Rainmaker Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 PS: PAC vs. Komander също беше обявен, но липсва в графиката. Link to comment
Rainmaker Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 Много силно откъм мачове този път, ще бъде добро шоу със сигурност. Bryan vs. Shibata е вероятно най-големият ми dream мач в кеча за последните 10-15 години. Жалко, че нямаше как да се случи преди изключително неприятната контузия на Shibata през 2017, когато можеше легитимно да бъде един от най-добрите мачове, които са се провеждали. Но за мен само това, че ще имам честта да гледам двама от най-любимите си кечисти един срещу друг на ринга, е нещо наистина уникално. Определено обаче мачът заслужава повече build-up и място на PPV, а не на случаен епизод на Collision. Все пак е възможно да са измислили някакъв по-мащабен storyline и това да е само първият им мач. Историята тук е просто невероятна с това, че и двамата бяха приключили с кеча няколко години, не очаквахме, че ще се бият изобщо някога, това, че Shibata въобще има късмета да е жив след травмата си, какво остава да прави мачове отново. Не очаквам някаква класика от двамата, но няма как да не съм надъхан максимално и спокойно може да бъде най-добрият мач на Shibata от завръщането му на ринга насам. Очаквам и с интерес първите singles мачове на Kyle O'Reilly и PAC, след като се завърнаха. Хубави опоненти са им избрали, мачовете няма как да не бъдат добри. Link to comment
gboy Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Пак - Командер го очаквам да е добър мач. Пак има стил, който е идеален за лучадор. Дано да ползват срещата, за да пордължат фюда му с Елита. Другото, на което се надявам е HOB да скуошнат опонентите си и да не им дават много, много офанзива. Мен много ме кефи тоя стейбъл и според мен не го ползват както трябва. Имаше доста какво да се направи с тия момчета. Link to comment
Rainmaker Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 Постерът за Shibata vs. Danielson. Link to comment
neshev Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Този ли беше дето му извадиха мозъка от главата? Link to comment
Rainmaker Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 ^ На теб това изглежда ли ти поне малко логично, като го четеш? Shibata относно този въпрос: RJ: Is it true you had your brain removed? Shibata: Are you trying to make a joke out of this? An injury that took me five years to come back to the ring, you think it's funny? You think it's funny? RJ: Not funny. A series of remarkable, heroic, tough....more questions. Sorry about this one. Whose brain did you get instead? Shibata: I'm not RoboCop. Link to comment
neshev Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Не, чоек, не ми е логично. Но това е писано от човекът, заради който в момента станваш японците, Dave Meltzer. Link to comment
Rainmaker Posted March 16, 2024 Author Share Posted March 16, 2024 3 minutes ago, neshev said: Не, чоек, не ми е логично. Но това е писано от човекът, заради който в момента станваш японците, Dave Meltzer. Супер неточно твърдение. Link to comment
Rainmaker Posted March 17, 2024 Author Share Posted March 17, 2024 Shibata vs. Danielson ДОСТАВИ. Един от любимите ми мачове за годината до момента - най-вече откъм сантиментална стойност, но и като качество - определено предоволно. Shibata все още го може и само това, че го гледах срещу топ опонент през 2024, беше наистина невероятен момент. Много силна техника показаха в началото, след това очаквано размените между двамата в йога позите, моментите с 'изритай ме по-силно' и останалото бяха пълен mark-out за мен, контрите също бяха добри. Евала, че им дадоха около 20 минути и Shibata оцеля след най-силните ходове на Danielson. Доволен съм и че завършекът не беше категоричен, което е най-хубавото, защото предпоставя и реванш, надявам се на по-голяма сцена от тази. Утре ще го изгледам отново, но не виждам как мачът можеше да се получи по-добре предвид обстоятелствата. Останалото от шоуто ще го прегледам утре. Link to comment
Monteso Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Твърди се, че е имало срамно ниска посещаемост. v0f044gc0000cnn1dmnog65n825nj4l0.mp4 - Link to comment
THE ENEMY Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Тъжно ми е за пичове като Браян и Острието, някога имах по-високо мнение за тях, оказва се че са си били точно за AEW. Link to comment
gboy Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 @Monteso AEW имат фрапиращ проблем с посещенията на седмичните си шоута. Версиите са много - твърди се, че много малко промотират ивентите си, че обикалят едни и същи места, хората се оплакват, че билетите са скъпи и т.н., и т.н. Особено Collision-а е мега слабо посещаван, но и Дайнамайт се играе пред празни седалки. Натикват хората от едната страна, за да може да снима камерата, и от другата е празно. В същото време, рейтингите си стоят на 800+ хиляди, както и големите им шоута си разпродават без проблем билети. Революшън беше пред претъпкана зала, а миналия Дайнамайт (щото го хайпнаха хубаво) продаде близо 10 000 билета. Голям бич им е това и трябва да се справят някак си с него. Работят уж по въпроса, промота а-у ... дано се подобри посещаемостта. Link to comment
gboy Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 Слабичък Collision, с няколко малки изключения. Даниел Браян направи страхотен мач с Шибата. Какъвто прави всяка седмица, впрочем. Освен това доста добро промо за мача с Оспри, надъхва допълнително. После спасяването на Кастаньоли беше интересно също, ще имат явно мач триотата, ОК съм. ----- Джулия и Адора имаха по-добър мач отколкото очаквах, но толкова не ме интересуваше, че няма накъде повече. Да речем, че така издигат Джулия, ама ... не знам, не върши много работа. ---- Кайл Орайли с първа победа - нормално. Хубава реакция, все пак си е в Канада пичът. Добре се получи, но ми е трудно да го приема за нещо друго освен за лоукардър. ---- За мен огромно разочарование за вечерта беше, че HoB отпаднаха от отборния турнир. Това беше WTF момент и то не в добрия смисъл. The Infantry са абсолютно непознати за мен, никакъв интерес нямам към тях. Не мисля, че изобщо имат място на един ринг с FTR, които са сред най-великите отбори изобщо за всички времена. Супер, супер нелеп буукинг беше това. Дано поне доведе до някакъв зверски хардкор мач между Малакай и Бриско, че иначе файда никаква. ---- И за промото на Адам Копланд какво да се каже - перфектно. И публиката реагира и като цяло беше много добре. Накрая с бухалката с пирони се получи страхотно. Аз лично съм надъхан за следващия Дайнамайт. Link to comment
Rainmaker Posted March 18, 2024 Author Share Posted March 18, 2024 Може би по-слабо шоу от миналата седмица, но пак имаше какво да се види. Bryan vs. Shibata вече го коментирах. Синините по гърдите им след това бяха показателни за това колко корав беше мачът. Впечатляващо е, че Shibata след травмата си и отсъствието си от ринга може да се доближи до интензитета, който показваше на ринга преди - KENTA да си взима записки предвид формата си в последните 10 години. Искам да гледам още Shibata мачове в AEW. Промото на Danielson по-късно също беше добро, особено с нотката за това, че със Shibata са били на вратата на смъртта, докато Ospreay не е. Julia Hart с/у Trish Adora беше тотално забравим мач за мен. Мачовете на Daniel Garcia и PAC бяха доста кратки, за да се каже каквото и да е. Бях надъхан да видя PAC срещу Командира, те му дадоха триминутен мач вместо това, но все едно. Поне PAC взе първа победа след завръщането си. Castagnoli с/у Archer ми изглеждаше добре на хартия и мачът беше солиден, на TV ниво. Видях след това, че са забъркали Shibata с BCC, което определено ми харесва, тъй като ще получи повече внимание. Kyle O'Reilly изглеждаше доста добре в първия си мач от около две години насам. Преди ми беше един от любимците в Ring of Honor, може да бъде добър midcarder в AEW. Мачът с Keith беше едно от по-добрите неща за вечерта. Booking-ът в отборния мач наистина беше лош. The Infantry бяха пребивани целия мач, после по огромна случайност взеха победата. House of Black са интересни по някакъв начин и заслужават повече от това. Промото на Adam Copeland със сигурност беше силно. Успя добре да продаде враждата с Christian, това с бухалката също ми хареса. Но пак казвам, трябваше да ги оставят на PPV, освен ако няма да имат още мачове. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.