gboy Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Undisputed kingdom просто не мога да ги приема насериозно, много шантав стейбъл са ми. Но мачът им с Топ Флайт би трябвало да е на ниво. Както и Такеща - Командер. Сигурно ще му хвърля един поглед на рампейджа, не изглежда толкова зле. Quote Link to comment
Rainmaker Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Сега прегледах Takeshita vs. Komander. Добър мач, просто як деветминутен екшън. Май за втори път гледам Командира след един мач в AAA, но ми хареса тук. Takeshita е може би най-добрият атлет в кеча в момента заедно с Will Ospreay. Просто човекът прави едни от най-изчистените и красиви движения на ринга. Ето и highlights от мача: Междувременно, AEW обявиха bracket-ите за турнира за вакантираните отборни титли: gboy 1 Quote Link to comment
gboy Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Не изглежда зле схемата. Не разбирам защо HOB участват в тоя състав, а не с Малакай Блек. Явно пичът се е взел за голяма звезда - не искал да пада, не знам си кво. Щеше да е далеч по-добре да са той и Броуди. Изненадващо е, че ги няма BCC, особено след победата над FTR. Доста сериозен пропуск за мен. Иначе не бих отказал още един мач между YB и FTR. На тоя етап изглежда най-логичното. Rainmaker 1 Quote Link to comment
Recommended Posts