Jump to content

AEW Dynamite - 28 февруари 2024

neshev

Recommended Posts

Добавиха още два мача, вкл. Atlantis Jr. vs. Jericho! 😮

cmll.thumb.jpg.0e494d941b8919011dca909446e994a4.jpg

Продължават да наливат всякакви CMLL кечисти в AEW шоутата, от lowercarder-и до main event-ъри, което е леко неочаквано. Book-ват много повече CMLL пичове отколкото очаквах, че ще book-ват. В случая имаме 26-годишния Atlantis Jr., който e една от главните CMLL звезди и син на една от най-емблематичните CMLL легенди Atlantis, с когото преди 30 години Jericho е работил заедно. Та, този е мач е все едно примерно Гробаря да имаше син, който в момента е една от главните звезди на WWE, и Jericho да има мач с пича. Готин full circle тип момент.

И още един готин момент. Това шоу го водят последния Dynamite на Sting и шоуто е във Von Braun Center в Huntsville a.k.a. залата, където през 2002 беше първото шоу на TNA. Със сигурност не е нарочно, но е готино съвпадение, че последният му Dynamite е в зала от историческо значение за федерация, където беше 10-тина години. И разбира се последния му мач този уикенд пък ще бъде в зала с много NWA/WCW история.

EDIT - Ха! Tози факт ми убягна. Последното участие на Sting в TNA iMPACT TV шоуто/последният му TNA мач бяха в същата тази зала в Huntsville.

Доволен Dynamite преди Revolution. 

Сегментът с тримата в мача за световната титла ми хареса. Hangman swerve-на Swerve, което беше добре измислено и го boost-на още повече като heel, като все пак се радвам, че няма да има промени в мача. Joe и Swerve пак извадиха силни промота.

BCC срещу FTR/Kingston беше единственият по-отличаващ се мач от шоуто, но според мен можеше да бъде една идея по-къс. Определено останах изненадан от начина, по който мачът завърши, но да кажем че е OK, ако Kingston си върне победата на Revolution.

Дебютът на Will Ospreay като AEW кечист също се получи добре. Изглежда, че TK наистина ще го третира като топ звезда, което е хубаво. Ясно е, че няма да се задържи в групата на Callis дълго, като на мен ми се иска да го градят като face. Според мен победата му на турнира е гарантирана.

Cassidy с/y Nick Wayne беше нелош мач, но като цяло ми се искаше да има повече акцент в шоуто върху Cage/Garcia и не мисля, че имаше нужда да миксират враждите.

Backstage сегментите с Young Bucks по време на шоуто бяха готина добавка.

Jericho - Atlantis Jr. не беше толкова зле, като Atlantis успя да направи добро впечатление и да изнесе мача до нещо гледаемо.

Финалният сегмент със Sting беше класически със спускането от тавана и ме израдва. Според мен просто направиха това, което трябваше. Като цяло поставиха добре повечето срещи за Revolution, остава и PPV-то да достави.

822 000 ЕКЗАЛТИРАНИ фенове на професионалната борба са гледали "последния" Динамит на Иконата Sting (и "дебюта" на Will Osprey). Save us Money. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...