Jump to content

Олимпийски игри 2024 в Париж- Кои спортове ще следите?

lunatic fringe

Олимпийски игри 2024  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

lunatic fringe

Здравейте!Тази тема цели да разбере кои спортове ще следи аудиторията на БВЦ на тазгодишните летни олимпийски игри в Париж.  На мен лично най интересни ще са ми футбола, баскетбола,бокс,борба и всички бойни спортове,както и хандбал.Също бих искал да разбера какво е мнението ви за отпадането на спортове като бейзбола и каратето за сметка на налагащия се ,,брейк денс". Според мен това е безумие!А вие какво мислите? 

ПС: прощавайте за хокея в анкетата игнорирайте тази опция,незнаех,че не влиза в програмата на олимпийските игри,не следя зимните спортове обикновенно и не съм запознат 😁

Edited by lunatic fringe

Има си хокей на трева. 😅 Но си пропуснал да добавиш доста спортове, които почти всички следят -тенис, волейбол.

А защо подяволите бягане и лека атлетика са на различни места? :D

Иначе на миналата изгледах 90% от спортовете, така че целта е тая да направя минимум същото. Просто на Олимпиада освен върха на спортните състезания, телевизиите пращат и най-добрите си коментатори. Например в 5 сутринта да ти коментира Борето Касабов квалификациите по кану каяк и да ти обяснява как 86та година еди коя си немкиня е взела грешно втория завой и това й е коствало седмата позиция, те вкарва яко във филма. Или 15 годишно скейтърче да печели олимписка титла, защото аверите му са се потрошили на едната рампа. Велико.

Извън спортовете където има наши, ще наблегна на всичко от леката атлетика, борбата и щангите. От отборните бих гледал само баскетбола 3х3. 

• Upvote 2

Hustle. Loyalty. Disrespect.

lunatic fringe
25 minutes ago, MJ23 said:

Има си хокей на трева. 😅 Но си пропуснал да добавиш доста спортове, които почти всички следят -тенис, волейбол.

Затова има опция ,,други". И само да кажа,че повечето спортове посочени по горе особено футбола, баскетбола и бойните спортове са много по гледаеми и популярни от тениса и волейбола...

lunatic fringe
1 hour ago, Ponetron said:

А защо подяволите бягане и лека атлетика са на различни места? :D

Иначе на миналата изгледах 90% от спортовете, така че целта е тая да направя минимум същото. Просто на Олимпиада освен върха на спортните състезания, телевизиите пращат и най-добрите си коментатори. Например в 5 сутринта да ти коментира Борето Касабов квалификациите по кану каяк и да ти обяснява как 86та година еди коя си немкиня е взела грешно втория завой и това й е коствало седмата позиция, те вкарва яко във филма. Или 15 годишно скейтърче да печели олимписка титла, защото аверите му са се потрошили на едната рампа. Велико.

Извън спортовете където има наши, ще наблегна на всичко от леката атлетика, борбата и щангите. От отборните бих гледал само баскетбола 3х3. 

Мисля че се водят различни дисциплини,ако не е така поправи ме...

Не си сериозен, нали? Особено за тениса, където титла от ОИ понякога означава повече от титла от ГШ и може тук да е последния мач на Рафа Надал.

Волейбол също е далеч по - значимо от Световната лига, която е всяка година. Футбола реално почти никой не го ебе за джабаронитата до 23 години.

3 hours ago, lunatic fringe said:

Затова има опция ,,други". И само да кажа,че повечето спортове посочени по горе особено футбола, баскетбола и бойните спортове са много по гледаеми и популярни от тениса и волейбола...

Сериозен ли си? Добави и тежести, защото там си имаме традиции. 

Тенис на маса ще следя аз.За бягането не ме брига,чернилките ще вземат спринтовете, етиопци/кенийци маратоните, футбола на Олимпиада е мех. Карлос Насар не знам дали ще участва,ако да, дано вземе медал.

3kuoda.gif

Имам билети за стрелбата с лък. Ще ги видя тия стрелци що за стока са. Имаме ли българин там? Истински естествено, не като Насар и Везенков.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

lunatic fringe
2 hours ago, MJ23 said:

Не си сериозен, нали? Особено за тениса, където титла от ОИ понякога означава повече от титла от ГШ и може тук да е последния мач на Рафа Надал.

Волейбол също е далеч по - значимо от Световната лига, която е всяка година. Футбола реално почти никой не го ебе за джабаронитата до 23 години.

При всички положения баскетбола, плуването и леката атлетика отново ще са най - следените спортове,а ,,джабронитата до 23 както ги наричаш в момента са сред най големите таланти в световния футбол.Какво Педри,Гави и още много други Ролс Ройс футболисти от най-висок клас няма да предизвикат интерес според теб ли?Аз лично не познавам и един който да се интересува пряко от волейбол!Най тъпия спорт който може да съществува според мен е това!

1 hour ago, Himler said:

Сериозен ли си? Добави и тежести, защото там си имаме традиции. 

,,Други" 

lunatic fringe
Just now, Just a fan said:

Икипа да затвори тая тема и нека някой по-кадърен да я пусне. :)

Какъв ти е проблема?

45 minutes ago, lunatic fringe said:

Аз лично не познавам и един който да се интересува пряко от волейбол!Най тъпия спорт който може да съществува според мен е това!

,,Други" 

Май не комуникираш с много интелигентни хора. Нищо, важно е да следиш бягането.

lunatic fringe
43 minutes ago, OyeaH said:

Май не комуникираш с много интелигентни хора. Нищо, важно е да следиш бягането.

Как това дали някой харесва или не даден спорт определя дали човека е културен или прост?

Edited by lunatic fringe
The Big Red Machine

Бягането е част от леката атлетика. А хокеят ако е на трева добре, ама ако се има предвид на лед, няма място тук. :D

Подкрепям и мнението, че тениса е един от най-гледаните и значими спортове на Олимпиада, все пак участва почти целия му елит, за разлика от футбола например, или бокса.

Иначе гледам много неща по олимпиади, дори хвърлям око и на спортове които по принцип не гледам и не следя, като стрелбата, плуването, скоковете във вода, дори и фехтовка понякога, е тъй да видя дали би ме грабнало нещо.

Баскетбола, леката атлетика, тениса и колоезденето са ми от любимите спортове и там почти не пропускам да гледам. 

Борбата я гледам заради нашите пехливани. Същото е и с щангите. Дано се представим достойно.

5 hours ago, lunatic fringe said:

Мисля че се водят различни дисциплини,ако не е така поправи ме...

Поправям те, грешиш. Бягането, както го наричаш, е дисциплина от леката атлетика. А волейболът е един от най-гледаните спортове на Олимпийски игри в България, а и не само тук.

• Upvote 2

Тия от таекуондото добре буукват участниците си:

За първи път България ще има участник в турнира по таекуондо на Олимпиадата в Париж, която ще се проведе през юли и август.

"Една от най-влиятелните личности в света по изследване на BBC и потенциален шампион ще се състезава за страната", обявиха от родната федерация, но без да разкриват името на спортиста.

Централата ще даде извънредна пресконференция, на която ще обяви повече подробности. Тя ще се проведе на 27 март (сряда) в 11:00 часа в зала "Силует" на хотел "Маринела" в София.

Остава да видим само дали Албена Ситнилска няма да се появи на пресконференцията и да удари шамар на тайнственият участник.

On 3/25/2024 at 3:53 PM, Ponetron said:

Тия от таекуондото добре буукват участниците си:

Остава да видим само дали Албена Ситнилска няма да се появи на пресконференцията и да удари шамар на тайнственият участник.

https://sportal.bg/news-2024032710125166463

Eто я изненадата.

Кирил Милов с нова контузия, този път скъсан бедрен мускул и най-вероятно пропуска Олимпиадата. Той ни беше една от надеждите за медал във борбата.

1 hour ago, lunatic fringe said:

Тая дори не знае и дума на български.. Как се очаква от нея да се раздаде докрай за България....

Спойлер: ще се раздава докрай за себе си, не за България. В индивидуален спорт е, най-малкото.

2 hours ago, lunatic fringe said:

Тая дори не знае и дума на български.. Как се очаква от нея да се раздаде докрай за България....

Ти сериозно ли мислиш, че има спортист, който да го ебе за България? :D :D :D Тия хора работят цял живот за жълти стотинки, повече при унизителни условия, за да излязат и да представят себе си, особено в индивидуалните спортове. Патриотизмът ги обзема ако вземат злато и се пусне химна и се издигне знаменето, ЗАРАДИ ТЯХ, така че дори тук егото играе голяма роля.

На предната Олимпиада ние май бяхме една от държавите с най-щедри награди при медал. Даже освен обещаните пари от държавата, местните общини на спортистите им дадоха още толкова + разни имоти и т.н. Така че е нормално да привличаме такива спортисти и те да искат да играят за медал. А и тая иранчанката си е казала, че просто й трябва държава. Аз не очаквам да пее химна ама ако вземе медал ще са доволни всички.

• 3 weeks later...

Иранката набързо взе български паспорт и вече ни е една от надеждите за медал :D https://www.instagram.com/p/C5s6FW6tPZs/?img_index=1

Към днешна дата, топ фаворити за медал са ни Насар, гимнастичките (под 2 медала ще е срамота), тая иранка и поне 1-2 във борбата. Нарочно не слагам и Божо Андреев, защото там ще е много трудно. Във бокса нямам представа как вървим, а и там самото съдийство е пълен ташак, така че нищо не очаквам.

3 hours ago, Ponetron said:

Във бокса нямам представа как вървим, а и там самото съдийство е пълен ташак, така че нищо не очаквам.

Откога сте във форума, г-н Василев?

Petar-Vasilev-komentator-01.jpg

• Haha 2
  • LMFAO 1