March 11, 20242 yr DDT “JUDGEMENT 2024 ~27TH ANNIVERSARY 5 HOUR SPECIAL~”, 17/03/2024 [Sun] 14:00 Tokyo Korakuen Hall Tsubasa Suzuki Debut Match Soma Takao vs. Tsubasa Suzuki Yuya Koroku's Return Match To-y, Illusion & Rukiya vs. Yuni, Yuya Koroku & Kazuma Sumi Toru Owashi & Gorgeous Matsuno vs. Keisuke Ishii & Shinichiro Kawamatsu SCHADENFREUDE International vs DAMNATION T.A! Chris Brookes, Masashiro Takanashi & Antonio Honda vs. Daisuke Sasaki, KANON & MJ Paul Special Tag Match Kazusada Higuchi & Yukio Naya vs. Shuji Ishikawa [Free] & Yoshitatsu [Free] Special Single Match Super Sasadango Machine Vs Akito Special Single Match Sanshiro Takagi vs. Ken Ohka Special Single Match KONOSUKE TAKESHITA vs. Yuma Aoyagi [AJPW] KO-D 6-Man Tag Championship Match ~ Belt contra Disband [53rd Champions] Jun Akiyama, Danshoku Dieno & Makoto Oishi vs. [Challengers] Kazuki Hirata, Naruki Doi & Shinya Aoki ~ 4th title defense. KO-D Tag Championship Match [82nd Champions] Tetsuya Endo & Yuki Iino vs. [Challengers] Ryuki Honda & Yuma Anzai ~ 1st title defense. DDT EXTREME Championship Match - Painful Jungle Death Match [59th Champion] Shunma Katsumata vs. [Challenger] Hideki Okatani ~ 1st title defense. DDT UNIVERSAL Championship Match [12th Champion] MAO vs. [Challenger] Masashi Takeda ~ 6th title defense. KO-D Openweight Championship Match [82nd Champion] Yuki Ueno vs. [Challenger] HARASHIMA ~ 3rd title defense.
March 12, 20242 yr Author 7 minutes ago, yaripim said: 13 мача, баси мамата, тия ще ударят 4 часа, ако не и нагоре. Шоуто е обявено за петчасово. Иначе на мен ми е най-интересен мачът на Takeshita и Aoyagi (на когото успях да прегледам няколко мача от 2023, преди това нямам спомен). Ще хвърля поглед и на някои други неща, де, според мен може да се получи доста стабилно шоу, жалко само, че не са в по-голяма зала.
March 13, 20242 yr Нямам търпение за мача KONOSUKE TAKESHITA vs. Yuma Aoyagi...Aoyagi ми и е любимият кечист от AJPW и като цяло от Япония!Ще ми е интересно и да видя Shuji Ishikawa и Yoshitatsu,като отбор.Симпатизирам на Yoshitatsu от времето ми в WWE/ECW и AJPW! [size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]
March 21, 20242 yr Author Главният мач от шоуто беше страхотен, един от най-добрите в Япония за годината до момента за мен. Ако не знаех, вероятно и за момент нямаше да предположа, че Harashima е почти на 50, защото се бие, сякаш е във физическия си пик, и дори впечатли повече от противника си. Хареса ми как беше съсредоточил офанзивата си върху midsection-а на Ueno, а selling-ът му при choke hold-а беше безценен. Видях, че сравняват Yuki Ueno с младия Ibushi, и като цяло мога да се съглася - не само визуално, но и като стил на ринга. Takeshita с/у Aoyagi също беше много силен мач. Takeshita продължава да разцепва на ринга като изпълнения и атлетизъм във всеки мач. Новият му finisher също е доста брутален: Извън двата главни мача, мачът за отборните титли също беше доста приличен от това, което изгледах от шоуто. Edited March 21, 20242 yr by Rainmaker
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.