Jump to content

WWE SmackDown - 1 март 2024

Devil

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.b6aba9b42f4b0d278bba485d6aeae267.jpeg

image.thumb.jpeg.a85a5b252e1921d46b82aaf7cacda4c6.jpeg

Liv Morgan vs. Tiffany Stratton

image.thumb.jpeg.958c5aa5e6bc30c3b69d3be58a6878cb.jpeg

Street Fight

Carlito vs. Santos Escobar

image.thumb.jpeg.80f9d4f58e3f4d0275af2f47224b3655.jpeg

WWE Women's Tag Team Champions The Kabuki Warriors (Asuka & Kairi Sane) vs. Bayley & Dakota Kai

The Olimpic Hero

Култово промо от Скалата. 21 минути правиш сам промо, малко го могат това.

Fuck your story!

Отделно заплаши Сет Ролинс, че ще даде титлата му на друг човек, защото му е шеф, хахахахахахаха.

Еми култово, евала. Само не знам защо това се случва в туитър, а не на ринга на WWE.

За всички дълбоко притеснени маняци как Скалата ще издържи мач, видимо е, че се вталява и влиза в кеч форма. 

Еми вече е ясно, Коуди и Сет ще падат първата вечер, а втората вечер, русия педераст ще вземе титлата докато Соло пее американския химн.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

HeaDMaKeR™
1 hour ago, Ponetron said:

Еми вече е ясно, Коуди и Сет ще падат първата вечер, а втората вечер, русия педераст ще вземе титлата докато Соло пее американския химн.

Няма нищо лошо понякога една история да завърши напълно логично след такъв билд 😀

Най-вероятно Скалата просто ще прецака Роман и ще започне директен билд за мач при арабите или КМ догодина.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Феноменално шоу. Не помня последно кога имаше толкова добро седмично шоу. Всичко имаше цел и развиваше някаква история, публиката беше на ниво и самите кечисти се раздаваха. Така трябва да изглежда всеки един WM сезон.

Началният segment беше велик. Заебете #20МинутнотоПромо, Скалата е тук с #40МинутнотоПромо. :lol: Промото му преди 2 седмици беше леко хаотично, но тук напомни на най-добрите си години и беше изпипано от-до. Според мен направиха добър компромис за WM. Феновете ще видят Скалата в мач, а пък crybaby-тата ще видят как историята най-накрая приключва. Но много по-важното е, че най-накрая виждаме Скалата heel, което е в пъти по-интересно от това, което може да предложи като face срещу Roman Reigns. Стипулацията за отборния мач е логична и дава някакъв залог за мача. Първата нощ, The Bloodline печелят, а във втората правят най-грандиозната overbook-ната, в добрия смисъл, помия и Cody я дига. Но най-много ми хареса в този segment, че развиха образа на Roman Reigns. За пръв път изглежда несигурен и неуверен в себе си, затова накара братовчед си да го "признае", а Скалата го изигра доста форсирано. Тъй че на всички нива, историята е добра.

Скалата отново изяде огромна порция от време, та трябваше да съкратят някои неща.

Naomi дори не получи entrance и беше бита за минути. Малко кофти за нея, защото преди два месеца беше шампион в TNA, но в WWE това няма значение и може би искат да я тестват, дали ще поддаде отново. Но за мен Tiffanny е бъдещето на компанията и е съвсем логично, Naomi да я и job-и.

На Bron Breakker също му орязаха мача. Надали щеше да е повече от 5 минути, но тук направи буквално копие и приключи нещата. Преди беше супер належала тема на един бивш дългокос модератор, #КОЙ има най-якото копие. Може би тази титла отива при Bronny. Напомня доста това на Goldberg, където просто се разбива в противника си. Вероятно е супер гадно за поемане, но поне изглежда добре.

Austin Theory беше перфектен в мача си с Orton. Супер атлетизъм показа отново, а и доста добър кеч ум, когато спаси suplex-а на Orton, когато се подхлъзна от второто въже. Просто му трябва читав образ и може да се получат нещата при него.

Dakota Kai се обърна срещу Bayley и вече са 4 срещу 1. Добро развитие, макар че продължава да не ме ебе особено за враждата с Iyo Sky. 

StoneColdFaN

Че ВОЖДА се беше насрал още като излизаше Скалата, за какво въобще говорим ние?

Между другото, на WWE публиката е толкова малоумна, че дори и да им седне на лицата оня - те пак ще го cheer-ват. Той вика "Финикс е град №1 в Америка по употреба на кокаин и метамфетамини", те "ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ". И к'ъв е извода от цялата работа? На WWE публиката се боцка по цял ден с крек и пико, че на шоуто идва надрусана ли?

16 minutes ago, StoneColdFaN said:

Че ВОЖДА се беше насрал още като излизаше Скалата, за какво въобще говорим ние?

Кечът е скриптиран, приятел. Dwayne Johnson и Leati Joseph Anoa'i играят роли. :)

9 minutes ago, neshev said:

Кечът е скриптиран, приятел. Dwayne Johnson и Leati Joseph Anoa'i играят роли. :)

image.thumb.jpeg.37206346e22da02d0e164d89cd5b2366.jpeg

1 hour ago, neshev said:

Феноменално шоу. Не помня последно кога имаше толкова добро седмично шоу. Всичко имаше цел и развиваше някаква история, публиката беше на ниво и самите кечисти се раздаваха. Така трябва да изглежда всеки един WM сезон.

Началният segment беше велик. Заебете #20МинутнотоПромо, Скалата е тук с #40МинутнотоПромо. :lol: Промото му преди 2 седмици беше леко хаотично, но тук напомни на най-добрите си години и беше изпипано от-до. Според мен направиха добър компромис за WM. Феновете ще видят Скалата в мач, а пък crybaby-тата ще видят как историята най-накрая приключва. Но много по-важното е, че най-накрая виждаме Скалата heel, което е в пъти по-интересно от това, което може да предложи като face срещу Roman Reigns. Стипулацията за отборния мач е логична и дава някакъв залог за мача. Първата нощ, The Blodline печелят, а във втората правят най-грандиозната overbook-ната, в добрия смисъл, помия и Cody я дига. Но най-много ми хареса в този segment, че развиха образа на Roman Reigns. За пръв път изглежда несигурен и неуверен в себе си, затова накара братовчед си да го "признае", а Скалата го изигра доста форсирано. Тъй че на всички нива, историята е добра.

Скалата отново изяде огромна порция от време, та трябваше да съкратят някои неща.

Naomi дори не получи entrance и беше бита за минути. Малко кофти за нея, защото преди два месеца беше шампион в TNA, но в WWE това няма значение и може би искат да я тестват, дали ще поддаде отново. Но за мен Tiffanny е бъдещето на компанията и е съвсем логично, Naomi да я и job-и.

На Bron Breakker също му орязаха мача. Надали щеше да е повече от 5 минути, но тук направи буквално копие и приключи нещата. Преди беше супер належала тема на един бивш дългокос модератор, #КОЙ има най-якото копие. Може би тази титла отива при Bronny. Напомня доста това на Goldberg, където просто се разбива в противника си. Вероятно е супер гадно за поемане, но поне изглежда добре.

Austin Theory беше перфектен в мача си с Orton. Супер атлетизъм показа отново, а и доста добър кеч ум, когато спаси suplex-а на Orton, когато се подхлъзна от второто въже. Просто му трябва читав образ и може да се получат нещата при него.

Dakota Kai се обърна срещу Bayley и вече са 4 срещу 1. Добро развитие, макар че продължава да не ме ебе особено за враждата с Iyo Sky. 

Изумително и неповторимо шоу ! Единствено по рода си ! ONCE IN A LIFETIME !  :D

The Olimpic Hero

Феноменален сегмент от Скалата и Роман Рейнс. Скалата си остава най-великият с микрофона в този бизнес. Не може да има спор. Култов Скала, обиждаше публиката, те си го аплодираха през голяма част от времето. Каза им, че са наркомани, че жените им го искат и други подобни "Скала неща". Абе просто разцепи, както само той го може. Харесва ми условието на мача от Нощ 1, Блъдлайн бие и Коди вдига световната титла в Нощ 2 срещу всички залози. Много добре беше направено и това с неувереността на Роман и как накара Скалата накрая да го признае. Отделно имаше и заигравки с това, че Скалата вече е шеф и може да прави, каквото си иска, разбирайте да буква както си иска. Перфектен сегмент от всяка една гледна точка. Кечът в WWE, както и самият Скалата каза в промото си, не е бил в по-горещ период от много време насам. Браво на WWE и браво на Скалата!

16 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Скалата си остава най-великият с микрофона в този бизнес. Не може да има спор.

Дали още си чете сценария от китката? :2funny:

2 hours ago, neshev said:

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Забравих да спомена за завръщането на Rey Mysterio. Супер реакция получи. 

Според мен Нощ 1 Блъдлайната губят и Нощ 2 ще е 1:1 за титлата. Подобно на Даниел Браян и неговото условие преди години.

3kuoda.gif

Това беше най-искреното acknowledge me от Роман което съм виждал. Искаше много батко Дуейн да го признае. Скалата разцепи и наистина трябва да направят нещо за да не изглежда Роман мишок до него. Аз все още си искам мач между тях на Кеч Мания, дано да се случи другата година 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...