gboy Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Не, бе, то хубаво, че няма кой да се трогне, ама пак те питам - какъв е смисълът да правим форума такава токсична яма? Вътрешнозаводският хумор е едно, ясно е, ама това си е чиста проба заяждане и подигравки с това момче. Чак се стигна да го ебавате за коментарите му за мачове по японските федки, бай Киро до пуро-то се сети да го гони, баси. И като пускаш всеки път някакъв тролски коментар за AEW каква е идеята? Разбирам нещо да не ти е харесало шоуто и да си писал - това е едно, ама всеки път да вадиш някаква снимка от някой туийтър акаунт или да ехидничиш на някакви коментари ... Момчил, Rainmaker, Apex Predator and 3 others 6 Quote Link to comment
Ed2097 Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 6 hours ago, Iron Sheik said: ... Хайде стига сте били чекии по Бейли. Yulian 1 Quote Link to comment
Yulian Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 On 3/22/2024 at 11:27 AM, baikiro said: А ако не правят добри шоута какво правим? Цялата им философия е сбъркана следователно няма как да правят добри шоута. Сравнението между Меси и Роналдо няма нищо общо. В случая е много по-близо до Меси и Божинов примерно. Ни от футбол да разбираш, ни от кеч - баси мъката. Аз съм по-casual зрител на AEW, но в последния месец/месец и нещо ме радват някои неща. В случая се получиха два силни мача и два силни сегмента (Ospreay и Joe + Swerve + Callis). Okada и Kingston не направиха мач за пет звезди, нито за четири, но качеството бе задоволително, а character work-а на Okada бе най-важното. Човекът и преди се е доказвал като качествен heel, но сега го прави пред американцитИ и по-масовата кеч аудитория из цял свят, която не поглежда извън двете големи американски компании. Очаквам да направи убийстен рейн. Очертава се първа защита срещу PAC, която ще е зверски добра - убеден съм. Силен Main Event. Започваме с излизането на Adam Copeland. Беше приятно, че феновете пяха "Metalingus", след което бяха прекъснати от rip-off-а на "My Last Breath". Искаше ми се Cage да беше блеснал малко повече, но имаше достатъчно запомнящи се моменти и добър finish. Предишният носител бая вдигна престижа на титлата, да видим настоящият какво ще направи. baikiro, Rainmaker and Razor-Ramon 2 1 Quote Link to comment
baikiro Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 2 minutes ago, Yulian said: Ни от футбол да разбираш, ни от кеч - баси мъката. Лузарпулец и АЕВ фенбой? Не завиждам на родителите ти, чавак. Yulian 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Yulian Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 3 minutes ago, baikiro said: Лузарпулец и АЕВ фенбой? Не завиждам на родителите ти, чавак. Евала на дядката - никой не ме е обиждал толкова сериозно през живота ми. Само скаузър не бях наричан. baikiro and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 1 hour ago, Yulian said: Евала на дядката - никой не ме е обиждал толкова сериозно през живота ми. Само скаузър не бях наричан. Из житието на Папа Йоан Бауър II Младите хора отново се възгордяват, когато трябва да мълчат, пред опита на старите.. Синко, какъв е изворът, на твоята омраза към по-старото поколение? Нима не си даваш сметка, че трябва да се учиш от по-старите, вместо да ги обиждаш на такива? Нека ти припомня: "Дори до старост и бели коси, Боже, не ме оставяй, докато не разглася силата Ти на идещия род, твоята мощ на всичките бъдещи поколения. - ПСАЛМ 71:18 Нима те са бита карта на този свят? А да ти пропомня ли, че Светото учение ни казва, че Авраам е бил на 75 години, Бог му проговорил и му казал - „Излез от отечеството си, измежду рода си и из бащиния си дом, та иди в земята, която ще ти покажа. Ще те направя голям народ; ще те благословя.“ Не мислиш ли, че не случайно не е избрал млад човек, а "дядка". Та нима на това шоу, което нашите братя коментират в тази тема, нямаше именно двама 50-годишни, доставили спектакъл, с който засрамиха младите? Опитът на другите е ценен учител, за тези, които още го нямат! Помоли се синко, за прошка и ще я получиш! Амин! baikiro 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 Adam Copeland Def. Christian Cage (C) 25:43 "I Quit" AEW TNT Championship (Title Change) ****¼ baikiro, Razor-Ramon and Berbatov 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts