Jump to content

Олимпийски игри 2024 в Париж- Кои спортове ще следите?

lunatic fringe

Олимпийски игри 2024  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Just a fan
46 minutes ago, Ponetron said:

Кирил влиза с около 100кг тегло, аз лично се притеснявам как ще изглежда до тия орангутани :D Но пък беше с Михаин Лопез на лагер, дано да си е изградил добра стратегия. Впрочем двамата фаворити -  Лопез и иранеца, може да се срещнат още на 1/4 финал, което ще е още утре най-вероятно.

Тежки ще му дойдат според мен за съжаление. Между контузията и категорията е много тегав филм да стигне до медал, ама дано му върже,

Ponetron

Аааа, Ноа Лайлс. Май беше над 2 коефицент да я вдига :D 

И сра на цяла Америка, която го мразеше след онова изказване за NBA :D 

HEIDENREICH
10 hours ago, Lag4 said:

Доста над 2 беше, аз мернах 3.50-3.60 из някакви букита.

Олимпик, СПИШ ПУТКООО !

The Olimpic Hero
35 minutes ago, HEIDENREICH said:

Олимпик, СПИШ ПУТКООО !

Да, да. Той супер близък финал, като всичките финишираха в рамките на 10 стотни, а златният медал се реши на фотофиниш. Аз да не съм балък да играя подобни комарджийски състезания, ве ееееееееееееееееееееееей!? Аз играя само на сигурно! Когато с невиждания ми и гениален анализ съм изчислил, че 100% залогът ми ще излезе. Както ще е с Карлос Насар!

• LMFAO 1

Sashundera

Не се съмнявайте в прогнозиционните сили на Олимпик, все пак ОЛИМПИЙСКИТЕ игри са кръстени на него!

Е...това с Коди и КМ39 - може да се престорим че не се е случило. :beer:

• LMFAO 1

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Ponetron

Мутрата и шеф на Таекуондото - Слави Бинев, е в Париж. Няма кво да стане вече. Иранчанката ни носи златото.

image.png.cda155cc774d2ed2f60549354add9f5e.png

Ponetron

Киро опита да излъже чилиеца ама онзи излезе по-хитър. Тая среща можеше да приключи още като свалиха чилиеца на партер. От там нататък беше ясно. А опитите на Киро да го повдигне бяха забавни :D  Тоя чилиеца играе най-курвенските мачове, които съм виждал :D Но не го обвинявам де, има си тактика човека и си действа по нея. Взе и втората среща по същия начин. Стискаме му палци в 22 да вземе и 1/2 финала и Киро да опита пак на репешажа.

Иранчанката в таекуондото изтегли май кофти жребий. Излиза срещу втората в схемата още в началото и то от Иран като нея :D 

Edited by Ponetron
HEIDENREICH
31 minutes ago, Ponetron said:

Иранчанката в таекуондото изтегли май кофти жребий. Излиза срещу втората в схемата още в началото и то от Иран като нея :D 

Що ли не съм учуден... Откъде ни налази такъв карък тая олимпиада ? Чудна работа,май ще викаме маг Фидан.

Just a fan
16 hours ago, Ponetron said:

Не го мисли, до ден-два Ибанез го хващат с допинг и оставаме с кур в гъза.

Edited by Just a fan

На турнира по волейбол Франция ги подпряха тежко с червен картон в тайбрека за Германия, велика тесла.

Ponetron

@Just a fan Клетвата срещу Симон Байлс от оня ден, днес хвана. Сребро и 5то място като за второто се преби от дъската. Тая тема е с магични сили.

Just a fan
23 minutes ago, Ponetron said:

@Just a fan Клетвата срещу Симон Байлс от оня ден, днес хвана. Сребро и 5то място като за второто се преби от дъската. Тая тема е с магични сили.

Знам, гледах и двете състезания. Не може да й се отрече величието, ама трябва да има някакви граници. Бразилчето btw. :wub:

Междувременно Фермин тегли Испания на гърба си. Гол и асистенция в групите, два гола в 1/4 финала, гол и асистенция на 1/2 финала. Невероятен сезон прави, необяснимо такъв. Писал съм ги и преди, но историята му е луда работа. 2022/23 го пращат под наем в Линарес, защото беше отписан от Б отбора. 2023/24 Шави изненадващо го вика на турнето в Щатите, където вкарва на Мадрид и му дава шанс в първия отбор. Оттогава 16 гола и 3 асистенции, повечето като резерва. Евала на тоя пич.

Edited by Just a fan
  • Upvote 2

Михаин Лопес се класира за финала и утре ще се бори за пета поредна олимпийска титла. :beer:

• Upvote 2
Ponetron

Чилиецът е великан :D Той даже не се опитваше, само чакаше партера. И това три срещи поред. Поне дръпна Киро на репешаж. Сега Лопес да му ебава мамата вече.

Тая 20-годишната американка просто им ебава майките. Шон да я подписва. :D 

The Olimpic Hero

Арманд Дуплантис е един от най-големите атлети на нашето време. 6.25 и пореден световен рекорд за него. Едно време мислехме, че рекордите на Сергей Бубка никой никога няма да ги бие, но ето, че сега шведът е пълна машина.

3 hours ago, HEIDENREICH said:

Откъде ни налази такъв карък тая олимпиада ? 

On 7/27/2024 at 4:23 PM, The Olimpic Hero said:

Ще вземем между 4 и 7 медала.

:unsure:

• Haha 2
  • LMFAO 1

The Olimpic Hero

Шматки, смешно ли ви е? Айде като сте баровци, сложете бас срещу мен, че ще имаме Под 3.5 медала. Тоест три или по-малко. Аз ще взема линията Над 3.5, тоест 4 или повече. Айде да ви видим, отворените. Мишки, мишкари, мишоци такива? Не са се събличали по физическо, не са гледали и 2 часа спорт през живота си, ще спорят срещу мен - дето съм топ анализатор и мога със затворени очи да посоча всичко, което ще се случи. Хващаме ли баса, а!?

Hachiko
2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Шматки, смешно ли ви е? Айде като сте баровци, сложете бас срещу мен, че ще имаме Под 3.5 медала. Тоест три или по-малко. Аз ще взема линията Над 3.5, тоест 4 или повече. Айде да ви видим, отворените. Мишки, мишкари, мишоци такива? Не са се събличали по физическо, не са гледали и 2 часа спорт през живота си, ще спорят срещу мен - дето съм топ анализатор и мога със затворени очи да посоча всичко, което ще се случи. Хващаме ли баса, а!?

Някой е пребозил с Киро Брейка!

kabakov

Тихомир Иванов - висок скок - няма да стигне финал

Пламена Миткова - дълъг скок - няма да стигне финал

Хавиер Ибанез - бокс - стискам палци за финал, вече е с медал така или иначе

Йоана Георгиева - кану 1500 метра - надявам се на финал, там предпоследна или последна

Боряна Калейн/Стилиана Николова - все я някой от уредите ще вземат медал, надявам се на поне 1 златен, без значение за коя

Ансамбъл художествена гимнастина - задължителен медал, дали ще е златен - надявам се

Тодор Михалев - модерен петобой - сериозно ли...

Кимиа Ализадех - надявах се на медал ама при тоя жребии...

Иван Димов - щанги - няма да хване медал

Божидар Андреев - щанги - надявам се поне на бронз

Карлос Насар - щанги - ако сам не се насере - злато със световен рекорд.

Могамед Рамазанов/Аик Мнацакиан/Мацикян... абе заеби/ Семен Новиков/Кирил Милов (ще видим днеска) - борба - все един може да хване бронз

Биляна Дудова/Юлияна Янева - едва ли ще хванат ръка...

Май към 5 медала ги изкрах.

The Olimpic Hero
2 minutes ago, kabakov said:

Боряна Калейн/Стилиана Николова - все я някой от уредите ще вземат медал, надявам се на поне 1 златен, без значение за коя

На Олимпийски игри в художествената гимнастика няма отделни уреди, в които да се раздават медали, както е в спортната гимнастика. Тоест е слабо вероятно Стиляна Николова или Боряна Калейн да спечелят медал в индивидуалната надпревара. Може би Николова има много лек шанс, 5-а е по коефициент, като третата и четвъртата са с подобни.

Bobotsi
29 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какво си готов да загубиш?

The Olimpic Hero
Just now, Bobotsi said:

Какво си готов да загубиш?

Определи ти залога.

Ponetron

Шок в женската борба :D GOAT-а на най-леката категория -  Yui Susaki отпадна още в първи кръг от индийка. Сега ще сложи някой грозен бронз до всички тия златни :D 

Spoiler

image.png.d63eb98ce09ce4242d98d9031cae85e4.png