lunatic fringe Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 (edited) Здравейте!Тази тема цели да разбере кои спортове ще следи аудиторията на БВЦ на тазгодишните летни олимпийски игри в Париж. На мен лично най интересни ще са ми футбола, баскетбола,бокс,борба и всички бойни спортове,както и хандбал.Също бих искал да разбера какво е мнението ви за отпадането на спортове като бейзбола и каратето за сметка на налагащия се ,,брейк денс". Според мен това е безумие!А вие какво мислите? ПС: прощавайте за хокея в анкетата игнорирайте тази опция,незнаех,че не влиза в програмата на олимпийските игри,не следя зимните спортове обикновенно и не съм запознат 😁 Edited March 24, 2024 by lunatic fringe Berbatov 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Има си хокей на трева. 😅 Но си пропуснал да добавиш доста спортове, които почти всички следят -тенис, волейбол. baikiro 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 А защо подяволите бягане и лека атлетика са на различни места? Иначе на миналата изгледах 90% от спортовете, така че целта е тая да направя минимум същото. Просто на Олимпиада освен върха на спортните състезания, телевизиите пращат и най-добрите си коментатори. Например в 5 сутринта да ти коментира Борето Касабов квалификациите по кану каяк и да ти обяснява как 86та година еди коя си немкиня е взела грешно втория завой и това й е коствало седмата позиция, те вкарва яко във филма. Или 15 годишно скейтърче да печели олимписка титла, защото аверите му са се потрошили на едната рампа. Велико. Извън спортовете където има наши, ще наблегна на всичко от леката атлетика, борбата и щангите. От отборните бих гледал само баскетбола 3х3. Brutalnia and lunatic fringe 2 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
lunatic fringe Posted March 24, 2024 Author Share Posted March 24, 2024 25 minutes ago, MJ23 said: Има си хокей на трева. 😅 Но си пропуснал да добавиш доста спортове, които почти всички следят -тенис, волейбол. Затова има опция ,,други". И само да кажа,че повечето спортове посочени по горе особено футбола, баскетбола и бойните спортове са много по гледаеми и популярни от тениса и волейбола... baikiro 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted March 24, 2024 Author Share Posted March 24, 2024 1 hour ago, Ponetron said: А защо подяволите бягане и лека атлетика са на различни места? Иначе на миналата изгледах 90% от спортовете, така че целта е тая да направя минимум същото. Просто на Олимпиада освен върха на спортните състезания, телевизиите пращат и най-добрите си коментатори. Например в 5 сутринта да ти коментира Борето Касабов квалификациите по кану каяк и да ти обяснява как 86та година еди коя си немкиня е взела грешно втория завой и това й е коствало седмата позиция, те вкарва яко във филма. Или 15 годишно скейтърче да печели олимписка титла, защото аверите му са се потрошили на едната рампа. Велико. Извън спортовете където има наши, ще наблегна на всичко от леката атлетика, борбата и щангите. От отборните бих гледал само баскетбола 3х3. Мисля че се водят различни дисциплини,ако не е така поправи ме... Quote Link to comment
MJ23 Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Не си сериозен, нали? Особено за тениса, където титла от ОИ понякога означава повече от титла от ГШ и може тук да е последния мач на Рафа Надал. Волейбол също е далеч по - значимо от Световната лига, която е всяка година. Футбола реално почти никой не го ебе за джабаронитата до 23 години. baikiro and Brutalnia 1 1 Quote Link to comment
Himler Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 3 hours ago, lunatic fringe said: Затова има опция ,,други". И само да кажа,че повечето спортове посочени по горе особено футбола, баскетбола и бойните спортове са много по гледаеми и популярни от тениса и волейбола... Сериозен ли си? Добави и тежести, защото там си имаме традиции. Quote Link to comment
yaripim Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Тенис на маса ще следя аз.За бягането не ме брига,чернилките ще вземат спринтовете, етиопци/кенийци маратоните, футбола на Олимпиада е мех. Карлос Насар не знам дали ще участва,ако да, дано вземе медал. Quote Link to comment
baikiro Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Имам билети за стрелбата с лък. Ще ги видя тия стрелци що за стока са. Имаме ли българин там? Истински естествено, не като Насар и Везенков. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
lunatic fringe Posted March 24, 2024 Author Share Posted March 24, 2024 2 hours ago, MJ23 said: Не си сериозен, нали? Особено за тениса, където титла от ОИ понякога означава повече от титла от ГШ и може тук да е последния мач на Рафа Надал. Волейбол също е далеч по - значимо от Световната лига, която е всяка година. Футбола реално почти никой не го ебе за джабаронитата до 23 години. При всички положения баскетбола, плуването и леката атлетика отново ще са най - следените спортове,а ,,джабронитата до 23 както ги наричаш в момента са сред най големите таланти в световния футбол.Какво Педри,Гави и още много други Ролс Ройс футболисти от най-висок клас няма да предизвикат интерес според теб ли?Аз лично не познавам и един който да се интересува пряко от волейбол!Най тъпия спорт който може да съществува според мен е това! 1 hour ago, Himler said: Сериозен ли си? Добави и тежести, защото там си имаме традиции. ,,Други" baikiro and Himler 1 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Икипа да затвори тая тема и нека някой по-кадърен да я пусне. Rock, baikiro and Berbo 2 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted March 24, 2024 Author Share Posted March 24, 2024 Just now, Just a fan said: Икипа да затвори тая тема и нека някой по-кадърен да я пусне. Какъв ти е проблема? Quote Link to comment
OyeaH Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 45 minutes ago, lunatic fringe said: Аз лично не познавам и един който да се интересува пряко от волейбол!Най тъпия спорт който може да съществува според мен е това! ,,Други" Май не комуникираш с много интелигентни хора. Нищо, важно е да следиш бягането. Rock 1 Quote Link to comment
lunatic fringe Posted March 24, 2024 Author Share Posted March 24, 2024 (edited) 43 minutes ago, OyeaH said: Май не комуникираш с много интелигентни хора. Нищо, важно е да следиш бягането. Как това дали някой харесва или не даден спорт определя дали човека е културен или прост? Edited March 24, 2024 by lunatic fringe Quote Link to comment
The Big Red Machine Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 Бягането е част от леката атлетика. А хокеят ако е на трева добре, ама ако се има предвид на лед, няма място тук. Подкрепям и мнението, че тениса е един от най-гледаните и значими спортове на Олимпиада, все пак участва почти целия му елит, за разлика от футбола например, или бокса. Иначе гледам много неща по олимпиади, дори хвърлям око и на спортове които по принцип не гледам и не следя, като стрелбата, плуването, скоковете във вода, дори и фехтовка понякога, е тъй да видя дали би ме грабнало нещо. Баскетбола, леката атлетика, тениса и колоезденето са ми от любимите спортове и там почти не пропускам да гледам. Борбата я гледам заради нашите пехливани. Същото е и с щангите. Дано се представим достойно. MJ23 1 Quote Link to comment
Glam4o Posted March 24, 2024 Share Posted March 24, 2024 5 hours ago, lunatic fringe said: Мисля че се водят различни дисциплини,ако не е така поправи ме... Поправям те, грешиш. Бягането, както го наричаш, е дисциплина от леката атлетика. А волейболът е един от най-гледаните спортове на Олимпийски игри в България, а и не само тук. OyeaH and Rock 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Тия от таекуондото добре буукват участниците си: Quote За първи път България ще има участник в турнира по таекуондо на Олимпиадата в Париж, която ще се проведе през юли и август. "Една от най-влиятелните личности в света по изследване на BBC и потенциален шампион ще се състезава за страната", обявиха от родната федерация, но без да разкриват името на спортиста. Централата ще даде извънредна пресконференция, на която ще обяви повече подробности. Тя ще се проведе на 27 март (сряда) в 11:00 часа в зала "Силует" на хотел "Маринела" в София. Остава да видим само дали Албена Ситнилска няма да се появи на пресконференцията и да удари шамар на тайнственият участник. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Himler Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 On 3/25/2024 at 3:53 PM, Ponetron said: Тия от таекуондото добре буукват участниците си: Остава да видим само дали Албена Ситнилска няма да се появи на пресконференцията и да удари шамар на тайнственият участник. https://sportal.bg/news-2024032710125166463 Eто я изненадата. Ponetron 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 Кирил Милов с нова контузия, този път скъсан бедрен мускул и най-вероятно пропуска Олимпиадата. Той ни беше една от надеждите за медал във борбата. Himler 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
lunatic fringe Posted March 28, 2024 Author Share Posted March 28, 2024 17 hours ago, Himler said: https://sportal.bg/news-2024032710125166463 Eто я изненадата. Тая дори не знае и дума на български.. Как се очаква от нея да се раздаде докрай за България.... Quote Link to comment
itzo1994 Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 1 hour ago, lunatic fringe said: Тая дори не знае и дума на български.. Как се очаква от нея да се раздаде докрай за България.... Спойлер: ще се раздава докрай за себе си, не за България. В индивидуален спорт е, най-малкото. Quote Link to comment
Just a fan Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 2 hours ago, lunatic fringe said: Тая дори не знае и дума на български.. Как се очаква от нея да се раздаде докрай за България.... Ти сериозно ли мислиш, че има спортист, който да го ебе за България? Тия хора работят цял живот за жълти стотинки, повече при унизителни условия, за да излязат и да представят себе си, особено в индивидуалните спортове. Патриотизмът ги обзема ако вземат злато и се пусне химна и се издигне знаменето, ЗАРАДИ ТЯХ, така че дори тук егото играе голяма роля. Quote Link to comment
Ponetron Posted March 28, 2024 Share Posted March 28, 2024 На предната Олимпиада ние май бяхме една от държавите с най-щедри награди при медал. Даже освен обещаните пари от държавата, местните общини на спортистите им дадоха още толкова + разни имоти и т.н. Така че е нормално да привличаме такива спортисти и те да искат да играят за медал. А и тая иранчанката си е казала, че просто й трябва държава. Аз не очаквам да пее химна ама ако вземе медал ще са доволни всички. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Ponetron Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 Иранката набързо взе български паспорт и вече ни е една от надеждите за медал https://www.instagram.com/p/C5s6FW6tPZs/?img_index=1 Към днешна дата, топ фаворити за медал са ни Насар, гимнастичките (под 2 медала ще е срамота), тая иранка и поне 1-2 във борбата. Нарочно не слагам и Божо Андреев, защото там ще е много трудно. Във бокса нямам представа как вървим, а и там самото съдийство е пълен ташак, така че нищо не очаквам. baikiro and HEIDENREICH 1 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Just a fan Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 3 hours ago, Ponetron said: Във бокса нямам представа как вървим, а и там самото съдийство е пълен ташак, така че нищо не очаквам. Откога сте във форума, г-н Василев? khana82, Ponetron and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts