Just a fan Posted August 4 Share Posted August 4 46 minutes ago, Ponetron said: Кирил влиза с около 100кг тегло, аз лично се притеснявам как ще изглежда до тия орангутани Но пък беше с Михаин Лопез на лагер, дано да си е изградил добра стратегия. Впрочем двамата фаворити - Лопез и иранеца, може да се срещнат още на 1/4 финал, което ще е още утре най-вероятно. Тежки ще му дойдат според мен за съжаление. Между контузията и категорията е много тегав филм да стигне до медал, ама дано му върже, Quote Link to comment
Ponetron Posted August 4 Share Posted August 4 Аааа, Ноа Лайлс. Май беше над 2 коефицент да я вдига И сра на цяла Америка, която го мразеше след онова изказване за NBA Quote Link to comment
Lag4 Posted August 4 Share Posted August 4 Доста над 2 беше, аз мернах 3.50-3.60 из някакви букита. HEIDENREICH and Ponetron 2 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted August 5 Share Posted August 5 10 hours ago, Lag4 said: Доста над 2 беше, аз мернах 3.50-3.60 из някакви букита. Олимпик, СПИШ ПУТКООО ! Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 5 Share Posted August 5 35 minutes ago, HEIDENREICH said: Олимпик, СПИШ ПУТКООО ! Да, да. Той супер близък финал, като всичките финишираха в рамките на 10 стотни, а златният медал се реши на фотофиниш. Аз да не съм балък да играя подобни комарджийски състезания, ве ееееееееееееееееееееееей!? Аз играя само на сигурно! Когато с невиждания ми и гениален анализ съм изчислил, че 100% залогът ми ще излезе. Както ще е с Карлос Насар! HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted August 5 Share Posted August 5 Не се съмнявайте в прогнозиционните сили на Олимпик, все пак ОЛИМПИЙСКИТЕ игри са кръстени на него! Е...това с Коди и КМ39 - може да се престорим че не се е случило. HEIDENREICH 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Ponetron Posted August 5 Share Posted August 5 Мутрата и шеф на Таекуондото - Слави Бинев, е в Париж. Няма кво да стане вече. Иранчанката ни носи златото. Quote Link to comment
Ponetron Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) Киро опита да излъже чилиеца ама онзи излезе по-хитър. Тая среща можеше да приключи още като свалиха чилиеца на партер. От там нататък беше ясно. А опитите на Киро да го повдигне бяха забавни Тоя чилиеца играе най-курвенските мачове, които съм виждал Но не го обвинявам де, има си тактика човека и си действа по нея. Взе и втората среща по същия начин. Стискаме му палци в 22 да вземе и 1/2 финала и Киро да опита пак на репешажа. Иранчанката в таекуондото изтегли май кофти жребий. Излиза срещу втората в схемата още в началото и то от Иран като нея Edited August 5 by Ponetron OyeaH and HEIDENREICH 1 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted August 5 Share Posted August 5 31 minutes ago, Ponetron said: Иранчанката в таекуондото изтегли май кофти жребий. Излиза срещу втората в схемата още в началото и то от Иран като нея Що ли не съм учуден... Откъде ни налази такъв карък тая олимпиада ? Чудна работа,май ще викаме маг Фидан. Ponetron, OyeaH, itzo1994 and 2 others 1 4 Quote Link to comment
Just a fan Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 16 hours ago, Ponetron said: Иранчанката в таекуондото изтегли май кофти жребий. Излиза срещу втората в схемата още в началото и то от Иран като нея Не го мисли, до ден-два Ибанез го хващат с допинг и оставаме с кур в гъза. Edited August 6 by Just a fan Monteso, HEIDENREICH, OyeaH and 1 other 4 Quote Link to comment
OyeaH Posted August 5 Share Posted August 5 На турнира по волейбол Франция ги подпряха тежко с червен картон в тайбрека за Германия, велика тесла. Ponetron 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 5 Share Posted August 5 @Just a fan Клетвата срещу Симон Байлс от оня ден, днес хвана. Сребро и 5то място като за второто се преби от дъската. Тая тема е с магични сили. Quote Link to comment
Just a fan Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 23 minutes ago, Ponetron said: @Just a fan Клетвата срещу Симон Байлс от оня ден, днес хвана. Сребро и 5то място като за второто се преби от дъската. Тая тема е с магични сили. Знам, гледах и двете състезания. Не може да й се отрече величието, ама трябва да има някакви граници. Бразилчето btw. Междувременно Фермин тегли Испания на гърба си. Гол и асистенция в групите, два гола в 1/4 финала, гол и асистенция на 1/2 финала. Невероятен сезон прави, необяснимо такъв. Писал съм ги и преди, но историята му е луда работа. 2022/23 го пращат под наем в Линарес, защото беше отписан от Б отбора. 2023/24 Шави изненадващо го вика на турнето в Щатите, където вкарва на Мадрид и му дава шанс в първия отбор. Оттогава 16 гола и 3 асистенции, повечето като резерва. Евала на тоя пич. Edited August 5 by Just a fan Ponetron and lunatic fringe 2 Quote Link to comment
neshev Posted August 5 Share Posted August 5 Михаин Лопес се класира за финала и утре ще се бори за пета поредна олимпийска титла. HEIDENREICH and Ponetron 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 5 Share Posted August 5 Чилиецът е великан Той даже не се опитваше, само чакаше партера. И това три срещи поред. Поне дръпна Киро на репешаж. Сега Лопес да му ебава мамата вече. MJ23 1 Quote Link to comment
neshev Posted August 5 Share Posted August 5 Тая 20-годишната американка просто им ебава майките. Шон да я подписва. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 5 Share Posted August 5 Арманд Дуплантис е един от най-големите атлети на нашето време. 6.25 и пореден световен рекорд за него. Едно време мислехме, че рекордите на Сергей Бубка никой никога няма да ги бие, но ето, че сега шведът е пълна машина. Quote Link to comment
gboy Posted August 5 Share Posted August 5 3 hours ago, HEIDENREICH said: Откъде ни налази такъв карък тая олимпиада ? On 7/27/2024 at 4:23 PM, The Olimpic Hero said: Ще вземем между 4 и 7 медала. Ponetron, Monteso and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 6 Share Posted August 6 Шматки, смешно ли ви е? Айде като сте баровци, сложете бас срещу мен, че ще имаме Под 3.5 медала. Тоест три или по-малко. Аз ще взема линията Над 3.5, тоест 4 или повече. Айде да ви видим, отворените. Мишки, мишкари, мишоци такива? Не са се събличали по физическо, не са гледали и 2 часа спорт през живота си, ще спорят срещу мен - дето съм топ анализатор и мога със затворени очи да посоча всичко, което ще се случи. Хващаме ли баса, а!? OyeaH, Hachiko, baikiro and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted August 6 Share Posted August 6 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Шматки, смешно ли ви е? Айде като сте баровци, сложете бас срещу мен, че ще имаме Под 3.5 медала. Тоест три или по-малко. Аз ще взема линията Над 3.5, тоест 4 или повече. Айде да ви видим, отворените. Мишки, мишкари, мишоци такива? Не са се събличали по физическо, не са гледали и 2 часа спорт през живота си, ще спорят срещу мен - дето съм топ анализатор и мога със затворени очи да посоча всичко, което ще се случи. Хващаме ли баса, а!? Някой е пребозил с Киро Брейка! Quote Link to comment
kabakov Posted August 6 Share Posted August 6 Тихомир Иванов - висок скок - няма да стигне финал Пламена Миткова - дълъг скок - няма да стигне финал Хавиер Ибанез - бокс - стискам палци за финал, вече е с медал така или иначе Йоана Георгиева - кану 1500 метра - надявам се на финал, там предпоследна или последна Боряна Калейн/Стилиана Николова - все я някой от уредите ще вземат медал, надявам се на поне 1 златен, без значение за коя Ансамбъл художествена гимнастина - задължителен медал, дали ще е златен - надявам се Тодор Михалев - модерен петобой - сериозно ли... Кимиа Ализадех - надявах се на медал ама при тоя жребии... Иван Димов - щанги - няма да хване медал Божидар Андреев - щанги - надявам се поне на бронз Карлос Насар - щанги - ако сам не се насере - злато със световен рекорд. Могамед Рамазанов/Аик Мнацакиан/Мацикян... абе заеби/ Семен Новиков/Кирил Милов (ще видим днеска) - борба - все един може да хване бронз Биляна Дудова/Юлияна Янева - едва ли ще хванат ръка... Май към 5 медала ги изкрах. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 6 Share Posted August 6 2 minutes ago, kabakov said: Боряна Калейн/Стилиана Николова - все я някой от уредите ще вземат медал, надявам се на поне 1 златен, без значение за коя На Олимпийски игри в художествената гимнастика няма отделни уреди, в които да се раздават медали, както е в спортната гимнастика. Тоест е слабо вероятно Стиляна Николова или Боряна Калейн да спечелят медал в индивидуалната надпревара. Може би Николова има много лек шанс, 5-а е по коефициент, като третата и четвъртата са с подобни. Quote Link to comment
Bobotsi Posted August 6 Share Posted August 6 29 minutes ago, The Olimpic Hero said: Шматки, смешно ли ви е? Айде като сте баровци, сложете бас срещу мен, че ще имаме Под 3.5 медала. Тоест три или по-малко. Аз ще взема линията Над 3.5, тоест 4 или повече. Айде да ви видим, отворените. Мишки, мишкари, мишоци такива? Не са се събличали по физическо, не са гледали и 2 часа спорт през живота си, ще спорят срещу мен - дето съм топ анализатор и мога със затворени очи да посоча всичко, което ще се случи. Хващаме ли баса, а!? Какво си готов да загубиш? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, Bobotsi said: Какво си готов да загубиш? Определи ти залога. Quote Link to comment
Ponetron Posted August 6 Share Posted August 6 Шок в женската борба GOAT-а на най-леката категория - Yui Susaki отпадна още в първи кръг от индийка. Сега ще сложи някой грозен бронз до всички тия златни Spoiler Quote Link to comment
Recommended Posts