nWoHulkster Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 Добавиха още два мача, вкл. Atlantis Jr. vs. Jericho! 😮 Продължават да наливат всякакви CMLL кечисти в AEW шоутата, от lowercarder-и до main event-ъри, което е леко неочаквано. Book-ват много повече CMLL пичове отколкото очаквах, че ще book-ват. В случая имаме 26-годишния Atlantis Jr., който e една от главните CMLL звезди и син на една от най-емблематичните CMLL легенди Atlantis, с когото преди 30 години Jericho е работил заедно. Та, този е мач е все едно примерно Гробаря да имаше син, който в момента е една от главните звезди на WWE, и Jericho да има мач с пича. Готин full circle тип момент. И още един готин момент. Това шоу го водят последния Dynamite на Sting и шоуто е във Von Braun Center в Huntsville a.k.a. залата, където през 2002 беше първото шоу на TNA. Със сигурност не е нарочно, но е готино съвпадение, че последният му Dynamite е в зала от историческо значение за федерация, където беше 10-тина години. И разбира се последния му мач този уикенд пък ще бъде в зала с много NWA/WCW история. EDIT - Ха! Tози факт ми убягна. Последното участие на Sting в TNA iMPACT TV шоуто/последният му TNA мач бяха в същата тази зала в Huntsville. Link to comment
neshev Posted February 29, 2024 Author Share Posted February 29, 2024 Spirit Squad is #AllElite! Link to comment
Rainmaker Posted February 29, 2024 Share Posted February 29, 2024 Доволен Dynamite преди Revolution. Сегментът с тримата в мача за световната титла ми хареса. Hangman swerve-на Swerve, което беше добре измислено и го boost-на още повече като heel, като все пак се радвам, че няма да има промени в мача. Joe и Swerve пак извадиха силни промота. BCC срещу FTR/Kingston беше единственият по-отличаващ се мач от шоуто, но според мен можеше да бъде една идея по-къс. Определено останах изненадан от начина, по който мачът завърши, но да кажем че е OK, ако Kingston си върне победата на Revolution. Дебютът на Will Ospreay като AEW кечист също се получи добре. Изглежда, че TK наистина ще го третира като топ звезда, което е хубаво. Ясно е, че няма да се задържи в групата на Callis дълго, като на мен ми се иска да го градят като face. Според мен победата му на турнира е гарантирана. Cassidy с/y Nick Wayne беше нелош мач, но като цяло ми се искаше да има повече акцент в шоуто върху Cage/Garcia и не мисля, че имаше нужда да миксират враждите. Backstage сегментите с Young Bucks по време на шоуто бяха готина добавка. Jericho - Atlantis Jr. не беше толкова зле, като Atlantis успя да направи добро впечатление и да изнесе мача до нещо гледаемо. Финалният сегмент със Sting беше класически със спускането от тавана и ме израдва. Според мен просто направиха това, което трябваше. Като цяло поставиха добре повечето срещи за Revolution, остава и PPV-то да достави. Link to comment
neshev Posted March 1, 2024 Author Share Posted March 1, 2024 822 000 ЕКЗАЛТИРАНИ фенове на професионалната борба са гледали "последния" Динамит на Иконата Sting (и "дебюта" на Will Osprey). Save us Money. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.