Jump to content

Ilja Dragunov(Мнения)


JohnnyWrestling

Recommended Posts

JohnnyWrestling

Какво мислите за Драгунов? Мислите ли, че след време ще бъде от топ звездите на федерацията и само за мен ли е един от най-добрите(да не кажа най-добрия) на ринга?

  • Haha 2
  • LMFAO 1
Link to comment
Ponetron

Много е добър, но няма осанката на един истински световен шампион като Роман Рейнс. Давам му интерконтиненталната макс. Ако има умрял родител кечист, може и да стигне до спечелен РР.

Link to comment
Rise of Thunder

Първо, трябваше да го потърси какъв е тоя. Второ, тоя джуджак няма никога да стане нещо повече от интерконтинентален шампион. 

  • Upvote 3
Link to comment
THE ENEMY

Имам изключително негативно мнение за въпросния пич. Ясно е, че аджендата на Хънтър е NXT да е по-скоро WWE за инди смаркове, отколкото истински девелопмънт, но има едно нещо, което се нарича тенденция. И ако тенденцията е физкултурния салон в Орландо да марква на подобен тип джобери (по долу ще дифинирам понятието джобър), то може евентуално Зетя да се увлече и да реши да го пушва някой ден и в основния ростер. Дори мидкард титла би му била много.

....

Защо смятам Илиянката за джобър? Защото джобър е кечист, който няма харизма, няма визия на голяма суперзвезда, няма промо умения, няма никаква история зад себе си, която да го презентира на публиката. Да се гърчиш на ринга е много малка част от това което е нужно за да си истински топ материал, а в момента компанията има пичове дори в мидкарда, които са далеч по-изградени и интересни като образи от Драгунов. 

....

Та запомнете от мен едно нещо. Когато се питате дали някой става или не за голяма суперзвезда в кеч индустрията, първо се задават следните въпроси, за да се преценят най-точно обстоятелствата: Присъствие, харизма, визия, образ, промота и едва на последно място са уменията на ринга.

....

Защото WWE е преди всичко ентъртейнмънт продукт, който развива истории и вражди. И за да инвестираш публиката в някого, да я накараш да и пука за него, са нужни точно качествата за които вече говорихме по-горе. Ринг уменията само могат да подпомогнат и подчертаят останалите фактори, но не и да ги компенсират напълно. Пример е Доминик Мистерио, който макар и да няма никакви умения на ринга и дори чисто телесно да не изглежда като кечист от WWE, но има изключително добре изграден хийлски образ, разказаха перфектно арката как предава семейството си, напада баща си, изля чаша в лицето на сестра си, все контроверсиални неща, които инвестираха публиката и я накара да го мрази.

....

Гледам на WWE най-вече като на екшън бранд, с което най-точните сравнения на какво трябва да прилича следващата голяма звезда е класическите екшън герои. Такива като Арнолд, Сталоун, Жан Клод Ван Дам, Долф Лундгрен. Именно такива бяха Скалата, Остин, Леснър, Хиксовете, Батиста... дори Джон Сина ( с всичките си недостатъци). И в момента Роман, Коди и Ел Ей Найт са в същата категория. Илия Драгунов обаче е еманация на обратното. Той е типичен пример за новата вълна ванила миджет кечисти които ни заливат последните години (все още не в МЕ, но и това сякаш е въпрос на време). Той е всичко което атитюд ерата, рутлес агрешън ерата, най-интересните периоди и образи на кеча като цяло, не бяха. 

Link to comment

Той е човекът, който навремето детронира Gunther за NXT UK титлата. Впоследствие го направиха и NXT шампион, тъй че явно виждат нещо в него.


Никога не съм му бил особен фен, но напоследък нещата започват да се получават при него. Най-вече като образ и промо умения. На ринга никога не е било под въпрос. Пичът вкарва интензитет, който малко кечисти вкарват. Визията му е добра. Да, нисък е, но пък е зверски нацепен, тъй че е нещо като Balor в това отношение.

 

Очаквам да се превърне в това, което Gunther е в главния roster в момента, стабилен midcard-ър, който има постоянно присъствие на шоутата. Вече дали някога ще е световен шампион, зависи основно от това какви хора ще изградят през годините. Но е доста възможно да хване последния влак, ако е изградил една прилична кариера. 

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...