги приема, щото Касиди си е сингъл кеист и ми е малко наврян от нищото. Прайвът Парти са си джобъри и те ... абе, не е ок първия кръг, доста по-яки неща можеше да има. Дано нататък станат по-добре работите. Пък и бившите шампиони - Рики и севън фуут бонака - ще видим ли нещо от тях, промо, сегмент, а-у? Барем в тубата да качат нещо. ----- Покрай дамите става все по-интересно, очаквам там да се пооправи картинката (най-накрая). Чакам да видя и какво ще става в Undisputed Kingdom, където очаквам да почва вътрешна вражда на Уордлоу с групата и там има предпоставки за добър мидкард фюд. Berbatov, pukkod, Rainmaker and 3 others 6 Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 27, 2024 Author Share Posted March 27, 2024 (edited) ^ Никъде не е официално, че Shibata/Ospreay ще е мейн евентът и аз не съм и сигурен, че ще бъде, но като цяло за по-запознатите фенове това си е по-очакван мач от Swerve/Konosuke. Иначе те вече имаха някаква конфронтация в AEW преди две години, ето и highlights от мача им от 2017, който беше адски добър. Има и някаква логика от Collision, тъй като нали забъркаха Shibata с Blackpool Combat Club... Иначе двата мача изглеждат много добре, интересно ще ми е да видя Shibata срещу кечист с по-експлозивен стил след завръщането му на ринга и как ще се напаснат тук. Takeshita/Swerve също няма как да не е силен мач, жалко само, че най-вероятно Takeshita пак ще загуби. Edited March 27, 2024 by Rainmaker gboy, Apex Predator and Razor-Ramon 3 Quote Link to comment
baikiro Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 (edited) 1 hour ago, gboy said: Има предпоставки за доста силен Дайнамайт и тая седмица. Надявам се да дадат време на Такешта и Суърв и да направят силен мач. Същото и за Оспри - Шибата, където пък предполагам ще са доста stiff. От друга страна очаквам рейтингът да е доста зле, като се има предвид, че Шибата едва ли е много популярен в САЩ и според мен мачът на Суърв трябваше да е хайпван МЕ, но е ясно, че AEW е за изкуството и такива меркантилни работи Тонката не го интересуват . Щеше да е добре да се направи и едно видЮ, та да ни пообяснят малко историята между Оспри и Шибата, ама монтажът е трудоемка работа, на кой му се занимава . Не ща да мрънкям, ама като заклет фен на AEW и легален ползвател на продукта им, имам право ----- Отборният турнир, право да си кажа, е доста под очакванията ми засега. Още не мога да преглътна, че HoB бяха преебани по тоя тъп начин и вместо да ги гледам в дрийм мач срещу FTR, на тяхно място са отбора на Ne Gi Znam Tez. Best Friends в тоя си състав ми е трудно да ги приема, щото Касиди си е сингъл кеист и ми е малко наврян от нищото. Прайвът Парти са си джобъри и те ... абе, не е ок първия кръг, доста по-яки неща можеше да има. Дано нататък станат по-добре работите. Пък и бившите шампиони - Рики и севън фуут бонака - ще видим ли нещо от тях, промо, сегмент, а-у? Барем в тубата да качат нещо. ----- Покрай дамите става все по-интересно, очаквам там да се пооправи картинката (най-накрая). Чакам да видя и какво ще става в Undisputed Kingdom, където очаквам да почва вътрешна вражда на Уордлоу с групата и там има предпоставки за добър мидкард фюд. Епа как става тая работа? Споко, Шибабата и Онаката са световно известни звезди. Ще счупят всички рейтинги. Скалата пасти да яде пред тях. Edited March 27, 2024 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 @baikiro - качеството на даден продукт не е свързано директно с продажбите му. А специално за кеча, Скалата и ТВ рейтингите мога да ти изпиша много, но какъв е смисълът. @Rainmaker - от тая картинчица, дето е на шоуто, изглежда като Оспри да е в МЕ. Ама който и мач да е, според мен трябваше малко повече да хайпнат Суърв - Такешта, поне една седмица билд можеха да му дадат. Не за друго, просто е супер голям мач, ще се счупят от бой, Суърв ще бъде оувър след него ... можеха малко да билднат - промота, сегменти, а-у ... За мен AEW супер малко билдват нещата си. Има много големи мачове, за които не пускат и едно въшливо видео. Елементарен пример - миналия Смак преди мача между Рей Мистерио и Ескобар пуснаха две-три минутно клипче, което ми беше повече от достатъчно да се надъхам за срещата им. Иначе нямах представа за историята между тях, а ми я обясниха в рамките на секунди. Съвсем различно беше усещането. В това отношение AEW има много, много да расте. Не може да се очаква от зрителите ти да са до такава степен кеч маниаци, че да знаят с детайли враждите от Япония и големите имена от Мексико. Сещам се за един подкаст на Wrestle Talk ,който гледах, и там пичовете обсъждаха Хачисеро и колко много им е харесал. Та единият пич се майтапеше как това бил един от най-добрите кечисти в света в момента, ама сега го виждали за първи път. И с много хора е така, с мене включително. Ако не си ти и @nWoHulkster и за мен често са непознати такива имена. Просто трябва повече да хайпват събитията си, иначе правят страхотни неща в AEW и супер много им се кефя. Rainmaker, baikiro, Razor-Ramon and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 27, 2024 Author Share Posted March 27, 2024 @gboy те пуснаха някакъв кратък пакет за Shibata/Ospreay: Иначе е факт, че не наблягат толкова много на това да запознаят зрителите с историите преди това, но аз съм останал с впечатлението, че целевата им аудитория е такава, която е наясно с подобни интернационални имена/истории, и съответно не намират нужда да го правят. Няма да е лошо обаче и да привлекат по-нови фенове извън тази ниша, но те си знаят, мен като фен ме интересува от моя гледна точка как стоят нещата. Относно Swerve/Konosuke, да, мачът заслужава повече внимание, но за мен е сложен 'колкото да има' и едва ли ще замесят чак толкова сериозно Takeshita в борбата за титлата точно сега. Просто използват това, че и двамата са наравно в ранкинг системата, за да дадат инерция на Swerve, като спечели. Сега, и не всеки телевизионен мач има нужда от предварителен градеж по принцип, но и аз бих искал да видя малко повече backstage промота/конфронтации преди определени срещи - както например Danielson/Shibata заслужаваше да получи далеч повече hype. gboy and Apex Predator 2 Quote Link to comment
gboy Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Ей го, адашът ме послуша и почна да прави видеа за предстоящото шоу. Ако ми прати някой лев, мога и да му покажа как се монтират такива работи Quote Link to comment
neshev Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Рисуваш ги публиките, баче Уил. Rainmaker and baikiro 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Rainmaker Posted March 28, 2024 Author Share Posted March 28, 2024 ^ Тамън щях да питам neshev той ли е създал въпросния тотално абсурден и нелеп събредит, от който сигурно по цял ден черпите материал с него. @gboy вече ги е казал нещата в миналата тема, явно без полза. За да не съм съвсем оф-топик, това е новият ранкинг: Apex Predator, gboy and Berbatov 3 Quote Link to comment
gboy Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Приятно шоу, без да е нещо велико. Но факт, че Дайнамайт продължава да доставя всяка седмица без изключение, включително и много добри кеч мачове. Will Ospreay Def. (Pin) Katsuyori Shibata - много добър въргал направиха двамата и си личи, че се постараха. И доста добри движения вкараха, като в същото време се опитваха да има качествен сторителинг. Оспри се издига с всяко шоу, просто се получава органично някак си. И тука победата изглеждаше супер значима и в голям мач. Факт е, че няма да е пет звезден, както беше последните пъти, но пак ще е с висок рейтинг, сигурен съм. Накрая с уважението между двамата успяха да го "запечатат" като важен момент. Като се замисля, може би това беше най-доброто нещо от цялото шоу. ----- Бъксовете и Прайвът Парти направиха досста сносен мач, а и промото преди него беше добро. Появата на Окада с Ферарито също беше колоритно. Към момента Матю и Никалъс много радват с тоя EVP гимик. В началото не ме кефеше особено, но е факт че налучкаха нещата и сега всяко промо им е култово. На ринга е ясно, че са най-добрите към момента. PP се постараха за шоуто и се получи. Имаше и няколко sick bump-а за цвят. Добър момент от турнира по двойки (първият такъв). ----- Женският мач беше интересен и за първи път в историята на AEW дивизията изглежда добре. Дано да не я осерат, щото Моне в момента е топ звезда и абсолютно заслужава да е в нещо голямо. Не знам защо Найтингейл взе мач на PPV-то срещу Джулия Харт, това е тъпотия за мен. Трябваше тая среща да си е на седмично шоу, Джулия да бие и за турнира да се изправи срещу Мерседес. Ненужно забатачване ми е това. Тони Сторм с добър сегмент също. ---- Orange Cassidy & Trent Beretta Def. (Pin) Matt Taven & Mike Bennett - абсолютно безинтересен за мен мач, както и целият фюд там, доколкото го има. Приемам, че става като за лоукард, но толкова. Касиди и Барета като отбор са ми супер зле. Ясно е, че участват в турнира колкото да паднат и пак е тъпо ... Тука по-скоро очаквам да развият историята с Уордлоу, че не е защитил неговите хора от UK. Ако има нещо хубаво от тоя мач, то е това. ---- Swerve Strickland Def. (Pin) Konosuke Takeshita - опитаха се в рамките на шоуто да надъхат колкото се може повече и това ми хареса. Видео промотата бяха доста добри. Има над какво да се работи в тая насока, но като цяло видимо подобрение. Дон Калис е един от най-добрите хийл мениджъри в момента и човека прави чудеса от храброст, за да издигне Такешта. Мачът се усети като нещо значимо. Може би не чак колкото ми се искаше, но определено имаше заряд в него. Може би и от качеството очаквах с една идея повече, но като за МЕ по free tv беше супер. Сега, не може всеки път да се потрошават на ринга хората. Суърв без Адам Пейдж малко взе да губи инерция, определено фюдът му с Каубоя беше много по hot тема отколкото тоя със Самоа Джо. С такива мачове го държат оувър, но според мен трябва бързичко да вземе титлата и да обърне нова страница, защото се усеща вече, че нещата се разтеглиха повече отколкото трябваше. За мен правилното решение беше той да я вдига на Revolution. Явно просто от уважение към Джо не го направиха, което е голяма грешка. Самоанецът, колкото и да е велик и колкото и да съм му фен, вече не може да е лицето на такава компания. Транзит шампион беше и трябваше да пуска бързичко пояса. Особено в момента си личи, че топ звездите са Суърв, Окада и най-вече Оспри и е просто нелепо той да е с пояса. ---- Извън мачовете - топ видео за Браян Даниелсън , силен коментар от Моне и много добро промо от Роудс. Не знам защо решиха точно пък с Бучър да му организират мач, мисля, че имаше доста по-оувър кечисти, с които да се бори. Бучър беше ОК като за изненадващ опонент миналата седмица на Суърв, но не виждам що го бутат да джоби на рандом принцип всяка седмица. ---- Като цяло приятни два часа и чакаме тоя път Collision-а, защото се очертава да е доста добър. За билетите - около 3.5 са продадени, което си е добре за AEW. Друг е въпросът, че са запазили огромна зала и това е повод за подобни хейтърски снимки. Много се коментира, че трябва просто да си правят шоутата в по-малки зали и толкова. Вероятно и това ще стане в някакъв момент. Berbatov, Razor-Ramon, Rainmaker and 1 other 4 Quote Link to comment
gboy Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Apex Predator, baikiro and Berbatov 2 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 28, 2024 Author Share Posted March 28, 2024 (edited) Шоуто и тази седмица беше силно. Shibata vs. Ospreay беше много добър мач, който отстъпваше, естествено, на сблъсъка им от 2017, но това е нормално. За мен само това, че мога да гледам Shibata активно на седмична база, си е страхотно и представянето му отново беше достатъчно задоволително. Беше една идея по-различен на фона на останалите мачове на Ospreay, които съм свикнал да гледам. Хареса ми как Shibata изглеждаше като много по-коравото копеле от двамата, outstrike-ваше напълно Ospreay или постоянно го контрираше в някой от захватите си, като Ospreay пък компенсираше това с бързината си и освен това и sell-ваше качествено офанзивата на Shibata. Въобще Shibata си изглежда като легитимна заплаха в AEW с тези последните два мача, което ме радва. Супер момент и с размяната на респект между двамата след това. Видео пакетът за Danielson беше доста добър. Okada отново изглеждаше като мега звезда с излизането от Ферарито и титлата. Жалко само, че в това шоу нямаше build за мача му с PAC. То и покрай TNT и International титлите не знам какво ще се случва. Young Bucks vs. Private Party се получи много приятен отборен мач. Young Bucks са си най-интересни в heel-ска роля и това си е факт за всеки, който ги е гледал повече. Хареса ми как след falcon arrow-а от барикадите почти цялата офанзива на Bucks-овете беше фокусирана върху гърба на едното момче, включително и финалното изпълнение. Изглежда горе-долу ясно, че отиваме към нов FTR vs. Young Bucks мач - което ме подсеща да прегледам предишните им срещи, които съм пропуснал. Женският мач беше на ниво, макар и да не ги знам много-много. Иначе Mone отново си изглеждаше като звезда, интересно дали въобще ще има мач на Dynasty. Best Friends vs. Undisputed Kingdom беше просто окей мач, без да има нещо дразнещо за мен. Щеше да бъде по-интересно да видим Chuck Taylor и Beretta заедно в отборния турнир, но както и да е. Сигурно ще направят нещо покрай Wardlow от завършека, както написа gboy. Takeshita vs. Swerve беше вторият наистина силен мач от шоуто. Видео пакетите с Callis и Takeshita, а след това и със Swerve също си бяха супер. Тоест, AEW тук hype-наха мача преди това, който както очаквах, беше мейн евентът вместо Ospreay/Shibata. Като изпълнения и атлетизъм нещата бяха на много високо ниво, което и се очакваше, когато имаш двама performer-и като тях. Контрите, които видяхме от двамата, също бяха впечатляващи. Може би любимият ми момент от мача беше контрата на Swerve от pop-up powerbomb в stomp. Хареса ми и този детайл с нараненото рамо на Swerve. Takeshita напълно заслужава да е с някоя от midcard титлите тази година и е хубаво, че и в мачовете, които загуби напоследък, все пак изглеждаше доста силен, макар и предвидимите изходи. След това включването на Samoa Joe си беше кратко, точно и ясно и съм надъхан да видя какво ще направят следващата седмица. Сега, аз не съм следил активно през 2023, за да дам мнение на база на това, но не съм съгласен, че е нелепо Joe все още да е шампион. Най-малкото, че все още е топ кечист, интересен е, прави и добри промота. За мен си се развиха много добре нещата на Revolution с това как Hangman умишлено прецака Swerve и нямаше да се усети като толкова голям момент, ако беше спечелил титлата в троен мач, и то на същото шоу, на което главният фокус беше върху пенсионирането на Sting, вместо да го направи сега срещу Joe. Вече след това е ясно, че той и Ospreay ще са може би главните фигури. Edited March 29, 2024 by Rainmaker gboy, Berbatov and Apex Predator 3 Quote Link to comment
neshev Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Тазседмичната инстантна класика, наречена Динамит, е била гледана от 747 000 ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА БОРБА (0.23 в ЛЕ ДЕМО). Berbatov and baikiro 1 1 Quote Link to comment
nikolov933 Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 1 hour ago, neshev said: Тазседмичната инстантна класика, наречена Динамит, е била гледана от 747 000 ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА БОРБА (0.23 в ЛЕ ДЕМО). Вече няма никакъв шанс за тая компания. Закривай. Quote Link to comment
gboy Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Понеже не ми се прави отделна тема, пускам видеото тук Тони Кан и Бишоф си се заяждат в социалните мрежи и вчера Бишоф пусна тоя лайв, за да му отговаря Честно казано, мега култово се получи, Бишоф нахрани Тони Кан old school и му сипваше в продължение на час, че и повече, като беше събрал цяло тумба AEW hater-и в коментарите , да си плюят заедно. Винаги слушам с интерес такива шоута, защото говори много за тв драматургия и макар отдавна вече да не пиша тв шоута, остава си ми тръпка. А и като цяло е прав за едно нещо - истории се разказват по един и същ начин още от пещерно време и това си е занаят. Другото е, че и критиките му не са безпочвени в голямата си част, макар че е ясно, че сме там за сеира, не за лекциите. Имаше доста култови лафове, като това, че Тони Кан бууква като 14 годишен и т.н. Забавно е, ако не друго. ------- Иначе, ако трябва по-сериозен коментар - нормално е хората от бизнеса да мразят Тони Кан. Особено тези от едно време като Бишоф, Винс Русо, Джим Корнет и т.н.. Не е лично, просто той олицетворява всичко, което те не понасят, а именно смарковете, IWC, оценяване на мачове с разни звездички и т.н. Тяхното разбиране за кеч е съвсем друго - за тях кечът трябва да е това, което е бил през 80-те и 90-те (когато те са си и в пика) - преди всичко зрелище пред публика от маркове, които да впечатляват с фрийкшоу и крайни промота. Не ги виня за това, въпрос на вкус е, но е факт, че кечът се промени много след средата на 90-те и особено с навлизането на бързия интернет по-късно. Вече не минават тия неща. Не можеш да ме впечатлиш с това колко е грамаден Big Show, пък и трудно ще ме излъжеш, като му лепнеш още десет санта отгоре в представянето му. Кейфейб е почти невъзможно да държиш при сегашните социални мрежи, нито пък да очакваш, че някой ще ти чака шоутата по телевизията. Времената са други и толкова. За добро, за лошо - това е. Rainmaker 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) Бивш worker няма. AEW им дойде дюшеш на тия пичове, защото им даде материал да пълнят тричасови подкасти. Видеата, в които хранят AEW, са много по-гледани от всичко останало, за което говорят. Нормално е да продължат да критикуват. Tony Khan си вкарва жесток автогол като ги адресира, с което затвърждава мнението, че е едно разглезено богаташче, което не може да приема критика. Все пак да се върна на темата, продължава да не изумява как за няколко седмици тотално обезличават новите попълнения. Не знам кой е излъгал Тонката, но Mercedes Mone е слаба и кринджава на микрофона. Нейната харизма е по-скоро като тази на Jeff Hardy. Има присъствието, без промо именията. Все повече бие на това, че Тонката е заложил на една куца кобила, която все още не е възстановена от контузията и може би никога няма да е. Ospreay е ясен. Пълна аотяга, но как да стане с някакви безсмислени 20 минутни мачове всяка седмица, където midcard маняци като Kyle Fletcher и Shibata са му равностойни през цялото време? А програмата му с Danielson е абсурдна. Okada също е просто един там. Партньорството му с хора като The Young Bucks сринаха каквато и аура да е имал. И му натресоха някаква midcard титла, за която никой не го ебе. Edited March 29, 2024 by neshev Rainmaker 1 Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 29, 2024 Author Share Posted March 29, 2024 (edited) 40 minutes ago, neshev said: Ospreay е ясен. Пълна аотяга, но как да стане с някакви безсмислени 20 минутни мачове всяка седмица, където midcard маняци като Kyle Fletcher и Shibata са му равностойни през цялото време? А програмата му с Danielson е абсурдна. Ти как точно очакваш да squash-не примерно Shibata, който е презентиран като един от най-коравите пичове в кеча и идеята е да го изцедят максимално, докато все още е активен? Естествено, че ще стои равностоен през цялото време на Ospreay. С Fletcher също беше идеята да го издигнат. Като Ospreay е срещу силни на ринга кечисти (особено Shibata), естествено, че ще му дадат да направи 20-минутен мач в компания, в която ин-ринг частта е на пиедестал и добрите мачове са едно от главните неща. Иначе последните му промота в шоутата получиха много добър отзвук (и освен това и е вероятно най-over човекът в компанията в момента) - вече ти какво мислиш там, е друга тема. За програмата с Danielson, че била абсурдна - ако е абсурдно да дадеш на феновете тотален dream мач, в който двамата излизат, за да покажат кой е BITW... 40 minutes ago, neshev said: Okada също е просто един там. Партньорството му с хора като The Young Bucks сринаха каквато и аура да е имал. И му натресоха някаква midcard титла, за която никой не го ебе. А какво, трябваше да му дадат веднага световната титла ли? Или да си го представят по същия начин както в New Japan, вместо да го обърнат heel и да направят нещо свежо, като го замесят с Елита и евентуално поставят история за нов мач с Omega. Относно аурата, той отвсякъде си е презентиран като звезда - особено с Ферарито и кадрите в началото на шоуто... Edited March 29, 2024 by Rainmaker Berbatov, gboy, Razor-Ramon and 1 other 4 Quote Link to comment
kabakov Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) Вечния дуел - един сере върху всичко в дадена компания, а другия го е налапал до сливиците на същата компания. Това май вече сме го гледали преди 2010 - WWE vs. TNA... Edited March 29, 2024 by kabakov Berbatov and baikiro 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 1 hour ago, kabakov said: Вечния дуел - един сере върху всичко в дадена компания, а другия го е налапал до сливиците на същата компания. Това май вече сме го гледали преди 2010 - WWE vs. TNA... Така е, но победителите никога не ги съдят. Затова @Rainmaker влиза малко с хендикап срещу @neshev, защото защитава губещата страна. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 1 hour ago, neshev said: Tony Khan си вкарва жесток автогол като ги адресира, с което затвърждава мнението, че е едно разглезено богаташче, което не може да приема критика. Точно в тоя ред на мисли Бишоф каза много интересно нещо за Дикси Картър - че по време на предаванията не е гледала шоутата, а е гледала туйтър и какво пишели смарковете. Малко е в двете крайности тука - страта школа тип Бишоф, Корнет, Винс и прочее са на мнение, че няма какво да се занимават с някви маркове, което не баш така. От друга страна по-новите в бизнеса, като Тони Кан, пък прекарват твръде много време в интернет филмарщини. Според мен истината е някъде по средата - не можеш да кълвеш на всеки тейт с по десет лайка отдолу, както и не можеш да игнорираш тотално фийдбека. За мен пред AEW стоят два въпроса в момента - как ще си сключат сделката н WBD и как ще се справят с негативния тренд в нета. Абсолютно всяка една компания, в момента в който стане по-голяма, го преживява това. Токсична атмосфера - блогъри, влогъри, инфлуенсъри и т.н. почват да серат върху нея. WWE го преживяха сто пъти последните десетилетия. Въпросът е дали в AEW имат потенциала да обръщат такива трендове. Щото към момента има такъв тренд и той се вижда. За Окада и Оспри и аз не съм съгласен - топ са засега и двамата в AEW. Хора като Шибата не могат да ги разглеждат като мидкардъри (макар че реалто момчето си джоби). Просто в момента WWE изсмуква цялото внимание от кеч феновете и е нормално AEW да страдат от това. Каквото и да направят, до кечмания не ги виждам да станат гореща тема. Не и със Скалата от другата страна. Berbatov, Razor-Ramon and Rainmaker 3 Quote Link to comment
neshev Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 WCW имаха "Where The Big Boys Play", AEW имат "Where The Best Wrestle". baikiro and Razor-Ramon 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 Quote Per Wrestlenomics, Dynamite netted 747,000 viewers and a 0.23 rating with the 18-49 year old demographic. This is the first time Dynamite’s viewership number has dropped below 750K since losing last October’s Tuesday night war against NXT. It’s the lowest demo rating Dynamite has drawn since being bumped to a Saturday in October 2021. In other words, this week’s numbers are about as bad as it gets for Dynamite when airing in its typical Wednesday night time slot. You have to go back to an empty arena June 2020 episode airing opposite NXT to find a demo rating lower than this for AEW on a Wednesday night Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Smegma Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 neshev вече ги пусна рейтингите, моля още някое шизо да ги пусне за трети път, номинирам kabakov понеже виждам, че и той е редовен. Със сигурност топ 3 на New Japan + Kenny Omega, GOAT tier кечисти като Danielson и Joe, мидкард атракции от сорта на Darby, Takeshita, Shibata, PAC, двата най-добри отбора YB и FTR не правят най-стакнатия ростър от към in-ring в историята на този бизнес. Това даже без да изброявам new gen маняците ала MJF, Hangman и Swerve. Midlife crisis-a на Dwayne е забавен, но има хора за които Kazuchika Okada е религия и не сме никак малко Аз лично съм надъхан за Dynasty. Дори и да няма нещо повече от това, Ospreay/Danielson и Swerve/Joe вървят доста добре за момента. Razor-Ramon, gboy, pukkod and 2 others 5 Quote Link to comment
nWoHulkster Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 27 minutes ago, baikiro said: Per Wrestlenomics, Dynamite netted 747,000 viewers and a 0.23 rating with the 18-49 year old demographic. This is the first time Dynamite’s viewership number has dropped below 750K since losing last October’s Tuesday night war against NXT. It’s the lowest demo rating Dynamite has drawn since being bumped to a Saturday in October 2021. In other words, this week’s numbers are about as bad as it gets for Dynamite when airing in its typical Wednesday night time slot. You have to go back to an empty arena June 2020 episode airing opposite NXT to find a demo rating lower than this for AEW on a Wednesday night On 3/28/2024 at 9:56 AM, baikiro said: Crybaby смаркът вика дръжте crybaby смарковете. Горд съм с теб, Кире. Най-после започваш да пускаш качествени мрънкащи кеч постове за шоута, които не гледаш, като един истински гнусен интернет смарк! baikiro, gboy and Rainmaker 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts