Jump to content

Олимпийски игри 2024 в Париж- Кои спортове ще следите?

lunatic fringe

Олимпийски игри 2024  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3 minutes ago, neshev said:

Не, твърдя, че не са половината борци, както твърдеше в началото. :D

Моя грешка, признавам, не са по 8 на категория - по четири-пет са. :unsure:

---

Тука, между другото, съм извадил само руснаците и американците. Има и още няколко кубинци, грузинци и японци, в тая ситуация. 

Иначе за това, че школата ни се преебава жестоко от години и си губим позициите, не мисля, че има две мнения. 

Just a fan

За мен лично не е проблем да се натурализират, стига да са на най-високо ниво и да ни носят медали. Проблемът е, че на тия Олимпийски практически нямаше българи, които дори на теория да ги броиш за сигурни медалисти, доколкото може да има такива, особено след това, което направиха момичетата от ансамбъла. От тези, които ги броихме за такива май само Карлос взе. Боряна се водеше за втора цигулка на Стилияна, която не успя, ансамбъла и те, Андреев няма как да го броиш за сигурен, защото той почти винаги е около 3-5 място, въпреки че за щастие успя да се пребори.

Баланс трябва между двете. Натурализирани или не, трябва да си някакъв невиждан темерут да не се зарадваш, че България печели медал, камо ли пък злато. Да, гледайки как не ги ебе особено, докато върви химнът и вдигат знамето, в контраст с Карлос не е много гот, ама се преживява.

Ponetron

Едва ли има треньор, който при равни условия, да избере Рамазан Рамазанов пред Иван Иванов. Но като втория няма желание, не става. Тези, които аз познавам и са запалени по борбата, я ползват единствено за трамплин към ММА например. А там има и повече пари, естествено. Кой ще ти остане във борбата, където ако Гришата или Вальо Йорданов, не ти дадат добра заплата, трябва да разчиташ на 1500лв на месец от държавата? И тази заплата е ако си в олимпийски спорт. Ако си в такъв като другото таекуондо и каратето тая година, го духаш :D 

Аз съм сигурен, че Рамазанов и Новиков сега са запалили пет пъти повече българчета по борбата, отколкото Дудова. Нищо лошо към момичето ама тя е останала в 2020та, когато последно направи нещо. Не вярвам да са й спрели достъпа до Тетевен, където са всички останали борци. Друг пример е Божидар, който беше касиер в Лидл цяло лято и спеше в залата в Сливен за да стигне до медала. И заради такъв като него, в момента циганетата са напълнили залите по щанги. Тоест като няма условия, търсиш тези с желанието. Като няма такива с желание, взимаш от чужбина. Има и вариант да направиш условия и бази ама само като видиш Червено Знаме и темата приключва. База създала десетки олимпийски тъне в разруха. Добре че поне имаме Белмекен още.

Аз съм оптимист, че идва добра вълна от спортисти и една от причините ще е и заради тази Олимпиада. По Карлос Насар си личи колко са зажаднели хората тук за успехи. А и не вярвам някое дете да не иска да е като Карлос в момента.

В дълбок филм си, ако мислиш, че някой ще става борец заради МАГОМЕД РАМАЗАНОВ. :D

Ponetron

Заради него, не. Заради успеха му, да. Едно е утре сутрин в залата в Търново да влезе Георги Иванов, шампион на мазните борби в Марково, друго Рамазанов, олимпийски шампион.

Последните 3 световни (Под 23 и 20 годишни) нямаме медал в борбата, но добре, чекаме ги тия ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ НА АМАТЬОРСКАТА БОРБА. :D 

Махни наемниците и сме с 3 медала тази Олимпиада, тъй че не виждам особени поводи за оптимизъм. 

Just a fan
27 minutes ago, HEIDENREICH said:

Илияна изкара ли обръчите?

Ти си виновен дейба, прокоби ги с обръчите излезли от путката на Раева... :(

• LMFAO 1
54 minutes ago, Ponetron said:

Заради него, не. Заради успеха му, да. Едно е утре сутрин в залата в Търново да влезе Георги Иванов, шампион на мазните борби в Марково, друго Рамазанов, олимпийски шампион.

За съжаление не съм сигурен, че в момента имаме потенциала да създадем шампион в нашите школи. :unsure: Дори на теория да дойде някой достатъчно талантлив, тука просто не могат да го подготвят  да бъде състезател на това ниво. 

Със сигурност е огромен стимул да имаш за пример шампион от олимпиадата, а не от републиканското, това е така, но кел файда, като в крайна сметка те тренира чичо Гошо, лекар няма, а условията са от мизерни по-мизерни. Накрая пак ставаш просто един посредствен състезател и толкова. 

Ponetron

Снайдер замина пак :D

5 minutes ago, gboy said:

потенциала да създадем шампион

Потенциал не знам дали имаме, но условията започнаха да се създават. Дали ще дадат резултат, никой не знае. Ето, чух че Симеон Щерев са върнали при някои от момичетата. Касабов не видях на Олимпиадата, вместо това Валентин Ангелов ги водеше. Явно нещо се случва и търсят формулата. А и да не забравяме, че ГГ тази година се отърва от футболния ЦСКА и се зае изцяло с борбата. Ако е решил да променя нещо, ще се види до макс година. А ако наистина е почнал, резултати ще има след поне 3-4. Ето, и този Ферниев, който водеше Новиков онзи ден, днес е обявил, че напуска. Ще е интересно кой ще сложат вместо него. Борбата не е спорт, който лесно се следи, защото няма информация, но поне можем да си правим изводи.

И на мен ми се гледат българчета, но то такива няма от Валентин Йорданов. Не знам как си мислите, че от сега за утре ще се пръкнат някакви.

Ще оправи борбата, колкото оправи ЦСКА. :D

Американците са доста леш на тази Олимпиада, май и на тях ще им се наложи да натурализират дагита. :(

Edited by neshev
Just a fan

Зависи дали в борбата ще позволи "да си топят човката". ЦСКА не го оправи, защото е упорито шиле, което искаше нещата да се правят само, както той каже. Борбата му е по-насърце и може в нея да е една идея по-благосклонен, а пък и парите, с които може да се преебе са в пъти по-малко. :D 

Нямам проблем да има един двама наемника, но почти всичките ни медали да са спечелени от такива със сигурност е много притеснително. Бих стигнал дори до крайност, че е по-добре, да има по-постна Олимпиада, но съставена от български състезатели или такива прекарали по-голямата част от кариерите си в България, отколкото от наемници за чийто успехи имаме минимален принос. Подобни "успехи" могат да се използват само за да хвърлят прах в очите на хората, че видиш ли, "спорта ни не е чак толкова зле".

Да спечелиш медал, макар и златен, няма да вдъхнови десетки деца да се занимават с даден спорт и това да резолира в бъдещи успехи. Много по-важни неща са школите, треньорите, различни кампании и инициативи.            Атлети като Ибанес, Ализаде, Рамазанов и Новиков няма да допринесат по никакъв начин за развитието на българският спорт, защото най-малкото те самите не чувстват никаква принадлежност към България и едва ли ще служат като вдъхновение на когото и да е, след като приключи Олимпиадата. Още по-малко вярвам някой от тях да инвестира пари или време в подготвяне на нови кадри. :D 

Със сигурност половината ти медалисти да знаят само как изглежда знамето ти не е нещо с което да се гордеем.

Съгласен съм и с @MJ23 за Карлос Насар. Той има българско самосъзнание, получи статута на национален герой и е най-добрият в света. Проблемът ми с него е, че няма как човек който кара пиян и надрусан с 200 да е пример за децата. Аз не искам бъдещото ми дете например, да се припознава с такъв човек. Да кажеш "Всеки е млад, всеки прави грешки" си е чисто путкенско изказване. На едни години сме, аз никога не бих си позволил такова нещо. Да се оправдаеш по този начин звучи все едно е нещо нормално да летиш с амфет и кока в кръвта. А не бива да е, очевидно. И гледайки колко е арогантен още на тези години ми е много трудно да повярвам че си е научил урока и тези неща са зад гърба му. Особено след такъв успех, какъвто постигна вчера. :(

Бобенце, не говори за арогантност, че заради твоята арогантност, дъртият коч, Чичо Митко, ти взе ника. :(

Иначе, Карлос Насар твърди, че не е бил под въздействието на наркотици, докато е правил гонки с полицията. Мога само да спекулирам, но с химията, която взима, в извън състезателен период щеше да светне за цялата Менделеева таблица. Кръв не е давал, доколкото знам. Тъй че, ако залогът ти е потенциален допинг скандал, не бих се изненадал, ако каже "да, пичуи, напуках се на амфети на предния ден". :D 

Edited by neshev
Just a fan

Тихомир с 2.27. Ми евала, на предните игри скочи с 10см надолу.

7 minutes ago, neshev said:

Иначе, Карлос Насар твърди, че не е бил под въздействието на наркотици, докато е правил гонки с полицията. Мога само да спекулирам, но с химията, която взима, в извън състезателен период щеше да светне за цялата Менделеева таблица. Кръв не е давал, доколкото знам. Тъй че, ако залогът ти е потенциален допинг скандал, не бих се изненадал, ако каже "да, пичуи, напуках се на амфети на предния ден". :D 

И щом не е взел нищо, бяга от полицията вместо да отбие като пич? Плюс това шофира без книжка. Всеки сам може да си прецени ок ли е това.

Ето и точните му думи: :D

Не бях пил, карах агресивно. Колата ми е мощна и бие на очи. Тогава карах така, че да не бия на очи, но бързах за някъде. Полицаите бяха точно на ъгъла, а аз пред тях дадох повечко газ. След това реших, че мога да ги изпреваря. Те бяха отцепили района, не правиха рискови изпреварвания, бяха ме обкръжили навсякъде. 

Бях с амфетамини и метаамфетамини, бях на парти, кексчета ядох", разказа още за случилото се в Слънчев бряг.

"Ако бях на допинг проверка, щеше да излезе положителна. Правих диета, с която да го изчистя за 7-8 дни. Доста запознат съм с лекарствата, от малък съм внимателен и се интересувам заради постоянните допинг проби", добави Насар.

Това не сме ли го обсъждали хиляда пъти - повечето спортисти-звезди са пълни боклуци като хора :D Откакто има социални мрежи особено много пролича това. 

Ponetron

Тия тъпаци на скока на височина защо не си взеха два златни и да си бегат? Тоя лаком американец му пожелавам среброто сега :D 

LightOne
23 hours ago, HEIDENREICH said:

Илияна изкара ли обръчите?

Илияна, изкара салфетките, но няма да пусне кокала.

Пред Кралицата се коленичи и се свежда глава!👑

Предопределените минават през Ада!🔥

В хронологичен ред:

Стилияна е най-силната гимнастичка в света! Само тя при безгрешна игра на Олимпиадата и при безгрешна игра на Варфоломеев можеше да победи германката. Стили отпадна и не участва на големия финал. Предопределените минават през Ада!

Даря беше най-силната гимнастичка на финала на Олимпиадата. Математически, когато е безгрешна Боряна и София не могат да я победят. Тя справедливо е Олимпийски шампион. Тук ще добавя само едно изречение. Аз винаги съм харесвала състезателя Даря! Винаги!

Боряна Калейн е Кралицата на Омимпийските игри! Тя изнесе лекция какво означава симбиоза между изкуство и математика. На това състезание нямаше състезател с нейните композиции, с такава класа, с такава артистичност, с такава прецизност, с такова въздействие! Просто с една дума - Кралица! Шампионът си е шампион, бил той и Олимпийски, нооо… пред Кралицата се коленичи и се свежда глава! 

Ансамбълът допусна сериозни две грешки и на първото изиграване, навакса с отлична игра на второто. От седми станахме четвърти. Няма по-болезнено място от четвъртото. В подножието на медалите, но без медал. 

2-ро, 4-то и 11-то място. Никак не е зле. Но всички знаем, че можехме повече. Очакванията към нас бяха огромни и това беше нормално. Бяхме много силни цяла година. Спечелихме всички важни състезания. Загубихме златните медали на Олимпиадата. Но на същата тази Олимпиадата състезатели и треньори осъзнаха, че същността е Пътят! Падаш, умираш, намираш сили да се изправиш, да продължиш, да устоиш на изпитанията, за да се превърнеш в нещо много по-голямо от шампион. Да се превърнеш в Кралицата на художествената гимнастика! Да се превърнеш в осъществения треньор! 

Бубе, Марияна, Брани! Благодаря за удоволствието и гордостта, които ме карате да изпитвам в този момент! Обичам ви!❤️

Ще съм честна и ще кажа, че малко повече любов в момента изпитвам към Валя, Стили, Весето, Ясена и момичетата ни, защото сега точно те имат нужда от повече любов. Това е спортът.

Печелим, губим, ставаме и продължаваме! Важно е да се учим, да виждаме грешките си и да вървим уверено напред.

И аз очаквах повече, но след тази турболетна Олимпиада мога само да кажа: 

Благодаря ти за всичко, Господи, което стовари върху плещите ни за тези три дни!❤️

Плещите й издържат товара на Господ, та едни клетви на чичо Райх ли няма да издържат. 😄

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Ponetron
3 minutes ago, MJ23 said:

Леля Илияна я е пазила от набези.

Освен тя да е дала гъза.

Абе, изведнъж стана голяма скука. Аз не знам кво правих преди да следя 3 спорта едновременно. И ми е супер странно да имам един отворен таб в браузера :D

Равносметка не мога да правя, защото гледах твърде малко от тази олимпиада, но с всички тези натурализирани спортисти очевидно е постигнат някакъв прогрес спрямо предишните олимпийски игри. С изненада установих, че сме изпреварили сърбите по медали. Като цяло ги смятам за далеч по-успешни от нас във всички отборни спортове, но очевидно освен Джокович нямат силни индивидуалности в останалите спортове.

Spoiler

IMG_0079.thumb.png.99d8b3b8f9d53e477c9bc6c572d5debe.pngIMG_0080.thumb.png.2abd2603ea9ef383430f6303b19f505b.png

Edited by Monteso

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Brutalnia

По-важното е, че сме далеч пред турците и оня троянски трол отново е насрал.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Just a fan

Сега на закриването ще ни покажат ли френски пидирасти как си правят оргия? Искам извращения, мама ви дееба.